Mlada punca se je bala, da jo bom spolno nadlegoval

Enkrat sem se z eno mlado punco dogovoril, da greva čez vikend skupaj na morje. To je bil dogovor v okviru enega mojega projekta, ko sem nudil neko zanimivo službo.

Punca se je javila na moj oglas in dobila sva se na krajšem sestanku. Kmalu po sestanku sem ji pisal, če je zainteresirana, da gre z mano na vikend izlet na morje, da sem malo bolj spoznava, da bova videla, kako se ujameva. Punca je bila za in dogovorila sva se, kje in kdaj jo poberem. 

Ko sem prišel na dogovorjeno mesto, sem izstopil iz avta in ji dal stvari v prtljažnik. Preden se je usedla v avto, me je vprašala, če se usede zadaj. Jaz sem ji odgovoril, naj se usede spredaj, češ zakaj bi se zadaj. 

Takoj sem videl, da je punca nekaj živčna. Pojma nisem imel, zakaj. Ko sva bila v avtu okoli deset minut, me punca vpraša, kje pobereva še ostale. Jaz jo čudno pogledam in vprašam, katere ostale. Ona mi odgovori, da sem ji v mailu napisal, da nas gre na ta izlet več. Odgovoril sem ji, da tega zagotovo nisem napisal v mailu! Ona je še vedno trdila, da sem ravno to napisal. Tako zelo me je prepričevala, da sem začel razmišljati, če sem mogoče res napisal kaj dvoumnega in ne dovolj jasno, da greva sama na vikend izlet. 

Kako se je zgodba odvijala naprej, izveste v novoletnem LIVEstreamu na mojem Youtube kanalu. Zgodba je dolga, polna zapletov in zanimiva. 

Za ogled videa kliknite www.youtube.com/live/1NIR61lCHeo?si=iBxqhvvvzJaJ1X15, ali poglejte video spodaj. 

Predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko zanimivih videoposnetkov.

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja