Tedenski horoskop za vsa znamenja od 22. 8. do 29. 8. 2022

Kaj vas čaka v tednu med 22. in 29.  avgustom 2022? Preberite svoj tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Horoskop lahko preberete na podlagi Sončevega ali ascendentnega znamenja (podznaka). Sama predlagam slednje, ascendentno znamenje oz. podznak. Iz izkušenj na ta način dobite najbolj uporabne informacije. Zakaj? Ascendentna točka oz. znamenje je najbolj osebna točka v posameznikovem horoskopu, saj je določena na podlagi ure rojstva.

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

V začetku tedna boste energijsko še vedno bolj v zasebnem. Morda se boste te dni nekoliko težje ločili od svoje družine in spet zakorakali v delovni vsakdanjik. Svoje obveznosti in naloge pa boste kljub vsemu jemali zelo resno, lotevali se jih boste z veliko natančnostjo in pronicljivostjo. Nič vam ne bo ušlo. V torek tudi Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati področje povezano z delom in službo ter tudi z vašim zdravjem. Več časa boste namenili tem tematikam. Zelo verjetno ste že v zadnjih tednih naredili nekatere praktične premike, zdaj se bo zelo jasno pokazalo koliko so ti tudi učinkoviti ter na mestu in če je morda potrebno še kaj spremeniti. Obenem se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti, neki nesporazumi, previdni bodite z besedami. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo spodbujala te energije. Ovne lahko ziritira situacija povezana z otroci ali pa morda z vašo potrebo po odklopu in zabavi. Želja po vsem tem bo, težje jo bo pa uresničiti pri vseh obveznostih, ki jih imate. V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več pozornosti na odnose. Več bo komunikacije in še vedno ali morda še nekoliko bolj želje po zabavi in ljubezni. Težko pa boste ušli obveznostim v tem času. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju dela in zdravja. Čas, da začnete s konkretnimi novimi službenimi projekti in vpeljete nove rutine za zdravo življenje. Morda boste čutili frustracijo, ker se morate ukvarjati z malenkostmi in podrobnostmi, vendar brez tega ne bo šlo.

Konec tedna bo mirnejši. Vzemite si nekaj časa zase preden štartate nov teden.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Bik (od 21. 4. do 20. 5.)

V začetku tedna boste energijsko v svojem prijetnem domačem mentalnem stanju. Vaše vsakodnevno okolje je tisto, ki vam dajejo občutek povezanosti in pripadnosti. Določeni in intenzivni in transformativni pogledi se lahko pojavijo v zvezi z vašo kreativnostjo ali morda v povezavi z otroci. V torek tudi Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati to področje povezano z otroci, ustvarjalnostjo in ljubeznijo. Več časa boste namenili tem tematikam. Verjetno ste že v zadnjih tednih naredili nekatere praktične premike, zdaj se bo pa zelo jasno pokazalo koliko so bili ti tudi učinkoviti ter na mestu in če je morda potrebno še kaj preurediti in premisliti. Obenem se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti, neki nesporazumi, previdni bodite z besedami za vas bo verjetno to povezano s financami in spet z otroci ali s stvarmi, ki vam prinašajo veselje, kot so ljubezen in vaši hobiji. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že spodbujala te energije. V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več pozornosti na delo in obveznosti, lahko tudi vaše zdravje. Več bo komunikacije na delovnem mestu. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju kreativnosti in ljubezni. Čas za nove ustvarjalne projekte, ki vas razveseljujejo. Morda bo prišlo do frustracije zaradi financ in določenih povezav z zasebnim življenjem, kot so straši, dom in družina.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

V začetku tedna bo pozornost dvojčkov na financah in razmišljanju ali se počutite varno znotraj vaših resursov. Mars je ravno dobro prestopil v vaše znamenje in čutite poriv v akcijo, da nekaj premaknete, predvsem v povezavi z vašim delom. Pomembna bo tudi vitalnost in vprašanje kaj potrebujete za boljši in aktivnejši življenjski slog. Vsekakor vas bo spodbujalo v akcijo. Določena intenzivna energija, ki ima potencial za preobrazbo, bo v zraku. Za vas predvsem v povezavi z zasebnim in družinskim. V torek Sonce prestopi v znamenje device in prične osvetljevati to področje povezano z domom in družino, jasno se bo pokazalo kaj ste uspeli transformirati. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti, neki nesporazumi, znotraj zasebnega. V besedah ste lahko nekoliko prehitri, morda celo napadalni. Po drugi strani pa boste tudi zelo gibljivi in iznajdljivi. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že spodbujala te energije. V petek Merkur, vladar vašega znamenja, prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično povezovanje. Želeli si boste veselja in prijetnega druženja. Boste pa tudi zelo kreativni in je to idealen čas, za ustvarjalne projekte, sploh tiste, ki ste jih že enkrat začeli in nikoli dokončali. Energije in zagona boste imeli več kot dovolj. Obenem pa se bo pojavila tudi želja, da nekoliko bolj zasijete. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju vašega zasebnega in notranjega življenja. Čas je za nove začetke.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

V začetku tedna bo vaša pozornost na vas samih, vašem razmišljanju in dojemanju sveta. Lahko ste nekoliko bolj občutljivi, ampak stabilni v svojih čustvenih doživljanjih. Vsaj vaš notranji občutek je tak, kako vas pa doživljajo ljudje v vaši okolici je pa drugo vprašanje ? Vse pomembnejše bo, da boste dodatno pozorni na vaše misli v naslednjih mesecih, saj bo večja nagnejnost k razpršenosti in preveliki mentalni aktivnosti, ki vas bo brez pravih tehnik sproščanja, obremenjevala in utrujala. Sploh na dolgi rok. Trenutno pa boste čutili predvsem konstruktivno spremembo z zračnostjo in gibljivostjo, ki jo ta nova energija prinaša. Z njo pa tudi priložnost za notranji uvid v določeno problematiko, ki lahko prinese transformacijo v vaše osnovne vzorce razmišljanja. V torek Sonce prestopi v znamenje device in bo še dodatno osvetljevalo področje vašega vsakodnevnega okolja, tako mentalnega, kot fizičnega. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti, neki nesporazumi. Lahko, da boste to čutili, kot konflikt znotraj sebe ali pa se bo oblikoval tudi zunaj vas. Tematike bodo kariera, prosti čas ter finance. Lahko le nekaj od tega ali pa vse skupaj z rdečo nitjo kako usklajevati vse skupaj, da boste zadovoljni. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že močno spodbujala te energije. V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično komunikacijo in povezovanje znotraj vašega doma. Obenem iz tega dela vašega življenja prihaja tudi možnost k reševanju ostalih napetih situacij. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki za vas naznanja nove priložnosti na področju mentalnega in vam lahko pomaga začeti z novimi praktičnimi pristopi v odnosih z okolico in tudi z vašimi miselnimi procesi.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

V začetku tedna boste imeli nekoliko manj energije, želja bo po tem, da si vzamete več časa zase. Ti vplivi imajo vedno dve plati, lahko je ozaveščena želja po samoti in izolaciji ali pa na drugi strani občutek osamljenosti in izoliranosti. Občutljivejši boste in presenečeni koliko boljše se boste počutili, če ne boste na vsak način rinili v ospredje ali v družbo na splošno. Vzemite si par dni in si nafilajte baterije. To je vpliv, ki je aktualen le dan ali dva, ampak nam pomaga, da se lažje soočimo in spoprimemo z ostalimi življenjskimi napori. Čas za pestrejše družabno življenje je vsekakor pred vami in ne boste ničesar zamudili, če se za trenutek odklopite od tega ponorelega sveta. V torek Sonce prestopi v znamenje device in bo posvetilo na področje vaših financ in resursov. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti in nesporazumi, ki bodo povezani z vašimi financami in pa z nekimi družbenimi dogodki, v povezavi s prijatelji, skupinami ali instituacijami. Obenem to lahko vpliva tudi na vaš občutek lastne vrednosti. Najverjetneje boste čutili določeno napadalno energijo v komunikaciji. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že močno spodbujala te energije. V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično razrešitev vseh teh situacij. Lahko, da boste vi do neke mere spremenili razmišljanje ali pa vam bo nekdo iz vaše okolice priskočil na pomoč. Lahko, da čisto konkretno, s finančno pomočjo. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki za vas naznanja nove priložnosti na področju vaših resursov in možnosti zaslužka. Čas je za nove začetke.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

V začetku tedna boste precej družabni in povezani z ljudmi, ki imajo podobne interese. Med njimi se počutite domače in varno. V torek Sonce prestopi v vaše znamenje device in bo osvetlilo vas same. Lažje se boste pokazali in tudi sami predvsem usmerjali energijo vase. Lahko pa tudi, da se pojavijo določene situacije, ki so bile do sedaj skrite in ne tako jasno vidne. Posledično se boste zato šele sedaj začeli konkretno ukvarjati z njimi. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti in nesporazumi, ki bodo povezani z vašim javnim življenjem in ugledom ali pa s kariero. Najverjetneje boste čutili napadalno energijo v komunikaciji, z ljudmi okoli vas ali z vaše okolice. Druga možnost je, da bodo to predvsem določeni vaši miselni procesi. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že močno spodbujala te energije. V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično razrešitev. Nekoliko bolj boste povezovalni vi sami in si boste želeli premirja in si priti nasproti v konfliktnih situacijah. Na splošno pa bo v naslednjem obdobju tudi več pozornosti na vaši lastni vrednosti in/ali čisto konkretno tudi na financah. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki za vas naznanja nove priložnosti in konkretne nove začetke v povezavi z vašim razmišljanjem in postopanjem. 

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

V začetku tedna bo vaša pozornost na zunanjem življenju, vaši karieri ali ugledu. Morda boste te dni ponovno čutili več pripadnosti temu delu vašega življenja. Čutili pa boste tudi vse več zagona in aktivne energije glede vaših lastnih prepričanj in širših filozofij. V torek Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati področje povezano z vašim notranjim življenjem. Še vedno bo želja po nekoliko več odmika od vsega, vendar bodo po drugi strani različni zunanji dogodki kalili vaš notranji mir. Veliko vašega razmišljanja v samoti ste v zadnjih tednih namenili prav določenim tematikam in oblikovale so se konkretne praktične rešitve. Zdaj se bo zelo jasno pokazalo koliko so te tudi učinkovite ter na mestu in če je morda potrebno še kaj spremeniti. V tem času pa se bodo začele stopnejvati tudi določene napetosti in nesporazumi, previdni bodite z besedami. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo vse bolj spodbujala te energije. Tehtnice lahko ziritira situacija povezana s prijatelji in skupinami, ki jim pripadate. V petek Merkur prestopi v vaše znamenje in prinaša več pozornosti na vas same in večjo potrobe po tem, da se izrazite. Več bo komunikacije in povedali boste tiste stvari, ki so se v tem času oblikovale znotraj vas. Kljub napetostim boste lahko to naredili razmeroma mirno in v želji povezovati in ne razdirati vezi. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju vašega notranjega sveta in pa tudi tistega dela vas, ki lahko postane nekoliko destruktiven. Čas da posvetite več časa vašemu dobremu počutju in si vzamete več časa zase. Idealno je tudi za uvajanje kakršnihkoli dihalnih vaj in meditacij – za vse tisto, kar vas pomirja in vam nosi notranje ravnotežje.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

V začetku tedna bo vaša pozornost na širšem svetu, morda v povezavi s potovanji in tujino, bolj na splošno pa s stvarmi, ki vam širijo obzorja. Verjetno boste te dni ponovno čutili več pripadnosti temu delu vašega življenja. Čutili pa boste tudi vse več zagona in aktivne komunikativne energije zaradi prestopa vašega vladarja Marsa v znamenje dvojčka. V torek Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati vaše družbeno življenje, prijateljske povezave in skupine, ki jim pripadate. Zdaj se bo zelo jasno pokazalo koliko so te navezave tudi učinkovite ter na mestu. V tem času pa se bodo začele stopnejvati tudi določene napetosti in nesporazumi, previdni bodite z besedami. Hitro lahko postanete precej napadalni, ne da bi se tega sploh zavedali. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu pa bo od srede naprej vse bolj spodbujala te energije. Škorpijone lahko ziritira situacija povezana s prijatelji in skupinami ali pa ravno obratno boste vi precej vznemirili ljudi okoli vas. Vse skupaj je lahko tudi povezano z resursi in finančnimi vlaganji ali pa morda le z vlaganjem vaše energije v določeno stvar. To je lahko tudi razlog, zakaj vas določene stvari motijo nekje v nezavednem. Zaradi občutka, da dajete več, kot dobivate. V petek Merkur prestopi v znamenje tehtnice in prinaša več pozornosti na vaše podzavestno. Morda tudi, da se bo določena oseba nekoliko umaknila iz vašega življenja in se vam s tem korakom paradoksno približala. Izognite se preveč aktivnemu razmišljanju, ki vas bo obremenjevalo in bo dolgoročno delovalo, kot destruktivno. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju vašega družbenega povezovanja. Priložnost bo za povezovanje z ljudmi, ki vas podpirajo in navdihujejo v razmišljanju o vaših načrtih za prihodnost.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

V začetku tedna boste lahko nekoliko čustveno občutljivejši. Čutili pa boste tudi vse več zagona in aktivne komunikativne energije s strani vašega partnerja in v odnosih na splošno, zaradi prestopa Marsa v znamenje dvojčka. Z njo pa tudi priložnost za pronicljiv uvid v določeno problematiko, ki lahko prinese transformacijo v vaše razmišljanje. V torek Sonce prestopi v devico in prične osvetljevati vaše zunanje ter poslovno življenje. Zdaj se bo zelo jasno pokazalo koliko vloženega dela v zadnjem mesecu je bilo tudi učinkovitega. V tem času pa se bodo začele stopnjevati tudi določene napetosti in nesporazumi. Lahko je to zelo konkretno povezano z vašim partnerjem in tudi s tematiko otrok ali ljubezni na splošno. Višek tega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu pa bo od srede naprej vse bolj spodbujala te energije. V petek Merkur prestopi v znamenje tehtnice in prinaša več pozornosti na vaše družbeno udejstvovanje. Več bo harmonične komunikacije, ki pa bo tudi učinkovita. Lahko, da vam je prijatelj v pomoč in podporo v nastalih situacijah v katerih ste se znašli. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju kariere in zuannjega ugleda. Nove priložnosti se vam odpirajo na tem področju.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

V začetku tedna bo pozornost kozorogov na odnosih. Več časa bo posvečenega drugim, zraven pa pogosto pridejo tudi določena trenja in čustvena preobčutljivost. Določena intenzivna energija, ki ima potencial za preobrazbo, bo v zraku. Za vas predvsem v povezavi z vašimi prepričanji in širšimi usmeritvami v življenju. V torek Sonce prestopi v znamenje device in prične osvetljevati to področje povezano s širšimi življenjskimi filozofijami, lahko pa tudi čisto konkretno s potovanji ali izobraževanji. Jasno se bo pokazalo kaj ste uspeli transformirati. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnejvati določene napetosti, neki nesporazumi. Najverjetneje v povezavi z delom in obveznostmi. Več pozornosti bo potrebno nameniti tudi vašemu zdravju, sploh, ker se obeta obdobje, ko boste precej obremenjeni. Dolgoročno (obdobje 6 mesecev) vas bodo hitreje našli tudi konflikti ali določene naporne situacije s prijatelji ali družino. Višek trenutnega vpliva pa bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že spodbujala te energije. V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično povezovanje in razrešitev situacij. Komunikacija bo zelo pomembna sploh v zvezi z vašim zunanjim udejstvovanjem in/ali kariero. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši ponovno na področju vaših filozofskih prepričanj v življenju, kar konkretneje lahko pomeni tudi novo potovanje ali pa izobraževanje. Vsekakor je čas za širjenje obzorij. 

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

V začetku tedna bo pozornost vodnarjev na delu in obveznostih. Prav tako bo prisotna določena intenzivna energija, ki ima potencial za preobrazbo. Tisto notranjo, lahko pa da odkrijete tudi neko skrivnost, ki vas bo dolgoročno opolnomočila. V torek Sonce prestopi v znamenje device in prične osvetljevati področje povezano s tujimi financami in povezavami ter vlaganji. Jasneje se bo pokazalo kaj ste uspeli transformirati v zadnjem času in če je potrebno še kaj spremeniti. Obenem pa se bodo v tem času začele stopnjevati določene napetosti in posledično nesporazumi. Najverjetneje v povezavi z otroci ali vašimi hobiji ter prostim časom. Poudarek bo na več aktivno preživetem času s stvarmi, ki vas veselijo, vendar se bodo pojavile določene ovire zaradi obveznosti, ki jih imate. Višek trenutnega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že spodbujala te energije. V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično povezovanje in možnost, da vidite stvari nekoliko širše ali pa da vam nekdo osvetli situacijo in jo lažje sprejmete. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju tujih resursov ter obveznosti, ki jih čutite do drugih. Kje so vaši dolgovi ali vaša karma do drugih? Lahko so zelo konkretni ali pa popolnoma na čustvenem nivoju. Novi začetki vas čakajo tukaj in skozi mesec tudi usklajevanje opozicije med tem koliko dajem in koliko dobim nazaj, najbolj konkretno se to izpostavi in je vidno v odnosih ena na ena. Lahko pa da gre tudi za širše družinske situacije v povezavi z odgovornostjo do otrok ali pa tudi staršev, če je potrebno skrbeti zanje.

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

V začetku tedna boste ribe največ pozornosti namenjale prijetnim stvarem v življenju, kot so otroci, ustvarjalnost, ljubezen in priljubljeni hobiji. Prav tako bo v zraku določena intenzivna energija, ki ima potencial za globoko preobrazbo. Pri vas bo povezana z odnosi ena na ena. V torek Sonce prestopi v znamenje device in prične osvetljevati področje odnosov. Jasno se bo pokazalo kaj ste uspeli transformirati v tem času. Obenem pa se bodo začele stopnejvati določene napetosti in nesporazumi. Najverjetneje v povezavi z domom in družino ter tudi z delom in obveznostmi, ki jih imate. Pazite tudi na svojo vitalnost in poskrbite za svoje zdravje in notranje ravnovesje. Višek trenutnega vpliva bo v nedeljo. Luna v levu od srede naprej pa bo že prej spodbujala te energije. V petek Merkur prestopi v tehtnico in prinaša več priložnosti za harmonično povezovanje in razrešitev situacij. Komunikacija bo pomembna, morda pride pomoč s strani partnerja in vam pomaga finančno s svojimi resursi. Proti koncu tedna bo vse manj energije, saj smo že tik pred mlajem, ki se za vas dovrši na področju vaših partnerskih odnosov, kar konkretneje lahko pomeni tudi nov odnos ali pa vsaj novi sveži začetki.
 

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za september 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop-september-2022.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2022 na www.tomazgorec.si/horoskop.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga astrologinja Urška Osolnik, ki uspešno prepleta tradicionalno in moderno psihološko astrologijo. Uči na Astrološkem Inštitutu Mihaele Malečkar, hkrati pa svetuje in piše. Svetuje, da horoskop, tudi tedenskega, berete na podlagi svojega podznaka.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2022?

Za letni horoskop 2022 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2021 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

5/5 - (1 vote)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.