Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 20. do 27. januarja 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 20. in 27. januarjem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Na začetku tedna se bodo odpirali neki novi vidiki, številne informacije bodo vodile k prepričanju, da se vam zdaj resnično odpira. Lep del horoskopa tega ne bo podpiral, možni so nejasnost, kako nasprotovanje ali pa celo strahovi, tako da razkoraka ne bo manjkalo. V sredo boste zelo aktivni, kar bo zmanjšalo napetost in slabo voljo, potem pa bo v četrtek zatišje, a le za kratko; petek in sobota bosta odlična za aktivnosti vsake vrste, tudi uspeha bo dovolj, da tedna ne boste končali nezadovoljni s seboj. Vaše poteze bodo čez teden vse bolj in bolj usmerjene v prihodnost, za nazaj vas nič ne bo zanimalo. Bolj kot navadno bo za vas pomemben dober občutek ob lastnem zaslužku in neodvisnosti od drugih. Mlaj bo prinesel neko odlično zamisel, katere edina lepotna napaka bo ta, da ni izvedljiva takoj. Ljubezen se bo ta teden mešala s prijateljstvom, pa naj gre za filozofski ali pa čisto konkreten način, denimo skozi neko osebo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Prehod Sonca v Vodnarja bo vnesel nekaj živahnosti in pozitivnega nemira v vaša prizadevanja, glavni prispevek pa bo v petek opravil mlaj v zelo napeti kombinaciji z Uranom in vsaj deloma še z Merkurjem. Zna biti, da se bodo pred vami postavile zelo zahtevne naloge, morda na videz previsoke, vi pa se boste odločili sprejeti jih in se boriti, kajti počutili se boste zmožni večjih korakov kot običajno. Opraviti jih bo treba mirno in trezno, videli pa boste tudi smoter vsega početja, pa tudi finančno korist ali vsaj varnost. Jupiter vam stoji ob strani – če se boste dovolj potrudili, vam ne more spodleteti. Časa za postavanje in zavlačevanje tako ne bo in tudi z uživanjem v tem tednu nikakor ne boste pretiravali. Venera ni v najboljšem položaju in če boste iskali sorodne duše, četudi samo za izmenjavo mnenj, se bo vsakdo brigal predvsem zase. Pri financah, zlasti v vidu tujega ali skupnega denarja, od kreditov do investicij in podobnim, bodite previdni, predvsem ne prehitri.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Zelo živahni dnevi so pred vami. Četudi je zelo jasno, kaj je treba storiti, kako in do kdaj, pa boste imeli veliko dela s tem, da nekaterim razložite, kaj počnete in kje je pomen tega dela. Pri poslih in v službi se boste dobro počutili le tedaj, če bo šlo vse v redu, vmeša se lahko kaka nejasnost ali pa različni pogledi na cilje in rezultate. Za vas bo posebej poteč čustven pogled nekaterih na stvari, ki so jasne, konkretne in logično razložljive. V partnerstvu so na začetku tedna možni manjši spori zaradi preobčutljivosti, potem pa bo prevladala zdrava pamet in je za konec tedna možno odlično sodelovanje, recimo pri kakih konkretnih in praktičnih nalogah. V ljubezni bo tudi pestro, nevezani Dvojčki lahko najdejo kako sorodno dušo, kar bo videti prelepo in tudi kdo s strani bo porekel isto. Sicer pa je čas odličen za druženje in bolj konkretne stvari, pri čemer je veliko odvisnega tudi od pričakovanj ene od strani.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Večina tega, kar boste doživljali ta teden, se bo vrtela okrog drugih, njihovih zadev, zahtev, težav in vrednot, sami se boste zadovoljili bolj z drobtinicami. A ne, da bi bilo to po vaši volji, bolj bo šlo za splet okoliščin ali pa trezen pomislek o tem, da boste zase bolj poskrbeli, ko bo prava atmosfera za to. Sicer pa v tem tednu časa za obotavljanje ne bo. Zahteve pred vami bodo zelo konkretne, natančno se bo vedelo, katere korake je treba narediti. V drugi polovici tedna boste zelo učinkoviti, a tudi občutljivi na to, da se bo vaše delo komu zdelo “kar nekaj”. Kar se denarja tiče, so možne ideje okrog kreditov, načrtov ali plasiranja denarja, a vas je tu treba posebej opozoriti na hitrico in tudi na “zelo obetavne” priložnosti, ki jih je dobro bolj natančno pregledati, preden storite korak. Na srčnem področju bo bolj zatišje, kar vam bo še posebej všeč. V zakonu ta čas poteka neka “izgradnja”.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

V vašem tokratnem horoskopu se da razbrati veliko težnjo po vidnih korakih naprej oziroma navzgor, kar se bo v petek, ob mlaju, morda razvilo do take mere, da boste kaj hoteli narediti tudi na silo. Sreda, petek in sobota so dnevi, ko vam bo šlo dobro od rok, četrtek raje prespite ali se pomaknite malo nazaj, v nedeljo pa si poskusite napolniti baterije za akcije v naslednjem tednu. S strani drugih, na primer partnerja ali pa javnosti, boste dobili nekaj impulzov, ob katerih ne boste mogli več sedeti in čakati na “boljše čase”, ampak se boste aktivirali in veliko naredili, k boljšim rezultatom pa spodbudili tudi druge. Za nove projekte sicer ni najbolj ugoden čas, a če se dela lotite v kaki uspešni navezavi z ljudmi, ki jih zaupate, je mogoče doseči tudi kak odmeven uspeh. V partnerstvu so možne plohe besed, sožitja pa to ne bo prineslo. V ljubezni strasti ne bo manjkalo, a tudi kak krožnik ali vžigalnik lahko poleti …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

V tem tednu, četudi ne bo vse odvisno od vas, boste izkazali veliko mero inovativnosti in samostojnosti, uporabili boste neverjetne informacije, marsikdo se bo vprašal, iz katerega rokava ste potegnili tega asa. Vaše sposobnosti ustvarjanja reda, podpiranja sistema, zlasti pa odlične organizacije, kjer ni prostora za napake in spreglede, bo nekomu prišla zelo prav, čisto mogoča je tudi zelo obetavna ponudba. Preden jo sprejmete, nekajkrat globoko vdihnite in obenem pomislite tudi nase in svojo korist, ne le za dobrobit sistema, ki si želi vaše pomoči. Da ne bi (spet enkrat) na koncu ostali pozabljeni ob strani. V srčnih zadevah bodo odnosi potekali mirneje, zna biti, da se nekaj odpelje v boljšo smer od tiste, ki ste jo predvidevali pa si je želeli vi. V partnerstvu bo nekoliko drugače, rojeni v prvi dekadi bodo bivali v sožitju, druge Device pa se bodo srečevale z nejasnostmi v odnosu ali pa zgolj sanjarile o “boljših časih”.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Precej dinamičen teden je pred vami, pri čemer pa ne bo čisto vse v vaši domeni. Tudi od drugih bo odvisno, ali boste teden preživeli mirno in konstruktivno ali pa se boste srečevali z zapleti in nalogami. V poslih in službi je pred vami veliko dela, toda razmišljali boste tudi o bolj prijetnih straneh življenja, o zabavi, o potovanjih, o branju knjig, kinu, družbi, Še več, tu in tam, na primer v četrtek in nedeljo, si boste zaželeli preprosto miru, tega, da bi vas vsi pustili pri miru. Tehtničin razkorak med dvema možnostma se bo tokrat še najbolj izrazil med občutkom pripadnosti in dolžnosti ter lastnimi težnjami po izražanju sebe in poudarjanju svojih kvalitet. V ljubezni bi znalo biti zanimivo in ne ravno mirno, celo razhod v tem tednu ne bi bil nič čudnega, a verjetno samo začasen. Morda zaradi premalo obvladovanja strasti ali pa preveč direktnega izražanja bodisi pričakovanj bodisi kritike ene od strani.  

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Če delujete sami oziroma držite nitke svojega življenja v svojih rokah, potem vas ne čaka slab teden, še več, čisto praktične prijeme boste uporabili, pa če gre za fizično delo ali pa kako prepričevanje nasprotno mislečih. Natančno veste, na čem ste, in tudi razvoj za naprej za vas ni neznanka. Večje težave je v vašem tokratnem horoskopu videti v odnosih z drugimi. Če boste zmogli in znali odnose s sorojenci, sorodniki ali sosedi še nekako držati pod kontrolo, morda celo v pozitivni in konstruktivni smeri ter z malo napetosti, pa pri tistih bližnjih skoraj gotovo ne bo šlo tako, pa naj gre za zakon oziroma ljubezensko zvezo ali pa odnose z domačimi oziroma starši. Preveč napetosti, hitrice in ostrine je videti, pri čemer ni nujno, da boste prednjačili vi, a tudi če se boste samo odzivali, bo napeto, ne boste ravno prispevali k mirnemu reševanju zapletov. Že od ponedeljka naprej se vzemite malo v roke, da si ne bi naredili kake škode.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Na začetku tedna bo Luna “poskrbela” za nekaj viška občutljivosti, napeti Mars pa lahko ob tem sproži kak spor, ki ga ne bo čisto nič treba. Četrtek je pravšen dan za pomiritev strasti in mirnejši pogled naprej. A že v petek je videti nekaj ponovnih in spet nepotrebnih napetosti, kot da bi se konfrontirali kar tako, brez jasnega povoda, ali pa da bi hoteli uveljavljati svojo voljo, ker se vam tako pač zdi. Vikend bo potem prinesel možnost potrošiti energijo za pomembnejše, predvsem pa praktične reči, tako da boste na koncu vseeno zadovoljni z opravljenim. V ljubezni se bo zvišala raven strasti, želje in tudi pričakovanj, pametno bi bilo ne preveč igrati na karto ega, da si ne bi zaprli kakih vrat. Kar se financ tiče, so ob vsej napetosti, ki je v zraku ne manjka, planetarne energije v veliki meri na vaši strani, in četudi boste okrog sebe slišali precej tarnanja, naj se vas ne dotakne, kajti sami lahko v tem tednu vse uredite tako, kot bo za vas najbolj prav.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Lunino ponedeljkovo srečanje z Marsom bo vneslo nemir in voljo do kake močne akcije, a tudi frustracijo, češ zakaj se to ne da narediti že kar takoj. Sreda prinaša premik na tem področju in po četrtku se bo dalo v petek in soboto opraviti večino dela. Sončev prestop v Vodnarja vam prinaša več praktičnosti, logike in sprejemanja drugačnosti, pa tudi manj trme pri doseganju ciljev, ampak prej korake po pameti. S tem so rezultati lahko veliko boljši. Kar se financ tiče, pa ta prehod ni najbolj koristen, vnesel bo namreč nekaj nuje, Merkurjeva pot, posebej pa mlaj v Vodnarju pa znajo močno zaplesti položaj, predvsem zaradi napenjanja čustev in ustvarjanja panike, češ zdaj ali nikoli. Kar se dela tiče, tudi pri čisto rutinskih opravilih z drugimi ne boste imeli kaj početi – ali bodo delali narobe ali pa prepočasi. Spet se boste šli igro “vse sam”. Ljubezensko dogajanje vam bo prineslo veliko radosti in vznemirjenja, miru pa ne.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Pretežni del horoskopa se v tem tednu vrti okrog vaše aktivacije, korakom v smeri neke vrste osamosvojitve, preboju naprej. Če smo že pred časom najavili, da prihaja čas, ko boste polni energije in idej, ki se jih da uresničiti, se to začenja zdaj. Ni toliko ključno, da v vaše znamenje prestopa Sonce, bolj gre za mlaj, ki se bo v petek dovršil pri vas, in to v dokaj močnem kvadratu z Uranom, vašim vladarjem. Če to ne premakne česa pomembnega, kaj potem bo? A zlahka to ne bo šlo, preveč napetosti je videti med planeti. S prihodom Sonca v vaše znamenje bo ego vse močnejši, prodornost tudi, ne boste se ustavljali pred ovirami in tudi interesi drugih vas ne bodo kaj dosti zanimali. Svoje ideje boste širili tudi naprej, pa ne po megafonu, raje bolj od zadaj, skrito in – bolj učinkovito. Težki planeti so namreč še vedno v Kozorogu, celo leto bodo tu, zato boste marsikaj počeli drugače kot navadno, ne da bi morali biti uspehi zaradi tega kaj manjši.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Občutek, da bi morali samo bolj poskrbeti za dogajanje in obvladovanje scene okrog sebe, bo močno zvenel, a se v realnosti ne bo obnesel, saj okoliščine ne bodo na vaši strani. Na splošno je mogoče reči, da za Ribe prihaja nekajtedensko obdobje, ko se bo morda – namesto prebijanja za vsako ceno – bolje malo potuhniti in ne vsiljevati potez ali volje. Še več, v tem tednu bo kar nekaj dni, na primer četrtek in nedelja, ko se bo dalo lepo izmuzniti in početi kaj za svojo dušo, česar pa recimo v sredo ali soboto ne bo mogoče početi, saj bo v zraku preveč energije. Čisto mogoče je, da se bo pojavila kaka oseba (ali celo več takih oseb), ki bodo od vas želela pomoč, pogovor ali razumevanje, za kar bo odličen čas; tudi lahko razmišljate o tem, da bi v tej smeri naredili kak resnejši korak, morda v profesionalni različici, enkrat čez čas. Le s sočutjem ne pretiravajte, ker vas kdo lahko grdo izkoristi, pa tudi na ostrino jezika nekoliko popazite.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja