Apartmaji v Njivicah samo 30 metrov od plaže

Iščete apartma za letni dopust, ki je zelo blizu lepe plaže in je cenovno ugoden?

V Njivicah na otoku Krk lahko takšen apartma najamete pri gospodu Borisu, ki ima hišo v prvi vrsti ob plaži. V hiši se nahajajo trije apartmaji, ki sprejmejo po pet do šest oseb. Hiša je od lepe plaže oddaljena samo okoli 30 metrov. Med plažo in apartmajsko hišo je samo ozek pas borovega gozdička, ki v vročih poletnih dneh nudi prijetno senco tako na plaži kot na terasi in vrtu apartmaja.

Apartmajska hiša se nahaja dobra 2 kilometra od strogega centra Njivic, proti Malinski. To je zelo miren del Njivic, tako da bo zelo všeč tistim, ki imajo radi mir. Za tiste, ki jim je všeč bučna zabava do jutranjih ur v lokalih, pa verjetno to ni najboljša lokacija.

Da si boste lažje predstavljali, kako je vse skupaj videti, si oglejte spodnje slike apartmajev, okolice in plaže.

Po pravici vam moram povedati, da pohištvo in ostala oprema v apartmajih ni ravno najnovejša. Vse skupaj bi se dalo tudi malo lepše urediti, vendar nikakor nočem reči, da je slabo. Zagotovo pa ni idealno. Verjetno ravno zato, ker pohištvo in ostala oprema ni ravno najnovejša, so cene apartmaja ugodne, glede na to, da je apartma na odlični lokaciji, in sicer samo 30 metrov od plaže. Če želite občutno boljši apartma, samo 50 metrov stran od tega, kliknite www.tomazgorec.si/apartma-njivice-sanda. Je pa res, da je cena kar občutno višja.

Če vas zanima nastanitev v apartmajih Boris, izpolnite spodnji obrazec in gospod Boris, ki je lastnik apartmajev, vam bo poslal neobvezujočo ponudbo.

  Vaše ime

  Vaš e-mail

  Želeni datum prihoda

  Želeni datum odhoda

  Št. oseb

  Dodatna vprašanja:

  Menite, da ta apartma ni primeren za vas?

  Poglejte si še naslednje apartmaje, ki jih priporočam:

  Vse informacije o otoku Krk najdete na www.tomazgorec.si/otok-krk.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja