Horoskop februar 2021 za vsa znamenja

Vsa znamenja bodo pripravljena spremeniti svoja razmišljanja od 3. februarja naprej, ko bo komunikativni Merkur vstopil v občutljive ribe. To je čas, ko je potrebno izkoristiti lastno intuicijo. Tisti, ki pri svojem delu potrebujete kreativno ustvarjalnost, imate zdaj enkratno priložnost, da ste še boljši, kot do sedaj. Ta mesec bo na vas vplival tako, da se boste zavzemali za natančno in dosledno delo ter komunikacijo v odnosih. To bo tudi čas, ko se bodo ljudje zavzemali za dolgoročnejše in boljše rešitve za celotno družbo, kot so bile do sedaj.

Če želite izvedeti kaj vam prinaša horoskop februar 2021, si oglejte spodnji videoposnetek.

Očarljiva Venera bo 7. februarja pripotovala v ognjenega ovna, to pa vas bo navdihovalo, da ste bolj čustveni. Planet ljubezni in lepote je pripravljen uresničiti tiste skrite želje, ki jih marsikateri skrivajo pred drugimi. Če koga na skrivaj občudujete in si želite zveze, bo to pravi čas, da se opogumite in pridete na plan z besedami in jasnimi dejanji.

Vaše strasti se bodo razplamtele od 9. februarja naprej, ko bo Luna v razkošnem levu. Ta tranzit bo tvoril zanimiv trigon s pogumnim Marsom, kar vam bo vzbujalo občutke poguma. Marsikdo med vami bo takrat doživel vpogled v svoje nove poti za naprej. Veliko znamenjem bo to dalo smer, kateri bodo sledili skoraj vse leto.

Markur je planet, ki nas spodbuja h klepetavosti in tudi k jezikavosti, zato boste morali bolj paziti na svoje besede. K temu, da boste bolj pazljivi in prizanesljivi, nas bo učilo znamenje rib, ki bodo vladale temu obdobju, saj bo Merkur v nežnih ribah takrat retrograden. Merkur, planet sporočil in komunikacije bo postavil kvadrat proti Luni in povzročal neravnovesje v dojemanju, saj med tem tranzitom ljudje lahko postanejo ozkogledni in vase zaverovani. Sami lahko pomagate omiliti napetosti tako, da se opomnite na širšo sliko in stopite iz sebe, kadar koli se počutite izgubljene.

Mars, ognjeni planet, se bo 16. februarja preselil v preudarnega kozoroga, to pa bo pomagalo do zavedanja, kako vaši ukrepi vplivajo na okolico. Ta zanimiv tranzit lahko uporabite kot priložnost, da potisnete velike projekte naprej in dosežete velike stvari. Pazite le, da ne boste napadali ljudi, če vas bo kdo razjezil.

Čas od 18. februarja naprej bo tak, da boste lahko bolje spoznali druge, ko bo Sonce obsijalo intuitivne ribe. Bodite pozorni na to, kako vaša čustva vodijo vaša dejanja in poslušajte svoj notranji glas, ko se soočate s konfliktom. Izogibajte se samopomilovanju. Takrat je najbolje, da zberete lastno notranjo moč, ko se ne počutite dovolj močni. Sprejemanje vzponov in padcev čustev je ključ do boljšega razumevanja samega sebe. To obdobje se bo začelo od 23. februarja naprej, ko bo nova Luna prispela v znamenje rib. Prizadevajte si, da bi se imeli bolj radi in da bi sprejeli svoje pomanjkljivosti.

Meseca februarja bodo imeli na vseh področjih absolutno srečo biki, levi, škorpijoni, tehtnice in strelci. Ostala znamenja tudi čaka dosti dobrega in lahko rečemo, da v primerjavi z januarjem, bo skoraj za vse veliko bolje. Preberite, kaj vas čaka in vaše bližnje ali sodelavce.

Mesečni horoskop februar 2021 za ovna

Splošno: februarja bo Sonce v vodnarju, kar vas bo naredilo zelo samostojne, še bolj kot ste, muhaste in ovnovske. Ta mesec boste prekosili sami sebe v svoji osebnosti, če komu kaj ne bo všeč, naj kar gre, mar ne? Vaša odločna narava bo ta mesec rodila velike sadove, hkrati pa vam tudi nakopala nekaj težav, vendar nič hudega, ker se bodo vsaj rešile stvari, ki se nekaj časa že vlečejo. Ko bo Sonce prešlo v znamenje rib 18. februarja, boste bolj umirjeni in potreba po boljšem vas bo gnala naprej do uspeha.

Ljubezen: Tudi Venera se bo pridružila znamenju vodnarja 1. februarja, kar bo naredilo precejšne premike v vašem ljubezenskem življenju. To bo pomenilo, da boste manj čustveni in manj pripravljeni deliti sebe z drugimi, kar bi lahko na videz zgledalo, kot da ste hladni do bližnjih in partnerjev. Dejansko pa gre samo za to, da si želite nekaj svobode in prostora zase ta mesec, kar vas bo čustveno okrepilo in prenovilo. V tem mesecu ne boste dosti iskali drugo polovico, čeprav boste za druge precej privlačni.

Denar: Ne prenaglite se v odločitvah, še posebej v poslu in partnerskih odnosih. Brzdajte se in ne prehitevajte dogodkov s prehitrim sklepi in izjavami, ki vas bodo spravile v težave. To enako velja v poslu, kot v službi in doma. Glede denarja bo stabilnost nihala od praznega računa do večjih zneskov. Generalno pa vam ne bo nič hudega. Pazite pri investicijah, da se ne prenaglite, raje večkrat premislite in prespite. Če boste kakšno priložnost zgubili, nič hudega, pridejo nove.

Zdravje: Februarja boste precej nepotrpežljivi do drugih, še posebej od desetega naprej, ko se bo Merkur postavil v kvadrat z vašim vladajočim planetom Marsom. Zato boste v mislih preveč hitri in lahko, da boste sklepali prehitro ter tudi prehitro reagirali. Naredili boste svojo zgodbo, še preden boste videli resnico, kar pa skušajte omejiti. Zaradi tega se boste včasih malo osramotili in spravili v težave, kar vas lahko še zdravja stane. Skušajte se malo umiriti in počasneje delovati.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za bika

Splošno:  Sonce bo počasi prešlo iz vodnarja in se bo vaša vladarica Venera povezala z njim. To bo primeren čas, da boste opustili stare in konzervativne načine delovanja, ki so precej ustaljeni. To je čas napredka in sprememb ter bolj ekscentričnih izkušenj. Lahko zlezete iz svoje cone udobja in se začnete zabavati. Čas je, da na področju ljubezni in denarja spremenite igro. Tudi ta mesec bo bikom prinesel veliko dobrega in napredka.

Ljubezen: tudi v Ljubezni vam bo ta mesec pomagala Venera, ki bo vstopila v ustvarjalno in nežno znamenje rib od 25. februarja naprej. Takrat bo vaše življenje prežeto z ljubeznijo, mehkobo in romantičnostjo. Tako vibracijo boste oddajali navzven, zato boste lahko precej izboljšali odnose z družino in partnerjem. Samski pa imate res veliko priložnost za novo zvezo ali za menjavo obstoječe, če bi radi zase nekaj še boljšega, kar imate sedaj. Če imate namero koga zapeljati, to storite v lepem ambientu z mirno glasbo in nič vas ne bo ustavilo. Vzbujanje lepih čustev je najboljši način, da osvojite ljubljeno osebo, pa naj bo to novo partnerstvo ali že dolgoletno.

Denar: Venera bo pomagala, ko se bo združila z ambicioznim Saturnom, da boste imeli precej priložnosti za polnjenje vašega bančnega računa. Denar lahko priteka obilno, konstantno in vztrajno. Vse priložnosti, ki jih boste imeli, tudi če bodo še tako majhne, so po premisleku da izkoristiti. Še posebej tisti, ki se ukvarjate s prodajo preko spleta ali pa boste ustanovili podjetje, lahko pričakujete počasno in vztrajno rast. Seveda boste na tem kar nekaj naredili, brez tega ne gre, denar ne priteče sam od sebe.

Zdravje: Sonce bo obsijalo znamenje rib 18. februarja, kar bo na vas dobro vplivalo, počutili se boste močne, bol sočutne in empatične do sebe in do okolice. To bo pripomoglo ne samo do rasti v vašem življenju, pomagali boste tudi drugim, da se razsvetlijo, kar vas bo navdajalo z veseljem in srečo ter tudi z dobrim zdravjem. Zdaj je čas, da ponudite roko ljudem, ki se borijo, to se vam bo večkrat vrnilo nazaj, kot dober bumerang.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za dvojčka

Splošno: 10. februarja bosta v povezavi Merkur in Mars, zato se tisti dan sprejemanje pomembnih življenjskih odločitev lahko konča z napačnim sklepanjem in dolgoročnimi posledicami. Ta dan bodite posebej pozorni na to, če se boste morali odločati, da to storite zelo počasi in premišljeno, saj hitrost lahko pripelje do napačnih posledic, ki jih boste težko popravili. Konkretno to pomeni, da ko se boste odločali, mislite samo na tisto, o čemer se morate odločati in ne o tem, kaj boste počeli čez 10 minut. Konjukcija Merkur in Jupiter 14. februarja pa bo v tem mesecu eden vaših najsrečnejših dni, ki ga boste pomnili še dolgo. Ta dan se osredotočite na tista področja vašega življenja, ki jih želite spremeniti na bolje, ne glede na to, kaj to je, ker boste v vsem uspešni.

Ljubezen: Sonce bo ta mesec v vodnarju, kar bo pomenilo, da boste imeli veliko inovativnih idej na vseh področjih. Zelo intenzivno boste razmišljali, tudi o partnerstvu, če ga že imate ali pa ne. Eksperimentirali boste tako v poslu, kot v partnerstvu, pa tudi v prijateljstvu in poslovnih povezavah. Najbolje se boste ujeli z drugimi zračnimi znamenji, ki so enako pripravljeni razmišljati kot vi in igrati igro ?kaj, če ??. Če imate partnerje doma ali v poslu, ki so druga znamenja, razen ognjenih, bodo vašo igro težje sprejela, zato bodite prizanesljivi do drugih in prej potipajte, iz kakšnega testa so in koliko so pripravljeni modrovati ter tuhtati in razglabljati. Imejte na umu, da nekateri ne morejo slediti vašemu hitremu umu.

Denar: polna Luna bo v znamenju device 27. februarja, kar bo na vas vplivalo tako, da boste točno vedeli, koliko dela imate še za opraviti za uspeh. Vlivala vam bo veliko energije in vsa dela boste dosledno opravili, ne da bi vas obremenjevala kot služba, za vas bo to bolj hobi. Vsekakor pa se omejite na svoje zmožnosti, ker si lahko naložite preveč dela in se preveč obremenite. Seznam opravkov naj bo realen. Najbolj vam bo pomagal pozitiven odnos, bolj kot več skodelic kave.

Zdravje: februarja boste kar precej obremenjeni z delom, če ne boste pazljivi, se lahko tako obremenite, da boste pregoreli. Temu se seveda lahko izognete. Predvsem tako, da dela ne odlašate in izpustite tisto, kar ni pomembno. Več boste moral spati in počivati. Ne pijte toliko kave, morda jo zamenjate z zelenim čajem in več gibanja, ki tudi poživita telo in ga napolnita z več kisika ter pozornosti. Na splošno boste dobrega zdravja tisti, ki boste poskrbeli zase, drugi pa boste doživeli lekcije in če si jih boste zapomnili, bo vredno.

Splošno: 5
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za raka

Splošno: Ta mesec bo poudarek bolj na povezovanju s svetom in iskanju svojega mesta med ljudmi in organizacijami ter v družini. Vaša možnost, da bi vas zdaj sprejeli v nove skupnosti, je velika. V tem mesecu imate največ možnosti za to, da spet vzpostavite zdravje na prvo mesto in postanete izjemno čili, vendar boste morali narediti velike spremembe.

Ljubezen: Venera se bo 1. februarja povezala s prijaznim vodnarjem. Takrat boste doživeli s prijatelji veliko mešanih čustev. Z nekaterimi imate platonska razmerja in kakšnega od teh je možno obrniti v pravo razmerje, če si tako želite. Takrat boste v obdobju, ko lahko preizkusite tudi nove, drugačne stvari, ki ste jih do sedaj vajeni in bodo uspešne, saj bo Luna v vodnarju, kar spodbuja tudi eksperimentiranje.

Denar: Sonce bo zapustilo vodnarja in prešlo v čustveno, vodno znamenja rib, kar se bo zgodilo 18. februarja. Takrat se boste verjetno počutili tako, da se želite umakniti nazaj v svojo lupino in ne boste želeli biti v središču pozornosti. Pri poslu to ni dobro, zato poskrbite, da se tam to ne zgodi enako tudi, če vas ne bo v ospredju. V službi ni nič narobe, če ste usmerjeni v sebe, vendar bodite pozorni, da se vaš glas sliši, ko je je to pomembno za vaše delo.

Zdravje: polna Luna bo v devici od 27. februarja, to pa vam bo dalo novo priložnost, da na svoje težave pogledate z logičnega vidika. Če boste še naprej počeli stvari enako, kot ste jih vedno in vas je to pripeljalo do slabe situacije, potem se bo to nadaljevalo, če ne boste ničesar spremenili. Ste zadovoljni s trenutnimi okoliščinami? Če ne, jih spremenite. Zdravje bo v tem obdobju najbolj poudarjeno, imate res veliko možnosti, da spremenite na boljše in to izkoristite, kolikor morete.

Splošno: 5
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za leva

Splošno: na začetku meseca februarja bo vaš vladajoči planet Sonce povezan z modrim in duhovitim znamenjem vodnarja, zato bodo vaše ideje in mnenja drugi takrat zelo cenili in iskali. Takrat bo pravi čas, da začnete ali se pridružite pomembnim razpravam o tem, kako bi svet narediti boljši. Vaša moč bo drugim pomagala iz sivine in obupa, zato izkoristite svoj vpliv v splošno dobro za vse ljudi.

Ljubezen: Sonce se bo 18. februarja premaknilo v sočutno znamenje rib, kar vam bo pomagalo, da boste veliko bolj naklonjeni bolečini drugih ljudi. Ali lahko kaj pomagate? Če nekomu ponudite ramo za jok ali topel obrok, se počutite veliko bolje kot, če sploh ne počnete ničesar. Da, v tem mesecu res lahko veliko naredite za spremembe. Poglobite lahko prijateljstva in partnerstvo, pridobite novega partnerja, če tako želite. Ta mesec vas bodo tako domači, kot sodelavci in drugi potrebovali, vašo trdnost in odločnost, smisel za humor in vedrino.

Denar: Sonce in Uran bosta 25. februarja tvorila sekstil, kar bo spodbujalo vašo ustvarjalnost in vam pomagalo videti stvari z nove perspektive. Utripi vpogleda bodo prihajali na videz od nikoder, zaradi česar se boste počutili kot eden najpametnejših ljudi v svojem okolju. Uporabite novo pridobljeno razsvetljenje, da boste kaj spremenili. To velja tako v poslu, kot v službi in medsebojnih odnosih ter pri drugih ljudeh. Vsega boste imeli na pretek.

Zdravje: konjukcija Sonca bo 8. februarja prinašala več duševne budnosti in želeli si boste interakcij s somišljeniki. Težko je komunicirati v pravem tonu preko besedila ali e-pošte, če pa je to edina pot, ki jo imate na voljo, jih uporabite v svoj prid. Zase in za druge skušajte v komunikacijo vplesti čim več humorja, kar vam bo prineslo tudi dosti zdravja, ki vam bo ta mesec res dobro služilo.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za devico

Splošno: kvadrat Merkurja in Marsa vam bo oteževal pogajanja, predvsem zato, ker niste prepričani v pravno terminologijo ali motivacijo nekoga drugega. Vedno bodite jasni in odločni, zahtevajte pojasnila, če ne razumete. Če tega ne boste storili, se lahko kasneje pokažejo negativne posledice in dolgotrajno reševanje nesporazumov.

Polna Luna vas bo pozvala, da si uredite življenje. To lahko razumete dobesedno ali v prenesenem pomenu, ker imata oba načina veljavnost. Očistite omaro ali se rešite strupenega prijateljstva.

Ljubezen: konjukcija Merkurja in Venere 13. februarja bo pravi čas za izpovedovanje svojih resničnih občutkov in če ste v razmerju, kjer še niste rekli: “Ljubim te”, kaj še čakate? Izraziti svoja čustva nikoli ni slabo. Poskusite sedaj. Za tiste, ki ste vezani, je to čas, da poglobite vaša partnerstva in jih utrdite dolgoročno. Nekateri pa boste prekinili, ker boste ugotovili, da partnerstvo ni za vas in boste potem našli pravo osebo.

Denar: kombinacija k denarju usmerjene Venere in inovativnega vodnarja, ki se bo začela 1. februarja, vam bo omogočala, da sprejmete nekaj drznih finančnih odločitev. Običajno ste veliko bolj preudarni s svojim denarjem, a ko boste v naslednjih nekaj tednih videli dobro priložnost, jo boste želeli izkoristiti. Tveganja bodo v tistem obdobju nagrajena tudi dolgoročno. To velja tako v poslu, kot v privatnem življenju, vlaganja se bodo splačala tudi, če ste do zdaj odlašali.

Zdravje: zdravje bo v tem mesecu precej odvisno od tega, koliko boste očistili svojo okolico in sebe. Naredite razstrupljevalne kure, pijte čaje in jejte hrano, ki ne bo obremenjevala telesa ter tudi telovadite. Ko boste prekinili s prijatelji, ki vas zastrupljajo s svojim odnosom, se boste precej bolje počutili. Naredite to res odločno in brezkompromisno. Izognite se maščobam in živalskim beljakovinam, ki zastrupljajo jetra, ter kajenju in pitju alkohola.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 4

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za tehtnico

Splošno: vaš domači planet Venera se bo 1. februarja preseli iz ambicioznega kozoroga v nenavadnega vodnarja, s čimer bo začetek vašega meseca zelo zanimiv. Zagotovo boste čutili željo po vzpostavljanju povezav z drugimi, vendar se boste morda takrat odločili, da to storite na čuden način. Vsekakor je to dobro, nekaj novega in svežega, kar bo spremenilo vaše življenje na bolje.

Ljubezen: Bodite pripravljeni, da boste deležni neverjetnih pohval, očarljivih ljubezenskih pisem in drugih presenetljivih oblik občudovanja med konjunkcijo Venere in Jupitra, ki bo 11. februarja. Vaša priljubljenost bo zelo naraščala, vendar ne boste mogli ugotoviti, zakaj. Ne sprašujte se, tehtnice, samo uživajte v pozornosti.

Ljubeča Venera bo vstopila v simpatično znamenje rib 25. februarja in vas bo spodbujala, da pomagate nekomu, ki to resnično potrebuje. Zavedajte se, da je veliko ljudi na svetu, ki potrebujejo pomoč in da ne morete pomagati vsem. Izberite zgolj eno in tej osebi res pomagajte z vsem srcem. Tudi nekdo blizu vas bo močno potreboval vaše razumevanje.

Denar:  Posli, ki jih še niste zaključili, jih imate priložnost dokončati in je prav, da to storite, ker bodo rezultati dobri. Nova Luna v vodnarju, ki išče svobodo, prav tako 11. februarja, vam utira nove poti in jih utrjuje za prihodnost. Kot pravi pionir boste pogumno šli po poteh, po katerih še nihče ni hodil. Če ste izumitelj, je zdaj vaš čas, da zasijete. Če imate zvezek, poln naključnih idej, jih delite in zablestele bodo ter ugledale luč sveta. Posli bodo zacveteli in v službi boste naravnost blesteli.

Zdravje: ta mesec boste prav cveteli od vseh dobrih stvari, ki se vam bodo dogajale. Ko boste drugim pomagali, se vam bo dobro tudi vračalo. Ne boste več potrebovali toliko sladkarij in kalorične hrane, ker vas bo bolj hranila vaša duša, pa vaša dejanja bodo dajala rezultate, od tega pa boste zdravi in čili, da vam nič ne bo moglo blizu. Nasmehnila se vam je sreča, ki jo izkoristite in dolgoročno se bo to poznalo na vseh področjih.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za škorpijona

Splošno: komunikativni Merkur in plat Mars se bosta postavila v kvadrat, zato bo za vas komunikacija z ljudmi naporna in vihrava. Vaša energija bo velika, vaši sumi pa še večji, kar lahko ustvari napetost in vodi do prepirov tako rekoč iz ničesar. Počakajte pri sprejemanju pomembnih odločitev, če je le mogoče.

Ljubezen: 13. februarja bosta imela planeta Mars in Neptun sekstil, kar bo povečalo vašo privlačnost, ki je že tako velika, to bo povzročilo, da drugi želijo biti v vaši bližini. Obožujete to pozornost, čeprav je verjetno ne boste priznali. Na srečo imate močan občutek, kaj je prav in kaj narobe, zato je malo možnosti, da izkoristite katerega od svojih častilcev.

Ali lahko domiselno partnerstvo Venere in vodnarja, ki se začne 1. februarja, kaj izboljša vaše ljubezensko življenje ali denarno situacijo? Da, dejansko lahko.

Denar: škorpijoni, ki boste pripravljeni imeti odprt um, boste imeli velik denarni uspeh, tako v poslu, kot v službi. Ste tak horoskopski znak, ki ponavadi želi stvari početi po svoje, toda pametno bo februarja poslušati tudi druge, nove, drugačne in tudi čudne perspektive. To vam bo prineslo še več uspeha.

Trigon med vašima sovladarjema Marsom in Plutonom, ki bo 24. februarja, bo še bolj pospešil, da se bo mesec končal zelo ambiciozno. Vaš odločen in pošten pristop vam bo resnično pomagal doseči svoje cilje prav zdaj. Unovčite vse svoje vodstvene sposobnosti, tako v službi, kot v poslu.

Zdravje: Prav ničesar vam ne bo manjkalo, to je vaš mesec, ki ga izkoristite v vseh njegovih priložnostih, ki se vam ponuja. Če bo vaš um odprt, bo tako, če ne, pa po starem. Zdravje bo dobro služilo, odporni boste in ne bo časa za neumnosti. Še naprej boste pazili na svojo prehrano. Če se vam ponudi nenavadna priložnost za še boljše znanje o tem, ki se vam zdi čudno, a učinkuje, ga preizkusite in se odločite, če bi ga zadržali za vedno.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za strelca

Splošno: planet Venera in vaši vladar Jupiter vam bosta s to srečno kombinacijo prinesla od 11. februarja naprej veliko sreče, ki lahko odpre vse vrste novih vrat v vašem življenju. Poskusite se ne spraševati, zakaj se nekaj dogaja in bodite le hvaležni, da se dogaja, pa se bo to nadaljevalo. Mislite, da si ne zaslužite vse te neverjetne sreče? Pomislite še enkrat.

Ljubezen: ko bo Sonce vstopilo v skrbne ribe, se vam bodo dogajale super stvari. Ljudje okoli vas, partner in družina, vas bodo obsipavali  s srečo. Samski pa lahko najdete družbo za zmeraj. Razmišljali boste, da bi ljudem dobro povrnili, ampak ni potrebno, razen če srečate koga, ki potrebuje vašo pomoč, takrat pa ne pomišljajte dvakrat. Obkrožala vas bo zelo nesebična energija in če boste počeli dobre stvari za druge ljudi, se boste tudi počutili neverjetno dobro. Februarja bo vaš glavni cilj ravnati s sočutjem in razumevanjem.

Denar: na začetku meseca februarja bo Sonce v tehnološko nadarjenem vodnarju, ki vam lahko pomaga na številnih različnih področjih. Uporabljajte moderne računalniške aplikacije, igrajte pravkar izdane videoigre, preizkusite novitete na trgu ali nadgradite domači računalnik. Bolj ko boste pripravljeni sprejeti inovacije, bolj boste nagrajeni. To velja tako v poslu, kot tudi v podjetništvu in seveda na delovnem mestu.

Zdravje: polna Luna bo 27. februarja v devici in vam bo dala priložnost, da stvari nadzirate v zelo dobesednem smislu. Takrat očistite svojo hišo. Organizirajte svoj pisarniški prostor. Izboljšajte svoje prehranjevalne navade in začnite telovaditi. Uspešnejša prihodnost je odvisna od sprememb, ki jih boste naredili med obdobjem polne Lune.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za kozoroga

Splošno: vodnarjeva nova luna 11. februarja bo poskrbela za to, da boste prišli do nekaj novih idej, ki bodo prišle pod zunaj, kar je nenavadno za prezimljeno znamenje, kot ste vi. Vaša praktičnost bo prišla do izraza, vendar jo vmes lahko malo pozabite in takrat lahko naredite kaj smešnega in nepričakovanega. Takšne priložnosti morda kmalu ne boste več dobili. Pustila bo zanimive, dolgoročne posledice, ki bodo seveda pozitivne in sproščujoče.

Ljubezen: kvadrat, ki ga bosta tvorila 17. februarja Saturn in Uran, je vidik, ki se zgodi le enkrat na 14 let. Ta čas bo malo bolj naporen za nekatere, napolnjen z nepričakovanimi spremembami, drugim pa bo to godilo in bodo napredovali, odvisno je, kako boste to obdobje dojeli in izkoristili. Na področju partnerstva lahko pride do večjih sprememb, lahko najdete sorodno dušo, lahko poglobite zvezo ali se razidete. V nekaterih primerih vam to lahko povzroči večji stres.

Denar: na denar osredotočena Venera se bo 6. februarja združila z vašim ambicioznim vladarjem Saturnom in vas postavila v položaj, da se resno brcnete v zadnjico. Po navadi se bolj zavzemate za dolgoročne naložbe, kot le za hitro obogatitev, toda zdaj bi morali poseči po kakršnih koli obetavnih idejah. Tako se bo vaše bogastvo povečalo s hitrostjo, ki je enaka vašemu trudu. Verjetno vam bo februarja postalo očitno, kateri deli vašega življenja delujejo in kateri ne, vendar se boste morda počutili nemočne, da bi kar koli storili glede tega.

Zdravje: Ta mesec se lahko počutite frustrirane, ker boste imeli občutek, da težko kaj naredite glede neuspešnih področij svojega življenja. Polna Luna v devici vam bo pomagala vrniti nekaj reda v vaše življenje. Tudi majhne stvari, kot je organiziranje predala za smeti ali brisanje nekaterih neuporabljenih aplikacij na telefonu ali računalniku, vam lahko dajo občutek dosežka, kar vas bo pognalo naprej.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 2

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za vodnarja

Splošno: Sonce bo v vašem zračnem znamenju že na začetku meseca in vam bo dajalo svobodo, po kateri vedno hrepenite. Tudi če morate občasno sodelovati z nekom; na primer z nadrejenim, s starši ali partnerjem, še vedno cenite občutek, da ste edini, ki krmili čoln in sprejemate odločitve o smeri, kamor plujete. Februar je čas, ko bodo te vaše sanje dejansko v prvem planu in to vas bo navduševalo.

Ljubezen: Sonce bo zapustilo vaš zračni znak in se preselilo v vodno globino rib 18. februarja, kar vas bo poglobilo v vaše občutke, to vam običajno ne prija. Čeprav je lepo imeti povečan občutek sočutja, se počutite nekako neprijetno, če izražate kakršne koli resnične občutke. Na srečo bodo vaša sanjarjenja februarja živahna in jih boste lahko uporabili za odvračanje od resničnosti.

Denar: 7. februarja bo Venera v Uranu, kar vam bo prinašalo nekaj napetosti, zlasti na področju ljubezni in denarja. Te napetosti boste lahko odpravili le tako, da boste v celoti pripravljeni na spremembe. Tisti vodnarji, ki vas spremembe motivirajo in takih ni malo, boste v tem času kljub stresu uživali in zelo napredovali poslovno, finančno in v službi. Ne bo pa lahko. Dejansko bolj kot bo težko, boljši bodo rezultati v prihodnosti. Zelo malo stvari se namreč zgodi, ko stojite na mestu in opazujete, kako svet mineva mimo vas. Ta izzivalna energija vas bo spodbila, da boste udeleženci in ne mimoidoči.

Zdravje: 17. februarja bo kvadrat, ki ga tvorita Saturn in Uran, proizvedla neprijetno energijo, zato ste lahko zelo veseli, da se to zgodi le enkrat na 14 let. Pripravite se, kajti veliko se bo takrat dogajajo. Večini to ne bo všeč. Ena izmed vaših najhujših nočnih mor je, da vam lahko ta energija zatre domišljijo, kar bi se v tem obdobju lahko zgodilo. Vendar pogumno, izkoristite ta čas pač za počitek, nabiranje nove energije, ker na srečo, vse take zadeve minejo.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop februar 2021 za ribi

Splošno: ko bo Venera 1. februarja vstopila v vodnarja, vas bo spodbujala, da sprejmete svojo individualnost, še posebej, ko gre za denar in srčne zadeve. Na teh področjih nimate vedno dosti zaupanja v sebe, toda ko pustite svoji edinstveni osebnosti zasijati, boste presenečeni nad tem, kako sposobni ste v resnici. Ta mesec bo za vas dober mesec in ga izkoristite, ker vam bodo planeti pri tem pomagali.

Ljubezen: ko se bo Mars v sredini meseca povezal z Neptunom, bo romantika v zraku. Ste že s svojim idealnim partnerjem? Če ste, se bo zveza še poglobila, če ste z njo zadovoljni. Če niste, imate veliko možnost srečati sorodno dušo in jo osvojiti za vse večne čase. Vaše sanje in vizije bodo v tem obdobju izjemno koristno orodje. Ne prezrite znakov, ki vas bodo pripeljali do sreče.

Denar: Venera bo vstopila v vaše mirno znamenje 25. februarja, zato boste storili skoraj vse, da se izognete kakršnim koli spopadom. Ko gre za ljubezen in denar, boste morda morali obravnavati nekatera vprašanja, toda v naslednjih treh tednih raje glejte na pozitivne in ne na negativne strani. Tiste ribe, ki boste pristopile k vsemu na pozitiven način, boste v prihodnosti žele veliko večje rezultate v poslu in službi, kot tiste, ki boste vse videle črno.

Zdravje: Sonce bo zapustilo čuden zračni znak vodnarja in se 18. februarja povezalo z vašim nežnim, vase zaverovanim znakom, tako da se boste ta mesec lahko poglobili v sebe. Izkoristite svoj prosti čas, da se berete dobre knjige, spečete kruh, si privoščite pedikuro ali dolgo kopate. Dovolite si, da prenehate skrbeti za druge toliko časa, da se lahko razvajate. To vam bo februarja dajalo veliko moči in energije, je pa tudi ta mesec za to ugoden in ga izkoristite.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašajo ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej.

Kaj mi prinaša horoskop februar 2021?

Mesec februar bo pester mesec za vsa znamenja. Vsem znamenjem bo šlo ta mesec izjemno dobro. Dosti bolj kot januarja. Dosti denarja bo prinesel bikom, dvojčkom, levom, tehtnicam, škorpijonom in strelcem. Obilo zdravja lahko pričakujejo levi, biki, tehtnice, škorpijoni in strelci.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu februarju?

V februarju bodo imeli največ priložnosti za nova partnerstva ali za poglobitev obstoječih zvez levi, ki bodo kraljevali ta mesec, biki, tehtnice, ki bodo doživele res neobičajno obsipavanje z ljubeznijo iz okolice, škorpijoni in končno tudi strelci.

Katerim znamenjem bo horoskop februar 2021 naklonjen?

Mesec februar bo postregel z veliko dobrega precej znamenjem, zelo bo naklonjen bikom, levom, škorpijonom, tehtnicam in strelcem, ki vam bo šlo skoraj vse po maslu in izkoristite, kolikor se da. Zanimivo je, da bodo vsa ta znamenja imela dosti sreče prav na vseh področjih življenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja