Horoskop julij 2020 za vsa znamenja

Kaj vam prinaša mesečni horoskop za julij?

Kako vam bo julija šlo v službi? Boste zdravi ali vas bodo pestile zdravstvene težave? Se boste zaljubili? Boste ostali zaljubljeni? Odgovore na vsa ta vprašanja in še več vam ponuja julijski mesečni horoskop.

Mesečni horoskop julij 2020 za Ovna

Ljubezen: Samskim v juliju mesečni horoskop prvi zmenek in pomembno je, da se nanj pripravite. Predvsem tako, da izberete opravo, v kateri boste naredili dober prvi vtis. Ko bo prvi vtis mimo, pa se lahko posvetite spoznavanju osebe, s katero sedite za mizo. Tudi za vezane je pomembno, da ne pozabite, da ima fizična urejenost pozitiven vpliv tako na vas kot na vašega partnerja ali partnerko.

Denar: Mesečni horoskop napoveduje, da bo ta mesec še posebej naklonjen tistim, ki so pripravljeni poprijeti za kakršnokoli delo. Če delate od doma, vam bodo planeti nekoliko ponagajali. Njihov vpliv na vašo čustveno situacijo bo pomenil, da se boste doma težje umirili. Pomaga vam lahko to, da si strukturirate dneve in natanko določite, kdaj je čas za delo in kdaj za počitek. Tisti, ki vsak dan odhajate na delovno mesto drugam, pa se boste sposobni zbrati in boste delo opravljali še boljše kot ponavadi.

Zdravje: Želite si storiti to, kar je prav za vas in vaše zdravje, zato prebirate članke v revijah in na spletu, gledate videe in iščete informacije o tem, kakšna je prava pot do zdravja. A ob tem pozabljate, da to, kar naj bi bilo “dobro”, ni nujno dobro za vas. Mesečni horoskop vam svetuje, da izkoristite julij za raziskovanje sebe in iskanje tega, kar vam ustreza, saj boste lahko le tako na dolgi rok ohranjali zdravje in dobro počutje.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Bika

Ljubezen: Mesečni horoskop vam napoveduje, da se boste v juliju sprostili in umirili in končno začeli uživati v ljubezni. Še posebej v drugi polovici meseca vam bo položaj planetov namenil veliko pošiljko ljubezenske energije. A hkrati bo prinesel tudi nekaj negotovosti, za katero ne smete dovoliti, da bi vam branila posvečati se ljubezni. Ne bojte se pokazati, kdo ste v resnici, in v ljubezni boste zagotovo uspeli.

Denar: Prijateljev vam na pomembnih mestih ne manjka. In zagotovo to ni slaba stvar, ko potrebujete karierni nasvet ali pa morda iščete novo službo. Še posebej novi znanci bodo imeli velik vpliv na vašo finančno in karierno situacijo. Ni vam treba načrtno iskati novih poznanstev, ki bi vam pomagala na poti do polnejše denarnice, pravzaprav se zna zgoditi, da vam bodo na tak način sklenjena poznanstva prej škodila kot koristila.

Zdravje: Čedalje večkrat opažate, da ima, ko sami s seboj lepo ravnate, od tega korist cel svet – oziroma vsaj vaša neposredna okolica. Zato le poskrbite zase. To bo žal pomenilo tudi, da se boste morali poglobiti v svoje navade in delati na tem, da se znebite vseh slabih navad. Ker radi kaj prigriznete, poskrbite, da bodo v vašem domu vedno zdravi prigrizki, saj boste tako manj posegali po nezdravih. Mesečni horoskop svetuje, da ne pozabite na redno gibanje.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Dvojčka

Ljubezen: Dobro veste, da se ljubezni ne izraža le skozi dotike in besede, temveč še na mnogo drugih načinov. Eden od teh je tudi hrana. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec in v juliju boste še posebej nagnjeni k temu, da boste partnerju skozi okusne obroke govorili, kako zelo ga imate radi. Mesečni horoskop napoveduje izboljšanje odnosov, za katere ste že mislili, da jim ni več pomoči.

Denar: Trudite se, da bi bili odgovorni v svojem ravnanju z denarjem, a na žalost bodo nebesna telesa naravnana tako, da boste težko prišli na zeleno vejo. Edino, kar lahko storite, je, da svoje zapravljanje omejite res na minimum. S partnerjem oziroma partnerko bo glede financ prihajalo do kar precejšnjih nesoglasij – ne pozabite, da je večino težav mogoče rešiti skozi razumevanje in komunikacijo.

Zdravje: Mesečni horoskop vam svetuje, da julij posvetite temu, da se ponovno naravnate sami s seboj. Kaj to pomeni? Da si vzemite na dan vsaj nekaj minut, da poslušate sebe, svoje telo in svoje misli ter spet začnete početi stvari, ki so vas nekdaj veselile. Pri tem, da pridete v stik sami s seboj, vam lahko pomagata tudi meditacija in joga. Ne pozabite na zdravo prehranjevanje in seveda spijte dovolj tekočine.

Ljubezen: 4

Denar: 2

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Raka

Ljubezen: V vašem življenju je že dolgo oseba, ki se ji poskušate na vse pretege približati, pa nekako ne najdete prave priložnosti. V juliju se bodo planeti poravnali na način, da vas bodo spodbudili, da nikakor ne iščite idealnega trenutka, ampak enostavno bodite direktni in odkrito povejte, kaj čutite. Čeprav vas bo mikalo, mesečni horoskop napoveduje, da se boste vseeno počutili ranljive. Od vas je odvisno, ali boste pustili strahu, da zmaga, ali pa boste osebi drzno izpovedali svoja čustva.

Denar: Na področju zaposlitve vam mesečni horoskop v juliju napoveduje nekaj napetosti in negotovosti. Nujno je, da ohranite trezno glavo in v navalu skrbi ne zapravite vseh trdo prigaranih prihrankov, čeprav vas bo bolj kot kdajkoli vleklo med police. Imate zelo specifično znanje in ponudila se vam bo priložnost, da ga prenesete tudi na druge. Imeli boste nekaj težav s tehnologijo, ki vam sicer pomaga opravljati vaše delo, a ostanite potrpežljivi.

Zdravje: Vse prevečkrat posegate po hrani, ki vas tolaži, a žal nima nobenih drugih pozitivnih lastnosti. Če ste prejšnji mesec veliko delali na tem, da se dovolj gibate, se v tem mesecu posvetite prehrani. Že kar precej dolgo niste stali za štedilnikom, zato so vaše sposobnosti kuhanja nekoliko zakrnele. Mesečni horoskop svetuje, da obrišite prah s kakšne kuharice ali pa pobrskajte po spletu in poiščite nekaj enostavnih, a zdravih receptov, ki jih lahko kasneje tudi nadgradite.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Leva

Ljubezen: Zaradi položaja nebesnih teles boste v juliju veliko bolj kot sicer v stiku s tem, kaj resnično čutite. Zato lahko na dan pridejo občutki ujetosti in nezadovoljstva s situacijo, v kateri trenutno ste. Dobro premislite, ali res ni več ničesar, kar bi vas vezalo na osebo, s katero ste imeli včasih ogromno skupnega, nato pa ukrepajte – kakorkoli se že boste odločili. Mesečni horoskop piše, da letošnji julij ni čas za neodločnost.

Denar: Mika vas, da bi pozabili na vse, kar ste se v zadnjih nekaj letih naučili o ravnanju z denarjem, in se vrnili na svoja stara, ne tako zelo finančno previdna pota. To bi imelo velik vpliv na odnose z vašimi najbližjimi, zato ne dovolite, da bi vaša preteklost rušila tisto, za kar si v sedanjosti tako močno prizadevate. Na račun vašega nespametnega ravnanja bi trpela tudi vaša poslovna pot. Mesečni horoskop vam za julij svetuje odkritost tako sami s seboj kot z drugimi.

Zdravje: Živimo v času, o katerem bodo nekdaj pisali zgodovinski učbeniki. Zaradi vseh neprijetnih stvari, ki se ta trenutek dogajajo po svetu, lahko še posebej tisti bolj občutljivi, ki vas te zadeve posebej prizadenejo pozabite na lastno zdravje. Radi bi bili na vseh koncih hkrati, pomagali vsem, ki jim lahko, se s soljudmi družno upirali vsem, ki v tem času gledajo samo nase. Žal ne zmorete vsega naenkrat. Veliko počivajte in si naberite energije za tiste stvari, ki so resnično pomembne.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Devico

Ljubezen: Planetarne energije, ki bodo ta mesec še posebej prisotne, vam ponujajo možnost, da svojo ljubljeno osebo prepričate, da v debati, ki se vleče že nekaj mesecev, stopi na vašo stran. Do tega cilja lahko uberete različne poti, najlaže pa boste to storili tako, da partnerju oziroma partnerki date jasno vedeti, da mu oziroma ji ne nasprotujete kar tako, temveč vam veliko pomeni, da bi bilo v tej situaciji upoštevano vaše mnenje. Mesečni horoskop vam svetuje, da ne pozabite tudi vi na vse skupaj pogledati skozi oči vaše ljubljene osebe.

Denar: Že nekaj časa delate na tem, da bi si ustvarili več gotovosti na finančnem in kariernem področju a mesečni horoskop vas poziva, da prej poskrbite za nekatere neporavnane račune iz preteklosti. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da bo vest o vaši prekomerno brezskrbni finančni preteklosti prišla na ušesa osebi, ki vam lahko že tako neprijetno situacijo še poslabša.

Zdravje: Nima smisla, da se ukvarjate s stvarmi, v katerih ne vidite veselja. To lahko na dolgi rok negativno vpliva tudi na vaše zdravje. Stopite v stik s starimi prijatelji in si privoščite večer smeha in zabave, kakršni so vas pred leti navdajali z energijo.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Tehtnico

Ljubezen: Možnost za srečo v ljubezni ste za nekaj časa postavili ob stran, zdaj pa se okrog vas ponovno krešejo iskre. Mesečni horoskop vam kljub temu napoveduje, da boste k možnosti za novo zvezo pristopili bolj umirjeno kot ponavadi in to se vam bo brez dvoma obrestovalo. Iskanje ljubezni za vsako ceno ne pelje nikamor drugam kot do zlomljenega srca, zato je mirnejši pristop gotovo bolj primeren.

Denar: Zavoljo položaja nebesnih teles se boste v juliju pogosto počutili raztreseno in težko se boste zbrali. Dogajale se vam bodo čudne reči, iz katerih pa boste vedno lahko potegnili nekaj pozitivnega. Še posebej v drugi polovici meseca vas mesečni horoskop svari, da ne zapravite priložnosti, ki se vam bodo ponujale takorekoč na vsakem koraku. Ta nenavadna sreča se vas bo še posebej držala okrog 26. v mesecu, ko vas čaka pomemben preizkus.

Zdravje: Ves mesec se vam bo zdelo, da lahko storite prav vse, kar si zadate. Izkoristite to, da se lotite nekaterih stvari, ki jih že dolgo odlagate iz prepričanja, da vam ne bo uspelo ? predvsem stvari, povezanih s prekomerno telesno težo. Čeprav niste bili nikoli športni tip človeka, vam mesečni horoskop napoveduje, da boste sredi meseca sami sebe presenetili z željo po tem, da bi se več gibali. Vse življenje ste bili prepričani, da pač sovražite šport, a izkazalo se bo, da v resnici samo niste našli vadbe, ki bi vas zanimala.

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Škorpijona

Ljubezen: Končno se vam bo razvezal jezik in z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste usedli in resno pogovorili o stvareh, ki vas motijo. Izkazalo se bo, da tudi vi niste bili vedno popoln partner oziroma partnerica in čeprav ste ljubljeno osebo večkrat obtožili, da vas ne zna poslušati, boste ugotovili, da sami nosite ravno toliko krivde, da je med vama tako, kot je, če ne še več. A ni še vse izgubljeno. Iskren pogovor bo pomagal, da bosta ponovno našla pot drug k drugemu.

Denar: Mesečni horoskop vam napoveduje, da boste v prvih julijskih dneh izredno ambiciozni in to se bo poznalo tudi na doseganju vaših ciljev. Vse okrog vas se spreminja, nekatere stvari na bolje, nekatere pa na slabše, a dejstvo je, da se spreminja. Spremembe bodo s seboj prinesle tudi nekoliko več denarja.

Zdravje: Ste kdaj razmišljali o tem, da bi si sami pridelovali hrano? Če ste si vedno želeli preseliti na kmetijo in postati samooskrbi, vam mesečni horoskop napoveduje, da boste v juliju dobili idealno priložnost za to. A tudi na majhnem balkonskem vrtičku ali celo okenski polici lahko pridelate kar nekaj hrane. Morda se sprašujete, kako je to povezano z zdravjem. Doma pridelana hrana ne vsebuje škodljivih snovi, kot so pesticidi, kmetovanje poskrbi za redno gibanje, pridelava nečesa iz nič pa krepi samozavest.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Strelca

Ljubezen: Dovolite vašim čustvom, da pridejo na plano in svoji ljubljeni osebi povejte vse, kar vam leži na duši. Če vam bo lažje, si prej ustvarite sproščujočo atmosfero, morda tako, da prižgete kakšno svečko, si zavrtite glasbo in spijte kak kozarec vina – ampak samo kozarec, da se ne boste pred tako pomembnim priznanjem spremenili v jecljajoč kupček nesreče. Mesečni horoskop napoveduje, da bo julij idealen čas za takšne vrste pogovorov, zato ne odlašajte preveč.

Denar: Po daljši odsotnosti dela se zdaj trudite, da bi se vrnili nazaj na stare tirnice in ponovno vzpostavili rutino, ki je delovala prej. A v tem vmesnem času ste se spremenili, vaše ambicije so drugačne kot nekoč in določene stvari enostavno ne funkcionirajo tako dobro, če jih počnete na enak način kot prej. Ne oklepajte se preveč starega načina življenja, ampak vzpostavite nove rutine, ki bodo ustrezale osebi, kakršna ste postali.

Zdravje: Radi bi začeli bolj skrbeti zase, pa ne veste, kaj je prvi korak. Mesečni horoskop za julij vam svetuje, da začnete z zastavljanjem ciljev. Pomembno je, da so specifični in da jih postavite v nek točno določen časovni okvir. A hkrati bodite previdni, da si ne boste zastavili preveč v prekratkem času. Boljše bo, če boste vsak dan delali majhne, a konsistentne korake.

Ljubezen: 2

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Kozoroga

Ljubezen: Položaj nebesnih teles v juliju v ljubezenska razmerja prinaša razumevanje in harmonijo brez, da bi se morali za to posebej truditi. Delati boste morali le na tem, da boste večkrat jasno in glasno povedali, kaj vam leži na duši, brez da bi vas skrbelo, kako bo ljubljena oseba odreagirala na to.

Denar: Iz vesolja boste črpali moč, da boste posegli po tistem, kar si želite, in da ne boste dovolili ljudem, da vam stojijo na poti. V juliju se ne bojte konfliktov, saj njihova razrešitev prinese obema sodelujočima nekaj dobrega. Poskušali vas bodo prepričati, da se prodate pod ceno, a tega nikar ne storite. O svojih sposobnostih pa ne razglašajte preveč, saj veste, da se dobro blago samo hvali.

Zdravje: V juliju vam mesečni horoskop napoveduje, da boste precej zaposleni in na to, ali se boste zmogli spoprijeti z izzivi ali boste klonili pod pritiskom, bo vplivalo to, kako sicer skrbite zase skozi redno gibanje, zadostne količine spanca in zdravo prehrano. Veliko boste naredili že s tem, da se boste začeli zavedati, da bi lahko bili bolj prijazni do sebe .

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Vodnarja

Ljubezen: Navajeni ste, da vas ljubezen zadane kot strela z jasnega, tokrat pa bo zaradi položaja nebesnih teles zadeva izgledala precej drugače. Mesečni horoskop za julij napoveduje, da se bodo iskre začele kresati okrog 12. v mesecu, a namesto, da bi želeli z osebo takoj skočiti med rjuhe, si boste bolj želeli romantičnih sprehodov in medsebojnega spoznavanja. Brez skrbi, “zabavnejši” deli bodo zagotovo sledili.

Denar: Mesečni horoskop vam napoveduje nepričakovan finančni priliv, hkrati pa se vam bo odprlo tudi več možnosti za dodaten zaslužek. Dobili boste odlično idejo, kako svoj denar na dolgi rok še oplemenititi – uresničite jo! A za začetek si ne zastavite previsokih ciljev, saj kdor visoko leta, nizko pade.

Zdravje: Občudujete vse, ki redno skrbijo za svoje telo in zdravje, a vas dolgočasi rutina, ki jo to prinaša. Na srečo si lahko rutino tudi popestrite, na primer s tem, da vsak dan delate drugačne vaje in da vsak teden obiščete drug plesni tečaj. Rutina pa vam bo močno pomagala pri določanju časa za telovadbo. Če boste telovadili samo takrat, ko se vam bo zazdelo, se lahko zgodi, da se vam ne bo nikoli. Zato določite del dneva, namenjen gibanju, in se tega tudi držite.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 2

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop julij 2020 za Ribi

Ljubezen: Mesečni horoskop vam polaga na srce, da ne obupajte nad osebo, ki jo nosite v srcu. Postajate namreč čedalje bolj pesimistični glede tega, kam pelje vajin odnos. A oseba, do katere gojite tako zelo močna čustva, goji do vas ravno taka čustva, problem je le v tem, da jih ne zna izraziti.

Denar: Lahko rečete, da ste se končno resnično našli. Uživate v delu, ki ga opravljate, opravljate ga s predanostjo in samozavestjo. A ne prevzemite se preveč. Mesečni horoskop vas svari, da ste v juliju še posebej v nevarnosti, da začnete misliti, da o nekem področju veste že vse. Nikoli ne zamudite priložnosti za učenje, saj vas lahko stagniranje stane službe, ki jo imate tako zelo radi.

Zdravje: Zadovoljili ste skoraj vse svoje želje in potrebe, uredili svoje zdravje, redno se gibate, spijete veliko vode, zdravo jeste – in vendar se vam zdi, da vam nekaj manjka. V juliju boste okrog sebe začeli graditi skupnost podobno mislečih in ugotovili boste, da je to tisto, kar vam je prej manjkalo do sreče in izpopolnjenega življenja. Mesečni horoskop vam proti koncu meseca sicer napoveduje blažji prehlad, ki pa ga boste hitro premagali.

Ljubezen: 3

Denar: 2

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja