Kako zaslužiti z blogom – Prenesi si brezplačno e-knjigo

Ali veste, da lahko s pisanjem bloga dobro zaslužite?

S pisanjem bloga se da tudi v Sloveniji dobro zaslužiti. Samo na pravi način se morate lotiti zadeve.

Kako začeti pisati blog in z njim tudi zaslužiti, si lahko preberete v e-knjigi z naslovom Kako uspeti in zaslužiti s pisanjem bloga. Avtor e-knjige je Tomaž Gorec, ki se s pisanjem različnih blogov ukvarja že več kot 10 let in ima na tem področju veliko praktičnih izkušenj. Tomaž Gorec je dober primer slovenskega blogerja, ki s svojim blogom dejansko zasluži. Kako mu to uspeva, pove brez dlake na jeziku v svoji e-knjigi.

Obsežno e-knjigo, ki ima kar 24 strani A4 formata, lahko dobite popolnoma brezplačno. Vse, kar morate narediti je, da izpolnite spodnji obrazec, začnete slediti avtorju na Instagramu – www.instagram.com/tomazgorec – in se naročite na njegov Youtube kanal – www.youtube.com/user/tomazgorec.

Za brezplačno e-knjigo izpolnite spodnji obrazec:

  Ime: (zahtevano)

  Priimek: (zahtevano)

  Email: (zahtevano)

  Povezava do vašega profila na Facebooku: (zahtevano)

  Povezava do vašega profila na Instagramu: (zahtevano)

  Povezava do vašega bloga:

  Strinjam se, da mi na moj email naslov pošljete vašo brezplačno e-knjigo in da me občasno obveščate s koristnimi informacijami v vezi blogerstva. Zagotovo vam v nobenem primeru ne bom nikoli pošiljal nobenih oglasnih sporočil.

  E-knjiga je primerna tako za tiste, ki razmišljajo o tem, da bi začeli pisati blog, kot za vse tiste, ki blog pišejo že dlje časa.

  Za tiste, ki že pišejo blog, bo zagotovo najbolj zanimiva poglavje Kako zaslužiti z blogom. V Sloveniji namreč obstaja veliko blogerjev, ki imajo zanimive in kvalitetne vsebine, vendar s svojim blogom ne zaslužijo nič ali zelo malo. Ti slovenski blogerji bodo v e-knjigi zagotovo našli odgovor, kako lahko s svojim blgoom tudi dobro zaslužijo.

  V e-knjigi boste našli tudi zanimivo poglavje na temo optimizacija spletnih strani. To je tema, ki bi jo moral dobro poznati vsak bloger. Če namreč na blogu poskrbite za SEO optimizacijo, vam lahko to na malo daljši rok prinaša vsak dan veliko obiska ne da bi mignili s prstom.

  Vsi, ki si boste prenesli brezplačno e-knjigo, boste dobili tudi dostop do zaprte Facebook skupine, kjer bo avtor e-knjige delil nasvete, kako zaslužiti z blogom in kako povečati obisk bloga ter delil svoje znanje v zvezi s pisanjem bloga.

  Če vas zanima, kako zaslužiti s pomočjo interneta še na druge načine, si preberite članek z naslovom Delo na domu nam omogoča svobodo in prihrani naš dragoceni čas, ki si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/delo-na-domu.

  Želimo vam veliko uspeha in zaslužka pri pisanju vašega bloga.

  1 komentar

  1. Tomaž, bodi zdrav in hvala za pripravljenost, da svoje znanje deliš nam, ki nismo tako uspešni, si pa želimo veliko narediti na sebi. Saj veš, volja je zelo pomembna, nekateri pa potrebujemo tudi nekaj brc v ri..

   Hvala ti

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja