Časopisi pišejo, da okoli hodiš z mladoletnicami

Dober teden nazaj me po telefonu pokliče znanec, ki me že dolgo časa ni poklical. Brez pozdrava mi reče: “A veš, da cajtngi pišejo, da okoli hodiš z mladoletnicami?” Takoj sem vedel, da je imel v mislih članek, ki ga je objavil Svet24 na svoji spletni strani. Preberete si ga lahko na https://bit.ly/mladoletnice

Ker sem vedel, da je znanec neizmerno užival v tem, da so me mediji razkrinkali, sem se naredil neumnega, da ne vem, da bi kakšni časopisi kaj pisali o meni in ga vprašam, kaj pišejo. On mi odgovori, da pišejo o tem, da hodim na potovanja z mladoletnicami. Nato ga še vprašam, v katerem časopisu je to pisalo. On mi odgovori, da ne ve, da ga je poklical en najin skupen znanec in mu je to povedal. Vprašam ga, kaj točno mu je povedal ta znanec. Odgovor je bil, da mu je povedal samo, da se pišejo zelo grde stvari o meni in da je bil zaradi tega zelo zaskrbljen. 

Moj odgovor, glede na to, da je znanca skrbelo, ker se o meni grdo piše, je bil, da tega znanca niti malo ne skrbi, da se grdo piše o meni, in dodam, da mu je bil ta prispevek najlepša stvar, ki se mu je zgodila v letu 2023. Niti, ko je šel na dopust, ni bil tako vesel. 

S tem, ko sem znancu povedal mnenje o skupnem znancu, ki ga je klical, sem hotel tudi znancu namigniti, da je on popolnoma isti. Vsaj eno leto me ni klical. Ko pa se pojavi nek prispevek, v katerem bi se slabo pisalo o meni, me pa pokliče takoj. Upam, da je razumel moje sporočilo. Danes mi je kar malo žal, da mu nisem kar direktno povedal, da sta oba ista. 

Pri takih stvareh je najbolj žalostno to, da ljudje sploh ne preberejo članka in točno vedo, kaj je pisalo. Namreč, če bi prebrali članek, bi videl, da v članku ni nič slabega napisanega o meni. Prej pozitivno kot negativno. Namreč, če sem jaz članek prav razumel, je bilo sporočilo članka, da ljudje nekatere stvari prehitro sklepajo. In nisem šel na potovanje z mladoletnico, vse punce, s katerimi sem šel na potovanje, so bile polnoletne. Tisti ljudje, ki so mi želeli škoditi, so hitro spremenili besedo mlada punca v mladoletnico. 

Seveda obstajajo tudi ljudje, ki so prebrali članek v celoti in v njem vidijo vse najslabše, kar se tiče mene. Dostikrat se zgodi, da človek sliši tisto, kar želi slišati, ne tisto, kar je bilo povedano. 

Članek se nanaša na moje potovanje s sopotnico Renato, ko sva obiskala Madžarsko. Že takrat, ko sva bila na potovanju, je veliko nevoščljivih Slovenčkov zaskrbelo, če z Renato kaj imava. Če sva par, če seksava … Teh komentarjev je bilo tako zelo veliko, da sem takrat na to temo posnel video. Videa nisem javno objavil, ampak sem poslal povezavo samo tistim sledilcem, ki so naročeni na moje privat videoposnetke. Če želite dostop do mojih privat videoposnetkov, kliknite www.tomazgorec.si/zelim-dostop in izpolnite obrazec. Dostop je popolnoma brezplačen. 

Po objavi prispevka na Svet24 sem se odločil, da ta video objavim javno.  Ogledate si ga lahko na https://youtu.be/c0hBUDxyg5k?si=iAsKc91fVAK4Eco0 ali spodaj. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov z različnih lepih krajev.

Kako sem se imel s sopotnico Renato na potovanju po Madžarski, si lahko pogledate v spodnjem videoposnetku.

Seveda je Svet24 povezavo do članka objavil na svoji Facebook strani, na katerega je bilo napisanih več kot 600 komentarjev. Čeprav sem sprva mislil, da bom doživel javni linč, je bilo na moje presenečenje ravno obratno. Namreč 80 odstotkov komentarjev je bilo meni v podporo. Večina so ljudje so pisali, da vsak, ki je star 18 let, gre lahko kamorkoli hoče s komerkoli hoče. 

Eden najboljših komentarjev je bil od gospe Irene, ki je napisala, da nekaterim ni nikoli všeč, s kom grem. Ni jim všeč, če grem z mamo, ni jim všeč, če grem s punco …

Najbolj me presenetijo nesramni komentarji poslovnih profilov na Facebooku. En tak primer je komentar podjetja Merilna Tehnika Taho. 

Podoben komentar si je privoščil tudi Inštant Foto, ki ga je po mojem zmotilo to, da so me proglasili za popotnika. Najbrž ga moti tudi to, da imam v nazivu moje Facebook strani tudi besedo fotograf. To veliko fotografov zelo zmoti.

Alenka Magister in Tomas Hribolaznik sta ugotovila, da puncam, ki hodijo z mano, zagotovo plačujem. Alenka Magister to celo ve iz prve roke. Tomas Hribolaznik in njegova žena sta tudi moja zvesta hejterja, ki sicer trdita, da jih moti samo to, da sem v gorah in tudi drugje premalo previden in da s tem v nevarnost spravljam sebe in druge. Tomas Hribolaznik je s komentiranjem tega prispevka dokazal, da ga ne moti samo to, da sem neodgovoren v gorah, ampak tudi to, da grem na potovanje z mladimi puncami. 

Zelo nesramen in pameten je bil Boris Grahek. Ni bil sicer nesramen do mene, je pa bil zelo nesramen do mojih sopotnic.

Matej Grahek mi je povedal, da če bi šel z njegovo hčerko, se to ne bi dobro končalo zame. Ne vem sicer, ali je Matej Grahek kaj v sorodu z Boris Grahek, ki je avtor zgornjega komentarja. 

 

Gospa Nika Golavšek je rekla, da ji gre na bruhanje, ko me vidi. Upam, da ne bo imela zaradi tega kakšnih hujših zdravstvenih težav. 

Robert Primožič je bil včasih skoraj moj sovaščan. Živel je v Trebnjem in sva hodila v isto šolo. Parkrat na leto mi napiše kakšen grd komentar in misli, kako je zelo pameten. V enem komentarju mi je celo napisal, kako me je spoštoval zaradi diskoteke Africa, to kar delam sedaj, je pa čisto mimo. Roberta Primožiča sem sicer vedno imel za zelo inteligentno osebo. Kar se tiče njegove inteligence, me je malo razočaral, da je mislil, da sem jaz tako neumen, da mu bom verjel, da me je kdaj spoštoval. 

Anita Cretnik ni mogla razumeti, kako gre lahko mlada punca na potovanje z tako neprivlačnim starem moškem kot sem jaz. 

En boljših komentarjev je napisal Bojan Omaha, ki me je malo nasmejal. 

Največ nesramnih komentarjev je napisal Peter Čevdek

Peter Čevdek je eden od mojih najbolj zvestih hejterjev. Ko začne on pisati komentarje, jih vedno napiše vsaj več deset. Isto je bilo tudi tokrat. Peter Čevdek tokrat ni žalil samo mena, ampak je bil nesramen tudi do drugih.

 Ne bom komentiral in objavil vse komentarje, ki jih je napisal Peter Čevdek. Bo par dovolj. 

V prvem komentarju spodaj lahko vidite, kako se je gospod Peter Čevdek pohvalil, kako dober nasvet je dal svoji hčerki, ki je stara 17 let. Povedal ji je, da je inteligentna, da lahko postane karkoli hoče, ampak da če se bo včasih naredila kokoš, bo najbolje prišla čez. Upam, da je inteligentna hčerka bolj pismena od njega. 

Gospoda Petra sem vprašal, če njegova hčerka, na katero je tako zelo ponosen, bere te njegove komentarje. V naslednjem komentarju mi Peter Čevdek odgovori, da se vsi (verjetno je mislil celo družino) zabavajo na moj račun. 

V naslednjem komentarju Peter Čevdek pove, da je njegovo delo, da razkrinka takega bleferja, kot sem jaz. Na to mu odgovori gospa Vika in ga vpraša, s kakšnim namenom in pooblastili se je lotil razkrinkati mene? Vika doda tudi, da gre najbrž samo za zavist. 

Komentar Vike Petra zelo razjezi. Napiše, da njega bi bilo sram na mojem mestu, da pri mojih letih živim pri starših kot vol v štali na račun staršev. Ne pozabi tudi dodati, da ima dva krasna šolajoča otroka. Seveda njunim otrokom želim vse dobro, dvomim pa, da sta ona dva tako ponosna na njega kot on na njih. Me res zanima, če res bereta njegove komentarje. Po mojem jih ne. 

Zelo dober komentar je gospodu Petru napisal uporabnik Kr En in potem še Vika, ki se je spraševala, če je gospod Peter Čevdek zaljubljen vame. 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja