Filipini so raj za starejše moške, ki iščejo mlajše ženske

 

 

Filipini so raj za popotnike in turiste. Sanjske plaže, nešteto rajskih otokov, vulkani, jame in jezera so samo nekatere od znamenitosti, ki v to čudovito deželo privabljajo ljudi z vsega sveta. Poleg vsega naštetega so tudi cene v tej državi zelo nizke in ljudje zelo prijazni. Zaradi vsega naštetega so Filipini res sanjska destinacija za potovanje. Sam sem jih obiskal že dvakrat in jih zagotovo še bom.

Filipini pa niso prepoznavni le po turističnih znamenitostih, ampak tudi po tem, da starejši moški iz Evrope in Amerike hodijo tja iskat več deset let mlajše ženske. V tej državi ni prav nič nenavadnega, da ima tujec 30 ali še več let mlajšo ženo od sebe.

Dejstvo je, da imajo moški radi mlajše ženske. Če menite, da to ne drži, potem se vprašajte, zakaj si slavni in bogati vedno poročajo s pol mlajšimi ženskami ali še mlajšimi. Doslej še nisem slišal, da bi se starejši moški, ki je slaven ali bogat, poročil z žensko svojih let. Zagotovo obstaja kakšna izjema, ampak menim, da je to bolj izjema kot pravilo.

Zakaj so moškim všeč mlajše ženske? Enkrat sem v neki knjigi prebral, da imamo moški v podzavestnem umu zapisano, da iščemo mlado in zdravo samico, ki nam bo lahko rodila zdrave potomce. V knjigi je bilo tudi razloženo, zakaj imamo moški radi suhe ženske. To naj bi bilo namreč zato, ker naj bi bila ženska, ki je bolj suha, tudi bolj zdrava in potencialno je tako tudi več možnosti, da bo rodila zdrave potomce. Po drugi strani pa moškim tudi niso všeč presuhe ženske, te nam, moškim, ne dajejo vtisa, da so zdrave in da bi nam lahko rodile zdrave in močne potomce. Upam, da mi tega ne bo zameril kdo, ki ima preveč ali premalo kilogramov. Tega si namreč nisem izmislil, ampak sem prebral v knjigi. Se mi pa zdi ta teorija kar precej logična. Tudi sam imam sicer ves čas od 10 pa celo do 20 kilogramov preveč in se ukvarjam s hujšanjem že vse življenje. Tako da vem, kako težko je izgubiti odvečne kilograme.

V Sloveniji moški zelo težko dobimo žensko, ki bi bila od nas mlajša 20 let ali celo več. Imam sicer par prijateljic, ki pravijo, da ni to noben problem, če ima moški denar. Sam v to ne verjamem, ker če bi bilo to res, potem bi se morala tudi name kakšna ‘nalepiti’, ker mi ne gre ravno slabo, vendar pa moram priznati, da ni kakšne gneče. No, je pa res, da ne kažem tega, da sem dobro situiran, zato verjetno, ko me kakšna vidi z 12 let starim golfom, misli, da bo ona morala preživljati mene, ne jaz nje.

Na Filipinih pa je popolnoma drugače. Tam lahko popolnoma vsak tujec brez težav dobi lepo in zelo mlado Filipinko. Glavni razlog za to je zagotovo ta, da so vsi tujci za filipinski standard izjemno bogati.

Sam nisem bil nikoli navdušen nad tem, da bi dobil žensko iz tujine. Menim namreč, da so kulturne razlike čisto prevelike. Ne predstavljam si niti, da bi se poročil z žensko iz Italije ali Avstrije, kaj šele s Filipinov, kjer je kulturno okolje popolnoma drugačno. Ampak, težko in nepošteno je nekaj soditi, dokler tega ne vidiš v živo ali to doživiš.

Zakaj si vsaka mlada Filipinka želi dobiti tujca?

Zagotovo je prvi in največji razlog ekonomske narave. Namreč, če Filipinka dobi tujca za moža, sta preskrbljena tako ona kot njena družina.

Kako dobiti mlado in lepo punco na Filipinih, lahko izveste v spodnjem videoposnetku.

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Na mojem Youtube kanalu najdete veliko podobnih in zanimivih video posnetkov. Naročnina na moj Youtube kanal je popolnoma brezplačna.

Še posebej si morate pogledati moj intervju s Filipinko, ki je poročena s 33 let starejšim Slovencem. Intervju najdete na https://youtu.be/wl1kY-Ad32g. Še en zanimiv video posnetek si lahko pogledate na https://youtu.be/4UfjUlxZvcQ.

Mar to pomeni, da so Filipinke materialistke in ‘kurbe’? Včasih bi mogoče temu pritrdil, danes pa ne. Ko sem bil pred 4 leti prvič na Filipinih, sem se tam srečal z Majo Prašnikar z njenim fantom Klemnom, ki sta na Filipinih živela daljše obdobje. Maja Prašnikar je tista luštna punca, ki je bila enkrat v oddaji Kmetija. Če ne veste, katera je, jo lahko pogledate na https://youtu.be/KAkRpZF8JdM. Med našimi pogovori je tema pogovora nanesla tudi na to, kako to, da skoraj vse Filipinke iščejo tujca iz Evrope ali Amerike. Maja in Klemen sta razlagala, da taka je pač kultura tukaj … Jaz pa sem brez dlake na jeziku povedal, da je moje mnenje, da so take ženske materialistke in ‘kurbe’. Maja in Klemen se nista niti približno strinjala z mojo ugotovitvijo.

Še danes ne vem točno, kako vse skupaj je to. Vem pa, da so Filipinke dobre in poštene žene. In tudi, kar sem jih spoznal, so bile v zakonih videti srečne. Mogoče veliko bolj kot kakšna Slovenka z možem svojih let.

Kako v praksi dobiti mlado in lepo Filipinko?

Na mojem potovanju po Filipinih sem spoznal kar nekaj Slovencev, ki imajo veliko mlajšo Filipinko. Eden izmed njih je bil tudi Roman, ki ima na otoku Camotes zelo lep resort. Če boste šli na Camotes, vam priporočam, da se nastanite v njegovem resortu. Cena je ugodna in kakovost na zelo visokem nivoju.

Roman je star 60 let in ima 22 let staro ženo. Vsakič, ko sem prišel k Romanu, sem videl, da njegova žena vedno nekaj dela po resortu, kljub temu da je bila visoko noseča. Takoj sem ugotovil, da je zelo pridna.

Enkrat, ko sva se z Romanom pogovarjala na terasi, sem ga direktno vprašal, kako mu je uspelo dobiti tako lepo, mlado in še pridno punco. To je na Filipinih čisto enostavno, mi je odgovoril. Kako, me je zanimalo. Povedal mi je, da je njegovo žena na tržnici prodajala sadje in zelenjavo. Že, ko jo je prvič videl, mu je bila zelo všeč. Ko pa jo je videl drugič, je pristopil do nje in ji je povedal, da mu je zelo všeč in da bi se rad poročil z njo. Dal ji je svojo vizitko in ji rekel, da če je tudi ona zainteresirana, naj ga pokliče. Čez dva dni mu je poslala SMS-sporočilo. Nato sta si še približno dva tedna pošiljala esemese, potem sta se dobila in kakšen mesec kasneje poročila. Če mene vprašate, je vse skupaj šlo malo prehitro, vendar, glede na to, da sta oba videti zelo srečna, ni s tem nič narobe.

Da, tako zelo enostavno je dobiti punco na Filipinih.

Ali je to etično?

Ko sem v času mojega potovanja po Filipinih o tem pisal na Facebooku, sem na svoje prispevke dobil kar nekaj komentarjev, da to ni etično, da je to izkoriščanje mladih punc v težki situaciji.

Res je, da so na Filipinih ljudje zelo revni in je mesečna plača samo okoli 100 evrov, vendar nobenemu ni potrebno biti lačen. Vsak, ki kar koli dela ali pa sploh ne dela, se lahko preživi, tako da ni lakote. Tako da sam osebno menim, da te mlade punce, ki se poročijo z veliko starejšimi tujci, niso v to prisiljene zaradi preživetja. Vsaj velika večina ne! Tako da jaz v tem ne vidim nič moralno spornega. Te punce se same prostovoljno odločijo, da bodo šle v zvezo z veliko starejšim tujcem.

Ali je potem med tema dvema ljubezen ali ne, ne vem. Sam zase vem, da ni denarja, da bi lahko bil intimen z neko žensko, če zraven ni vsaj malo čustev. Kako je to pri drugih, se v to ne vtikam. Vsak zase najbolje ve.

Da ne bomo samo moški grdi, naj povem, da starejše ženske iz Evrope in Amerike tudi hodijo v revne dežele, kjer si najdejo 30 in več let mlajšega moškega. Najbolj priljubljena destinacija za ženske je Afrika. Ne vem točno, zakaj Afrika. To bi morale one povedati.

Ali sem se zapletel s kakšno punco na Filipinih?

Ko sem prišel s Filipinov, je bilo prvo vprašanje prijateljev in znancev, če sem dobil kakšno mlado Filipinko. Ko jim povem, da nisem, jih kar malo razočaram. 

Jaz namreč nisem šel na Filipine iskati ženske, ampak sem šel na potovanje. Glede na to, da sem samski, se sicer kakšne lepe Filipinke nebi branil. Ampak jaz imam en strah kar se tiče žensk, da bi lahko šlo kaj narobe. Že mnogo let nazaj, so me dve obdolžile, da sem jih posilil. Več o tem sem napisal na www.tomazgorec.si/obtozila-me-je-posilstva. Če bi se zapletel s kakšno Filipinko, bi me lahko obdolžil kaj podobnega. Bila bi samo moja beseda proti njeni. 

Vam je bil všeč moj članek? Če vam je bil, bom vesel, če boste všečkali mojo Facebook stran. V spodnji sliki, kliknite Všečkaj stran.

 

12 komentarjev

 1. Poznam gospoda Jerry mu pravijo in sem ga spoznal na BMW forumu in pozneje tudi osebno, prijazen moz. Poročen s filipinko, prijazna punca, imata enega otroka, zelo lepo živita. Živita pa v Sloveniji in še zdaj po desetih letih sta zelo srečna.

   1. No jaz pa poznam primer,gre se za mojo sodelavko katera je stara 26 let in se je lani poročila z 46 let starim moškim in mu tudi rodila sina.Je pa on čisto navaden moški,že skoraj plešast,dela na žagi in živi pri mami,sta pa oba zelo verna in tudi on je do sedaj igral Miklavža na predstavi.Mi pa res ne gre v glavo,kako da se je zagledala v njega,ker res ne izgleda nič posebnega,ona je pa zelo prijetna,luštna in lahko bi rekel da je res lepa in suha punca.No kakorkoli vsake oči imajo svojega malarja

    1. Rok, najlepša hvala za komentar!
     Potem je tudi še zame možnost. Ravno tako, kot omenjeni možagar živim še vedno pri mami. Sem sicer 3 leta starejši, nisem pa čisto plešast. Je pa res, da imam bolj redke lase.

 2. Niso vsi filipinke samo za starejši moški ker pač zaradi drugačni misli zato tudi dosti krat ni razumevanje in manj spoštovanje zakaj? Ker starejši moški ima dosti nekateri imajo preveč pričakovanje na njegova mlada zenska to je veliko problem.

 3. Kaj pa če si nek povprečen moški, srednjih let, ki pa nima neki veliko pod palcem? Ali imaš potem kaj šans pri Filipinkah? Ker roko na srce, tudi v Sloveniji starejši moški še posebej če so bogati nimajo težav z mladimi Slovenkami.

  1. Na Filipinih je mesečna plača okoli 100 evrov, tako da na Filipinih si za domačine hitro bogat.

   Na Filipinih sem med drugimi obiskal tudi enega Slovenca, ki je v pokoju in na Filipinih živi že več let. Pokojnino ima 600 evrov in si je na Filipinih uredil lepo življenje. Pred kratkim se je tudi poročil.

   1. No tudi moj plan je po odhodu pokoj svojo kmetijo predati hcerki z bodoco zeno iz Filipinov pa bova šla živet na Fililine….ne bom skrbel za drva…zimske gume….bunde…..to bo preteklost.

   2. Poznam bivsega svaka Janeza Suhadolnika, ki zivi na Ffilipinih z 25 l mlajso filipinko on je star 65 l ona pa 25 l mlajsa prej je bil tukaj z njo na Vrhniki .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja