Greš z nami na nepozabno križarjenje po Jadranu?

Letos sem bil na križarjenju prvič v življenju. To je bilo sicer krajše križarjenje, ki je trajalo samo 5 dni, ampak je bilo nepozabno, tako da sem se že takrat odločil, da takšno izkušnjo zagotovo še kdaj ponovim. Križarjenje 2023 bo tako več kot odlična priložnost, da spet doživim nekaj tako krasnega.

Kako lepo smo se imeli, si poglejte na spodnjem videoposnetku. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

To križarjenje je bilo res nekaj posebnega. Kopali smo se v čudovitih zalivčkih, raziskovali lepa dalmatinska mesta, odlično jedli in se na splošno imeli super. Družbe, s katero sem bil, ne bom nikoli pozabil. Najbolj legendarna je bila Albinca, starejša gospa, ki je bila vedno za zabavo. Če ste si pogledali zgornji video, ste jo večkrat videli. Albinca je čudovita gospa, ki je s svojo energijo lahko vzor tako starejšim kot mlajšim od sebe. 

Križarjenje je organizirala Marjanca Antič, ki v turizmu dela že vse življenje. Pred mnogimi leti sem bil z njo na več izletih po Balkanu in vedno sem imel le pozitivne izkušnje. Še večkrat pa sta z njo potovala moja starša. Moj oče, ki je res zelo natančen in zelo hitro najde nekaj, kar mu ne odgovarja, je bil na njenih izletih in potovanjih vedno zadovoljen. Mama mi je enkrat rekla, da gre z Marjanco na potovanje samo zaradi nje, da ji destinacija sploh ni pomembna. Pomembno je le, da je ona vodnica. 

Križarjenje 2023

Marjanca bo tudi v letu 2023 organizirala več križarjenj po Jadranu. Na prvega gremo od 28. 6. do 5. 7. 2023. To bo 8-dnevno (7 noči) križarjenje, ki se ga bom udeležil tudi jaz. Marjanca me je namreč povabila poleg, da bom na križarjenju imel kakšno predavanje, kot sem ga imel letos. Poleg tega bom Marjanci malo pomagal pri oglaševanju njenih križarjenj. 

Ker bo na voljo kar 8 dni, bo križarjenje 2023 ponudilo veliko več kot letošnje. Obiskali bomo kar 5 otokov, in sicer Brač, Korčula, Lastovo, Hvar in Vis. Sam se še posebej veselim Visa, ki sem ga enkrat sicer že obiskal, ampak to je bilo pred 40 leti. Veselim se tudi Korčule, Lastova in Hvara, kjer še nisem bil. 

Poleg vseh navedenih otokov bomo obiskali tudi polotok Pelješac. 

Križarjenje 2023 bo zaznamovala premium ladja Eden s 4 zvezdicami. Naj povem, da je ladja, s katero smo bili na križarjenju letos, imela 3 zvezdice. To pomeni, da bo ta zagotovo boljša. Marjanca pravi, da veliko boljša. No, jaz tega niti ne vem, ker na takšni ladji še nisem bil. 

Cena 8-dnevnega (7 nočitev) križarjenja je 855 evrov za zgodnje prijave do konca januarja 2023. Kasneje bo cena 905 evrov. Cena vključuje zajtrk ter kosilo ali večerjo, dobrodošlico, 1-krat kapetanovo večerjo, animacijo in še par presenečenj. 

Če želite iti z nami na križarjenje 2023, izpolnite spodnji obrazec kot informativno prijavo. 

Če vam navedeni termin za križarjenje 2023 ne odgovarja, sta na voljo še dva termina in sicer od 5. 7. do 12. 7. 2023 in od 19. 7. do 26. 7. 2023.

  Kdo je Tomaž Gorec

  Za tiste, ki me ne poznate, naj povem nekaj stvari o sebi. Podjetnik sem že 30 let. Sem lastnik in solastnik več podjetij, ki letno ustvarijo preko 2,500.000 evrov prometa. S predavanjem na seminarjih in delavnicah se ukvarjam že 15 let. Doslej je bilo na mojih seminarjih in delavnicah skupno prisotnih že več kot 10.000 ljudi. Napisal sem knjigo z naslovom Kako do prvih mest na Googlu. To je edina knjiga v slovenskem jeziku na to temo. Začel pa sem pisati tudi knjigo z naslovom Vse se da, če se hoče. Začetek knjige si lahko preberete na www.tomazgorec.si/kako-napisati-knjigo.

  Pri svojih 26 letih sem odprl diskoteko, ki je sprejela več kot 1.500 ljudi. Kako mi je to uspelo in s kakšnim težavami vse sem se srečeval, izveste, če si pogledate moj videoposnetek na https://youtu.be/meD9xN0K9Yg. To zgodbo sem posnel na vztrajno prigovarjanje enega mojih sledilcev. Nisem si sicer mislil, da bi koga to zanimalo, ampak sem se zelo zmotil, saj si je ta videoposnetek ogledalo že več kot 55.000 ljudi. Zanj pa sem prejel tudi že več sto pohval. Sploh ne morem verjeti, da je to ljudem tako zelo zanimivo! 

  V zadnjem času me ljudje najbolj poznajo kot popotniškega blogerja in vlogerja. Videoposnetke z mojih potovanj si lahko pogledate na mojem Youtube kanalu. Na Youtubu me najdete pod Tomaž Gorec oziroma samo kliknite www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in vidite seznam vseh mojih videoposnetkov. Trenutno je na voljo več kot 700 videoposnetkov. Moji videoposnetki se drugače prevajajo tudi na treh televizijah v Sloveniji.

  Drugače nisem človek, ki se rad hvali. Sem zelo skromna in preprosta oseba, samo tukaj sem se moral malo pohvaliti, da vas prepričan, da boste na mojih predavanjih izvedeli veliko koristnih stvari. Upal bi si trditi, da bo večina tistih, ki se bo udeležila tega križarjenja po Jadranu, kmalu imela večjo korist v poslu, kot boste plačali za križarjenje po Jadranu. Saj veste, da je ena dobra informacija lahko vredna več kot 10.000 evrov. Tudi o tem bomo govoril na delavnici. Sam imam kar nekaj primerov, ko sem s pomočjo ene dobre informacije zaslužil več deset tisoč evrov. Prepričani ste lahko, da bo križarjenje 2023 marsikomu dalo dobro idejo za poslovni ali osebni napredek.

  Ne bodo pa moja predavanja usmerjena samo v poslovno področje. Mislim, da lahko marsikaj pametnega povem tudi na področju osebnostne rasti. Kaj sem letos povedal udeležencem križarjenja po Jadranu, si poglejte na spodnjem videoposnetku. Ta videoposnetek je nastal na osnovi mojega predavanja na križarjenju. Lepo vabljeni, križarjenje 2023 vas pričakuje!

  Ali se izplača iti na križarjenje po Jadranu?

  Če ste ljubitelj lepih plaž, narave, zgodovinski dalmatinski mest, ter dobre hrane in družbe, je odgovor zagotovo DA. Na spletni strani si poglejte video, kak osmo se imeli lansko leto. Letos se bomo imeli še boljše!

  Kakšna je cena za križarjenje 2023?

  Cena je več kot ugodna glede na to, koliko se je vse podražilo v zadnjem letu. Cena za križarjenje 2023 je samo 855 evrov. Cena zajema tudi dva obroka na dan.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja