Klic tržnega inšpektorja ti razpoloženje postavi na glavo

Lahko bi se pohvalil, da mi gre zadnje čase zelo dobro. Tako iz osebnega, kot iz poslovnega vidika. Ravno sem hotel napisati en tak pozitiven prispevek na blog,….

In bilo je preveč lepo da bi trajalo!

Danes me preseneti klic tržnega inšpektorja. Na moji spletni strani oglasi je nekdo odal oglas, da nudi storitve pleskanja,…. Ni pa napisal ima in priimek, ter naslov stalnega prebivališča. In ker jaz nisem preverjal te oglase, sem kršil en člen zakona o delu na črno,…… in me čaka kazen cca 1500?.

Fino ni kaj!

2 komentarja

  1. Jah, jebi ga, to tako je … Šola stane, imel sem podoben primer, ki se je rešil z opominom. Je pa zanimivo nekaj – dvomim, da so ti tržni inšpektorji tako čisti … Normalno, raje srečam Drakulo ob polnoči (upam, da ne trezen, kr drugač je pizdarija!!!), kot pa dobim klic tržnega. Jebemti, zakaj lovijo tamale, uni (ta veliki), k so dolžni plačati davek iz leta 1990 pa ne jebejo žive sile. In še zmer delajo pizdarije. Ampk – roka roko umije. Kaj pa nas umije??? Cviček. Pa je drug dan glavobol, pa še na tržnega se spomneš. In ti ostane samo še (če kdo mišli štrik, ni res) – še en cviček …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja