Horoskop december 2021 za vsa znamenja

December 2021 bo poln raznolikih in zmedenih nalog. Znaki elementa vode se boste še posebej težko spopadli z neprekinjenim tokom novih odgovornosti. Zavetnik večine meseca decembra bo planet Neptun, ki je odgovoren za navdih, koncentracijo in umirjenost. Ta planet bo aktiviral vaše duševne in fizične sposobnosti, vam pomagal pri določanju prioritet in vas vodil v pravo smer. Poslušajte glas razuma in majhne težave se bodo rešile same od sebe. Iz neprijetnih situacij, ki se bodo decembra dogodile, pa lahko pridobite dragocene izkušnje, ki vam bodo koristile v prihodnosti.

Če želite vedeti kaj vam prinaša horoskop december, si oglejte spodnji videoposnetek:

Horoskop za mesec december ognjenim znamenjem, ki imate duržine priporoča, da ste do novih prijateljstev previdni. Še posebej, če se neznanci aktivno zanimajo za vaše ljubezensko življenje. Prepustite  rešitev vseh družinskih težav naravni poti in tako boste svojo družino zaščitili pred slabimi nasveti od zunaj.

Prvi teden decembra vam bo prinesel veliko pozitivnih čustev. Odnosi s sodelavci, prijatelji in poslovnimi partnerji pa se bodo izboljšali in od ene od teh oseb je možna priložnost, da prejmete nov romantičen predlog. Na tem področju poslušajte glas svojega srca.

V prvih dneh decembra bo vladala mlada Luna, ki bo pripomogla h krepitvi intuicije. Morda potrebujete te spremembe. Pri prehodu skozi znamenje strelca, vam bo Luna odvrnila misli od zemeljskih težav.

V tem obdobju horoskop za december 2021 močno odsvetuje začetek ali nadaljevanje gradnje objektov, popravil ali nakupov gospodinjskih aparatov. Zelo verjetno je, da napake na izdelku preprosto ne boste opazili ali pa se bo kmalu pokvaril. Prav tako bodite previdni pri sklepanju večjih finančnih poslov ali pri nakupu nakita.

Prehod pod okriljem Venere bo sredi decembra v vas prebudil željo po lepoti. Če imate finančna sredstva, malo posodobite svojo garderobo ali kupite nekaj dekorjev. Rastoča Luna vam bo pomagala pri izbiri v korist moderne in elegantne rešitve. To je dober čas za majhna prijetna presenečenja za vaše bližnje.

Najbolj iznajdljivi v srčnih zadevah bodo ognjena znamenja. Nenavadne in drzne odločitve bodo pripomogle k osvežitvi in poživitvi vašega odnosa. Horoskop sporoča, da bo v tem obdobju aktivnost Marsa praktično minimalna, vendar bodo nekateri trenutki družinskega življenja morda od vas zahtevali zadržanost.

Ignorirajte vse provokacije, povezane s stavami, igrami na srečo in finančnimi naložbami v nepreverjena podjetja ali investicije, ki jih ne razumete.

Tretja dekada bo decembra za vsa znamenja najtežja. Notranja nesoglasja, ki vam do sedaj niso povzročala nevšečnosti, se bodo razplamtela z novo močjo. Plutonov revolucionarni vpliv v kombinaciji z Luno v Kozorogu vas bo vse slil k nepremišljenim dejanjem. Vaša trma in zagnanost lahko porušita red v vsem, kar ste tako dolgo vzpostavljali.

Horoskop za december 2021 opozarja na prenagljene odločitve. Kar se zdravja tiče, sta možna nenadna vročina in kakšen prehlad. Horoskop opozarja tudi na nevarnost hudih telesnih poškodb in motenj živčnega sistema. Zaščitite se pred zahtevnimi delovnimi aktivnostmi in delo opravite minimalno, kot je možno.

Predstavniki zemeljskih znamenj imate lahko močno željo, da bi nekoga ali nekaj nadzorovali. Horoskop priporoča, da se v takih primerih lotite organizacije preprostih počitnic ali kuhanja.

December 2021 bo z ljubeznijo postregel ovnom, bikom, dvojčkom, rakom, škorpijonom, kozorogom, vodnarjem in ribam. Deležna je bodo v obilju tudi ostala znamenja. Na splošno pa bo mesec najbolj super za ovne, bike, dvojčke, rake, tehtnice, vodnarje in ribe. Denar in napredek pa bosta prišla k ovnom, bikom, rakom, levom, tehtnicam, škorpijonom, strelcem, kozorogom, vodnarjem in ribam. Za zdravje pa ni treba pravi nikomur skrbeti.

Mesečni horoskop december 2021 za ovna

Splošno: Če je do zdaj vaša čustvenost dremala zaradi povečanja aktivnosti, jo pride Venera prebuditi. Že od prvega tedna decembra bo vaša občutljivost na najvišji ravni, vsi drobni dotiki bodo vplivali na vas in z veseljem boste odkrivali, da vas imajo drugi radi takšne, kot ste in ne zaradi posebnega zanimanja. Ne bi bilo slabo, če bi nehali drugim pripovedovati o svojem ljubezenskem življenju, saj drugi vaše besede ponavljajo in zelo pogosto izkrivljajo. Okrog 5. decembra vam bo v ljubezni šlo dobro in po tej strani boste zelo zadovoljni, brez pritiska, vse bo preprosto.

Ljubezen: Pari se boste posvečali svojim stvarem s skupnimi močmi. Vaši odnosi bodo močni in med vama bo vladalo zaupanje. Če imate ambiciozen projekt, ga ne razkrivajte, raje počakajte, da se razvije, preden se o njem pogovorite s svojo družino, saj zdaj ni še pravi čas. Do 10. decembra se izogibajte mešanju denarja in družinskega življenja. Za samske bo december čudovit čas, tudi če se bo temperatura zunaj spustila pod ničlo, bodo vaša srca ogreta. Ne čakajte, saj je trenutek  idealen, da se nekomu približate. Ste privlačni in zaželeni, zato se bo temperatura med vama dvigovala. Vse karte imate v svojih rokah in to se do 26. decembra ne bo spremenilo.

Denar: Dragi ovni, ta mesec boste naleteli na največjo srečo, saj vam zvezde ponujajo priložnost za nepričakovana poslovna srečanja. Sprejemali boste nove odločitve in imeli nove projekte. Pri izbiri se raje zanašajte na svoj instinkt. Pozorno poslušate nasvete, ki vam jih dajo tudi drugi. Vendar bo za vas to težko, saj ste pravi oven in delate stvari samo po svoje. Ta mesec boste polni naklonjenosti do drugih in kar boste dali, boste prejeli nazaj. Ta mesec je ugoden za projekte vseh vrst.

Zdravje: Poslušajte svoje ljubljene, kaj si želijo in pomnožite prijazno pozornost, pa se bo vse razvilo kot po maslu. Ob koncu leta boste brez težav in dobrega zdravja. Poskrbite za svoje odnose. Ni vam treba razkriti vsega drugim, še posebej ne sodelavcem in bežnim znancem. Ohranite svoj vrt skrivnosti, pa bo vse dobro. December vas lahko premami v ponočevanja ali slabo prehrano in uživanje sladkih pijač. Bodite močni in se temu čim bolj izognite, da boste imeli dovolj moči za vse, ker vam res dobro kaže.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za bika

Splošno: Ta mesec boste imeli dober mesec glede financ in poklicne poti. Splača se potruditi v poslu ali v službi, lahko pa jo tudi zamenjate, ker je čas ugoden za to. Vaše ljubezensko življenje obljublja nekaj nepričakovanih in nepredvidenih zasukov, kot da bi začeli nov začetek. Decembra bo vaša domišljija res dobro delovala in vam dala novih idej za naprej na vseh področjih. Običajno ste precej zadržani do vaših občutkov, vendar lahko spremenite svoja stališča. To je enkratna priložnost, da se spremenite in ljudje, ki vas imajo radi, bodo navdušeni. V svojih pobudah boste iskreni.

Ljubezen: Za tiste bike, ki ste v razmerju, bo okoli 7. decembra prišla sprememba v partnerstvu. Decembra se boste preobrazili skupaj s partnerjem in ne bo vam preostalo drugega, kot da sledite temu trendu. Ni nobenega razloga za paniko, saj bosta imela dobro energijo, vaš partner pa bo v tem zelo užival, ko vas bo videl, kako boste delovali v dobro vajinega odnosa. Samski, če ste dvomili o svoji ljubezenski situaciji, vam zvezde dokazujejo, da se motite. Nekdo vas bo očaral in vi boste popustili. Od tistega trenutka naprej bodo vsi vaši ideali postali resničnost. Vaše sanje se bodo uresničile, kar bo za vas zgodnje novoletno darilo. Vaša ljubezen bo zacvetela in to leto boste zaključili v stilu.

Denar: Ta mesec bodite čim bolj mirni, saj bo začetek meseca kaotičen, nato pa se bodo okoli 16. decembra stvari spremenile in se razvile v pozitivno. Vaše tesnobe se bodo razblinile in vaš um se bo osvobodil omejitev, zato boste uspeli uspešno prenesti vse morebitne nadloge. Zaščitite svoje sodelavce ali poslovne stranke in naredite vse, da se izognete težavam. Pridobite si sočutje okolice in tako boste skupaj z drugimi lahko rešili vse nastale finančne tegobe. Ta mesec bodo izginili vaši strahovi pred pomanjkanjem denarja. Bolj boste samozavestni, saj bo prišel čas obdarovanja. Vaše finančno stanje bo boljše, ko boste prejeli majhne količine nepričakovanega denarja.

Zdravje: Zakaj ne bi vsaj malo delali na sebi tako, da bi se razbremenili stresa in seveda poskušali izraziti svoja čustva. Tako bo življenje malo lažje. Ni vam treba razmišljati o zgodbah in preteklih dogodkih, da bi živeli svoje življenje čim bolj umirjeno, vse to morate premagati. Izkoristite priložnost, ki se vam ponuja, da začnete na novih temeljih. Kar se tiče zdravja imate super priložnost, da se obnovite in poskrbite za svojo kožo ter organe z sproščujočimi zdravilnimi kopelmi ter prehrano.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za dvojčka

Splošno: Kar zadeva vašo zasebnost, bo v vašem imeniku potrebno ponovno razvrščanje stikov. V vaši bližini naj bodo le iskreni in zaupanja vredni ljudje. Skratka, potrebno je veliko čiščenje ob koncu leta in prihodnje leto naj bo za vas tudi novo življenje. Te spremembe vam bodo morda všeč, lahko bi vam bile tudi odveč. Odločitev je vaša. Kar zadeva ljubezen, je trenutno vse umirjeno. Le, če se boste odprli drugim, se vam bodo drugi tudi odprli. Možnosti so na vaši strani, zato uživajte. Okrog 18. decembra bo vaš nori šarm deloval in ljubezen vas bo dosegla. Zakaj ne bi neposredno pokazali svojih namenov?

Ljubezen: Po nekaj majhnih težavah v vajini zvezi lahko skupaj presedlata v boljše razmere. Vaš partner bo svobodno predlagal projekte, ki jih ima v načrtu z vajino zvezo, vi pa se boste strinjali z njegovimi idejami, saj poznate njegova pričakovanja. Romantično potovanje vaju lahko zelo zbliža. Samski boste od 12. do 19. decembra organizirali zanimiva srečanja. Obdobje je ugodno, kar pomeni prelomnico v vašem ljubezenskem življenju. Vaš šesti čut vas ne bo izdal. Takoj, ko boste zagledali svojo bodočo ljubezen, boste prepričani, da je to oseba prava.

Denar: Za dvojčke bo konec leta miren. Če so potrebne prilagoditve glede načrtov in projektov, jih boste opravili pred koncem meseca. Tole pa je nasvet zvezd za najbolj brezskrbne in raztresene dvojčke – bolje se organizirajte, vključujte in prevzemite boljši nadzor nad dogodki, ki prihajajo. Zato poskušajte vse načrtovati, načrtujte tudi čas za počitek in bodite metodični. Pregled preteklega leta vam lahko olajša načrtovanje za prihodnje leto. Če nekaterih svojih projektov še niste realizirali, ni tako hudo. Vzemite si čas tudi zase.

Zdravje: Decembra boste precej umirjeni in boljše volje ter bolj zadovoljni, kar se bo poznalo na dobrem počutju. Zdravje vam bo dobro služilo, vendar ne pozabite na zimsko rekreacijo in svež zrak. Če je mogoče, konec meseca poiščite miren kraj, kjer boste vse lahko premislili in pregledali za preteklo leto. Tako boste bistveno lažje našli novo pot naprej. V svoje načrte vključite tudi zdravje in se držite tega, kar si obljubite.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za raka

Splošno: Pred vami je lep čas. V začetku meseca boste malce zbadljivi in drzni. Če se lotimo vaše preobčutljivosti, se zdi, da bo ta mesec dosti boljši. Bolj boste odločni, da boste realizirali načrtovano in manj boste defenzivi. Z drugimi boste dobro sodelovali, zato se vam bodo ponudile nove priložnosti, saj vam zvezde ponujajo pravo darilo. December je ugoden za družinska srečanja. Obkroženost z vašimi najdražjimi vam prinašala neizmerno veselje. Predvsem pa je ta mesec vaš motiv zapeljevanje. Na poti svoje ljubezni napredujete po svojih željah.

Ljubezen: Potrebujete, da je vaš odnos močan in se zanašate na partnerja, da vam to dokaže. Vaši upi bodo poplačani. Uresničila bosta svoje projekte in vajina zveza bo varna. Ravnovesje vajinega odnosa pa bo zagotovljeno. To bo prijeten okus Božiča pred prazniki. Na začetku meseca bodo za samske skušnjave in nagovarjanja del igre, na vas pa je, da obvladate omejitve in jih ne prekoračite. Zvezde vam omogočajo, da uživate v lepih srečanjih. Če se bodo nekatera izkazala za kratkotrajna, bodo druga neverjetna in vzdržljiva. Ste v dobri vibraciji.

Denar: Od drugega decembra pa naprej bo prevladovala vaša poklicna ambicija. December bo mesec zmagoslavja. Udejanjili se bodo profesionalni in osebni projekti. Vaša čustva bodo varna, vaši sodelavci vas bodo spoštovali in odločili se boste, da boste sledili svojim instinktom. Če zaupate svoji intuiciji, porušite svoje zaščitne ovire. Možnosti je veliko in so pestre. Veselite se lahko, ker je z vseh vidikov ugodno obdobje za vas. Ne oklevajte in se lotite novih projektov, tako da zaupate svoji usodi.

Zdravje: Ste v osupljivi formi. Zaradi rasti v svojem ljubezenskem življenju se boste odločili razširiti svoja obzorja. Zapeljevali boste in vaše izjave bodo spontane ter vroče, pazite le, da ne zažgete povezave med vami. Mesec boste zaključili z neizmerno energijo in vrhunskim zdravjem.   Ta mesec boste končno tudi imeli voljo več telovaditi in narediti zdrave ter okusne obroke zase ter za druge. Tako boste za zdravje poskrbeli kar za vse.

Splošno: 5

Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za leva

Splošno: Ta mesec boste zmagovali povsod in konec leta bo bogat z dogodki. Po strokovni plati je vse v redu, da daste od sebe vse stoodstotno. Na čustveni strani, zaradi pomanjkanja časa, pa ne boste stoodstotno vključeni in imate še prostor za izboljšave. Upoštevajte svoje ljubljene in jim posvetite svojo pozornost. Ne uživate dovolj s svojimi bližnjimi, ker nimate časa, kar vas jezi, vendar to skrivate in si nadenete pogumen izraz na obrazu. Decembra vaše burno življenje ne bo vedno usklajeno z družinskim življenjem. Vendar se bo okoli 26. decembra  stanje normaliziralo.

Ljubezen: Na začetku meseca bo vajin odnos napet. Majhni nesporazumi bodo motili in ovirali komunikacijo. Ker niste ljubitelj konfliktov, se boste hitro odločili narediti spremene v svojih ambicioznih načrtih. Od 14. decembra naprej se bo vzpostavil normalen red. Romantična večerja bo odpravila vajine nesporazume. Sanskim se bo zgodila preobrazba v smislu ljubezni. Takrat boste spustili svoj ščit in se razkrili v novi luči. Levi boste očarali, zapeljevali in se zaljubili in ne bo konec užitka!

Denar: Do 10. decembra bodo vaši projekti pridobivali na vrednosti. Naprej boste šli z zaprtimi očmi in veliko odločnostjo. To bodo majhne zmage, ki so dobre za vašo moralo. Zvezde vam dajejo priložnost, da razkrijete obseg svojih talentov. Mesec december poudarja vaše poklicno področje, zato boste imeli zelo malo časa, da bi se posvetili svojim najdražjim. Ne bodo imeli izbire zato tvegate, da boste povzročili nekaj majhnih nesoglasij. Kot običajno morate zasijati. Imate srečo, saj je v vsem nekaj pozitivnega. Z zasluženim denarjem boste razvajali ljudi, ki jih imate najraje.

Zdravje: Za zdravje ta mesec ne bo časa, kot tudi ne za bolezen. Enostavno boste toliko v delu, da boste na vse pozabili. Konec meseca pa si le vzemite čas za sebe in bližnje, ker pogrešate tudi to, čeprav na zunaj ni videti. Duševno ravnovesje ne bo tako v redu, kot ste vajeni, ker si ga boste porušil z ozko usmerjenostjo v služenje denarja. Ta mesec imate lahko težave tudi zaradi preobilne in preveč sladke hrane ter pijače.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za devico

Splošno: Okoli 15. decembra bo Saturn dvignil vašo energijo na višje nivoje. Dinamični boste in skoraj neprepoznavni. Za vas ima družina pomembno mesto, zato podvojite pozornost na svoje ljubljene. Ko se bo bližal Božič, boste še bolj pozorni in domačim v tolažbo. Vse bo v redu in za fasado vašega nasmeha boste uspeli skriti svoje dvome. Delovalo bo. Vaša igra bo subtilna, vendar je to za dober namen. V nekoga se lahko zaljubite in izgubite vsa sredstva, zaradi česar ste lahko še bolj neustavljivi.

Ljubezen: Sčasoma se bo vajin odnos še okrepil. Zelo boste razpoloženi in vaš partner bo to čutil. Skupni projekti se bodo kar množili in vaš partner bo bolj trden kot kdajkoli prej. Zelo boste zadovoljni s to evolucijo, zato boste svojo ljubezen pokazali tudi z zunanjimi znaki. Samskim bodo dvomi prevladali nad priložnostmi, ker niste prepričani vase. Preden začnete novo razmerje, si vzemite čas, saj vam ni treba hiteti pri sprejemanju odločitev. Okoli 16. decembra boste srečali nekoga, ki vas bo pozorno poslušal. To prijateljstvo bi se lahko spremenilo v kaj več.

Denar: V začetku decembra vam lahko zvezde zašepetajo na uho nekaj zelo zanimivih nasvetov. Ne počivajte na lovorikah, učite se iz svojih napak in preverite svoje vire, preden se odločite. Ta dobronamerna priporočil vas lahko spravijo na pravo pot. S projekti pa se lahko zaslepite. Devica ima sloves dobrega učenca, zato spoštujte, kaj vam pravijo zvezde. Na družbenem nivoju boste imeli veliko stikov in okoli 18.  decembra bi vam lahko zaupali v poslu večje odgovornosti.

Zdravje: V božičnem času pa boste čustveno občutljivi. Mesec bo videti precej dober. Brskali boste po priložnostih in če bodo še nekateri dvomi vztrajali, jih lahko s svojo voljo preglasite. Ta mesec opustite boj, drugače lahko zbolite. Zvezde vam bodo pošiljale majhne znake, da ostanete na preži. In ne pozabite piti zeliščne čaje ter tople juhe z zelenjavo za odpornost. Za praznike se nikar ne prenajejte.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za tehtnico

Splošno: Ta mesec bodo prijateljstva pomembnejša od ljubezni. Okoli 21. decembra boste navezali nove vezi in nove stike, vaš družabni krog pa se bo razširil. Na predvečer Božiča bo družinsko vzdušje toplo, predani boste svojim najdražjim in obratno. Decembra boste v fazi trajnega zapeljevanja, kar vam res pristaja. Sredi meseca vas bodo čakale vznemirljive dogodivščine. Naleteli boste na zanimiva srečanja, ki  vam bodo, kot običajno, v prid. Nastajali bodo projekti za dve osebi. Če se bo romantična zveza razvijala počasi, ni negativna, saj boste zaradi tega kljub vsemu cveteli.

Ljubezen: Če želite v celoti sodelovati s partnerjem, potem je najbolje, da najdeta skupen interes in posel. Vendar bodite pozorni, saj ni nujno, da bo točno ta posel, ki ga imate v mislih, ugajal vaši drugi polovici. Vzemite si čas, da se o tem skupaj pogovorita. Če bo partner začutil vaš pritisk, se lahko oddalji. Poiščite pravi trenutek in način ter mero prepričevanja. Samski, če želite najti ravnovesje v svojih odnosih, se morate zanesti na zaupanje. Potrebujete neodvisnost. Sprostite se! Dobre stvari pridejo k tistim, ki čakajo, zato planetarni vplivi dajejo zagon vaši ljubezni.

Denar: Nihče vas ne more odvrniti od vaših ciljev. Odločeni ste, da dokončate svoje projekte. Da bi se lahko osredotočili na svoje prioritete, bodo planeti namenili svojo energijo, da bi vam pomagali. Malo po malo se bodo dvomi razblinili in vaše pobude se bodo obrestovale. Možnosti in uspeh bodo prišli okoli 17. decembra. Ko se boste premikali naprej, se bodo vaši dvomi razblinjali, kar je zelo dobra stvar. Za nič vam ne bo žal. Doživljali boste nove dogodke, ki bodo prave priložnosti. In ne boste  sami, saj boste imeli podporo.

Zdravje: December bo za vas uspešen mesec, poln doživetij in energije, kar vam bo dalo tudi moči in zdravja do konca leta. Vseeno pa se toplo oblecite in bodite z družino doma, ker vam to res veliko pomeni, prijatelje pa z dovoljenjem družine povabite domov. Seveda vam dosti zdravja daje tudi to, da lahko kam greste in koga obiščete, če bodo razmere dovoljevale, storite to. A ne jejte tam vsega povprek, ker vam škodi.

Splošno: 5
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za škorpijona

Splošno: V tretjem tednu decembra bo vse v najlepšem redu, tudi če bodo stvari malo drugačne, boste tokrat vi tisti, ki boste obiskali druge. Doma pa boste imeli podporo. Ljubezenski odnos bo ta mesec ugoden. Ne bo se vam treba boriti, da bi se vaše ideje slišale. Okoli vas bodo vsi razumevajoči in prejemali boste izraze naklonjenosti, česar boste veseli. Prihod božičnih praznikov vam daje balzam za srce. Majhni užitki bodo začeli premagovati vaše tesnobe.

Ljubezen: Ta mesec se bodo vrnile strasti med vama. Že nekaj časa je bilo partnerstvo malo zapleteno, vendar se bo moč ljubezni vrnila v polni moči. Vajin odnos se bo utrdil in se premikal v pravo smer. S partnerjem sanjata o delitvi in realizaciji novih projektov in okoli 17. decembra se vam bodo želje izpolnile. Samskim se bodo nepričakovane spremembe pokazale pred nosom. Če se boste pustili ukrotiti, si boste pridobili simpatije nekaterih ljudi. Če razkrijete svoja čustva, obstaja veliko možnosti, da boste ljubljeni.

Denar: Leto boste zaključili v stilu. Vaš odnos s sodelavci in poslovnimi partnerji bo na vrhuncu. Izmenjave bodo koristne, zato boste pridobili na priljubljenosti. Od začetka decembra se bodo drugi zanimali za vaše talente in spretnosti, pa tudi po prisotnosti v timu. Ta mesec se boste končno začeli oglašati na sestankih in ne boste tako sramežljivi. Takoj ko boste spregovorili, vas bodo poslušali. Planetarna gibanja vam bodo na dober način pomagala izkoristiti nepričakovani dobiček pri ustvarjanju ali dokončanju projektov. Pogoji so idealni zato opustite dvome in bodite  prepričani vase.

Zdravje: Dobra novica je, da se nimate ničesar bati, saj vam gre vse dobro. Očitno ste našli svoje ravnovesje, bodisi osebno, družbeno ali v ljubezni. Vaša modrost bo prišla precej do izraza. Tudi tokrat se vam ni treba bati prehlada, ker ste precej odporni in ponavadi edini v družini ne zbolite. Pazite se le želodčnih težav in bolezni, ki vam lahko malo zagodejo konec meseca.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za strelca

Splošno: Zaradi vrhunca vaših aktivnosti lahko okoli 27. decembra doživite padec nivoja energije, vendar nič hudega, hitro se vam bo povrnil drug veter v vaša jadra. Navdušenje ob prihodu prazničnega časa vam bo dajalo energijo in vaša zavzetost bo vse večja. V začetku meseca bodo vaše ideje nekoliko zmedene. Nihali boste med občutki in razlogi, ker ne veste, kje ste. Potem boste zahvaljujoč majhnemu čudežu spet našli svoj nasmeh. Imeli boste sestanek ter se pobotali iz neko osebo, kar bo za vse veliko bolje. Organizirate se lahko tako, da se vaše dejavnosti držijo zasebnega življenja, če želite ohraniti navade svojih bližnjih.

Ljubezen: Oba v vajini skupnosti decembra položita vse karte na mizo in raje začnita znova na zdravih temeljih. Prihod novega leta je naklonjen spremembam, zato jih pričakujte. Odločni boste bolj, kot kdaj koli prej. Moč vajine zveze vam omogoča, da načrtujete prihodnost. Na dnevnem redu bodo vajini skupni projekti. Če ste samski in ste pred kratkim imeli srečanje, se držite svojih obljub. Tako bosta počasi napredovala. Vendar se okoli 19. decembra lahko vse pospeši, kot bi delali velikanske korake. Sliši se neverjetno, vendar boste pomirjeni, saj boste imeli samozavest.

Denar: Mesec december se zdi obetaven. Za zaključek leta ste se odločili za pospeševanje kariere, zato boste polni projektov. Prenoviti pa morate tudi vsakdanje življenje. Vaša izbira glede poslov in službe ni bila  naključna in nenadna, ampak ste vse že vnaprej modro ocenili. Zato vam bo preostalo le še poglobiti se v projekte in v posle. Okrog 13. decembra se vam bodo odprle nove priložnosti. Postavljali boste nove tire in začeli novo življenje. Takrat bo tudi čas za razmislek o novih vlaganjih in zavarovanjih za daljno prihodnost, ki ni tako daleč, kot se zdaj zdi.

Zdravje: Vaših aktivnosti bo decembra veliko, zato boste malo utrujeni, vendar bo vse v redu. Ne zahtevajte preveč od sebe in pomislite tudi na krajše odmore ter sprostitev. Bistveno je, da ohranite kondicijo. Naj vas december s svojimi dobrotami in omamnimi napitki ne premami v slabe razvade, ki bi vam lahko pustile posledice na zdravju. Slaba hrana in pijača sta edina užitka, katerima se res splača odreči v korist dobremu počutju.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za kozoroga

Splošno: Zanimivi poslovni predlogi bodo prispeli skoraj ob istem času, kot božična darila, zato boste morda imeli priložnost spremeniti svojo strukturo dela in posla ali vašo dejavnost. Na začetku meseca decembra bo vaša ljubezen umirjena, nato pa boste na tej poti naredili nekaj prilagoditev in našli svojo pot. Vaša ljubezenska usoda se lahko povsem spremeni, kar je seveda največ odvisno od vas. Prejeli boste nepričakovane predloge ali šli na nepričakovano potovanje. To leto boste zaključili v velikem slogu in novo leto se bo začelo zelo dobro. Malo potrpljenja in mirnosti boste morali vnesti v doseganje svojih ciljev.

Ljubezen: Ta mesec boste skrbeli za vajino razmerje. Veliko raje imate romantične trenutke in sami boste organizirali skupne obroke. To čarobno obdobje vam bo dalo veliko novih idej glede partnerstva. Vaš partner bo cenil vaše majhne pozornosti. Skupaj bosta preživela čarobne trenutke in ta čas se bo zdel, kot da je večen. Samske lahko božični čas naredi nostalgične. Zato ne boste tako samozavestni, kar neizogibno vodi v nekatere dvome. Tisti, ki ste samski, brez panike, nekoga boste srečali, kar vam bo spremenilo tok življenja. Okoli 21. decembra vas čaka lepo presenečenje, saj vaša sorodna duša ni tako daleč!

Denar: Od 3. decembra naprej ne boste imeli niti minute časa za dihanje, tako boste zasedeni. Stvari bodo prihajale ena za drugo, ne da bi se imeli čas sprostiti. Vendar vas to ne moti, nasprotno, raje ste zaposleni, kot da vam je dolgčas. Do 17. decembra boste uspeli voditi vse, svoje poklicno življenje in svoje družinsko življenje, super ste, pravi kozorog. Pazite pa, da se ne utrudite preveč. Ohranite energijo za zabavo, saj jo boste potrebovali. Na programu bosta napredovanje in rast okoli 23. decembra. Dodatni zaslužek vam bo omogočal vlaganje v dolgoročne naložbe. Finančno stanje bo samo še naraščalo.

Zdravje: December bo za vas izjemno aktiven mesec, zato se lahko pričakuje kar nekaj utrjenosti in nervoze. Če se boste znali spotiti in si vzeti krtke odmore, boste vse zmogli. Za izlete ne bo časa, vendar si vzemite čas za praznovanja. Na njih pa se izogibajte mastni hrani, preobilnim krožnikom ter alkoholu in kavi. Vas lahko zavedejo tudi sladice. Kakšna ni problem, ne pa kar vse pojesti, kar je na mizi.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za vodnarja

Splošno: Vaši odnosi bodo harmonični in brez senc, ki bi črnile sliko. Stavite na človeške odnose, ki so bistvenega pomena za vašo izpolnitev. Zavedanje spodbuja vašo željo po drugačnem življenju. Vaša družina spremstvo vas bo ta mesec videla kot prostovoljca. Nadzirati morate vse, svoje zasebno življenje, ljubezensko in poklicno življenje. Vaši ljubljeni na to opozarjajo. Radi bi vas izkoristili tako, da ne bi vaše dejavnosti posegale v zasebni sektor. Pričakujte, da se boste morali pogosto zagovarjati. Okrog 10. decembra se bo vse vrnilo v normalno stanje in zahvaljujoč podpori vaših  bližnjih boste našli ravnotežje.

Ljubezen: V vajinem razmerju je prisotno dobro sodelovanje. Božično obdobje vaju bo zbližalo, vsak od vaju se bo rad vključil v svojo vlogo zakonca. Če vama majhne podrobnosti motijo načrte, poiščite prave besede in situacija se bo umirila. Do 31. decembra bo vzdušje mehko in toplo. Samski boste previdni, vendar ne za dolgo. Zdelo se bo, okoli 15. decembra, da boste skušali prelisičiti usodo. Če to običajno ni vaš slog, se bo izkazalo, da želite spremeniti svoje navade. Uspeli si boste urediti  zmenek. Kmalu po tem lahko vaše poznanstvo formalizirate.

Denar: Vaš uspeh bo odvisen samo od vas. Svoje dosežke raje najprej utrdite, preden se lotite novih projektov. Vaše ideje so izvirne, ostane le to, da jih ustvarite na trdnih temeljih, za kar imate dovolj pameti in modrosti. Okoli 11. decembra bodo potrkali na vaša vrata, zahvaljujoč vašim kvalitetam in vaši resnosti boste povabljeni k sodelovanju. Za vas je značilna vaša odprtost, od trenutka, ko bodo vaše zasluge dobile priznanje, pa boste najsrečnejši. Z vami bodo sodelovali zaradi vašega občutka za gostoljubnost in vaše sposobnosti poslušanja. Te pozitivne točke vam bodo ta mesec odprla nova vrata.

Zdravje: Ta mesec bo za vas resnično uspešen na vseh področjih in dobro se boste počutili. Paziti se morate prehladov, ki lahko nastanejo zaradi slabe prehrane ali pa za radi neprespanih noči. V vaše življenje bi dobo bilo vnesti nekaj reda in discipline. To bi pomagalo, da se redno prehranjujete in greste ob uri spat ter si res odpočijete. Ni dobro, da vas tako potegne delo in nekaj zanimivega, da delate dokler ne padete dol.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2021 za ribi

Splošno: To obdobje je koristno za preživljanje časa z družino. Vaše  srce bo lahkotno, družinsko vzdušje pa bo dobro. Okoli vaših romantičnih odnosov bo vladalo sladko vzdušje. Ljudje, ki jih imate radi, vam bodo ta mesec zelo blizu. Nobenega dogodka ne predvidevajte vnaprej in se prepustite usodi. Ta mesec boste res prijetni in zabavni. Ko se bo približeval 16. december, bo na sporedu zapeljevanje. Ljubljeno osebo boste očarali tako zelo, da bo začarana in vam bo v vsem ugodila. Všeč vam je občutek, da vas drugi potrebujejo in ta občutek se bo izpolnil v decembru.

Ljubezen: S partnerjem se bosta ta mesec veliko smejala. Vaš partner bo užival, ko vas bo videl sijočega obraza. Vaša ljubezen bo pod srečno zvezdo, zato imate vse možnosti, da uresničite svoje partnerske projekte. Vaša druga polovica želi potovati in praznovati konec leta in načrtuje romantičen oddih. Samski boste doživeli presenečenje. Takrat, ko boste najmanj pričakovali, bo ljubezen potrkala na vaša vrata. To srečanje bo povzročilo spremembo situacije. Družinske zabave lahko prinesejo tudi srečanje z osebo, ki lahko odigra veliko vlogo kasneje. Bodite pozorni in ne zamudite nobene priložnosti. Praznovanje konca leta bo lahko potekalo z vašo novo ljubeznijo.

Denar: Takoj, ko boste premagali vaše stare ovirajoče navade, vas bo zagrabila panika. Preden se prepustite paniki, lahko ugotovite, da lahko izkoristite spremembe, ki prihajajo. Imate precejšnjo prednost. Ta mesec vas bodo zvezde zaščite in z vami bodo angeli. Če imate v mislih ambiciozen profesionalni projekt, potem vam tisti, ki vas imajo radi, lahko pomagajo. Če ne boste uspešni, se boste zelo enostavno prilagodili in popravili situacijo. Obdobje je ugodno. Koristijo vam dobre astralne vibracije, zato ne odlašajte s svojimi projekti in brskajte po lepih priložnostih, ki se vam ponujajo. Ne bojte se neuspeha in zaupajte vase.

Zdravje: Imate potencial, ki vam bo prinesel nepričakovan uspeh. Vaše navdušenje bo tako veliko, da lahko povzročite nekaj zavisti v okolici. Bodite še naprej veseli, ne glede na to, ali je to vašim nasprotnikom všeč ali ne. To vam bo tudi dajalo veliko moči ter dobrega zdravja. Ta mesec boste telesno in duševno zelo stabilni, kar bo nekaj novega. To stanje odnesite s seboj v novo leto in vse naslednje leto boste zmagovali.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop december 2021?

December bo super za vsa znamenja in končno se bodo energije obrnile vsem v prid. Prišlo je veliko obdobje sprememb, ki se bo do konca leta stopnjevalo ter se v novo leto prevesilo in zavladala bo bolj mirjena energija za celoten planet. Kažejo se dobri časi, ki bodo prišli ven iz burnih časov. Ta mesec je dober za poslovanje in ljubezen.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu decembru?

Zadnji mesec v letu bodo v ljubezni imeli veliko srečo in veselje ovni, biki, dvojčki, raki, škorpijoni, kozorogi, vodnarji in ribe. Ljubezen bo povsod v zraku, zato se lahko najdejo priložnosti prav za vse in prazniki bodo minili v vsesplošnem dobrem vzdušju. Pridružite se temu neglede na to, ali ste sami ali v družbi. Ljubezen nas vse združuje.

Katerim znamenjem bo horoskop december 2021 naklonjen?

December bo najbolj naklonjen ovnom in bikom, dvojčkom, rakom, tehtnicam, vodnarjem in ribam. Največ uspeha pri financah in v poklicnem življenju bodo imeli ovni, biki, raki, levi, tehtnice, škorpijoni, strelci, kozorogi, vodnarji in ribe. Decembra bo zdravje na splošno za vsa znamenja super, še najbolje se boste počutili ovni, biki, dvojčki, raki, tehtnice, vodnarji in ribe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja