Želiš iti na zanimivo potovanje popolnoma brezplačno?

Bi se želeli odpraviti na zanimivo potovanje, ki ga ne boste nikoli pozabili? In to popolnoma brezplačno? Če je vaš odgovor pritrdilen, berite naprej.

V mesecu septembru se odpravljam na tritedensko potovanje z avtom. Namen imam obiskati Gruzijo, Armenijo in Turčijo. Verjetno mi ni potrebno razlagati, koliko zanimivosti te države nudijo in kaj vse lahko kot popotnik na tem potovanju doživi. Prepričan sem, da desetkrat več kot večina ljudi doživi v celem življenju. 

Ker želim s tega zanimivega potovanja pridobiti čim več dobrih prispevkov za svoj blog, slik in videoposnetkov, sem pripravljen nekoga vzeti s seboj popolnoma brezplačno. Kaj to pomeni? Da vam za udeležbo ne bo potrebno plačati niti centa. Poleg tega bom osebi, ki bo šla z mano, plačal za stvari, ki jih bo delala zame. A je še kaj lepšega kot to, da greš na tako zanimivo potovanje popolnoma brezplačno in zraven še zaslužiš? Če vas zanima, si več o potovanju lahko preberete na www.tomazgorec.si/prosta-delovna-mesta. Če to vidite kot priložnost zase, izpolnite prijavnico.

Moram pa jasno povedati, da mislim tole priložnost ponuditi osebi, ki je res delavna in odgovorna. Drugače me ne zanima, ali si ženska ali moški, lep-a ali malo manj lepa-a, mlad-a ali stara-a. Zanima me samo to, da si oseba, ki je sposobna za moj blog napisati dobre in zanimive članke s potovanja, ter da si, kot že rečeno, delavna in odgovorna oseba! No, malo je pomembno tudi to, da se bova z osebo na potovanju zares ujela in se imela dobro. Sicer se mi zdi, da se je velika večina mojih sopotnikov, ki so potovali z mano, imela prav dobro. In tudi jaz z njim. 

No, se že veselim prihajajočega potovanja. Vem, da bo noro in nepozabno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja