Marko Žerjal me je prvič “skenslal”, drugič pa je rekel DA

Marko Žerjal je zelo znana oseba na slovenski Youtube sceni. Na svojem Youtube kanalu ima skoraj 60 tisoč sledilcev. Njegovi videoposnetki so zanimivi, izvirni in včasih tudi provokativni. 

Glede na to, da sem se pred slabima dvema letoma začel resno ukvarjati s snemanjem za moj Youtube, sem iskal načine, kako bi zame izvedelo čim več ljudi. Na svoje videoposnetke sem dobival zelo veliko pozitivnih komentarjev, vendar se je število sledilcev zelo počasi povečevalo. Prepočasi, zato sem razmišljal, kaj lahko naredim, da bo to šlo hitreje.

Marko Žerjal se v nekaterih svojih videoposnetkih dela “malo norca” iz nekaterih ljudi. Iz nekaterih tudi upravičeno, ker promovirajo neke “nategancije”. O enem od teh videoposnetkov sem celo napisal članek, ki si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/marko-zerjal. In tudi pogledate Markov video. 

Najde pa Marko tudi takšne, iz katerih se jaz nikoli ne bi norčeval. V spominu imam nekega glasbenika, ki se trudi in ima veselje, vendar mu vse skupaj ne gre najbolje od rok. 

Tako sem prišel na super idejo, da bi Marko posnel video o meni. To bi bila super promocija zame, Marko bi pa s tem nekaj zaslužil, saj sem mu bil to reklamo pripravljen tudi plačati. 

Pisal sem mu in mu povedal za mojo idejo, vendar nad njo ni bil ravno navdušen. Kar malo razočaran sem bil nad tem, saj sem bil prepričan, da bi to bila super ideja. No, še danes se mi to zdi super ideja. 

Drugič sem Marka kontaktiral pred dobrima dvema tednoma in ga vprašal, če je pripravljen narediti intervju. Kontaktiral sem ga, ker sem imel ravno pot na Primorsko. Sicer ga ne bi, ker sem bil prepričan, da ga intervju ne bo zanimal. Če smo čisto iskreni, bi od tega intervjuja jaz imel veliko več koristi kot on. On je namreč uveljavljen Youtuber in ne potrebuje moje reklame.

Ampak Marko je privolil in naredila sva intervju, ki si ga lahko pogledaš na spodnjem posnetku. 

Če vam je bil intervju všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Ostale moje intervjuje najdete na https://bit.ly/intervju_s_Tomazem

Za ta intervju sem Marku izredno hvaležen! Mislim, da se on niti ne zaveda, kakšno uslugo mi je naredil. Nisem imel korist samo zato, ker sem dobil nekaj sledilcev, ki redno spremljajo Marka in so sedaj začeli še mene. Pomagal mi je tudi pri tem, da bom sedaj veliko lažje delal intervjuje z ostalimi slovenskimi influencerji. Če bom nekomu rekel, da sem naredil intervju s tako znanim Youtuberjem, kot je Marko Žerjal, bo marsikdo prej pristal na intervju, kot bi sicer. Veste, teh ljudi res ni tako enostavno dobiti za intervju! 

V glavnem, te Markove usluge ne bom nikoli pozabil in upam, da se kdaj pojavi možnost, da mu jo vrnem. 

V intervjuju, ki si ga lahko pogledate v zgornjem videu, sem Marka tudi vprašal, zakaj me je zavrnil, da bi o meni posnel video. Odgovoril je, da ni videl možnosti, da bi o meni naredil zanimiv video. Jaz se z njim seveda ne strinjam. Mislim, da je veliko stvari, iz katerih bi se lahko norčeval in bi bile smešne. Zagotovo bi lahko kar nekaj posnel na to temo, ‘da star dec na potovanja jemlje mlade punce’. No, to sem sicer delal včasih, sedaj ne več. Zadnja je bila punca, ki jo vidite na www.tomazgorec.si/plitvicka-jezera. Stara je bila samo 18 let. O tem bi se zagotovo dalo kaj povedati. 

Še eno lepo mlado punco, s katero sem kar nekaj prepotoval, najdete na www.zasluzek.org/zaposlitev-sanja. Če bi dandanes z njo potoval, bi ljudje imeli veliko za povedati. Takrat nisem dobil tako zelo veliko kritik, ker še nisem imel toliko sledilcev. 

Kako je bilo potovati s Petro, si preberi tukaj

Marko bi se lahko spravil name tudi zato, ker živim pri mami. Skratka, mislim da bi lahko posnel dober video, ki bi ga njegovi in tudi moji sledilci z veseljem pogledali. Ampak ni nobene zamere. Pravico se ima odločiti, kakor želi. In tudi jaz ne bi želel, da Marko karkoli snema, ker se mu ne zdi 101% v redu!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja