Smo Slovenci res tako butast narod?

Marko Žerjal, znan slovenski YouTuber in komik, je pred kratkim posnel zanimiv video, v katerem se je “lotil” Matjaža Obranoviča. Matjaža Obranoviča mogoče nekateri poznate kot rednega gosta oddaje Klepet ob kavi. Njegovo področje zanimanja so predvsem vesoljci. Ko ga človek nekaj časa posluša, dobi občutek, da je on oseba, ki največ ve o vesoljcih in vesolju. 

Priznam, da sem si vse videoposnetke oddaje Klepet ob kavi, v katerih nastopa Matjaž Obramovič, z veseljem ogledal. Če sem čisto iskren, se lahko neumnostim, sicer simpatičnega gospoda, iz srca nasmejiš. Hkrati pa se vprašaš, kaj je danes narobe z ljudmi, ki verjamejo takim neumnostim?

Zelo vesel sem, da se je našel nekdo tak, kot je Marko Žerjal, ki si je vzel čas ter o vsem skupaj posnel res dober in zanimiv video, ki si ga lahko pogledate spodaj.

Ko človek pogleda videoposnetek, ne more verjeti, ali je to res ali samo sanja. Svet postaja čedalje naprednejši, ljudje so vsak dan bolj izobraženi in imajo vse informacije na dosegu roke. In kljub vsemu verjamejo takim neumnostim. Še moja pokojna stara mama, ki se je rodila leta 1907 in je bila večino svojega življenja brez radia, ne bi verjela takim neumnostim. Naj še dodam, da je moja stara mama dokončala samo nekaj razredov osnovne šole. 

Res se sprašujem, kaj je danes narobe z ljudmi, da je toliko, se opravičujem izrazu, ampak ne morem reči drugače, “butastih” ljudi. Po mojem je krivo to, da nam je danes prelepo na tem svetu in se potem začnemo ukvarjati s takimi neumnostmi. Včasih so morali ljudje trdo delati za preživetje in se niso imeli časa ukvarjati s takimi brezveznimi vprašanji, kot so vesoljci. Prepričan sem, da se danes s takimi stvarmi še vedno ne ukvarjajo tisti ljudje, ki trdo delajo. 

Marko Žerjal, vsa čast vam za ta videoposnetek, da ste ljudem nastavili ogledalo, v kakšni družbi živimo danes. Upam, da ljudje končno spregledajo, da vse te stvari človeštvo vodijo v propad. 

Če menite, da je Marko Žerjal naredil dober video posnetek, se naročite na njegov YouTube kanal, ima še veliko dobrih videoposnetkov. Je pa tale o vesoljcih zagotovo eden boljših.

Če se želite malo nasmejati, si poglejte spodnji videoposnetek oddaje Klepet ob kavi, v kateri Matjaž Obramovič govori o vesoljcih in vesolju. Je zelo smešno, ampak žal tudi zelo žalostno! Je pa potrebno priznati, da je gospod zelo dober govornik. Če bi šel v politiko, bi mu svoj glas zagotovo zaupalo veliko volivcev.

Za konec naj še povem, da sam osebno verjamem, da nekje v vesolju obstaja življenje, ker je vesolje preprosto preveliko, da se ne bi še nekje razvilo življenje, kot se je na Zemlji. V Boga pa drugače ne verjamem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja