Horoskop julij 2021 za vsa znamenja

Julij 2021 bo vsem znakom ponudil odlično priložnost, da premislite o svojih načrtih in obetih za prihodnost. Če boste na dopustu, bo za to več kot dovolj časa. Ta mesec je ugoden za notranje čiščenje. Zvezde svetujejo, da se znebite zaviralnih dejavnikov, ki so slabe navade. Horoskop za julij priporoča, da čustva zadržite zase, tako bo manj  prepirov s sorodniki.

Čas, ki ga ne boste porabili za reševanje osebnih težav, vam bo pomagal najti nov hobi ali posel. Hkrati pa prostega časa ne smete povezovati z ekstremnimi športi. Najbolje je, da se odločite za sproščujoče dejavnosti, kot so branje knjig, joga ali slikanje.
Horoskop za prvi teden julija 2021 priporoča, da ste pozorni na nerešene konflikte in prepire, zlasti med svojimi kolegi. Da bi se izognili nenačrtovanim negativnim posledicam pri delu, poskušajte biti pozorni   na tehnična vprašanja in tudi na psihološko vzdušje.

Prvih deset dni v mesecu lahko vodni znaki drugim poveste, da pričakujete moralno vzdržljivost in kompromise. Sposobnost, da ste v svojih stališčih trdni in neodvisni od okoliščin, vam bo omogočila, da se zemeljska znamenja pogosteje počutite bolj udobno v svoji koži.
Dogodki, ki vas bodo očarali sredi julija, bodo nepredvidljivi. Horoskop za drugi teden meseca junija svetuje, da ne poskušate vzeti situacije v svoje roke ampak razvoj situacije opazujte od zunaj kot tretji opazovalec.

Ta mesec potrebujete več vztrajnosti. Premislite, ali boste sprejeli nepričakovane pobude za zabave in aktivnosti na prostem. To lahko  ugodno vpliva na vaše čustveno stanje. Ognjeni in zračni znaki bodite pozorni na to, kar ste že dolgo želeli preizkusiti. V tem obdobju se lahko nova poznanstva spremenijo v romantično pustolovščino, stari odnosi pa bodo dobili dodaten zagon za razvoj.
Zadnjih deset dni meseca julija bo vsem znamenjem omogočilo, da se končno počutite sproščene in brez rutine. Horoskop priporoča, da prestavite poslovna srečanja in se posvetite družini. Če imate otroke ali starejše sorodnike, jim posvetite malo več pozornosti kot običajno, morda bodo potrebovali vaš nasvet ali pomoč.

Počitnice, predvidene za drugo polovico julija, naj bi bile mirne in pomlajevalne. Zdravljenje, ki ste ga deležni v tem obdobju, bo učinkovitejše. Horoskop za konec meseca julija svetuje, da bodite pozorni na možnost preventivnega zdravljenja ali spa uživanja.

Julija 2021 bo na splošno najboljše za ovne, bike, dvojčke, leve, škorpijone, strelce, kozoroge in ribe. Kar veliko znamenjem bo julij naklonjen in izkoristite ta super poletni mesec za napredek ter srečo. Tudi v ljubezni bo tokrat imelo veliko sreče več znamenj, kot prejšnje mesece in sicer bodo to ovni, biki, dvojčki, device, tehtnice, škorpijoni, strelci, kozorogi in ribe. Največ denarja ter poslovnega uspeha pa bodo imeli dvojčki, škorpijoni, strelci, kozorogi in vodnarji. Zdravje bo najbolje služilo ovnom, levom, škorpijonom, strelcem in kozorogom. Zmagovalci tega meseca, ki bodo blesteli na vseh področjih življenja, pa bodo škorpijoni, strelci in kozorogi.

Mesečni horoskop julij 2021 za ovna

Splošno: Osredotočite se na svoj dom in čudovite ljubezenske priložnosti! V tem poletnem mesecu vesolje zahteva vaše naložbe v dom ali družino do 22. tega meseca. Bodite sprejemljivi in poslušajte druge, kaj govorijo. Izmenjujete si zadeve, predvsem doma, kar bo trajalo do 13. 7.,  Po tem pa bo manj priložnosti za to in več razpravljanja. Mars je vaš planet in bo v Levu do 29., Venera pa do 22. napoveduje strastno sentimentalno klimo, polno osvajanja in sreče. Vaš družabni in poslovni krog je trden in bo še naraščal do konca meseca.

Ljubezen: Venera in Mars v levu bosta v prvih treh tednih okrepila vaše ognjeno srce, zato imate nove priložnosti v partnerstvu. Podpira vas radostna, občutljiva komunikacija, nebo daje prednost vsakemu iskanju ljubezni. Pazite le, da ne bodo drugi izkoristili vašo odprtost in naklonjenost. V vašem partnerstvu bo vroče!
Za samske je ta mesec zelo naklonjen, zvezde so na vaši strani. Venera in Mars v čudoviti harmoniji srca in telesa ter še Sonca bi lahko sprožili srečanje, kjer se boste zaljubili na prvi pogled. Ali pa vsaj, da se zbližate z nekom, ki ga skrivaj občudujete. Izkoristite svojo priložnost še pred 23. julijem.

Denar: Sonce v levu je od 23. 6. naprej naklonjeno vašim sentimentalnim željam ali vašim otrokom, če ste starš, medtem ko Venera v devici od 23. do 31. omili vaše vsakdanje življenje in službo. In se končno pripravite na počitnice? Te počitnice bodo res prave in sproščujoče. Pri poslu ne bodite preveč čustveni in mesečne energije vam bodo pustile čudovite efektivne ali ustvarjalne priložnosti. Vrnitev Jupitra v vodnarja 29. 7. se za vaše znamenje, prijateljski razvoj ali resne projekte, spet odpre. Bodi potrpežljivi, kajti ta vrlina vam bo v službi in v poslu pripeljala čudovite rezultate na dolgi rok. 

Zdravje: za zdravje boste ta mesec lahko dobro poskrbeli, še najbolj vam je naklonjena druga polovica meseca, ko boste bolj sproščeni in si boste lahko privoščili ali dopust ali odmor. Takrat naredite več za sebe ne glede nato, kje boste. Privoščite si kopeli, zdrave obroke, gibanje in meditacijo. Zdravje vam bo ves mesec dobro služilo.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za bika

Splošno: julij bo za bike pripravil lepo ozračje za odnose in družinske zadeve. Sonce v raku do 22. 7. poudarja pomen vaše soseske ali vaših načrtovanj. Vaša morala je dobra, izražate se z lahkoto, zlasti od 13. do 28. julija. Venera je vaš planet in bo v levu do 22. zmehčala vaše družinske odnose. Nato pa bo od 23. do 31.vplivala na vaš čustveni sektor. V vašem domu bo polno energije. Jupiter bo z lahkoto služil vašim družbenim interesom in vašim projektom do konca meseca. Saturn v vodnarju, ki je kvadrat vašega ozvezdja, vas želi profesionalno utrditi na poklicni poti. Sonce v levu vas bo 23. spodbujalo, da uredite stanovanjske zadeve in jih potem vodite periodično.

Ljubezen: sladke energije Sonca v raku favorizirajo vaše zakonsko življenje do 22., medtem ko vam Merkur od 13. do 28. pomaga pri medsebojnem razumevanju. Planeti v levu poudarjajo vaše telesne potrebe, vendar boste raje imeli obdobje od 23. do 31., ko bodo vaši občutki naklonjeni do vaše druge polovice. Samski boste ves mesec osvajalni in močni! Mars vas potiska, da dajete najboljše od sebe, vendar ne pozabite na pravo ljubezen. Venera vam daje super čar do 22., potem pride do spremembe energije in boste postali bolj sramežljivi, a vseeno vztrajni. Pojdite ven ali povabite ljudi k sebi.

 

Denar: Uran v vašem znamenju vas bo pri poslu ali v službi izpostavil in oživil vaše notranje osebnosti ter sposobnosti. Pozorno spremljajte ta stalni proces, ki se vam bo dogajal, ker je vreden učenja. Ta poletni mesec predstavlja nekaj izzivov, še posebej čustvenih, zato ne razmišljajte samo o svojem užitku. V življenju in poslu sprejmite tudi to, kar vam ni všeč in vas preseneti ter ni v skladu s tem, kar ste si zamislili. To vam bo dolgoročno v službi, pri napredku, denarju in poslu res pomagalo, čeprav vam je sedaj odveč. Denarja bo zadosti, kot vedno, ne bo nekih večjih sprememb na tem področju.

Zdravje: Zdravje vam bo zelo dobro služilo, kar pokali boste od veselja in sreče, z nekaj prekinitvami. Ta mesec se boste še posebej posvečali sebi in svojim užitkom. Ne pretiravajte s hrano, ker se vam to lahko maščuje, jejte zdravo in zmerno. Več potrebujete gibanja in hodite bosi po zmelji, ker vas bo to povsem spotilo ter poživilo.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za dvojčka

Splošno: julijske energije vas bodo vabile, da upravljate s svojim premoženjem in uživate v ugodnih odnosih. Sonce v raku je do 22. tega meseca naklonjeno ravnovesju vašega finančnega sektorja. Merkur, vaš planet, vas bo od 12. obdaril z močnim umom, medtem, ko se od 13. do 28. vrne v raka, da poudari vaše bogastvo in konec meseca uskladi vaše sestanke. Mars v Levu od 29. naprej krepil vaše izmenjave, vaše kolateralne odnose in vaše poti. Venera ga bo podpirala in napoveduje vrhunsko zvezo. Ta mesec bo za vas srečen in uspešen obenem.

Ljubezen: Venera in Mars do 22. napovedujeta ljubezensko srečo. Vaši občutki in vaša čutnost bosta v popolnem soglasju z vašo intimno naravo. Lahko boste bodisi obnovili strasti v razmerju bodisi imeli veselo in svetlobno srečanje z neko osebo. V zadnjem tednu bi malo sramežljivosti lahko ohladilo vašo vnemo, vendar se boste dobro znašli. Ta mesec naj vam bo partner še bolj pomemben. Samskim bi čustvene priložnosti lahko ves mesec, zaradi močnih vplivov Marsa v levu, postavile srce na glavo. Elegantna in strastna romanca je možna z nekom v vaši bližini ali na potovanju. Zadnji teden bo še posebej obetaven.

Denar: Jupiter v ribah do 28. 7. zahteva pri svojem delu in v službi nesebično zavezanost. Bodite taki, kot ste. Čisto na koncu meseca se Jupiter pridruži Saturnu v vodnarju in posodobi vaš življenjski ideal. Naredili boste nekaj sprememb in napredkov v svojem življenju, ki bo napredovalo v pravo smer. Od 23. naprej bo vaš optimizem močan, vaš dom pa umirjen. Lep mesec bo za vas. Pazite le na nepričakovane stroške. Cel mesec bo vaša komunikacija s partnerji, zaposlenimi in sodelavci tekoča, v vas bosta komunikativni optimizem in močna ter ustvarjalna energija.
Zdravje:
ta mesec bo za  vas čustveno kar naporen in možni bodo večji čustveni pretresi, tako na osebnem, kot poslovnem področju. Zato se vam priporoča sprostitve po vaši meri, kot so potovanja, počitnice ali izobraževanje, ki vas zanimajo. Ta mesec si vzemite več časa za sebe, da ne pregorite od čustev.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za raka

Splošno: v središču pozornosti ta mesec bodo vaša osebnost in vaši finančni viri. Julija se vam obeta super karizma do 22., zahvaljujoč Soncu v vašem znamenju, medtem ko vam bo Merkur od 13. do 28. dal  jasnost  vašemu duhu. Jupiter v ribah do 28. podpira vaš življenjski ideal ali  izobrazbo. Uran pa vam bo pomagal ohraniti trden krog prijateljstva. Pluton kmalu zaključil vpliv v vašem odnosu in konec meseca se bo  ozračje stabiliziralo ter postalo bolj tenkočutno. Na vašem bančnem računu bo več gibanja, kot običajno. Venera, ki jo spremlja Sonce v Levu, pa kaže na izboljšanje. Zadnji teden bo razcvet v odnosih z vašimi najdražjimi, skupnostjo, službo ali posli. Poiščite ravnovesje med vami in drugimi!

Ljubezen: nebesni vplivi ne podpirajo posebej vašega čustvenega sektorja, razen v zadnjem tednu, ko bodo planeti v devici okrepili vaš odnos. Lahko bi postali nekoliko posesivni do 23., potem vaša sladka narava ponovno pridobi svoje lastnosti. Domačim lahko ponudite svojo nežnost do in aktivno poslušanje od 13. do 28. v mesecu. Vaša strastna čutnost bo obarvana z občutljivostjo. Samski bodite pozorni do 22. julija, ko bo vaša moč zapeljevanja na vrhuncu. Nebo vas vabi, da preizkusite svojo srečo! Mars v Levu spodbuja vašo trdnost, vendar vas lahko naredi posesivne, kar je manj privlačno za nasprotno polovico.

Denar: Pred 12. julijem boste bolj malo komunicirali, vendar je od 13. do 28. za to večja priložnost, ki jo izkoristite in poskrbite za svoje odnose. To velja zasebno in v poslu. Zelo boste zasedeni s finančnimi posli, zato boste manj na voljo za svojo drugo polovico. Ta mesec skušajte živeti bolj lahkotno, finančna vprašanja in druge skrbi vsakdanjega življenja pa malo dajte tudi na stran. Uran vas vabi, da izboljšate svoje projekte ali promovirate svojo ustvarjalnost, zlasti v svojih prijateljskih odnosih. Presenetili se boste z izstopom iz območja udobja, kar vam bo dalo nove poslovne priložnosti.

Zdravje: julija se boste preobremenili z delom, zato boste tudi to občutili kot poslabšanje zdravja, izgube energije in interesa. Dejansko ni nič narobe razen to, da ne znate izpreči in oditi na odmor. Ko boste to dojeli, bo vse dobro. Takrat se tudi prepustite uživanju ter zelenjavnim juham, ki vas bodo očistile.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za leva

Splošno: ta mesec vam bo dal širino za delovanje na vseh področjih. Planetarne energije raka do 22. julija vabijo, da se potopite vase. Jupiter v ribah do 28. povečuje vašo poslovno ostrino in vaš libido, medtem ko vam Saturn ponuja trajnost v vaših zakonskih ali asociativnih odnosih že na začetku meseca. Vaša družbeno poklicna pot bo še bolj aktivna. Do 29. vas Mars v vašem znamenju obdarja z neizčrpno energijo, medtem ko bo Venera do 22. okrepila vaš čar, da boste postali kar razvajeni. Od 23. 7. bo sonce vstopilo v vaše ozvezdje in to bo vaš trenutek, da zasijete.
Ljubezen: močna in osvajalska energija vas spodbuja, da presežete samega sebe, bodisi v svojem pristopu do ljubezni bodisi pri izražanju svojih številnih želja. Venera v vašem znamenju do 22. vaši osebi prinese veliko čara in nežnosti, kar lahko favorizira vaše ljubezensko življenje. Po sramežljivem začetku meseca boste postali bolj mehki.
Merkur bo do 12. prispeval k vašemu razumevanju, Jupiter pa bo povečal vaše telesne potrebe. Samskim bo pomagal Mars v vašem znamenju in ogenj vas ne zapustil več. Delujte pred 23. julijem, po tem bo ozračje hladnejše.
Denar: Ta poletni mesec sovpada s toplino vašega temperamenta, zato izrazite svojo veliko kreativnost. Čisto na koncu meseca Venera in Mars v devici povzročata mirnejše čase. Priporoča se vam prilagodljivost in pristnost v odnosih v službi in z nadrejenimi, strankami, delavci ali partnerji. Julija se boste posvečali bolj odnosom, ki bodo prinesli dolgoročno nove pogodbe ali novo delo. Še najbolj boste uspešni konec meseca, ko ne boste toliko več usmerjeni v odnose doma. Denarno stanje bo tako, kot običajno, sprememb ta mesec ne bo velikih.

Zdravje: julija se boste levi počutili zelo  zdravo, veselo, vedno in polni energije. Na težave in bolezni ne boste niti pomislili. Ne boste imeli dosti časa za zabave, zato se vam bo telo okrepilo. Če boste šli ven, peljite drugo polovico ali družino na kakšno rekreacijo, ker bo za vse le koristno. Vzdržite se sladoledov.

Splošno: 5
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za devico

Splošno: projekti, prijatelji in vrnitev k miru! Sonce bo v vašem zasebnem in družbenem področju do 22. julija in bo sprožilo poletno obdobje, polno prijaznih izletov in super projektov. Na vrhu svojega šarma in svoje intelektualne moči boste zahvaljujoč Merkurju v svojem znamenju, ki bo od 13. do 28. julija. Mars bo v Levu do 29. in Venera do 22. tega meseca, kar vas povabi, da se zazrete in potopite v vaše notranje življenje, tehtate svoja dejanja in nadzorujete svoja čustva. Jupiter pa vam omogoča razvoj vašega zakonskega ali pridružitvenega življenja proti koncu meseca.

Ljubezen: vaša intimna narava je običajno zadržana, vendar se bo z lahkoto prilagodila Veneri. Nihali boste med skrivno strastjo in razglašenimi občutki. V tem mesecu lahko najdete pravi sentimentalni odnos. Vaši bližnji sodbo presenečeni nad vašim prijaznim in stabilnim vedenjem. Besede vašega partnerja naj ne vplivajo na vaša dejanja, sploh, če ste nov par. Za samske se svetuje, da še ne ukrepajo glede partnerstva razen, če se v vašem življenju spet pojavi bivša ljubezen. Venera vam po 22. 7. poveča spolno privlačnost.

Denar: Jupiter v vodnarju vam bo pomagal pri vaši profesionalni sferi. Zadeve se bodo začele obračati na bolje. Od 23. julija naprej bo Sonce v levu, kar poudarja vrnitev k umiritvi. Venera v devici pa zagotavlja vašo vedrino. Uživali boste v tem vzdušju med toplino in nežnostjo. V tem mesecu boste delali več na vaši zvezi in na vas samih, kot na odnosih v službi ali s poslovnimi partnerji. Pri vseh odnosih bodite enako dosledni, ker skupaj prispevajo k vašemu počutju. Pojdite ven, zabavajte se, sprostite se malo, poletje je! Dobro pa je, da vseeno pazite na izbor vaših besed, ker se vam bo to obrestovalo.

Zdravje: ta mesec se boste počutili zelo pisano, enkrat dobro, drugič ne preveč. Ne pijte iz hladilnika mrzle pijače in ne jejte preveč mastnih stvari, pa bo bolje. Izognite se tudi sladoledom. Vam bi gibanje res pomagalo. Včasih ste preveč v zaprtih prostorih. Imate priložnost, da greste s pripetljaji in znanci ven v naravo ali v mesto.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 3

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za tehtnico

Splošno: osredotočeni boste na svojo splošno usodo, pa tudi na svoje projekte v poslu in osebnem življenju. Vplivi raka in Sonca vas vabijo, da si ogledate svojo kariero ali dogodke, pomembne za vašo prihodnost ter prevzamete svoje odgovornosti. Do 12. julija bo Merkur v dvojčkih in vam odpira vaš um. Približali se boste idealu, ki ga želite doseči. Medtem, ko Mars v levu do 29. in Venera do 22. favorizirata vaše projekte, vaš prijateljski krog in vašo kreativnost. Do 28. julija vam Jupiter v vsakdanje življenje vliva nekaj sprememb, ki spremljajo te evolucijske energije. Na začetku meseca bo Saturn stabiliziral vaše ljubezensko življenje ali odnos z otroki.

Ljubezen: Venera, vaš planet je v Levu do 22. julija, kar bo postavilo vaše čustveno življenje na prvo mesto. Izražali boste vaše občutke in strastno čutnost. Planeti ta mesec skrbijo za vaše zakonsko življenje! Vaši občutki in vaše želje vam bodo omogočili, da se sprostite in zagotovite, da je vaše skupno življenje izpolnjeno in tolažilno. Izkoristite svojo medsebojno ljubezen kar najbolje saj se bo po 23. malo shladilo. Samski boste imeli vrhunsko energijo, ki jo je Mars poslal v vaš znak in naznanja resnične priložnosti za srečanje z nekom, kar bi lahko pripeljalo do romance, celo resnejše ljubezenske zgodbe. Sprejmite vsa vabila!

Denar: tudi če vas do 22. julija doleti vaša družbeno-poklicna usoda za boljše priložnosti in napredovanja, boste imeli čas še za zasebno življenje. Sonce v levu bo pomagalo, da imate podporo za izvedbo projekta ali lepe skupne trenutke. Če boste doživljali na začetku meseca stres in pritisk, svoje delo do konca meseca malo razporedite, ker bodo delovne energije konec meseca boljše. Vaša občutljiva narava za dobro delovanje zahteva ravnotežje.

Zdravje: ta mesec boste imeli nekaj stresa na začetku meseca, vendar, če boste več počivali in delali zmerno, se bo vse dobro izteklo. Konec meseca bo bistveno boljši, tudi energije boste imeli več. Priporoča se vam lahka hrana, bolj surova in manj kuhana ter bolj poletne juhe. Telo se bo ščitilo in okrevalo od stresa. Jejte jabolka.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za škorpijona

Splošno: julij 2021 za škorpijone pomeni izpolnitev vaših življenjskih idealov. Aktivni boste na socialno poklicnem področju. Do 22. 7. bo Sonce v raku in bo krepilo vašo ljubezen do življenja. Zelo si boste želeli potovati. Jupiter je na vašem ljubezenskem območju. Razvijali boste tudi odnose z otroki vse do 28. julija. Če si želite otrok, je čas za uresničitev teh načrtov. Urediti so boste lahko svoj dom ali družinske odnose. Prvo polovico meseca bo vaša ljubezen silovita, v drugem pa bolj umirjena.

Ljubezen: Vaš strasten temperament se lahko skozi ves mesec izraža po zaslugi Venere, včasih v Levu, včasih v Devici. Nihali boste torej med absolutnim izrazom svojih strastnih občutkov in deviškosti. Mars vas bo do konca meseca obdaril z močno čutno energijo, ki jo je treba uporabljati zmerno. Letošnje poletje prihaja ob visoki čustveni temperaturi! Vaše zakonsko življenje bo srečno ta mesec in v drugi polovici meseca poln libida. Samskim bo Jupiter v ribah do 28. julija omogočal hipnotično srečanje prave osebe. V tej osebi boste prepoznali svojo manjkajočo polovico in se odprli čarobnosti vesolja.

Denar: Uran bo prinašal v vaš intimni prostor, kot tudi v poslovni svet, veliko nepredvidenega, zato se prilagodite, še posebej v drugem tednu meseca. Od 23. 7. naprej bo Sonce v Levu osvetlilo vašo usodo. Postavite se v središče pozornosti, ne da bi zasenčili ostale sodelavce. Nebo vas izziva pri svojem delu, toda vaša edinstvena narava se bo spoprijela z izzivi, ki bodo postavljeni. To poletje uživajte v vplivih Jupitra in raka, da preprosto uživate v ljubezenskih radostih ali svojem dobrem počutju, kar bo dobro vplivalo tudi na vaše poslovanje. Na denar boste kar malo pozabili.

Zdravje: ta mesec vam je zelo naklonjen in boste pokali od zadovoljstva in zdravja. Priporoča se vam, da greste na morje, če ga imate radi ali v hribe, če vam je tako bolj ljubo. Oboje vas bo super osvežilo. Najbolj boste navdušeni nad dobrimi odnosi doma. Ta mesec ne boste pretiravali z delom in prav je tako. Izognite se mlečnim izdelkom, pa bo vse v redu.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za strelca

Splošno: ta mesec bo vaše notranje življenje bogato in doživeli boste močan dih svobode! Spodbujajte se do 22. julija, da se poglobite vase. Energije raka vam ponujajo osredotočenost in pregled zadnjih mesecev, da začnete galopirati proti svojemu idealu življenja. Mars bo v levu do 29. 7. in Venera do 22. 7., kar bo močno povzdignilo vašo osvajalsko naravo, strastno in žejno odkritij, bodisi človeških, geografskih ali duhovnih! Pustite besedo drugim in raje dobro poslušajte. Saturn se bo zasidral v vaš um in stabiliziral vaše misli ter vam pomagal graditi vaše odnose.

Ljubezen: nenavadna čustva vas bodo prevzela do 22. julija. Mars bo okrepil vašo dinamičnost, ki je že tako velika, da lahko v svojih romantičnih odnosih deluje z vso svojo čutnostjo. Venera bo služila vašim vzvišenim občutkom. Drugo polovico meseca se bo nekoliko stabiliziralo pod vplivom raka. Samski pa, če se odpravite na počitnice, se lahko med potovanjem v tujino zgodi sestanek, ki bo poln čustev in sentimentalnosti. Mlada in duhovita oseba bi vam lahko prebudila srce. Pozabite na vsakodnevno rutino in utelešajte tisto, kar čakate.

Denar: v zadnjem tednu boste do drugih precej zahtevni. Delo vas bo prevzelo do te mere, da vas bo motilo družinsko življenje. Zahtevali boste od domačih in sodelavcev, da spoštujejo vašo sveto svobodo. Na srečo vam bodo drugi ugodili in vam s tem zagotovili varen optimizem, zato boste lahko vključili svoje sile v osvajanje ljubezni ali za projekt, ki je pomemben za vaš finančni in duhovni ter poklicni razvoj. Denar bo ta mesec letel skupaj in vam ne bo nič hudega, nasprotno, precej se ga bo nabralo. Lahko tudi investirate višek za prihodnost.

Zdravje: ta mesec vam je izjemno naklonjen in odprla se vam bodo vsa vrata, če boste vi tako hoteli in znali ravnati z lastnimi silami. Še pa se vam priporoča, da ne pijete mrzlih pijač iz hladilnika in ne jeste toliko sladkarij ter sladoleda, čeprav vam prija. Izognite se tudi picam, pojejte kaj bolj zdravega. Ta mesec imate priložnost, da se očistite na dopustu in si privoščite kakšno čistilno kuro z zelenjavnimi sokovi.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za kozoroga

Splošno: tekmujete z drugimi, kar ni najboljše, zato se raje obrnite v sebe, kjer boste našli čustveno bogastvo. Ta poletni mesec je vedno naklonjen rakovim energijam, ki so vam nasprotne. Ta mesec bo za vas idealen za ustvarjanje razprav in novih stikov. Večino meseca boste zelo močni, stabilni, prevzela vas bo močna intuicija in dobro boste sodelovali z vsemi v podjetju. Saturn, ki je vaš planet, bo strogo nadzoroval in vodil  skrbništvo nad vašim bogastvom, ki se bo povečevalo in postajalo varnost glede vaše prihodnosti.

Ljubezen: do 22. julija bo vaš partner zasedal svoje mesto pred vami v odnosu in vaše intimno vesolje bo sodelovalo. Tudi vaše želje bodo pomembne. Okrepila se bo vaša željo po ljubezni s strastjo, veliko bolj kot običajno. Drugi teden meseca se bo samskim odpor zlomil in ljubezen na prvi pogled bo prišla. Želeli si boste nežnosti in občutljivosti, saj hrepenite po čustveni vedrini. Vaše čustvene možnosti bodo osredotočene na srečanja. Takoj boste prepoznali drugo pogrešano polovico in se ji hitro zavezali. Vendar vse, kar se blešči, ni zlato, vzemite si čas, priložnosti bi lahko bilo še veliko.

Denar: Mars vas do 29. julija vabi, da razmislite o svojih intimnih finančnih potrebah, kaj zelo želite in kako bi radi živeti? V zadnjem tednu je možno, da boste potovali v super družbi. Če upoštevate sporočilo Saturna in v svoje finance vlivate finančno modrost, ki je primerna za presežek, bi morali preživeti nekaj lepih tednov z malo sitnosti in če tudi nameravate na dopust, bo popolno. Mesečni tranziti vas spodbujajo k sladkosti in ravnotežju, ničesar ne silite, bodite sprejemljivi za želje drugih. Po potrebi prilagodite svoj urnik, vzemite si čas za skupno življenje!

Zdravje: ta mesec vam je izjemno naklonjen in bo poln presenečenj ter prijetnih trenutkov. Končno se boste malo oddaljili od dela. Vzemite si dolg odmor in dolg dopust ter uredite odnose z družino ali s sabo. Čas je tudi za team buildinge. Prijalo vam bo več sadja in zelenjave ter zeliščnih sokov, da se očistite na morju ter vse še podkrepite s plavanjem in gibanjem, ki vam res ustreza.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za vodnarja

Splošno: julija vas bo odlikovala profesionalna zbranost. Posvečajte pa pozornost v vašem intimnem odnosu. Do 22. 7. vas energije raka vabijo, da skrbite zase in da ste osredotočeni na svoje delo ter vsakdanje življenje. Mars in Venera sta za vas ugodna in bosta okrepita tisto, kar vas razlikuje od drugih z malo presežka. Saturn v vašem znamenju nadaljuje svoje učenje modrosti in strogosti na začetku meseca. Jupiter v Ribah pa bo do 28. očitno polnil vaš bančni račun. Malo napetosti je možno v vašem domu ali družini, po vsej verjetnosti boste pobegnili.

Ljubezen: ljubezen zavzema vaše misli do 12. julija, medtem ko je Mars, planet želja, do 29. v vašem sektorju ter vam bo pomagal pri partnerstvu. Venera je planet občutkov in bo do 22. naklonjena vašim čustvom. Ljubezen bo razkošna ali pa je ne bo, pustite ob strani svojo aktivistično naravo in dovolite življenje tem ognjenim energijam, ki lahko spremenijo vaše ljubezensko življenje. Samski lahko doživite ta mesec pomembno srečanje, razen če vas med družinskim dogodkom ne popade ljubezen na prvi pogled, kar bi lahko bilo zapleteno. Pripravite se na vse mogoče.

Denar: energije ta mesec so za vaše znamenje zelo ugodne. Poletje je tu, pripravite kovčke ali zaključite svoje zadnje poklicne evidence. Kakorkoli že, imate zeleno luč, da izpeljete od začetka do konca. Dejansko vam lahko vse uspe z nekoliko volje in dosti dela ter izobraževanja. Za finance je mesec ugoden, kot tudi za zaposlene in tiste, ki imate podjetja. Želi boste tudi rezultate iz preteklosti.

Zdravje: na srečo vaša želja po dobrem počutju še vedno obstaja, zato se kar lotite dela na svojem zdravju in dobrem počutju. Zadnje čase vam res kronično primanjkuje gibanja, ker vas delo tako zanima, da ste pozabili na vse drugo. V idealnem primeru se ukvarjajte s športom in pojdite ven in še enkrat ven, vaš partner pa bo užival v teh trenutkih z vami, če ga boste povabili zraven. Tudi nekaj prehranskih navad bo treba spremeniti, ker ste preveč navajeni jesti hitro in preveč sladko.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop julij 2021 za ribi

Splošno: ta mesec sta v središču ljubezen in vsakodnevna rutina. Energije Raka bodo poudarile vaš čustveni sektor do 22., medtem ko od 13. do 28. 7. lahko pričakujete povečano kreativnost, še posebej tisto, kar delate ročno, ali zahteva trenutek navdiha. Če imate hobi, se ga boste lotili s polno paro. Izogibajte se razpravam, če je ozračje preveč naelektreno. Mars in Venera v levu streljata puščici, bodisi v službi, bodisi v vsakdanjem življenju. Pluton še naprej spreminja vaše projekte in izboljšuje vaše prijateljske odnose. Čas je, da spakirate torbe in odpotujete na dopust.

+ vaša romantična narava se v celoti izraža skozi ustvarjalnost. Ljudi presenetite s svojo občutljivo in nežno naklonjenostjo. V zadnjem tednu bo ljubezen postala resna zveza. Flirtanje pa bo odpadlo. Sveže energije vam ponujajo malo več strasti in intenzivnosti v zakonski izmenjavi s kančkom sramežljivosti, zaradi česar so vse stvari nekoliko poredne, skupaj bosta igrala igro ljubezni. Samski pazite in bodite pozorni na svoje srce, v vašem vsakdanjem življenju bi zagotovo lahko prišlo do lepega, nepričakovanega srečanja. V tem primeru stavite na svoje zapeljevanje, ker se bliža trenutek za počitnice.

Denar: po 22. juliju se boste posvetili službi in poslu ter sklenili več pogodb s partnerji ali z novo službo. Jupiter bo v vašem znamenju do 28.  širil vašo dobronamerno osebnost, kar bodo čutili tudi drugi in vam bodo zelo naklonjeni tudi v poslu ali v službi. Ne boste imeli posebnih pomislekov, vi ste gospodar svoje usode v tem poletnem mesecu! Vplivi vesolja so kot nalašč za iskanje ljubezni, njeno ohranjanje ali življenje v miru v vsakdanjem življenju. V prvem tednu julija naredite načrte za naprej, ker se vam bodo uresničili, tako v zasebnem življenju, kot v poslovnem ali finančnem.

Zdravje: Nikar ne zlorabljajte poletnih sladkarij, ker se vam lahko to hitro maščuje s slabim počutjem. Res je, da vam trenutno dajo veselje in energijo, potem pa, ko sladkor upade, padete lahko v depresijo in vam čustva nihajo. To pa je slabo za družinsko življenje, kot tudi za posel. Raje se odločite za super počitnice v zdravilišču ali kakem centru za razstrupljanje in potem boste povsem zacveteli.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop julij 2021?

Julij 2021 prinaša odlično priložnost za premislek o svojih načrtih in o prihodnosti. Ta mesec je še posebej ugoden za čiščenje vaše psihe. Najbolje je, da se znebite vseh slabih navad, ki vas ovirajo v življenju. Možnosti imate za odkrivanje novih področij in hobijev, ki vas zanimajo.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu juliju?

Ljubezen bo julija na pohodu pri vseh, le da bodo najbolj blesteli ovni, biki, dvojčki, device, tehtnice, škorpijoni, strelci, kozorogi in ribe. Seveda ne bo šlo pri nikomer brez zapletov, je pa ta mesec kar za izkoristit za izboljšanje odnosov, partnerstva ali iskanje idealne ljubezni.

Katerim znamenjem bo horoskop julij 2021 naklonjen?

Julij je poletni mesec, ki bo prinesel veliko sprememb ter tudi novih priložnosti vsem, ki bodo to hoteli, pa naj boste omenjeni tukaj ali pa ne. Najbolj se bodo planeti poklopili škorpijonom, strelcem in kozorogom. Dobro pa bo šlo še ovnom, bikom, dvojčkom, levom in ribam.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.