Nagradne igre z bogatimi nagradami

Nagradne igre so super zadeva. Sam velikokrat sodelujem v njih in tudi veliko krat prejmem nagrado. V zadnjem času sem za nagrado dobil vsaj 5 knjig, dva seminarja in še kaj bi se našlo.

V našem podjetju organiziramo veliko nagradnih iger za svoje projekte in tudi za naše stranke. Ker je teh nagradnih iger kar nekaj, sem se odločil, da bom na tej strani objavljal vse nagradne igre, ki so trenutno aktualne.

Ker vem, da boste zelo hitro pozabili na tole mojo spletno stran, sem se odločil, da vas bom o novih nagradnih igrah obveščal še preko elektronske pošte. Če želite biti obveščeni, izpolnite spodnji obrazec. Če se boste nekega dne odločili, da ne želite več prejemati mojih elektronskih sporočil, se boste lahko odjavili z enim klikom.

 

 

 

Seznam trenutno aktualnih nagradnih iger

Prestižni vikend paket za dve osebi

Ste že bili kdaj v hotelu s petimi zvezdicami? Jaz že zelo dolgo časa ne, vendar sem prepričan, da mora biti neverjetno.

Na naši spletni strani Lepote Slovenije podarjamo vikend paket v hotelu Atlantida Boutique za dve osebi, ki vključuje zajtrk in večerjo, ter uporabo bazenov in savn. Hotel Atlantida Boutique se nahaja v Rogaški Slatini.

Za sodelovanje kliknite www.lepote-slovenije.si/podarjamo-prestizni-spa-odih.

Razvajanje za dve osebi v Rimskih termah

Če želite brezplačno dobiti vikend paket za dve osebe v Rimskih termah, ki vsebuje polpenzion in kopanje v notranjem bazenu, ga lahko dobite, če v Google vpišete prevajanje Dvojka in kliknete prvi zadetek. Tako boste prišli na spletno stran podjetja Dvojka d.o.o., kjer lahko sodelujete in se potegujete za to res lepo nagrado.

Kopanje za 2 osebi v Termah Čatež

Kopanje za dve osebi v Termah Čatež podarjam jaz na mojem blogu. Sodelujete lahko na www.tomazgorec.si/terme-catez.

V bistvu podarjam tri vstopnice za Terme Čatež. Tretjo bom podaril nekomu, ki komentiral moj video posnetek na https://youtu.be/90W-5Z6YTyE in sledil moj kanal na Youtube. Na ta video posnetek sem zelo ponosen in mi je zelo všeč. Verjamem, da bo tudi vam, zato si ga oglejte.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja