Križarjenje po Jadranu s Tomažem

Bi šli na nepozabno križarjenje po Jadranu od 6. do 10. septembra, na katerem si bomo ogledali čudovite otoke Brač, Hvar in Korčula? Poleg tega se bomo ustavljali na čudovitih in malo manj znanih točkah. Naša vodnica Marjanca je obljubila, da nas bo peljala na kopanje v skriti zaliv. 

O tem, da se ne bi imeli super, sploh ni dvoma! Videli bomo veliko lepih in zanimivih krajev, uživali v odlični hrani in se družili. 

To pa še ni vse! Marjanca je za vas pripravila vodene meditacije in vadbe. Seveda je udeležba popolnoma prostovoljna. Če vam to odgovarja, greste, če ne greste, pa ne bo nič narobe. 

Tudi jaz bom imel med križarjenjem zanimive delavnice. Marjanca me je na križarjenje po Jadranu povabila ravno zato, da bom imel delavnice. Ker sem ji hvaležen, da imam možnost popolnoma brezplačnega križarjenja v zameno za nekaj predavanj, se bom zelo potrudil in dal od sebe še enkrat več, kot od mene pričakuje Marjanca in tudi vi. 

Pripravil bo naslednje seminarje oziroma delavnice:

 • Kako uspeti na poslovnem področju
 • Vse, kar mora vsak podjetnik vedeti o digitalnem marketingu
 • Kako lahko podjetje dobi subvencije za izdelavo spletne strani, spletne trgovine, za izobraževanje in digitalno strategijo
 • Kreativnost je ključ do uspeha
 • Kako biti srečen v srednjih letih, kljub temu, da nimaš družine
 • Kako napisati in izdati knjigo
 • Če boste želeli, vam bom pripravil tudi kakšno zanimivo potopisno predavanje

Za tiste, ki me ne poznate, naj povem nekaj stvari o sebi. Podjetnik sem že 30 let. Sem lastnik in solastnik več podjetij, ki letno ustvarijo preko 2,500.000 evrov prometa. S predavanjem na seminarjih in delavnicah se ukvarjam že 15 let. Doslej je bilo na mojih seminarjih in delavnicah skupno prisotno že več kot 10.000 ljudi. Napisal sem knjigo z naslovom Kako do prvih mest na Googlu. To je edina knjiga v slovenskem jeziku na to temo. Začel pa sem tudi pisati knjigo z naslovom Vse se da, če se hoče. Začetek knjige si lahko preberete na www.tomazgorec.si/kako-napisati-knjigo.

Ladja Otac Nikola s katero bomo šli na križarjenje.

Pri svojih 26 letih sem odprl diskoteko, ki je sprejela več kot 1.500 oseb. Kako mi je to uspelo in s kakšnim težavami vse sem se srečeval, izveste, če si pogledate moj videoposnetek na https://youtu.be/meD9xN0K9Yg. To zgodbo sem posnel na vztrajno prigovarjanje enega od mojih sledilcev. Sam si sicer nisem mislil, da bi koga to zanimalo, ampak sem se zelo zmotil, saj si je ta videoposnetek ogledalo že več kot 35.000 oseb. Zanj pa sem prejel tudi že več sto pohval. Sploh ne morem verjeti, da je to ljudem tako zelo zanimivo! 

V zadnjem času me ljudje najbolj poznajo kot popotniškega blogerja in vlogerja. Videoposnetke z mojih potovanj si lahko pogledate na mojem Youtube kanalu. Na Youtube me najdete pod Tomaž Gorec oziroma samo kliknite www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in vidite seznam vseh mojih videoposnetkov. Trenutno je na voljo več kot 500 videoposnetkov. Moji videoposnetki se drugače prevajajo tudi na treh televizijah. 

Drugače nisem oseba, ki se rada hvali. Sem zelo skromna in preprosta oseba, samo tukaj sem se moral malo pohvaliti, da vas prepričan, da boste na mojih delavnicah izvedeli veliko koristnih stvari. Upal bi si trditi, da bo večina vas, ki se boste udeležili tega križarjenja po Jadranu, kmalu imela večjo korist v poslu, kot boste plačali za križarjenje po Jadranu. Saj veste, da je ena dobra informacija lahko vredna več kot 10.000 evrov. O tem bom tudi govoril na delavnici. Sam imam kar nekaj takih primerov, ko sem s pomočjo ene dobre informacije zaslužil več deset tisoč evrov. 

Cena za 5-dnevno križarjenje po Jadranu je samo 575 evrov

Cena za 5 dnevno križarjenje je samo 575 evrov. Tega niti jaz niti Marjanca ne delava zato, da bi zaslužila! Cena vsebuje polpenzion (zajtrk + kosilo ali večerja), prevoz iz Trebnjega oziroma Novega mesta, 1x večerno serenado ob kozarcu vina, 1 x kapitanovo večerjo, kosilo in presenečenje na poti domov, izobraževalne delavnice, vodene pogovore in svetovanja, vodene meditacije in jutranjo vadbo, vodene oglede po otokih, animacijo, organizacijo križarjenja in še kakšna prijetna presenečenja.

Doplačilo: turistične in pristaniške takse 20 evrov po osebi,
Doplačila po želji: kabina za eno osebo 50%, vstopnine v muzeje, galerije …

V primeru, da vas zanima tole križarjenje po Jadranu, izpolnite spodnji obrazec, ki je popolnoma neobvezujoča prijava. Turistična vodnica Marjanca vam bo poslala program in vse dodatne informacije, ki jih morate vedeti. Upam, da se vidimo na križarjenju!

Za informativno prijavo oziroma več informacij izpolnite spodnji obrazec

  Modreno opremljena ladja Otac Nikola.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja