Horoskop december 2020 za vsa znamenja

Mesec december je prelep zadnji mesec v letu, ko zaključujemo z letom in smo zaključili še en krog v življenju, kjer smo izkusili veliko novega in se bomo lahko premaknili na višji nivo. Že od nekdaj so ljudje mesec december praznovali kot novo rojstvo leta. Decembra so začeli počivati, si nabirati novih moči, do pomladi. To je čas miru, obdarovanj, topline za pečjo in predajanja starodavnega znanja na mlajše rodove. V sodobnih časih pa je postal mesec mrzličnih nakupov in zaključevanja koledarskega leta za podjetja.

Horoskop december 2020 pravi, da bo mesec v znamenju Merkurja vladarja komunikacije, uspeha, dobrih misli, hitrih reakcij in napredka. Pomagal bo vsem znamenjem do boljših odnosov z drugimi, do reševanja starih problemov in ran iz preteklosti in do dobre komunikacije. Spori se bodo razrešili. Tudi kar se tiče nove tehnologije se bo vse tako bliskovito razvilo, da bo kar težko slediti.

Največ uspeha na vseh področjih se decembra obeta škorpijonom. Horoskop december 2020 kaže, da imajo veliko novih priložnosti in za izboljšanje partnerstva ovni, biki, device še posebej, tehtnice, škorpijoni in vodnarji. Ta mesec bo zelo ugoden za vsa znamenja, kar se tiče financ in dolgoročnega vlaganja, poslov ter služb, še posebej izstopajo dvojčki, levi, device, tehtnice, škorpijoni, strelci in končno ribe.

 

December bo za vse zelo delaven, vse do praznikov, potem pa si bomo lahko v miru oddahnili in počastili novo leto, ter starega pustili za seboj. Takšno se ne bo več ponovilo, saj je bilo edinstveno v zgodovini človeštva, ki je preživelo hude preizkušnje, katere se bodo ponekod zavlekle v naslednje leto.

Horoskop december 2020 pravi, da nam bo vsem pomagal tudi zdravilni Kiron, ki bo na ves planet vplival pozitivno, saj bo pomagal najti rešitve za zdravstvene probleme, ki jih imamo sedaj. Splača se izkoristiti ta čas za delo na sebi in izobraževanje na področju zdravja.

Na spodnjem posnetku, si oglejte tudi video astrološko napoved za mesec december, ki jo je za vas pripravil priznani astrolog Bern Jurečič. 

Mesečni horoskop december 2020 za ovna

Splošno: Ko se bo Merkur 1. decembra pridružil Soncu in se bo preseli v ognjenega Strelca, boste postali še bolj pogumni in odprti kot sicer. Ta mesec bo čas za pogovore in nova spoznanja te poznanstva. Ko bo sonce prepotovalo vaš domači planet Mars, bo prišel za vas zlati čas in ga le izkoristite. Takrat boste samo še zmagovali, kakor si to vedno predstavljate v svoji sanjah. 

Ljubezen: Venera bo pri vas decembra usmerjena v finance, bo pa vstopila v strelica, ki je znamenje, ki vedno išče vznemirjenje, to pa bo na vas vplivalo tako, da boste iskali različna nova vznemirljiva razmerja in tudi malo tvegali. Samski lahko najdete idealnega partnerja, poročeni in vezani pa se pazite raznih mamljivih priložnosti, ki morda niso prave ampak vam lahko nakopljejo dolgoročne težave za ceno enega užitka.

Denar: Venera bo 15. decembra  v strelcu in vas bo spodbudila k nekaterim velikim finančnim tveganjem. To pa je za vas zlat čas, lahko ga izkoristite in te priložnosti zagrabite, saj se vam bodo precej obrestovale. Predvsem sledite spontanim priložnostim. Ta mesec rajši vlagajte, kot da bi zapravljali za darila ali kaj drugega, česar ne potrebujete. Čas je za vašo daljno prihodnost, zato vložite v dolgoročne investicije.

Zdravje: Stvari se bodo nekoliko umirile, ko bo Sonce vstopilo v ambicioznega Kozoroga 21. decembra. Vaše zdravje bo na preizkušnji, predvsem, kar se tiče živcev. Decembra boste trdo delali, ko se boste osredotočili na svoje dolgoročne cilje. Potrebujete tudi nekaj odmora, drugače lahko pregorite še ped prazniki. Vzemite si čas za sebe in ko izpolnite cilj, si le kupite kaj lepega in počivajte.

Splošno: 4
Ljubezen: 2
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za bika

Splošno: Vaše sanje bodo 5. decembra med trigonom med vašo vladarico Venero in meglenim Neptunom nenadoma v središču pozornosti, pazite le, da ne bo šlo resnično življenje mimo vas. Če ne boste odločni pri svojih odločitvah, boste lahko povzročili nepopravljivo škodo za prihodnost. Jupiter bo vstopi v ekscentričnega Vodnarja 19. decembra, kar vam daje priložnost, da razširite svoj družbeni krog, morda na neobičajen način in k temu lahko pripomore tudi nova tehnologija.

Ljubezen:  Venera se bo povezala s Strelcem in tako vašemu ljubezenskemu življenju prinesla precej zabave ter pustolovščin. Če ste sposobni ostati odprtega duha, lahko v prihodnjih tednih doživite izjemno neponovljiv dogodek, ki ga že dolgo čakate. Zgodilo se bo, kot boste razmišljali, zato pazite na svoje misli, da bodo šle v pravo smer. Samski lahko srečate življenjskega partnerja, vezani pa poglobite zvezo ali se odločite za novo.

Denar: Izkoristite tehnologije, saj je neverjetno napredovala in vam lahko pomaga k bogastvu. Ta mesec je za to zelo ugoden, da vlagate preko spleta in trgujete. Nikar ne hitite pri poslu, ki ga bo v preobilju, saj boste delali napake. Če boste počasnejši, vam napak ne bo treba popravljati, tako boste ceneje in hitreje prišli skozi mesec.

Zdravje: Mlada luna in Sončev mrk v sončnem Strelcu 14. decembra vam lahko povzročita, da boste delali napake, vendar boste vseeno dosegali rezultat, kar pomeni, da se boste sproti učili na napakah. Za vas bo to sicer stresno, vendar v končni fazi ugodno, če boste to dojeli. Ta mesec boste potrebovali dosti sprostitve. Poskrbite za sebe.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za dvojčka

Splošno: komunikativni Merkur, ki je vaš domači planet, bo 1. decembra vstopil v strelčevo ognjeno kraljestvo, zato boste prve tri tedne v decembru še posebej komunikativni z drugimi, kar izkoristite za to, da se pogovorite s tistimi, s katerimi do zdaj tega niste naredili. Pa si srčno želite. December bo za vas poln optimizma in sreče.

Sonce se bo iz avanturističnega strelca 21. decembra premaknilo v odgovornega kozoroga, kar pomeni, da je čas za resen posel. Bolj, ko boste delali, bolj boste nagrajeni.

Ljubezen: decembra ne boste imeli časa za ljubezen, saj boste res zaposleni. Nič novega ne bo na obzorju, stare zveze se bodo nadaljevale in mesec bo minil, kot bi mignil. Nekateri ste na sveže zaljubljeni še od prejšnjega meseca, uživajte, ta mesec bo pokazal, če ste na pravi poti.

Denar: decembra bo na vas tudi vplivala povezava Venera-Neptun, kar bo izjemno dobro vplivalo na vaše finance. Tako dobro vam bo šlo, da boste kar zaslepljeni od sreče vendar pozor, bodite racionalni glede vašega bančnega računa in dobro premislite, ali zares zdaj potrebujete drag avto ali neko umetnino? Avto je strošek, umetnina pa je lahko dolgoročna investicija, se pa raje pozanimajte, kam se bolj splača dolgoročno vlagati, če imate višek denarja.

Zdravje: zdravilec Kiron bo 15. decembra neposredno vplival na vas in  takrat boste bolj dovzetni za delo na sebi ter zdravo prehrano. Ne bojte se kopati globoko po svoji notranjosti in se spuščati v bistvo, ker imate velike možnosti za duhoven napredek. Prihajajo boljši dnevi, ko se dogovorite, da se soočite in premagate temnejše trenutke iz svoje preteklosti.

Splošno: 5
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za raka

Splošno: ko se bo 1. decembra zgovorni Merkur pridruži prijaznemu Strelcu, boste prišli iz svojega oklepa na plano in komunicirali z vsemi, kar bo presenetilo vas in okolico, saj to za vas ni značilno. Celo z neznanci se boste pogovarjali, kar vam bo odprlo nove poti in širino. Ta tranzit vas bo morda odpeljal iz območja udobja, toda zdaj gre le za širjenje obzorja in vašo rast, potrudite se, da ne boste potem spet  padli v stare vzorce. Paziti morate pri sprejemanju končnih odločitev o vseh vrstah dolgoročnih vprašanj.

Ljubezen: romantična Venera bo sredi meseca vstopila v ognjeno znamenje strelca in v vaše ljubezensko življenje vnesla precej strasti ter tudi negotovosti. V drugi polovici meseca lahko doživite življenjski dogodek in se naučite nekaterih najbolj bolečih lekcij doslej. Včasih ne gre drugače in je sreča odvisna tudi od bolečih lekcij, zato nikoli ne obupajte in nosite glavo pokonci.

Denar: finance in posel bosta ta mesec ostala taka kot prej, nekaj bo izboljšanj, lahko vas čaka povišica in tudi nagrada vendar le, če boste res v sebi to začutili, potem bo okolje na vas reagiralo z nagrado.

Zdravje: tudi mlada Luna in Sončev mrk, ki bosta 14. v znamenju strelca, bosta pri vas sprožila občutek vsesplošnega dobrega počutja. Ta mesec bo za razliko od prejšnjega za vas poln zdravja in veselja, vseeno pa ne pozabite na preventivne ukrepe, da se zgodba ne obrne in jejte zdravo ter se veliko gibljite. V vašem čustvenem znamenju bo 29. decembra polna Luna, ki vas bo opomnila, da morate skrbeti zase. Ta mesec in vse leto ste že veliko prestali zato si resnično zaslužite nekaj razvajanja.

Splošno: 5
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za leva

Splošno: ko se bo Merkur, planet, ki vodi naše misli in komunikacijo, 1. decembra premaknil iz zaprtega škorpijona v ekstrovertnega Strelca, lahko končno poveste vsemu svetu, kaj imate v mislih. Verjetno ste skrivali skrivnost, ki si jo želite komu povedati. Če je tako, je zdaj pravi čas!

Ljubezen:  nova Luna bo prispela 14. decembra v znamenje Strelca. Zato boste veliko razmišljali o tem, kaj dobrega bi lahko dobili, pa niste. Lahko vas popade pesimizem in ne računajte na stvari, ki se še niso zgodile, pojdite korak za korakom, tudi v partnerstvu. Vaš ego vas lahko zanese predaleč in škodovali boste le sebi.

Denar: Sonce se bo 21. decembra premaknilo iz strelca v razumnega kozoroga, kar vas bo opomnilo na vse stvari, ki še vedno niso narejene in ste si jih zadali ob začetku leta. Za izpolnitev ciljev vam ne ostane veliko časa, vendar se ne boste predali, dokler tega ne opravite in nagrada bo sledila. S financami boste zadovoljni in izkupiček ob koncu leta bo precejšen.

Zdravje: v začetku meseca bo kvadrat med vašim vladarskim Soncem in prav tako v strastnem strelcu ter z zasanjanim Neptunom prinesel vašemu življenju nerazumna dejanja. Takrat se ustavite in se soočite s tem, kar počnete, samo za trenutek se ustavite in razmislite, ali ste šli v pravo smer? Hvala bogu, da se to zgodi le enkrat na leto, ker lahko privede do precej resnega dvoma o sebi in tudi težav z zdravjem, ki so pri vas psihičnega izvora, saj boste drugače zelo zdravi. Ognite se preveč alkoholnemu praznovanju in premastni hrani.

Splošno: 4
Ljubezen: 2
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za devico

Splošno: meseca decembra boste veliko bolj optimistični, ko se bo komunikativni Merkur, ki je vaš vladar, 1. decembra od introvertiranega, škorpijona preusmeri v reaktivnega strelca. Sonce bo zapustilo ognjenega strelca in se premaknilo v odgovornejšega Kozoroga 21. decembra, zato bodo vaši glavni cilji povezani s financami in  delom.

Ljubezen: ta mesec vam bo v ljubezni izjemno naklonjen in če bi radi dobili partnerja ali se poročili, je to vaš čas. Storite kar prvi korak, ker vam ne more spodleteti. Če čutite metulje v trebuhu pomeni, da ste na pravi poti in se bo zgodilo nekaj nepričakovano dobrega. Zato ne pozabite na druge kljub veliko dela.

Denar: veliki Jupiter se bo 19. decembra povezal s prijaznimi, ekscentričnimi vodnarji, zato bi se morala izboljšati vaša sposobnost osebnega in profesionalnega povezovanja. Kako pripravljeni ste stopiti iz svoje cone udobja, da bi vzpostavili nove stike? Tehnologija vam predstavlja svet informacij. Zagrabite priložnosti za posle preko interneta, ker vam bodo zacveteli. Po 21. decembru se boste kljub prihajajočim praznikom še bolj posvetili delu, bolj kot družini in partnerju, dolgoročno pa se bo to splačalo.

Zdravje: veliko boste delali ta mesec in se tudi obremenili, nikar ne pozabite na počitek in se malo poveselite, ker lahko obležite od utrujenosti in živcev, zato lahko popusti tudi imunski sistem. Če boste delali zameno, dobro jedli in se gibali, bo vse v redu.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 3

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za tehtnico

Splošno: čarobni trigon med romantično Venero, vašim domačim planetom in z iluzijo napolnjenim Neptunom bo 5. decembra lahko čudovit, saj je za vas to sanjski čas. Ujeti boste med domišljijo in resničnostjo, vaš um pa bo poln vizij, kakšno bi bilo življenje, če bi bili s popolnim ljubimcem ali če bi dobili na loteriji.

Sonce bo vstopilo v odgovornega Kozoroga 21. decembra, kar bo za vas predstavljalo mesec trdega dela in obveznosti. Takrat je tudi zimski solsticij, sicer najtemnejši dan v letu, zato boste hitro delali, da boste vse naredili. Zdaj se osredotočate na svojo kariero, vedite pa, da tudi vaši bližnji potrebujejo pozornost.

Ljubezen: Venera se bo 15. decembra preselila v drznega Strelca, tako da boste v naslednjih nekaj tednih pripravljeni na precej velika tveganja v svojem ljubezenskem življenju. Samski lahko postanete vezani in najdete idealnega partnerja, vezani lahko poglobite zvezo ali jo prekinete ali najdete drugo, če vam ta ne ustreza. Pazite le, da se na ujamete v lastne sanje, ker ne vidite resničnosti.

Denar:  Venera bo po 15. decembru vplivala tudi na vaše finance. Ukrepali boste precej spontano, to vas bo vznemirjalo in boste reagirali, vendar pa o posledicah svojih dejanj dolgo časa ne boste vedeli, ali so dobre ali ne. Počakati bo treba. Vsekakor pa si zaupajte, ker se bo v tem primeru dobro izteklo. Vzemite ta čas kot dogodivščino in priložnosti za učenje ter finančni napredek.

Zdravje: zdaj je resnično prišel čas, da poslušate strokovnjake in modre starejše osebe z izkušnjami, pogovorite se z njimi. Vaše zdravje bo dokaj dobro, morate pa več na tem narediti in ne samo jesti sladkarije in roštiljati. Bolj se gibljite in si podarite kakšno knjigo o zdravi prehrani. Ta mesec boste za to dojemljivi, seveda samo do praznikov. No, potem lahko nadaljujete.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za škorpijona

Splošno: Sonce bo 10. decembra sovladalo z Marsom v ognjenem ovnu. To bo izjemen čas in vaša moč bo dosegla nove višine, saj bo vaša samozavest narasla. Takrat se nihče ne bo mogel upreti vašemu prefinjenemu magnetizmu. Uporabite ta izjemen magnetizem, da pridobite tisto, kar želite v življenju in o čemer že dolgo sanjate, preden čarobna energija s tega pozitivnega vidika izzveni.

Ljubezen: ta mesec bo polna Luna močno vplivala na vaša čustva in ljubezen. Želeli boste negovati in ljubkovati vse okoli sebe, do partnerja boste bistveno bolj odprti in dostopni ter ljubeči. Če ga nimate, je zdaj edinstvena priložnost, da ga srečate ali poglobite obstoječo zvezo. Če želite postati starš, je pravi čas, da se odločite za otroka ali ga posvojite. In kot vedno dobro poskrbite zase, da boste lahko bolje skrbeli za druge.

Denar: Sonce bo vstopilo v resnega kozoroga 21. decembra, takrat bo vaša kariera na vrhu vašega prednostnega seznama. To je čas, ko si lahko prislužite povišico in si naredite veliko promocijo. Če še vedno iščete popolno službo ali posel, bo takrat čas, da si s pomočjo natančnega načrta želeno tudi najdete. Si pa zadajte smiseln rok. Decembra boste zagotovo napredovali tako v službi, kot v poslu.

Zdravje: zdravilec Kiron bo 15. decembra v ovnu, takrat imate vse možnosti, da si povrnete moči, energijo in da pokate od zdravja. Vse, kar ste v preteklosti izgubili, boste takrat nadoknadili in se obnovili. Škorpijoni nosite v sebi globoke rane iz preteklosti, ki pa se lahko v tem času pozdravijo, čeprav so že skoraj od nekdaj v vas. Globje, kot so te rane, dlje bo trajalo, da si opomorete.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za strelca

Splošno: Merkur v vaš znak vstopi 1. decembra, tako da boste večino meseca prijazni in neobičajno komunikativni. Radi se boste pogovarjate z neznanci v vrsti v trgovini ali pa boste začeli naključne pogovore z ljudmi v družabnih omrežjih. Bolj, ko bo vaš um odprt, več se boste naučili. In razširitev vašega uma s komuniciranjem z drugimi ljudmi bo ena vaših najljubših stvari decembra. Srečni Jupiter, ki je vaš vladar, bo vstopil v progresivnega vodnarja 19. decembra, zato bo veliko vaše sreče povezano z vašo pripravljenostjo, da preizkusite nove stvari v življenju, zlasti kar se tiče nove tehnologije.

Ljubezen: ob praznikih obdarite svoje prijatelje in družinske člane z najnovejšimi tehničnimi pripomočki in opazujte, kako se jim zasvetijo oči. V zameno boste dobili veliko dobrega, presenečenja, ki si jih ne nadejate. Vaša zveza se bo poglobila, samski pa lahko najdete sorodne duše, ker vam je ta mesec naklonjen glede partnerstva.

Denar: na denar osredotočena Venera bo naslednji mesec sodelovala z vami in vas močno navduševala, zato bodo zadnji trije tedni v decembru pravi čas za preureditev nekaterih vaših finančnih naložb. Tvegajte in  bodite drzni. Upoštevajte priložnosti, ki jih drugi ljudje ne. Pazite pri poslu, da boste zaključili projekte. Veliko uspeha imate lahko v politiki in družbi, ta mesec si lahko pridobite velik vpliv med ljudmi, tako doma kot v javnosti in službi ali podjetju.

Zdravje: nič novega se ne bo zgodilo, če ste zdravi, bo tako ostalo in če niste, imate resnično možnost, da se s pomočjo novih prijemov, metod ali tehnologije pozdravite. Zato delajte na sebi, iščite nove rešitve ali pa vzdržujte dobro zdravje in vse bo v redu.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za kozoroga

Splošno: kombinacija Merkurja in odkritosrčnega Strelca, ki se bo začel 1. decembra, vam lahko pomaga tako na osebni ravni, kot na profesionalni poti. Ne bojite se povedati drugim, kako se resnično počutite. Komunicirajte z drugimi, saj imate zelo zanimiva mnenja o številnih temah, ki bodo druge ljudi gotovo pritegnile. Radi se učite skozi komunikacijski proces, zato ste tudi zdaj bolj odprti za perspektive drugih ljudi, kar vam daje veliko vrednost. Tudi Jupiter in vaš domači planet Saturn, ki je v individualističnem Vodnarju, bosta od 21. decembra naprej povezana, kar bo za vas v tem letu morda najpomembnejši čas preobrazbe.

Ljubezen: to je vaš mesec komunikacije in dobrih odnosov, zato le izkoristite. Če ste samski, boste lahko vzpostavili novo zvezo, vezani pa poglobili odnose ali menjali partnerja, če se tako odločite. Za marsikoga bo mesec neprijeten, ker se bodo tudi pojavile na površju stare rane. Lahko da boste  srečali bivše partnerje in z njim razčiščevali.

Denar:  Sonce se bo 21. decembra združilo z vašim znakom, zato je čas, da k poslovanju in delu pristopite zelo resno. Še pred prazniki boste imeli priložnost, da opravite marsikaj, kar ste si za delo zadali v tem letu, tako da se boste lahko za praznike sprostili in uživali. Ne bodite preveč ponosni, prosite za pomoč pri delu, če jo potrebujete in vse se bo krasno izteklo. Finance bodo v redu in še narasle.

Zdravje: ko bo Kiron 15. decembra neposredno v močnem ovnu, boste nekako prisiljeni v iskanje samega sebe. Za vas bo decembra velik potencial za osebnostno rast, če ste se pripravljen soočiti s svojimi demoni. Možnost soočenja z bolečimi spomini ni zabavno, vendar naj vas to ne ustavi že pri prvem koraku. Vztrajajte do konca in stres ter napetosti iz preteklosti se bodo sprostili, vam pa se bo zdravje povrnilo.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za vodnarja

Splošno: še bolj, kot ponavadi boste komunicirali z ljudmi, ko se bo Merkur 1. decembra preselil v strelca. Obožujete kontroverzne teme in razprave o tabujih vas navdušujejo. Za vas ne obstaja nobena tema, o kateri ne bi govorili. V naslednjih nekaj tednih vas bo zelo težko užaliti, ko boste poskušali razširiti svoj um. Ko bo ekspanzivni Jupiter 19. decembra zapusti strogega kozoroga, se bo  za vaše uporniško znamenje, začelo obdobje z novimi priložnostmi, kar bo za vas pomenilo dragoceno osebno rast. Največ se boste učili od zelo neobičajnih ljudi, zato jih sprejmite take, kot so.

Ljubezen: ko bo rakova polna Luna prišla 19. decembra do izraza, sprejmite njeno negovalno moč in se posvetite ljubezni so sebe. Bodite posebej pozorni na ženske v svojem življenju, ki so vam pomagale, da ste današnja oseba, neglede na vaš spol. Tudi v vas se bo prebudila ženska energija. Zelo boste dovzetni za družino in partnerstvo, če vam je do tega, izkoristite, vezani pa boste poglobili svojo zvezo.

Denar: z denarjem se ne boste ta mesec toliko ubadali, kot z rastjo in znanjem, kar pa bo krasna in bogata investicija za bodoče čase, ko boste s tem znanjem zaslužili velike vsote denarja. 21. decembra bosta Jupiter in Saturn v konjunkciji in ta povezava z obema planetoma v vašem znamenju bo ublažila kakršen koli odpor, ki ga morda čutite, zato se vam bo ves svet odprl kot na dlani. Preobrazba bo popolna.

Zdravje: zdravje vam bo decembra dobro služilo. Toliko boste imeli opravka z učenjem, da niti opazili ne boste nobenih virusov in ne boste imeli časa zboleti, pokali boste od zdravja ter navdušenja nad novim, ki vas v tem mesecu čaka.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop december 2020 za ribi

Splošno: ko bo Merkur 1. decembra zapustil skrivnostnega Škorpijona in vstopi v Strelca, se boste lahko malo sprostili. Izkoristite priložnost, če želite boljšo komunikacijo, ker se vam bodo ljudje odprli in imate možnosti novih poznanstev. Polna Luna bo v vodnem znaku raka 29. decembra, tako da se bo leto končalo še posebej močno, kar se čustev tiče. Poiščite način, kako počastiti žensko, ki je bila izredno pomembna v vašem življenju.

Ljubezen: veliko boste sanjarili o spolnosti in ljubezni ta mesec, vendar se stvari ne bodo tako izšle, kot ste si zamislili. To je slabost življenja v fantazijskem svetu rib. Zabavno je, dokler traja, vendar nikoli ne traja.

Denar: na denar osredotočena Venera se bo pridružila Merkurju in se 15. decembra povezala z drznim strelcem, kar vas bo spodbudilo, da prevzamete več finančnih tveganj, kot bi jih običajno. Če vam dobra priložnost prekriža pot, razmislite o naložbi. Vse, kar vključuje visoko šolstvo, filozofijo ali pustolovščine, bi moralo biti zmagovalno.

Zdravje: zdravje bo nihalo glede na vaša čustva, enkrat bo dobro, drugič ne najbolje, takrat boste dovzetni tudi za viruse. Bodite bolj pozorni na imunski sistem in pravilno prehrano, kar vam bo pomagalo tudi vzpostaviti čustven red. Preberite tudi kakšno knjigo o uravnoteženju čustev ter čustvene inteligence, ker ste preobčutljivi.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinaša ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej.

Kaj mi prinaša horoskop december 2020?

Mesec december prinaša veliko sprememb in novitet več znamenjem. Predvsem bo močno na vse nas vplival Merkur, ki bo poskrbel za dobro komunikacijo med ljudmi, za reševanje starih sporov in ran ter za nova partnerstva, poznanstva in posle. Absolutni zmagovalec meseca decembra je znamenje škorpijon, ki mu bo šlo na vseh področjih kot po maslu.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu decembru?

Zmagovalno znamenje v ljubezni bo decembra devica, dobro pa bo šlo tudi ovnom, bikom, tehtnicam, škorpijonom in vodnarjem. Konec leta pa bo zelo čustveno obarvan in naklonjen ženskim energijam, zato se spomnite vseh žensk, ki so vam kdaj pomagale do uspeha.

Katerim znamenjem bo horoskop december 2020 naklonjen?

Na splošno se bodo najbolje počutili dvojčki, raki, škorpijoni in vodnarji, ki bodo imeli tudi največ sreče v zdravju. Kar se tiče denarja in financ pa bo kar polovica znamenj imela veliko srečo, to so dvojčki, levi, device, tehtnice, škorpijoni, strelci in ribe, za ostala znamenja so napovedi tudi dobre, saj bo pomagal Merkur, tako da je kar za izkoristiti zadnji mesec v letu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja