Tjaša uživa na otoku Tenerife

Tjaša ne mara zime. Da bi jo malo skrajšala, je za en mesec odšla na otok Tenerife, kjer po slikah sodeč neizmerno uživa in se ima super. 

Ker me je zanimalo, kako se ima, sva se prek Instagrama slišala v živo. Kaj nam je Tjaša povedala o življenju na otoku Tenerife, si lahko pogledate na spodnjem videoposnetku. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tomaž Gorec – Kam na izlet (@tomazgorec)

Če vam je bila ta oddaja v živo všeč, bom vesel, če mi začnete slediti na Instagramu. Poglejte si tudi Tjašin Instagram profil, kjer najdete veliko lepih fotografij z njenega zimskega dopusta. Tjašo najdete pod Zupan Tjaša. Lahko pa tudi samo kliknete www.instagram.com/zupan.tjasa in že ste na njenem profilu.

Tudi lani sta bila Tjaša in Domen mesec dni na otoku Tenerife. Ker sta bila že tam, sem si rekel, da se jima za dobrih deset dni pridružim. Kako smo se imeli lani, si poglejte na www.tomazgorec.si/tenerife-potovanje, kjer najdete slike in videoposnetke. Res je bilo super. Obisk otoka Tenerife vam zelo priporočam. Poglejte si moj prispevek na prejšnji povezavi. Prepričan sem, da boste tudi vi sklenili, da je tam zelo lepo in zanimivo. 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja