Skriti biser je čudovita planinska koča, ki jo lahko najamete

Vas zanima najem koče na idilični lokaciji v objemu gora?

Na Jezerskem, na odlični lokaciji lahko najamete čudovito kočo po imenu Skriti biser. Sam sem v tej koči preživel čudovite štiri dni in lahko rečem, da je bilo čudovito.

Planiska koča Skriti biser se nahaja v neposredni bližini Jezerskega. Nahaja se izven centra na lepi in mirni lokaciji. Od Planšarskega jezera je oddaljena samo dober kilometer. Koča sprejme do 5 oseb.

Kako je videti planinska koča Skriti biser si boste lahko najbolje predstavljali, če si boste ogledali spodnji videoposnetek v katerem vidite zunanjost koče, okolico in notranjost koče.

Kako se vam zdi? Jaz sem bil navdušen tako nad notranjostjo, kot nad okolico. Tudi spal sem kot ‘ubit’. No razen en dan sem malo slabše, ker sem prepozno pojedel ogromno pico.

Planinska koča Skriti biser je pod okriljem družinskega podjetja Cvet gora, ki ga vodita Tanja in Jure. Tanja in Jure sta zelo prijazna in sta svojim gostom vedno na voljo za karkoli. Med mojim obiskom sem spoznal tudi dve punci, ki delata v Cvetu gora. Tudi ti dve punci sta izredno prijazni, prijetni in ustrežljivi. Tako, da je to še en razlog več zakaj se izplača iti na počitnice v Cvet gora na Jezerskem.

Cvet gora se nahaja malo izven centra Jezerskega, tik pred Planšarskim jezerom. Poleg omenjene koče nudijo tudi glamping za dve osebi o katerem si lahko več preberete na www.tomazgorec.si/glamping-jezersko-druzinski, družinski glamping, prostor za kampiranje in sobe. Vso njihovo ponudbo najdete na www.cvet-gora.si.

V Cvetu gora imajo tudi manjši, vendar zelo prijeten gostinski obrat, kjer vam nudijo vse vrste domačih dobrot. Jaz sem pri njih jedel domače štruklje z različnimi okusi in jih ne morem prehvaliti.

Zanimivo je tudi dejstvo, da lastnica Tanja dela sama različne domače jedi in pijače. Vem, da dela domačo marmelado, veliko vrst alkoholnih zeliščnih pijač in še druge stvari, ki pa sem jih žal pozabil, kaj vse mi je naštela. Čeprav nisem ljubitelj žganja, mi je bilo njeno žganje, ki je narejeno iz 102 zelišč zelo všeč. En poseben okus ima, da bi ga človek kar pil in pil.

Glede na mojo osebno izkušnjo v Cvetu gora, vam upam obljubiti čudovito doživetje, če se boste odločili iti sem na počitnice.

Še to moram povedati, da je Cvet gora namenjen ljudem, ki imajo radi mir, tako da za mlade, ki si želijo zabave do poznih jutranjih ur ni primeren. Šefica pravi, da pri njih ljudje pričakujejo mir in je dolžna, da poskrbi za to.

Preberite si zanimiv in informativen članek o Jezerskem, ki ga je napisala lastnica Cveta gora na www.tomazgorec.si/jezersko in članek o Planšarskem jezeru na www.tomazgorec.si/jezersko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja