85.000-krat hvala

Iskrena hvala vsem, ki me spremljate na socialnih omrežjih. Še dodana zahvala gre vsem tistim, ki redno komentirate moje objave in sodelujete v razpravi. Nikoli si nisem mislil, da me bo na socialnih omrežjih spremljalo tako veliko število ljudi ter da bom deležen takšnih pozitivnih odzivov. Res iskrena hvala vsem!

Na socialnih omrežjih me spremlja danes spremlja že več kot 130.000 oseb. Največ na moji Facebook strani, kjer smo pred kratkim presegli število 85.000 sledilcev. 

Še posebej me veseli dejstvo, da imajo v zadnjem času moje objave tako velik doseg. Videoposnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj, je do sedaj imel že več kot 800.000 ogledov. 

V zadnjem času ima kar veliko mojih videoposnetkov, ki jih objavim na Facebooku, več kot 200.000 ali celo 300.000 ogledov. To je res neverjetno. 

Vse več sledilcev dobivam tudi na socialnem omrežju TikTok. V dobrem pol letu resnega dela sem prišel do več kot 18.000 sledilcev, kar se mi zdi super. Na TikToku me najdete pod imenom Tomaž Gorec. Boste pa na TikToku našli tudi take videoposnetke, ki jih drugje ne objavim. Na TikToku velikokrat objavim tudi kaj takega, česar si ne upam objaviti na Facebooku. 

Velik preskok pri kreiranju vsebine sem naredil pred časom, ko sem šel na potovanje v Bosno in Hercegovino z znancem, ki je top strokovnjak za snemanje videoposnetkov in obvlada tudi YouTube. Njegovi videoposnetki so imeli na YouTubu več kot tri milijarde ogledov. Od njega sem se ogromno naučil in popolnoma spremenil pogled na nekatere zadeve. 

Rezultat najinega tridnevnega potovanja je med drugimi tudi spodnji videoposnetek, ki je moj prvi dokumentarni film. Na ta videoposnetek sem res ponosen. Če si ga še niste ogledali, bom zalo hvaležen, če ga boste na koncu tudi napisali svoje mnenje.

 

Če vam je bil moj dokumentarni film všeč, predlagam, da kliknete na naslednjo povezavo https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj YouTube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov iz različnih lepih krajev. 

Če bodo zadeve šle tako naprej, imam realno možnost, da do konca leta na svoji Facebook strani pridem do 100.000 sledilcev. Ali mi bo to uspelo, je najbolj odvisno od tega, na koliko zanimivih potovanj bom šel do konca leta. V načrtu jih imam kar nekaj. Upam, da mi jih ne bo prekrižala kakšna nenadejana koronakriza. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja