Vas zanima podjetništvo?

Podjetništvo

Vas zanima podjetništvo, denar, finance,…?

Če je vaš odgovor pritrdilen, vam svetujem, da si ogledate spletno stran Razkrito.com, kjer boste našli veliko nasvetov na temo podjetništvo, denar, zaslužek, finance, bogastvo,…

Avtor spletne strani je moj prijatelj Žan Nekrep. Žana je podjetništvo začelo zanimati že v mladih letih. Pri svojih sedemnajstih letih je že imel svoj spletno stran NajNaj.si. Leta 2006 je bil vodja projektov pri Gea College, leto kasneje občasni novinar za revijo Moje finance in vodja projektov, tržnik ter odgovorni urednik za franšizo InyourPocket.

Branje, oziroma poslušanje video vsebin svetujem vsem, ki jih zanima podjetništvo! Spletna stran Razkrito.com, je ena redkih slovenskih spletnih strani, katero obiskujem redno.

2 komentarja

  1. Že lep čas spremnljam njegov blog čeprav ga je zadnje čase malo zapustil (verjetno zaradi dopusta :)). So pa prispevki, ki jih ustvarja kar ok tko da priporočam ogled. Najnaj.si mi pa nekako ni tako všeč. Razkrito.com je boljše 😉

  2. Ja, tudi meni je razkrito.com boljše od najnaj.si. Ampak mislim, da še ni 100% izkoriščena stran. Videoposnetke bi se dalo bolje narediti. Včasih so preveč temni oz. je padec svetlobe tak, da je Žan preveč v temi oz. se ga ne vidi dobro. Prav tako se mi zdi, da včasih prepočasi govori in deluje tako naučeno ali pa kot da bi imel stvari napisane in bi jih bral. Malo bo to moral še izpilit. Sicer so pa sami nasveti ok. Res je, da ne odkriva nekaj novega, ampak to niti ni tako pomembno. Pomembneje je, da raznorazne informacije zbira na enem mestu in ti jih tako ni potrebno iskati po spletu. To je bistvo in to je ok.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja