Apartmaji Hrvaška: Letos bodo cene za najem apartmaja drastično nižje

Apartmaji Hrvaška

Apartmaji na Hrvaškem bodo v letošnji sezoni veliko cenejši, kot so bili v preteklih letih. Spletni portal Index.hr poroča, da so cene za najem apartmaja drastično padle. Na otoku Pag stane najem apartmaja za 5 oseb oseb samo 25 evrov v predsezoni, v glavni sezoni pa samo 50 evrov. Pravijo, da tako nizkih cen ni bilo niti takoj po vojni v devetdesetih letih prejšnjega stoletja.

Tako, kot večina Slovencev, grem tudi sam vsako leto na Hrvaško obalo. Sicer se jo v velikem loku izogibam v glavni turistični sezoni, ker je gneča res neznosna in tudi cene so šle preko vseh meja. Bo pa letos drugače. Sam menim, da bo letos na Hrvaškem tako lepo, kot še ni bilo nikoli. Cene bodo nizke, nikjer ne bo nobene gneče in domačini bodo bolj prijazni. Tako, da če kdaj, je treba letos iti na morje na Hrvaško.

Glede na to, da sem bil zadnjih pet let zelo veliko na Hrvaški obali in sem preizkusil veliko apartmajev, vam bom v nadaljevanju podal par zanimivih predlogov, kje na Hrvaški obali najeti apartma.  Vsi opisi apartmajev, ki jih boste našli v tem prispevku in nasplošno na mojem blogu so moja lastna izkušnja. Glede na to, da postajam kar znan bloger, mi niti na misel ne pride, da bi napisal kaj kar ni res.

Apartmaji na otoku Krk

Sanda, Njivice

Apartmaje na boljši lokaciji boste težko našli. Od plaže so oddaljeni samo 20 metrov. Med plažo in apartmaji je samo čudovit borov gosziček, ki v vročih poletnih dneh nudi senco tako na plaži, kot tudi na terasi apartmaja. Na kako super lokaciji se nahajajo apartmaji boste videli, če si pogledate spodnji videoposnetek iz zraka.

Slike in več informcij najdete na www.tomazgorec.si/apartma-njivice-sanda, kjer lahko preko spletnega obrazca kontaktirate direktno lastnico.

Ban, Omišalj

Zelo lepi apartmaji v novejši zgradbi, ki so od plaže oddaljeni samo okoli 100 metrov. Cena najema je zelo ugodna. Za več informacij kliknite www.tomazgorec.si/apartmaji-ban.

Bartol, Šilo

Ko sem bil na otoku Krk, sem največkrat bival v apartmajih Bartol v Šilu. Lastnica apartmajev je starejša gospa, ki je zelo prijazna in tudi cene ima zelo ugodne. Vse informacije o apartmaju najdete na www.tomazgorec.si/apartmaji-silo.

Primorac, Njivice

Še en apartma v Njivicah na zelo dobri lokaciji. Cena je zelo ugodna. Slike in vse ostale informacije najdete na www.tomazgorec.si/apartmaji-njivice.

Juranić, Baška

Apartma Juranić v Baški sicer še nisem obiskal, mi je pa na osnovi slik in ugodne cene zelo všeč. Slike in ceno lahko preverite na www.booking.com/hotel/hr/apartments-juranic.sl.html?aid=184569.

Sam sem bil na otoku Krk že več kot 30-krat in lahko rečem, da je res čudovit. Na otoku Krk sem posnel veliko zanimivih videoposnetkov in slik, ki si jih lahko ogledate v mojem prispveku o otoku Krk na www.tomazgorec.si/otok-krk. Če nimate časa brati teksta, pa si poglejte vsaj 7 mojih videoposnetkov. Prepričan sem, da vam bodo všeč.

Apartmaji na otoku Pag

Glavan, Vlašiči

Tole je rajska lokacije za tiste, ki imajo radi mir. Apartmaji Glavan se nahajajo čisto na koncu vasice Vlašići. Od morja so oddaljeni samo par metrov. Imate skoraj ‘privat’ plažo, ker sem ne zahaja nihče drug, kot gostje apartmajske hiše Glavan. Na www.tomazgorec.si/apartmaji-glavan si poglejte moj videoposnetek kraja Vlašići in tudi lokacijo apartmaja.

Guest House Frane, mesto Pag

Guest House Frane se nahaja na lepi lokaciji tik ob morju. Slike znanjosti in notranjosti si lahko pogledate na www.booking.com/hotel/hr/aparthotel-frane.sl.html?aid=184569, kjer lahko tudi preverite ceno in razpoložljivost.

V Guest House Frane sem sicer bil samo enkrat, ampak mi je bilo všeč. Lokacija je super, cena pa je tudi ugodna.

Metajna

Metajna je ena lepših vasic na otoku Pag. Sam jo vedno obiščem, kadar sem na otoku Pagu, vendar pa nikoli še nisem prespal v Metajni. Ponudbo apartmajev in sob najdete na https://bit.ly/metajna.

Hrvaška ima veliko lepih otokov. Zagotovo je en lepših in bolj zanimivih ravno otok Pag. Kako zelo lep je si oglejte v spodnjem videoposnetku in si preberite moj prispevek o otoku Pagu na www.tomazgorec.si/otok-pag.

Apartmaji na otoku Iž

Otok Iž je majhen vendar čudovit otok, kjer se je ustavil čas. Sam sem ga večkrat obiskal, ko sem šel na jadranje z bratom. Enkrat, pa sem šel tudi na nekajdnevni dopust in ga raziskal do podrobnosti. Kako sem se imel na otoku Ižu si poglejte na www.tomazgorec.si/otok-iz.

V času mojega obiska na otoku Ižu sem bil nastanjen v apartmaju, katerega je lastnica je gospa Srečka in njen mož. Gospa Srečka in njen mož živita v Izoli, vendar se poleti preselita na otok Iž, kjer oddajata lep apartma. Več informacij o apartmaju najdete na www.tomazgorec.si/apartmaji-iz.

Paklenica

Paklenica je še en čudoviti kraj na Hrvaškem, katerega sem obiskal že več kot deset krat. Kako je bila nad Paklenico navdušena moja sopotnica Špela si lahko preberete v njenem članku na www.tomazgorec.si/paklenica, kjer je na voljo tudi veliko slik.

Če ste ljubitelji narave in aktivnega preživljanja dopusta vam bo v Paklenici zelo všeč.

Če boste šli na dopust v Paklenico, vam predlagam da greste en dan na izlet v kanjon reke Krupe, ki je od Paklenice oddaljen samo dobrih 40 kilometrov. Kako zelo je lepo v kanjonu reke Krupe si poglejte v prispevku na www.tomazgorec.si/kanjon-reke-krupe. Poleg kanjona reke Krupe se vam izplača obiskati še kanjon reke Zrmanje, Obrovac, slapove na reki zrmanji in mesto Novigrad.

V času mojega obiska Paklenice sem bil največkrat nastanjen v Pansionu Kiko, kjer imajo odlično hrano in so locirani tik ob morju. Slike in več informacij najdete na www.booking.com/hotel/hr/pansion-kiko.sl.html?aid=184569.

Dvakrat sem bival tudi v pensionu Croatia, ki je ravno tako tik ob morju in ponuja tudi zelo dobro hrano. Za slike, proste termine in ceno, kliknite na www.booking.com/hotel/hr/pansion-croatia.sl.html?aid=184569.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja