Jasmin Stavros

Jasmin Stavros

Jasmin Stavros je eden bolj zaželjenih tujih glasbenikov v Sloveniji. Znan je predvsem po tem da naredi dober žur in da so njegovi koncerti zelo zelo dolgi. Ravno zaradi slednjega je Jasmin Stavros zelo popularen, ker ljudje vidijo, da so mu njegovi poslušalci pomembni. Marsikateri slovenski ‘umetniki’ (zame predvsem kvazi umetniki) bi si ga lahko vzeli za zgled.

Jasmin Stavros bo 29. novembra (včasih je to bil dan republike) gostoval v diskoteki Afrika Trebnje. Čeprav sem ga slišal že tisoč in enkrat, bom zagotovo na njegovem koncertu.

Ker imam v diskoteki Africa ‘veze in poznanstva’ lahko enemu bralcu mojega bloga podarim eno vstopnico. Dobil jo bo tisti, ki bo prvi napisal komentar na to sporočilo in v njem napisal tudi svoj ime in priimek. Vstopnica ni prenosljiva!

Če pa ne boste imeli sreče pri meni, lahko sodelujete v nagradni igri na spletnio strani Jasmin Stavros, kjer bodo podelili 10 vstopnic. Glavna nagrada pa je izlet na pustni karneval v Benetke.

Se vidimo na Jasminu Stavrosu!

8 komentarjev

  1. In ti Tamara Zara kakor nisi vedela, da dobiš karto, ker si napisala prva komentar? Veš da Tomaž ne obljublja kr neki v ler …

  2. Meni se tudi dopade. Imam zelo pozitiven odnos do njega in do njegove glasbe.

    Naši glasbeniki so včasih mimo teme. Pride, odpoje tri pesmi, in čau. In to naj bi bil gost?

    No, ja, ima že razloge… 😀

  3. Pozdrawljen!!
    Tudi js zwesta obozewalka Stawrosa..in itaq d bla na koncertu od njega..tko k wedno w prwi wrsti ..in imela sem se se 1x wec fenomenalno…!!!! Ys dobim ona njegowih koncertih cist newerjetno energijo..tko d nasledn koncert bo zlo kmal.. Aya, se naymanjsi problem mi je kupit karto!!!! 😀

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja