Apartma samo 20 metrov od plaže: Med plažo in apartmajem je samo lep borov gozd

Iščete lepo urejen apartma za letni dopust, ki je od lepe plaže oddaljen samo 20 metrov?

V Njivicah na otoku Krk lahko dva takšna apartmaja najamete pri gospe Sandi. Sam sem v enem od teh dveh apartmajev že bil nastanjen in vam lahko garantiram, da je vse skupaj res na visokem nivoju. Objekt v katerem se nahajata apartmaja je dokaj nov. Apartma je zelo lepo urejen in opremljen. Apartma je večji, kot so povprečni apartmaji na Hrvaški. Ko sem bil jaz v času bivanja v tem apartmaju, nisem imel nobene pripombe.

Zaradi vseh zgoraj navedenih dejstev je apartma malo dražji, kot neki starejši apartma na podobno dobri lokaciji. Ampak ni to tako zelo velika razlika. Če iščete cenejši apartma, so samo 100 metrov naprej apartmaji, katerih opis najdete na www.tomazgorec.si/apartmaji-njivice. To so tudi apartmaji na odlični lokaciji, samo 30 metrov od plaže, vendar so opremljeni bistveno slabše, kot pri gospe Sandi.

Gospa Sanda ima dva apartmaja. Eden je za štiri osebe, drugi pa za štiri plus dve osebi. Kot sem že omenil se apartmaja nahajata samo 20 metrov od plaže. Med plažo in apartmajsko hišo je samo ozek pas borovega gozdička, ki v vročih poletnih dneh nudi prijetno senco tako na plaži kot na terasi apartmaja. Da si boste lahko vse skupaj lažje predstavljali, kako je to videti v živo, vam predlagam da si v začetku tega prispevka pogledate videoposnetek iz zraka, kjer boste videli, kje točno se nahajajo apartmaji. S pomočjo videoposnetka, si boste lahko zelo dobro predstavljali, kako je vse skupaj videti v živo.

Da si boste lažje predstavljali kako so videti apartmaji v notranjosti, terasa in vrt, si poglejte galerijo slik spodaj.

Apartmajska hiša se nahaja dobra 2 kilometra od strogega centra Njivic, proti Malinski. To je zelo miren del Njivic, tako da bo zelo všeč tistim, ki imajo radi mir. Za tiste, ki jim je všeč bučna zabava do jutranjih ur v lokalih, pa verjetno to ni najboljša lokacija. Gospa Sanda tudi pravi, da so njeni apartmaji namenjeni družinam, ker pomeni da v apartmaje ne sprejema mladih, ki so željni zabave.

Če vas zanima nastanitev v apartmajih Sanda, izpolnite spodnji obrazec in gospa Sanda, vam bo poslal neobvezujočo ponudbo.

  Ime in priimek

  Vaš e-mail

  Datum prihoda

  Datum odhoda

  Dodatne želje/vprašanja:

  Kako zelo lepo je na otoku Krk, si preberite v mojem prispevku na www.tomazgorec.si/otok-krk.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja