Zakaj nimam spoštovanja do žensk?

Pred kratkim sem bil gost v podkastu Konzerva. Povabila na razne podkaste zelo rad sprejemam. Najbrž zato, ker rad govorim. Pa tudi zato, ker se na drugih kanalih bolj sprostim kot na svojem, zato povem čisto vse točno tako, kot tudi mislim. Včasih se celo malo preveč sprostim.

Ko sem gost na podkastu, na koncu pojma nimam, kako je vse skupaj izpadlo, zato se vedno poslušam še enkrat. Tako da sem se poslušal tudi na podkastu Konzerva. 

Moja ocena je bila, da je podkast super, sem se pa v nekaterih trenutkih malo preveč sprostil in povedal tudi tiste stvari, ki ljudem morda niso všeč. 

Voditelj me je med drugim vprašal, zakaj mi je prijatelj Aleksander Pokovec rekel, da nimam spoštovanja do žensk. In takrat sem se malo preveč razgovoril. Zagotovo se bom kakšni ženski zelo zameril! Ženske bodo naslov tega članka vzele, kot da nimam spoštovanja do vseh žensk, kar ni niti približno res. V videoposnetku boste izvedeli, do katerih žensk nimam spoštovanja.

Poleg vprašanja o mojem (ne)spoštovanju do žensk mi je voditelj zastavil še eno neprijetno vprašanje. Vprašal me je, zakaj nimam stikov s svojo hčerjo. Tudi na to vprašanje sem odgovoril brez dlake na jeziku. In najbrž za veliko ljudi izpadel ‘prasec’. 

Svojo plat zgodbe o vsem v zvezi z mojo hčerjo bom razkril v svoji novi knjigi, ki jo pišem. Mislim, da je sedaj prišel čas, ko lahko tudi jaz povem svojo plat zgodbe. Začetek moje nove knjige si lahko preberete na www.tomazgorec.si/kako-napisati-knjigo

Zanimiva je bila tudi tema o ‘kurčenju’ z dobrimi avtomobili. Moj odgovor je bil, da se samozavestni osebi ni treba ‘kurčiti’ z dragimi avtomobili. 

Zanimivi so tudi komentarji v videoposnetku. Nekateri mi očitajo, da sem pristal na intervju v desnem mediju. Naj povem, da bi pristal na intervju tudi, če bi me povabila stranka Levica! 

V glavnem, na intervju sem ponosen! Bil sem iskren in brez dlake na jeziku. Intervju si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku.

Drugače tudi sam snemam intervjuje z zanimivimi gosti. Vse moje intervjuje najdete na https://bit.ly/intervju_s_Tomazem

Na svojem Youtube kanalu imam objavljenih kar nekaj zanimivih zgodb iz mojega življenja. Večina je povezana z ženskami. Ker bi bilo nad takimi videoposnetki veliko zgražanja, sem se odločil, da jih dam pod ‘privat’. Če želite dostop do njih, ga dobite na www.tomazgorec.si/zelim-dostop.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja