Horoskop april 2022 za vsa znamenja

Horoskop april 2022 je že tukaj za vse radovedne, kaj se bo dogajalo. Mesec april je že zelo lep mesec s spomladanskimi cvetlicami in polno močjo pomladi. Zima se je že umaknila, kakšen mrzel dan še bo, a nič resnega. Zadnja leta se je sicer pomlad nekoliko zamaknila v poletje vendar se vseeno narava trudi s polno močjo in konec tega meseca, tako pravi horoskop april 2022 lahko že posadite vse, kar je občutljivo na mraz. Oven se poslavlja in pozdravlja nas znamenje bika, ki je zemeljsko znamenje in prvi znanilec rodnosti, stabilnosti ter mirnosti, obilja in sreče za vse leto. Izkoristite ta čudežni mesec pridelavo hrane, vrtnarjenje in vlaganje na dolgi rok.

April se bo letos manifestiral v novih oblikah, kar kaže horoskop april 2022, ki jih nismo še vajeni. Skozi ves mesec se bo postopoma nežno umiril medtem, ko boste morali sami pometati pred lastnimi vrati naših iluzij. Vsak bo začutil ta pomladni veter, ki ne prinaša le priložnosti za razmislek o tem, kaj si želimo početi s svojim življenjem, ampak tudi, kaj je dobro za bližnjega. Gotovo so pogajanja v zraku. Voditelji tega sveta bodo morda morali postavljati še več vprašanj o prihodnosti odnosov med državami. Predvsem v Evropi in Aziji. Kaj želimo promovirati? Kakšna bo naša pot v prihodnost? Vsekakor, kaj bomo naredili s tem in z našimi življenji. Vsi imamo interes, da si ne zatiskamo preveč oči pred problemi našega planeta, kot sta podnebne spremembe in spoštovanje okolja. V nasprotnem primeru bomo plačali visoko ceno.

Tekmovanje med ljudmi in narodi ter podjetji in skupnostmi bo spodbujala tudi konjunkcija Mars Saturn v vodnarju, pravi horoskop april 2022. To lahko spodbuja večje športne dogodke, katerih glavni namen je spodbujanje povezav med ljudmi in narodi. Upajmo, da bo to sporočilo razumljeno in bo izžarevalo pravo resnico.

Horoskop april 2022 nam daje drugo mladost in to je dobro. Prostor za manevriranje pa bo za zračna in ognjena znamenja ta mesec omejen. V teh okoliščinah nekateri ljudje lahko postanejo nestrpni, drugi pa izzovejo pri sebi prelome v razmišljanju, ki jim bodo prinesli dolgoročne rešitve. Na žalost preklinjanje časa in preizkušanje iluzornih idej ne bo prineslo želenih rezultatov. Priporoča se vam, da modro ukrepate in pričakovanje ter trenutno prikrajšanost uporabite na konstruktiven način. Ker, če so dogodki in priložnosti počasni, je to iz dobrih razlogov in je počasnost zgolj navidezna iluzija.

Ta mesec boste ovni imeli nove ideje, dvojčki pa boste spoznali zanimive ljudi. Leve bodo ljudje prijetno presenetili, tehtnice pa boste odkrile svoj ustvarjalni potencial. Strelci in vodnarji boste razumeli, da je vaša sreča poleg vas in ne drugje. Kar zadeva vodna in zemeljska znamenja, vam bodo ta mesec koristili pozitivni valovi Jupitra v znamenju rib. Z Venero, Merkurjem in Marsom, kot okrepitvijo, pa bodo skupaj zagotovo delali čudeže.

Nekateri boste čutili, da je čas za korak naprej v življenju. Ostali boste imeli potrditev, da ste se pravilno odločili. V tem udobnem podnebju pa boste lahko device naletele na nekatere težave, ki jih boste rešile, če boste razširile svojo vizijo življenja.

Horoskop april 2022 napoveduje, da v bodo mesecu aprilu največ sreče v ljubezni imeli biki, raki, device, tehtnice, škorpijoni in ribe. Na vseh področjih, še v zdravju, financah in na splošno pa bodo blesteli tehtnice, škorpijoni in ribe. Kozorogi pa bodo imeli, kot običajno, dosti sreče v financah, drugje pa se bodo morali malo bolj potruditi. Neglede na to, katero znamenje ste, ta mesec bo zahteven za vse in se bomo morali globalno potrudi, vsak pri sebi, da bo človeštvo prešo v dobre čase.

Mesečni horoskop april 2022 za ovna

Splošno: Še vedno je bolj ali manj planet Pluton tisti, ki vam v kozorogu narekuje vaš način delovanja. To ni nujno kompas, o katerem ste sanjali, vendar se morate z njim soočiti. To je tako, kot bi se vozili po toboganu gor in dol. Obstajali bodo dnevi “z” in “brez”. Ne bodite presenečeni, če se stara ljubezenska zgodba konča ali prijateljstvo ali, če se znajdete iz oči v oči s predlogom, ki ga ne morete zavrniti, pa naj bo to na osebnem ali poklicnem nivoju. Z vami je včasih lahko živeti, drugič ne. Vaša sposobnost prepoznavanja svojih napak bi lahko bila ta mesec narušena. Še posebej, ker se lahko precej razjezite. Oseba, ki vam bo šla na živce, lahko nekaj časa pusti sledi za sabo. Povsod okoli sebe vidite izdajo, kar ni dobro in ni resnično, zato se spremljajte in priznajte, da ne zmagate vsakič.

Ljubezen: Merkur, ki je v vašem znamenju v tranzitu do 11. marca, vam bo naredil veliko dobrega. Tokrat boste prav zares razumeli svoj prispevek k situaciji predvsem glede vašega partnerja. Znali boste pokazati empatijo, a tudi nežnost. To je konstruktivno obdobje. Prvi vikend v mesecu lahko delate projekte v dvoje. Nekateri samski ovni se lahko ta mesec prostovoljno odločite za celibat. Dejansko boste izhajali iz ugotovitve, da je bolje biti sam, kot imeti slabo spremstvo, to bo vaš moto s katerim boste prevzeli vodilno vlogo. Ta vloga vam dobro pristaja, vendar ne bodite jezni, če vam nasprotni spol reče, da ste se odločili napačno.

Denar: April je za vas mesec, ki je nekoliko dvoumen in včasih si boste želeli plačati za to, da vidite v prihodnost. Ostanite mirni in kmalu boste vedeli, na koga boste lahko ponosni in na kateri nogi plesati. Res je, da potrpežljivost ni vaša prva vrlina. Natančno ocenite razdaljo, preden naredite naslednji korak. Prvi teden bo ugoden za nova srečanja. Ta mesec, čeprav vam to nikakor ne ustreza, se morate še vedno soočiti s situacijami, ki vam ne ustrezajo več. Namesto da bi kričali vsepovsod, si vzemite odmor! Vzemite si čas in razmislite, kaj želite početi. Če imate od 16. aprila naprej vtis, da vaši projekti propadajo, ne delajte iz tega tragedijo. Vzemite si čas in analizirajte, kaj se dogaja in tako boste natančno vedeli, kaj morate storiti. S finančne strani bo Merkur od 12. aprila naprej skrbel za vaše premoženje in finančne prihodke. Zahteval bo od vas, da se vrnete k osnovam in se izurite v predvidevanju.

Zdravje: Ob koncu meseca boste bolj umirjeni in hladni, vendar tega ne jemljite kot da vam je energija padla. Če svojo pozornost preusmerite na bistveno, najdete odlične vire za novo energijo in vaš magnetizem nikogar ne bo pusti ravnodušnega. Ta mesec bo za vas še precej naporen, kar se vleče še iz prejšnjega meseca, vendar je to obdobje za vas izjemno pomembno, da se izurite in izpopolnite ter se premaknete nivo višje. Aprila je izjemno pomembno, da se prehranjujete pravilno, da delate vaje, se gibljete in da si vzamete dosti odmora ter spanja.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za bika

Splošno: April je vaš mesec samostojnosti in svobode. Nimate želje, da bi si nalagali omejitve in jih še manj sprejemali od drugih. Morda ste predolgo razmišljali o vseh tistih stvareh, ki ste jih slabo prebavili? Od zdaj naprej boste drugim povedali vsebino svojih misli in imate prav. Če na glas poveste, kar običajno mislite o sebi, se izognete vsem tistim majhnim neprijetnostim, ki vam lahko uničijo življenje. V bistvu od 12. aprila naprej jasno formulirate svoje cilje. Tako boste našli pravo motivacijo, ki vas žene, da ponovno pogledate svoje ambicije za naprej. Tukaj ste na dobrem začetku, ki bo od prihodnjega meseca obrodil precejšnje sadove, ki so nova znanja, reorganizacijo vašega vsakdana in celo poslovne priložnosti.

Ljubezen: Mogoče je čas, da se dogovorita s partnerjem za izlet ali romantičen vikend? Ali pa si daste še eno priložnost, da poglobite ali obnovite odnos. Zvezde so naklonjene medsebojnemu razumevanju, razvoju čustev in čutnosti med vama. Uživajte v pomežiku planetov. Samski biki boste 22. ali 23. aprila morda dobili predlog zaroke, kar vas bo pustilo brez besed. Razen če najdete nekoga, ki vas bo uščipnil, da se spet zaveste resničnosti. Vseeno igrate na karto previdnosti in raje odložite svoj odgovor. 24. aprila večer se obeta živahno dogajanje.

Denar: Ta mesec bodo za širitev vašega posla vedno poskrbeli ljudje, ki verjamejo v vas in v vaše sposobnosti. Od 12. aprila naprej z Merkurjem v biku bodo poslovni predlogi postali konkretni. Tako se boste s poslovnimi partnerji ali nadrejenimi in sodelavci lahko pogovorili in jim zastavili vprašanja, ki vas mučijo. Če se morate odločiti, počakajte do 16. aprila, saj vas bo Mars v ribah takrat navdušil za pravilno strategijo. Kar zadeva vaše finance, je njihov razvoj še vedno naporen. Še vedno morate biti pozorni na svoje stroške. Vendar bi se morali počutiti bolje sredi meseca. Svoje srce boste vložili v delo. Tako razmišljate o vseh rešitvah za zadovoljitev povpraševanja. Ne zamenjujte popolnosti s perfekcionizmom, saj vas bo to hitro spravilo v težave.

Zdravje: Prisotnost Venere v znamenju rib vam prinese vodo v vaš mlin. Želite preseči sebe in ljubezen ni nobena izjema. Čas je, da se približate novim obalam in vsak od vas bo imel svoj način. Obeta se vam prijetno  srečanje ali obnavljanje občutkov. Vaše karte se bodo prerazporedile 26. in 27. aprila, ko boste zapustili preteklost. Ta mesec si pomagajte z obilo spanja in tudi s pomočjo masaž ter savne, da pripravite telo na to, da je odporno in zmore vse napore tega meseca. Jejte zdravo hrano in vse bo v redu, ne bo se vas lotil noben prehlad. Tudi alergij ne bo.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za dvojčka

Splošno: Planeti v Ribah prinašajo nepričakovano. Daleč od tega, da se počutite nemočni, vendar malo bolj poskočite in uspeli boste doseči  zvezde. To je velik izziv za vas, čista sreča in optimizem, ki se ju ne morete osvojiti vnaprej. Na srečo se znate pogovarjati z ljudmi, to vam daje vse upe, ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri prenovi dekoracije stanovanja ali za dokončanje finančnega meseca, boste našli podporo. Nekdo vam lahko pomaga dobiti termin ali narediti nekaj, kar vam bo, ne da bi nujno spremenilo potek vašega življenja, pomagalo narediti korak naprej. Ne oklevajte z opazovanjem. Nadzirajte svojo naravno nagnjenost k igranju na več odrih in ne bo vam žal. 5. aprila bodo vaše mnenje upoštevali.

Ljubezen: Resničnost skupnega življenja vas bo pripeljala nazaj k osnovam, ki bi jih morda želeli pozabiti. Improvizirajte, namesto da bi poskušali nadzorovati stvari za vsako ceno. Tako dobro znate obvladovati iluzijo in sanje, da vaš zakonec ostaja podrejen! 6. aprila ne stavite vsega na isto karto. Samski dvojčki se boste kar zasvojili z določeno osebo in jo boste hoteli imeti v svoje, življenju. Uživanje vas lahko pripelje zelo daleč. Dovolite si nekaj manevrskega prostora, kar bo koristno, ko bo prišel pravi čas. Družbena omrežja so hiter in priročen prostor za srečanja, vendar tvegate, da si zažgete krila! 26. aprila boste budni sanjali.

Denar: Sprememba vaše strategije, ki ste si jo za ta mesec zadali, je na pravi poti, a žal je potreben čas, da se uresniči. Po drugi strani pa se predlogi za sodelovanje ta mesec lahko kar vrstijo. Čeprav ne izpolnjujejo v celoti vaših pričakovanj, vam vseeno nudijo veliko udobja. Torej, preden zavrnete ponudbo, premislite o prednostih, ki bi jih lahko medtem dobili. S finančne strani to ni najboljša oblika sodelovanja, razen če sprejmete tisto, kar vam je ponujeno. V teh okoliščinah se boste morda lahko vrnili v življenje hitreje, kot ste pričakovali. Uživajte v tem mesecu, ki je malo čuden in vam ponuja različne možnosti. Uspeh bodo doživeli tisti, ki dokazujejo svoje izkušnje in strokovnost. Privoščite si malo prijaznosti. Pazite le na pravilen način komuniciranja in na to, da bo vse v zdravih merah.

Zdravje: Nič ne gre dobro. Imate občutek, da se stvari težko premikajo naprej in morda začutite željo po svežem zraku. Res je, da zelo dobro razmišljate, ko ste čisto sami. Ne dovolite, da bi na vas prehitro vplivali nestanovitni občutki in pozorno poslušajte svoje srce. Ta mesec se boste res čudno počutili in priporoča se vam, da uživate več sveže zelenjave in si naredite tudi kako skledo divje hrane za energijo ter moč. Veliko bodite na svežem zraku in si privoščite vsak dan telovadbo v naravi. Jejte bolj lahko hrano in vse bo v redu.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za raka

Splošno: Konjunkcija Mars in Venera bi vam lahko šla na živce ali pa razburkala vaš um. Morda se vam zdi, da so pogovori z vašimi najdražjimi odveč ali nepotrebni. V resnici ne morete zares razvrstiti svojih misli in občutkov. Nekateri bodo imeli celo nejasen vtis, da podoživljajo iste prizore, na enak način. Naj vas ne zanesejo pretiran pesimizem ali projekti, ki presegajo trenutne možnosti. Kmalu boste imeli zlate priložnosti, da dokažete, da ste imeli prav ali da so se drugi motili. Kot želite! Sprostite in omilite ton in vsebino svojih sporočil. Vse situacije se razvijajo, tudi najbolj zapletene za dekodiranje. Jupiter je mojster igre in prerazporeja karte.

Ljubezen: To je čas, da odprete svoj um, a tudi za spremembo svojih interesov, da spremenite užitke v vse užitke. Se sprašujete, kako zvabiti svojega partnerja, da skupaj sanjata? Ni problema, vi imate vse, kar potrebujete in on ali ona želi še več! 15. in 16. aprila se ne osredotočajta na podrobnosti, ampak glejta le širšo sliko. Samski, aprila bi tudi vi radi z nekom delali skupne projekte? Ne bodite žalostni ali depresivni, če še nimate take sreče. Pravzaprav ta mesec nosi seme presenečenja srečanja ali odkritja nove osebe. Oseba, za katero se je zdelo, da je daleč pobegnila, jo boste ukrotili in izkazalo se bo za pravo razmerje.

Denar: April je dober čas za vašo poklicno širitev ali za zamenjavo službe in posla. Če želite, lahko naredite korak naprej v karieri ali pa spremenite smer. Če dvomite, od 12. aprila naprej bo Merkur v biku ustvarjal ugodne okoliščine za konstruktivne in bogatejše izmenjave. Če se morate odločiti, počakajte do 16. aprila, ker bosta vašo prihodnost takrat vodila vaša intuicija in pragmatizem. S finančne strani vas lahko mikajo nakupi, ki vam dolgoročno ne bi ustrezali in bi kot breme nalagali proračunske omejitve. Ostanite pri svojih osnovah. Varneje bo zaenkrat.

Zdravje: Zakaj nasilno čutiti najmanjšo pripombo? Če se nihče ne poda na nevarne poti vašega ljubezenskega življenja, to ni iz nezainteresiranosti, ravno nasprotno. Planetarna mešanica planetov v znamenju vode vam prinaša dobre dispozicije za krmarjenje v mirnih vodah. Na žalost vidite le valove, ki motijo površino vašega jezera. Vzemite vesla v roke in pogumno napredujte, nič vam ne preprečuje, da dosežete mirne obale. Vaša otroška plat je zapeljiva, vendar ne pretiravajte, lahko bi se zdelo, da ste muhasti ali preveč razvajeni. V zameno ujamete poglede in srca, ne da bi se tega sploh zavedali. 30. aprila ne zlorabljate vašega šarma.

Splošno: 3

Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za leva

Splošno: V resnici niste na zabavi. Skupina planetov v znamenju vode vas utaplja v megli, ki jo boste s težavo razbliniti. Vaša pragmatična stran trpi zaradi nagnjenosti k razpoloženju, ki vam ni podobno. Naj vas ne zanese prepolna domišljija, to bi veliko mačko spremenilo v cvilečega mucka. Trdno držite svoje gotovosti v svojih rokah, tu boste najbolje izkoristili svoj talent. Zagotovo je mesec april mesec za opazovanje in če imate pomembne roke, vam bo uspelo odlašati in se izogniti oddajanju. Ta čas je idealen. Omogoča vam, da ocenite preostalo razdaljo do uspeha, da dosežete svoje cilje. 11. aprila vam zavedanje lahko omogoči preskok naprej k velikemu uspehu.

Ljubezen: Dobro se zavedate, kaj storiti ali reči, da ugodite svojemu partnerju. Zakaj se torej trudite sistematično ubrati nasprotno smer? Res je, da niste čisto na svojem teritoriju. Čez mesec se bodo stvari izboljšale. 15. aprila boste našli dogovor, ki vas muči glede partnerstva. Samski boste aprila 2022 doživeli majhne sitnosti in razdraženosti, ki bodo del aprilskega programa? Zato spremenite vsebine in datume pomembnih sestankov ali srečanj, ki so preveč zahtevna. Če vam je ljubše, si vzemite čas in se zelo previdno psihično pripravite! Lucidno razmišljate o kakovosti svojih intimnih povezav.

Denar: Ta mesec se boste spet težko znašli. V najhujših dneh boste mislili, da ne spadate več med svoje sodelavce ali sostanovalce. Nekateri med vami boste videti arogantni, drugi pa, kot da so vas pretepli. V tem neprijetnem položaju se morda sprašujete, kje je podpora, ki jo potrebujete! Bodite prepričani, da je! Pojavi se na nepričakovan način in skozi osebo, ki vas v nasprotju z videzom zelo ceni. S finančne strani se lahko predstavi ponudba, ki vas bo verjetno obogatila. Bodite pozorni nanjo, namesto da jo ignorirate. Prepljavljeni boste s srečo in majhnimi dnevnimi pozornostmi, ki jih namenjate ljudem iz svojega okoliša. To vam bo dalo energijo, ki jo potrebujete za napredovanje v zapleteni ali prizemljeni situaciji. Tako se boste lahko tudi soočili z vsemi ovirami, še posebej s tistimi, ki vas najbolj strašijo.

Zdravje: Teža planetov vas spodbuja, da razmislite o spremembi. To boste storili zelo bliskovito, ne da bi se pri tem počutili bolje. Vtis deja-vuja vam daje željo po potovanju. Ne pozabite vzeti povratne vozovnice. Še vedno morate stvari rešiti ali nekomu povedati, kako je z vami. Da bi prebrodili ta mesec kar najbolje, se vam priporoča, da se veliko gibljete in se sami s seboj prigovarjate v naravi ter razčistite, kaj in kako. Le tako vam bo uspelo ohraniti zdravje in ravnovesje ves april, drugače vas lahko zavedejo razvade in prehladi posledično ali celo kaj hujšega.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za devico

Splošno: Se zdijo vaše misli in dejanja neustrezna? Res je, da se v nasprotju s svojimi navadami zelo težko organizirate. Zaradi tega bi skoraj izgubili smer. Zberite se in ne delajte iz tega scene. Vaša hitrost razmišljanja je nedotaknjena in načrtovanju svojega vsakdanjega življenja dajete velik pomen. Pa vendar je cilj tudi večji projekt, to je vse, kar je povezano s pridobitvijo bančnega posojila ali gradbenega dovoljenja, širitvijo družine ali hiše ali izobraževanjem otroka, vse to je na tapeti. Ta mesec se pripravlja napredek na teh področjih življenja. Dobrohotne oči planetov korak za korakom spremljajo pozitivne posledice vaših dejanj. Druga področja so se zataknila na določen status quo, vendar imate marsikaj za početi tako, da jih pustite na miru.

Ljubezen: Planet Merkur v biku vam od sredine meseca aprila ponuja pogled naprej in zastavljanje skupnih projektov. Integrirate željo drugega. To se ujema na vseh ravneh z obema in tako boste izstopili iz svojega ega. V celoti izražate svojo ljubezensko ustvarjalnost. Samski boste zaradi dinamičnega časa želeli verjeti v svojo srečno zvezdo. Pravzaprav planeti gledajo na vas tiho, a učinkovito. Če se Jupiter v ribah izogiba napačnim korakom in presežku optimizma, vam to daje upanje za naprej.  13. in 14. aprila se raje vzdržite odločitve in počakajte, da se stvari razčistijo, to je pametna odločitev.

Denar: Čeprav je vaše delo varno, se vam morda zdi rutinsko in dolgočasno. Da bi premagali te pomanjkljivosti, vam Jupiter, še sreča, ponuja priložnost, da prekinete to rutino ali izboljšate svoje vsakdanje življenje. Če vam dobronamerna oseba poda predlog za partnerstvo, ga ne zavrnite popolnoma. Vzemite si čas za razmislek in pogovor s to zanimivo osebo. Pogovor vam bo pomagal, da boste stvari videli drugače in boste sprejeli ali zavrnili predlog brez obžalovanja ali jeze. Na finančni strani, čeprav ni razkošna, situacija ostaja enaka, razen če kreditne kartice ne morete pustiti v predalu.

Zdravje: Zvezde so se zbrale, da vam prinesejo mir in stabilnost. Ne želite si, da bi stvari šle prehitro, saj lahko zavirate napredek na vseh ravneh ter se tako izognete drastičnim odločitvam. To je vaša pravica in vaša izbira. Ta mesec april se zdi naklonjen vašemu osebnemu razvoju. Vendar pa še vedno obstaja nekaj senčnih področij, ki jih želite poudariti, preden se vržete v veliko kopel. Nihate med obotavljanjem in zagonom. Drugim se razdajte brez zadržkov in več komunicirajte. Če več delite, vse, kar čutite, se premikate hitreje naprej. Harmonije ne bi smeli doseči z žrtvovanjem svojih želja, iščite soglasje in najdite ravnovesje v tem. 8. aprila boste imeli prav.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za tehtnico

Splošno: Presenetljive izjave ali drugačen pristop do stvari lahko zapletejo vašo vizijo projekta. Res je, da prisotnost Urana v biku naredi vaša čustva močnejša in osredotoči vašo ustvarjalnost. Morda boste preveč hiteli s sodbo ali odločitvijo. Ne reagirajte prehitro. To bi vas postavilo v neposreden stik z vašimi protislovji in lastnimi dilemami. Ne ostanite na preveč trdnih pozicijah, ki bi na dolgi rok postale obremenjujoče. Z rahlim premikanjem bodo linije uspele uskladiti nasprotja in bodo uskladile vaše lastne vrednote s vrednotami drugih. Poleg tega vam lahko kljub železni volji nekateri dogodki povsem uidejo. Priznate pravila igre ne, da bi jih želeli vsa spoštovati.

Ljubezen: Strast bo ta mesec med vama oživela in zapihal bo močan veter svežine ali mladosti. Če pa se je plamen ljubezni razplamtel v poznih letih, potem bo ozaljšan še z modrostjo. Moč in mir krepita ta mesec vajin odnos. Ta spokojnost vam omogoča, da ponovno odkrijete svojega partnerja, ki razkrije vse vidike svoje osebnosti. Samski boste radi ugajali in zapeljevali. Planeti, ki delijo vašo željo, poudarjajo vpliv vaše osebnosti na tiste okoli vas. Če nekdo pritegne vašo pozornost, jasno izrazite svoj interes in prevzemite pobudo. Vaš predlog vam bo zagotovil več kot ugoden sprejem na drugi strani. Vendar pa sprejmite tveganje, da oseba ni povsem svobodna.

Denar: Jupiter animira šesti sektor vaše sončne slike, ki ustreza vašemu delu. To je dobrotnik in pozitivec, ki sproža priložnosti, ki so namenjene vašemu razvoju. Te namere planetov so potrjene ta mesec do 16. aprila. Če želite, da se stvari spremenijo, je čas, da izkoristite priložnost, ki mine in sprejemate odločitve brez odlašanja ves mesec, pa še po tem. S finančne strani bi morda želeli imeti več manevrskega prostora. Torej, če želite postati bolj neodvisni, si natančno oglejte, kaj vam okolica ponuja. Finance bodo ta mesec odvisne izključno od vas in od tega, koliko se boste angažirali in koliko boste dojemljivi za nove priložnosti. Zato dajte oči na peclje in budno spremljajte vse v zvezi s tem.

Zdravje: Vaši viri se zdijo v aprilu neizčrpni. Brezpogojna ljubezen se bo pri vas aktivirala in vam naredila izjemno dobro počutje. Kljub temu ste lahko gotovi, da bodo planeti spoštovali vašo neodvisnost in prevzete zaveze. Ta mesec boste preživeli z veliko delikatnostjo in diplomacijo kar nekaj časa. Točno veste, kaj želite in to dosežete tako, da se izognete vsem pastem. 15. in 16. aprila pustite domišljiji prosto pot. Sladkost in potrpežljivost delata čudeže, a za to boste morali premagati nekaj grobosti. Če je temu tako, ne razmišljajte, da bi z eno roko zgladili vse težave. Tudi prehrana vam bo vse bolj jasna.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za škorpijona

Splošno: Vsekakor si jemljete preveč k srcu težave nekaterih ljudi, ki se popolnoma zanašajo na vas. In to tako v poklicnem okolju, kot v zasebnem življenju. Ta mesec boste morali oceniti pravo razdaljo do svojega klana, ne glede na to, kako vam je pri srcu. Tako vam bo mešanica plodne domišljije in zdrave pameti omogočila, da ohranite pragmatizem, potreben za nemoten potek dogodkov. Uspeli boste in se izognili omejitvam ter se pravilno odločili. Vsak neuporaben stres, ko ga boste evakuirali iz sebe, boste s tem razpustili parazite vseh vrst, ki so pričakovali, da bodo naložili svoja opravila na vaša ramena. Pripravljeni ste iti skozi mesec april na malem oblaku, kar se vam zdi vse skupaj zasluženo glede na energijo, ki ste jo porabili za uspeh na vseh področjih ves ta čas. 18. in 19. aprila se boste imeli lepo ali pa boste imeli izziv.

Ljubezen: Zdi se, da pogajanja med vama čakajo na velik premik in lahko računate na Jupitra, očeta bogov, ki bo podprl vaše odločitve. Dejansko je vaša analiza pravilna. Zato ostanite dobrohotni do sebe, saj svojemu zakoncu dajete najboljše, kar lahko. 20. in 21. aprila se vam bo  v glavi vse razjasnilo. Samski, če za vogalom ali na zasebni zabavi najdete bivšega partnerja, pustite, da se stvari zgodijo. Dobro veste, da lahko človek zelo enostavno pade ali (ponovno) pade v lastne mreže. To vam daje samozavest, naučite se, da v svojih čustvih ne boste sami.

Denar: Ta mesec se spet obetajo odlične priložnosti, ki naj bi obogatile vaše življenje! Vendar vam lahko nekaj prepreči, da jih sprejmete. Če želite, da se vaše želje uresničijo, morate odstraniti ovire, ki ste jih ustvarili s svojimi prepričanji in prepričanji drugih. Zato vzemite nazaj svojo svobodo razmišljanja in delovanja in vse bo v redu. S finančne strani, čeprav imate včasih težave z vzdrževanjem ravnotežja, ni napovedano nič slabega. Po drugi strani pa, če vaš družinski član prosi za vašo pomoč, vam nič ne preprečuje, da bi sprejeli, vendar le, če to ni v vašo škodo.

Zdravje: Zavezništvo Marsa in Venere v vodnem znamenju vas naredi romantične ali pa bo tudi vaše srce padlo v zanko, kar vam prinese lahko dobre občutke ali tudi ne. Na srečo ne boste izgubili svojega smisla za šale ali svojega posebnega humorja. Ni vam treba poudarjati, kaj vas moti, raje vztrajajte pri negovanju svoje moči prepričevanja, ljubezen vam ne bo ušla. Zahvaljujoč svoji intelektualni prefinjenosti in bliskovitim intuicijam vam odlično uspeva tam, kjer drugi ne uspejo. Torej ste pripravljeni za uspeh. Zaupajte si. Zgolj z opazovanjem omogočate drugim, da so z vami bolj spontani.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za strelca

Splošno: Mesec april vam ponuja nesporne možnosti, ki pa ne bodo dostopne takoj. Ne glede na to ste se odločili, da vas nič in nihče ne bo postavil v kolo in se kotalil namesto vas. Naj vas ne zavedejo zvoki iz hodnika ali ljudje, ki bodo pridigali laži, da bi izvedeli resnico. Vaša sposobnost premagovanja težav je dobro uveljavljena, stabilizirate se. Če menite, da priložnosti manjkajo ali da nimate vse potrebne prepoznavnosti pri projektu, v poklicni sferi ali pri spremembi življenja, ne hitite z ničemer. Lahko se zgodi, da se vam ponudi priložnost, da se dokažete. Sprejmite neplačano pripravništvo ali zamenjavo za začasno delo. Vse, kar je še skrito, se vam bo kmalu pokazalo, predvsem na družbeni in strokovni ravni.

Ljubezen: Živahen projekt z vašim partnerjem uravnovesi vaše srce in vas naredi optimističnega. Prednosti bo čutil tudi vaš partner. Vendar ta mesec ne pospešujte korakov. Tudi če je situacija relativno pozitivna, lahko nekatere iluzije motijo vaše dojemanje stvari. Stavite samo na oprijemljivo. Samski aprila 2022 izhajate iz določene tišine, ne da bi bili ujeti v pogovore, ki ne vodijo nikamor. Zamera zbledi in začnete videti jasneje. Pobegnite od zlobnega jezika in dobronamernih ljudi, ki vas opominjajo na vaše neuspehe! 26. aprila se ponovno osredotočite na vaše bistvene stvari.

Denar: Priložnosti, ki bi vam lahko pomagale pri razvoju, so na voljo, a na žalost padejo iz nerazložljivih razlogov. Vaša želja po napredovanju je legitimna. Vendar to morda ni idealen čas. Torej, čeprav vam je dolgčas, poskusite mirno počakati. Izkoristite priložnost za razvoj resničnih odnosov z ljudmi, ki jih srečate in razvijajte sebe. S tem boste pripravljeni, ko se bo pojavila prava priložnost.  Kar se tiče odvečnega, ga lahko ponudite pod pogojem, da ostane razumno. S finančne strani so vaši prihodki redni in vam omogočajo kritje rednih stroškov. Svojo franšizo lahko vsaj začasno umaknete.

Zdravje: Vse resnice ni dobro povedati. Najprej začutite tla pod nogami, preden se podate v izpoved, ki bi se vam vrnila kot bumerang! Lahko bi vam vztrajno zastavljali nekaj neumnih vprašanj. Če se temu res ne morete izogniti, prihranite čas z odlaganjem odgovorov. Veter sprememb, ki jih čakate, še ni nastal. Bodite potrpežljivi ali pa vzemite pot pod noge in pojdite na morje. Mars in Jupiter v ribah vam povzročata nekaj težav. Vaša sposobnost analiziranja sil spoštujte in ne zapadite v kritiko za vsako ceno. Ta mesec se boste počutili dokaj dobro, včasih tudi ne, vendar ne jamrajte, ker bo še slabše. Raje poskrbite za dobro prehrano ni gibanje.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za kozoroga

Splošno: Rahlo kontrastno nebo zahteva, da pregledate svoje prioritete. Res je, da glede na svoj pristop ali razpoloženje in razmišljate o najboljšem ali o ravno nasprotnem. Dobro veste, da je čas, da se znebite vsega, kar vas ovira in vam ustavlja zadnji korak. Ne glede na to, ali praznite svoje omare ali svoje srce, se boste morali spopasti s stvarmi, ki ste jih popolnoma pozabili ali odložili. Če jih vrnete na sprednji del odra, vam to daje priložnost, da se odločite za prave stvari. In v vašem primeru to nekaj pove! Skratka, ne pretvarjate se, saj vas lahko ujame noro čiščenje. Je to dobro ali slabo? Bodite previdni, da ne vržete stran uporabnih stvari in shranite tisto, kar se zdi, da še vedno izpolnjuje vaša nova merila. 24. in 25. aprila boste preizkušali nove izkušnje, kar vam ne bo škodilo, ravno nasprotno.

Ljubezen: Vaši odnosi so gladko organizirani okoli praktičnega življenja. Finance vas poznajo, o občutkih glede partnerstva pa se učite. Posledično nemoteno vzpostavljate ravnovesje in vaš odnos ne bo trpel zaradi vsakodnevnih obveznosti. 3. ali 4. aprila privoščite malo materialnega užitka nekomu, ki ga imate radi. Sposobnost intenziviranja družabnega življenja samske pušča na kolenih, vendar z visoko moralo. Tako bi lahko vzpostavili nova srečanja, ki vam bodo, ne da bi bila nujno pomembna, spodbudila, da boste želeli nadaljevati svoje preiskave. Lepo se imate in to je dovolj za vašo srečo.

Denar: Že nekaj časa in to se tudi ta mesec potrjuje, ste se zelo trudili, da bi zaslužili. Ne, da ste materialist, ampak verjamete, da je denar varna stava in pomembno je, da vam ga ne manjka. V tem stanju duha streljate na vso moč! Zaupajte svoji intuiciji, ki vam narekuje, kaj morate storiti in kdaj. Zanašate se na vaš pragmatizem, ki vas navdihuje za prave strategije za rast vaših sredstev. Sreča nikoli ne pride sama, zahvaljujoč srečnemu spletu okoliščin se vam bodo pokazale priložnosti.

Zdravje: Pluton zahteva, da sprejmete ekološki odnos do sebe in okolice. Potem lahko prizanesete svojim učinkom, kar bo obrodilo sadove. Če morate finančne razprave mešati s čustvenimi vezmi, se lahko stvari zapletejo. Na srečo znate ohraniti hladno glavo v vseh okoliščinah; tista oseba, ki vas bi lahko spravila iz tečajev, še ni rojena. Ostanite v svojih čevljih! Brez premisleka boste odprti za nova obzorja in površne odnose. Nikomur ni treba stalno živeti v enakem načinu. Gojite lahkotnost in prijateljstva brez prihodnosti! Pokažite se bolj prilagodljivi v svojih mnenjih, pa bo vsem lažje.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za vodnarja

Splošno: Kakorkoli že, mesec april je na voljo v 50 odtenkih vaših najljubših barv: prijateljstva, druženja, sprejemanje odločitev v službi in celo najdete lahko čas za svoje najljubše stvari! Nič vas ne bo ustavilo. Zaradi planetov, ki se gibljejo v vašem osončju, boste zgovorni in darežljivi. Sposobni boste izkoristiti vse priložnosti, ki se vam pojavijo. Morda je čas, da se osredotočite na ambiciozen cilj? Ker ničesar ne prepuščate naključju in vse počnete zelo resno, ciljate točno na to, kar pričakujete od razmerja. Postavili se boste točno na sredino. Lahko vam zaupamo, da ne tvegajte, da boste prehitro izdali skrivnost. To je dobro, ker bi nekdo izkoristil priložnost in obsodil vašo nerodnost. Pojdite v smeri vetra, vse možnosti boste postavili na svojo stran.

Ljubezen: Vi ste del skupine z dvojčki in tehtnicami, znamenjema, ki čutita vso dvoumnost globalnih razmer tega aprila. Torej, če ste v razmerju z enim od teh znamenj, se lahko znajdete pred nekaterimi dvomi. Pozitivna pripomba in beseda ljubezni bosta dovolj, da se odnos spet postavi na noge. Projekti in poklicni stiki spodbujajo samske k zbliževanju. Morda boste na delovnem mestu ali v šoli našli svojo sorodno dušo. Vendar pa potrebujete obdobje opazovanja. Zavračate se vrniti v iste napake. Znanstvenik vodnar se ne ponavlja! 19. aprila vas bodo te razmere malo pretrese.

Denar: Ta mesec še vedno ni vesel! In če poskusite z ofenzivo, samo zato, da se premaknete naprej, se nič ne zgodi. V najslabših dneh boste zavrnjeni. Po drugi strani pa je s finančne strani stvari videti nekoliko bolje, vendar pod pogojem, da ste dovzetni za priložnosti, ki se odpirajo. Čeprav niste materialist, bi bilo pametno, če bi razmišljali o tem, da napolnite svojega prašička, namesto, da ga izpraznite. Torej, namesto, da se držite svojih načrtov, poslušajte, kaj planeti predlagajo. Če boste prisluhnili svoji intuiciji, boste razumeli, da boste med čakanjem na boljše čase našli svoj račun.

Zdravje: Ta mesec imate sposobnost in način, da se postavite v situacije, ki vas fizično in psihično izčrpujejo. Energija, ki jo porabite za prepričanje, presega vaše meje. Posledično bi lahko na koncu občutili škodljive učinke: zgago ali krče v prstih na nogah, podvrženi pa boste rani na želodcu zaradi vnetja in nedelovanja prebavnega trakta. Toda pri vas nič res ne traja. Našli boste način za dober začetek tako, da vadite meditacijo ali povabite vse svoje prijatelje na zabavo. Vseeno pa pazite na prehrano in ne pijte kave ter žganih pijač, ampak uživajte v zdravem in veselem pikniku ob zdravi pijači, pa še druge tega naučite.

Splošno: 4
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop april 2022 za ribi

Splošno: Ta mesec vam bo naklonjena skupinska dinamika. Dejansko vam Neptun ponuja ljubezen, stabilnost in novosti. To je lep program, vendar morate dati karte na mizo ali preiti naravnost na bistvo. Tudi če še vedno čutite ta močan občutek, da želite spremeniti obzorje, je jasno, da spremembe sprejemate le v kontinuiteti. Nič vam ne preprečuje, da bi življenje premikali zavestno ali diskretno. Če vaše lepo razpoloženje cveti v soju aprilskega sonca, morate še vedno razumeti, preden tvegate. Vaše sanje se lahko hitro spremenijo v zaroko: profesionalno ali čustveno. Pustite, da vas nosi ritem življenja. Zaman si boste želeli držati krmilo v svojih rokah. Jadrajte raje v smeri toka, saj boste varno prispeli. 26. ali 27. aprila, če vaš vprašajo za nasvet, ga dajte.

Ljubezen:  Če imate priložnost pobegniti ob vikendih, počnite to v zasebnosti. To vam bo omogočilo, da si napolnite baterije in se lotite resničnih težav v partnerstvu. Nekatere težave je treba urediti, da se bo vaš odnos razvil. Verjeti morate, da se bodo vaši upi izpolnili nad vašimi pričakovanji. Samski si ne pustite prostora za obžalovanje in končno se boste lahko strinjali, da lahko stavite na obljube v sedanjosti. Ljubezen na prvi pogled ni izključena in srečanje vam bo omogočilo, da odkrijete, da imate še vedno srce, ki zelo hitro bije in ki bi lahko celo malce ponorelo?

Denar: Čeprav ni v odlični formi, vam Jupiter, sreča, ponuja priložnost, da dobro začnete. Ta mesec, če imate priložnost in še vedno oklevate, počakajte do 16. aprila. Prihod Marsa v vaše znamenje vam bo pomagal narediti pravo izbiro. Povezani z Merkurjem in Uranom v biku boste imeli elemente, ki jih potrebujete za pravilno odločitev. S finančne strani Merkur do 11. aprila in sonce do 20. aprila zasedata to področje vaše sončne teme. Čeprav vaš dohodek ni zelo reden, vam omogoča, da vidite življenje v svetlejši luči.

Zdravje: Ker je vaš položaj optimalen, boste morda ugotovili, da je čudežni recept stara težava. Skratka, odprite svoje čakre in takrat boste v komunikaciji z vsem vesoljem. V ljubezni se tako boste enako kot drugje zelo hitro povezali, preko kozmosa ali interneta in nič vam potem ne uide več. Srečanje ali darilo, ki je hit, je za vas! Lahko se zgodi, da vas nekdo skuša postaviti “na glavo”, a ker ste pod blagoslovljenimi zvezdami, bo izdajalec plačal za svoje neumnosti! Nato le izkoristite situacijo, ker boste prepoznani v svojih sposobnostih ali pa vas bo sreča potisnila, da boste na pravem mestu ob pravem času.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop april 2022?

April 2022 bo kar turbulenten mesec poln odločanja in sprememb. Te se bodo nadaljevale še od prejšnjega meseca. Veliko bo političnega dogajanja in kam se bodo vode obrnile za človeštvo, je v veliki meri odvisno od največjih voditeljev sveta. Za vsako znamenje je najpomembnejše, da največ delate na sebi, na svojem razvoju in greste v korak z modernimi in novimi časi.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu aprilu?

V mesecu aprilu bodo nekateri imeli veliko sreče v ljubezni in drugi bodo morali na tem delati kar trdo. Predvsem bodo najbolj srečni biki, raki, device, tehtnice, škorpijoni in ribe. Če ste skupaj vodna znamenja, pa boste imeli kar izziv ta mesec v partnerstvu, kot tudi vodnarji. Vendar se za vsakega svoja sreča najde neglede na zvezde, si lahko v veliki meri pomagate sami.

Katerim znamenjem bo horoskop april 2022 naklonjen?

April 2022 bo na vseh področjih zelo radodaren tehtnicam, škorpijonom in ribam, kar ni veliko znamenj. Pozna se, da bo ta mesec kar naporen skoraj za vse. Večinoma bomo vsi imeli velike izzive, ki pa jih bodo našteta znamenja najlažje reševala, saj imajo najboljšo kombinacijo na nebu. Izkoristite, kolikor lahko.

5/5 - (5 votes)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja