Bravo, jaz! Uspelo mi je priti do 30.000 naročnikov na mojem Youtube kanalu

Uspelo mi je! Na mojem Youtube kanalu, ki ga najdete na www.youtube.com/@tomazgorec, mi je uspelo zbrati 30.000 naročnikov. To me sicer še ne uvršča med najbolj uspešne slovenske Youtuberje, ampak za Slovenijo, ki ima 2 milijona prebivalcev, je to kar lepa številka. 

Še bolj me veseli dejstvo, da so imeli moji videoposnetki v zadnjem letu dni skoraj pet milijonov ogledov. Dejstvo, da mi veliko ljudi reče, da me na televizijskih zaslonih gleda cela družina, pomeni, da bi bilo teh ogledov še veliko več, če bi me gledal vsak posamezno. Veliko mojih videoposnetkov ima preko 50.000 ogledov. Rekorder je videoposnetek, ki ima kar 650.000 ogledov. Ta video si lahko pogledate na https://youtu.be/6eWfr_3ei7Y

Skupni čas gledanja mojih videoposnetkov v zadnjem letu dni je znašal kar 600.000 ur. Meni se to zdi zelo veliko, čeprav si niti ne znam predstavljati, koliko to sploh je. 

V luči tega posebnega dogodka bom naredil poseben nagradni LIVE, ki bo v sredo ob 20:30 na www.youtube.com/live/rnzHARBojPg?feature=share.

Naj povem, da na svojem Youtube kanalu resno delam šele dve leti. Šele dve leti sta minili, odkar sem se naučil montirati videoposnetke. Vedno sem mislil, da je to neka huda znanost, na koncu pa se je izkazalo, da sem se montiranja naučil v desetih minutah. Če bi se tudi vi radi naučili, kako montirati videoposnetke, sem ustvaril poseben videoposnetek o tem. Z njegovo pomočjo se boste hitro in enostavno naučili montirati videoposnetke. Video ni javno objavljen, ker se zavedam, da to zanima zelo malo ljudi. Vsak pa lahko popolnoma brezplačno dobi dostop. Samo pišite mi na mail info@tomazgorec.si in vam ga pošljem.

Če me vprašate, kateri moj videoposnetek mi je najbolj všeč, bi rekel, da tisti, ko sem z mojim avtom šel v gorsko vasico v Gruziji. Ta vasica se namreč nahaja na višini 2.150 metrov in verjetno sem bil edini, ki je tja gor prišel z neterenskim avtomobilom. Pa še sneg me je presenetil. To avanturo si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku.

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

Moje 25-dnevno potovanje z avtom do Gruzije, na katerem sem si ogledal tudi Turčijo in nekaj malega Bolgarije, je bilo moje prvo potovanje, s katerega sem se vsak dan javil s svežim videoposnetkom. To je bila res avantura mojega življenja. Če so vam potovanja všeč, si oglejte vse videoposnetke s tega potovanja. Prepričan sem, da vam bodo všeč. 

Največ pohval sem prejel za video z naslovom Vzpon in propad diskoteke Afrika, ki si ga lahko ogledate na https://youtu.be/meD9xN0K9Yg. Tukaj sem brez dlake na jeziku povedal vse o vzponu in propadu ene bolj znanih diskotek v Sloveniji, katere lastnik sem bil. 

Moje najbolj gledano potovanje je bilo potovanje na Tajsko, ki sem jo obiskal letos pozimi. Vse videoposnetke si lahko pogledate na https://bit.ly/potovanje_Tajska

Drugače na svojem Youtube kanalu objavljam tudi tako imenovane zasebne videoposnetke. To so videoposnetki, za katere nočem, da jih vidi na deset tisoče ljudi, ker bi se nekateri nad njimi zgražali. Zato so zasebni. Lahko pa vsak dobi dostop do njih. Če bi tudi vi želeli dostop, kliknite www.tomazgorec.si/zelim-dostop in izpolnite obrazec.

V ustvarjanju video vsebin neizmerno uživam. Nekateri mi sicer očitajo, da to delam zaradi pomankanje pozornosti, ki da sem jo imel v otroštvu. Če je to res iskanje pozornosti, naj bo. Čisto vseeno mi je, kaj si ljudje mislijo. Meni je pomembno le, da v tem uživam. Takšne komentarje mi pišejo ljudje, ki jim grem malo na živce in mi zavidajo moje lepo življenje in uspeh. Če njihove trditve držijo, potem so za pomanjkanjem pozornosti trpeli tudi vsi televizijski in radijski voditelji. 

V Sloveniji je največji greh, če zaslužiš. Kako so se enkrat spravili name neki popotniki in fotografi, ki jih je skrbelo, če s temi videoposnetki na Youtubu kaj zaslužim, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/slovenci-uspeh.

Kot se spodobi za tako lepo okroglo številko, bom naredil poseben LIVE, kjer bom prisotnim podaril par lepih nagrad. Ena nagrada bo majica z napisom Lepote Slovenije, ki so jo lahko ogledate na www.lepote-slovenije.si/majice-lepote-slovenije. Na voljo bo še nekaj drugih nagrad.

Na LIVE bom imel zanimive teme. Povedal bom nekaj več o mojih načrtih za prihodnost. Naj povem, da je moj cilj, da na Youtube kanalu dosežem pomemben mejnik – 100.000 sledilcev. Ko prideš do 100.000 sledilcev, ti Youtube namreč pošlje srebrno plaketo. To bi bilo zame enak dosežek kot uspeh Tadeja Pogačarja, ki je pred dvema letoma osvojil dirko po Franciji. 

Ali ste vedeli, da pišem knjigo z naslovom Vse se da, če se hoče? Zato nikakor ne dvomim v to, da mi ne bi uspelo priti do sto tisoč naročnikov. Začetek moje knjige si lahko preberete na www.tomazgorec.si/kako-napisati-knjigo. Če menite, da katera stvar ni možna, vas bo ta začetek moje knjige prepričal, da je vse možno, samo volja mora biti dovolj velika. 

Na LIVE bom povedal tudi, koliko zaslužim s tem delom in kakšne koristi vse mi prinaša. 

Več pa na LIVE, ki bo v sredo ob 20:30 na https://youtube.com/live/rnzHARBojPg?feature=share

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja