Karma – Diskoteka Afrika Trebnje

karma

V petek je Diskoteka Africa Trebnje gostila skupino Karma. Za tiste, ki ne poznajo skupine Karma, naj povem, da je to priljubljena hrvaška skupina. Njihove najbolj poznane pesmi so: Prije nego mi haljinu svučeš, Da sam tvoje jedina, Malo pomalo, Zemljotres,….

Tisti, ki me poznate veste, da sem dal diskoteko Afrika v najem. Po skoraj dvanajstih letih imam vseh težav, ki pridejo skupaj z tem ‘poslom’ počasi dovolj. Menim, da sem oddal diskoteko v dobre roke in da jo bodo fantje vsaj tako uspešno vodili, kot sem jo jaz, če ne bolje.

Ko sem ob ene 23-tih prišel v Afriko, še ni bilo veliko ljudi. V bistvu se je že videlo, da neke velike gužve ne bo. Zaradi slabega obiska, sem bil tudi jaz slabe volje. Pa sem šel malo za računalnik, potem pa malo v diskoteko. Moram iskereno povedati, da tisti dj, ki je vrtil ‘musko’ in tudi tisti, ki je bil na mikrofonu, bi v primeru, da bi bil jaz šef letel ven sredi noči. V diskoteki je bilo že 150 ljudi, plesal pa ni nobeden. Ni druge kot da je kriv dj, ki se je trudil vrtiti neko moderno musko. Ljudje, ki pridejo na Karmo, bi poslušali še kakšno Colonio, E.T.,…..

Ko pa je Karma začela, se je razvil dober žur. Kljub temu, da nisem imel namen piti, sem popil par kokteljčkov in se imel odlično.

Škoda le da ni bilo malo več ljudi.

1 komentar

  1. Glede DJ, pa nisem bil tam, se strinjam … Iz laičnega stališča – če pridejo na CRO žur, jim je treba dat jest to musko … In jih palit, palit, palit … do vrhunca … Lokacija Afrike je vrhunska (NM, IG, Sevnica), manjka pa nekaj. Kaj je to? Če bi vedel, bi ti povedal, prijatu … Gabrijele pa laufajo že 30 let … A če si bolj “za hajo”, bolj laufa??? Brjetn še Bog ne ve recepta …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja