Kakšne neverjetne pohvale sem dobil za seminar, na katerem sem predaval

Pred kratkim sva skupaj s Timom organizirala zanimiv brezplačen seminar, o katerem si lahko več preberete na www.tomazgorec.si/kako-zasluziti

Moja tema predavanja na seminarju je bila, kako uspeti na poslovnem področju in kako najti priložnosti za zaslužek. Tim pa je predstavil svojo težko življenjsko zgodbo, ki je lahko marsikomu za zgled in motivacijo. Del Timove življenjske zgodbe si lahko preberete na www.tomazgorec.si/tim-bucar-ne-pustim-se-izkoriscati.

Glede na to, da sem v zadnjih dveh letih zaradi težav s koronavirusom predaval samo enkrat, nisem bil čisto prepričan, če bom predaval res dobro, ker sem pač malo iz forme. 

Že med samim predavanjem sem dobil občutek, da je udeležencem moje predavanje všeč. Po koncu predavanja pa sem vsem poslal elektronsko sporočilo in jih povprašal za mnenje o mojem predavanju. Odgovori, ki sem jih dobil, so bili presenetljivi. Dobil sem toliko lepih pohval, da sem kar malo ‘važen’. Pohval sem seveda zelo vesel, ker mi je to dalo nov zagon in veselje, da organiziram še kakšno podobno predavanje. 

V nadaljevanju si lahko preberete nekaj pohval, ki sem jih prejel. 

Tomaž, pozdravljen,

sem si vzela pravico in bom kar na TI. Tvoje predavanje lahko ocenim s petko. Ne samo včeraj, ampak vedno si zelo preprost, jasen in predvsem zelo iskren v svojem pripovedovanju ne glede, za katero temo gre (mislim tudi na vse tvoje posnetke, ki si jih ogledam). Zelo mi je všeč, da vse svoje uspehe in tudi neuspehe vedno podeliš s poslušalci/gledalci.
Kadarkoli te poslušam/gledam, vedno najdem kakšno uporabno stvar, ki je še nisem slišala/videla. Kar tako naprej.
S Tjašo se pa le sprehodita po prelepi Sloveniji, predvsem po še neraziskanih kotičkih, da bomo tudi mi kaj imeli od tega, ko bomo lahko gledali posnetke.

Lep pozdrav,

Bučar Štrok Damjana

S Timom sta pripravila zanimivo predavanje in zadovoljna sem, ko sem videla, da sta osebi, ki sem ju povabila zraven, tudi uživali. Vzdušje je bilo pozitivno in energijsko nabito. Tim nas je osupnil s svojim spektrom dejavnosti, ki jih izvaja, in neverjetno raznolikostjo idej za iskanje priložnosti. V njegovem primeru se je lepo videlo, kaj se vse da, če daš na stran strahove in omejitve in greš naravnost proti svojemu cilju. Res pohvalno!!
Tvoja predstavitev pa je prikazala skromnost in preprostost osebe, ki se je zelo znašla v življenju in za to “fasado” skriva veliko spretnosti za pridobivanje priložnosti, znanj z različnih področij in sposobnosti za spreminjanje domnevnih pomanjkljivosti v prednost. Zabaven način pripovedovanja in jasno nizanje tvojih dosežkov so v nas utrdili zavedanje, da se vse da, če hočeš! Bi pa mogoče lahko naredil bolj “pompozen” zaključek, s pozivom h kakšni konkretni akciji npr. naredite načrt, kaj boste spremenili, pošljite mi sporočilo o vaših prvih korakih… itd. Verjamem pa, da verjetno ni bil tvoj namen, da bi moral brati goro sporočil in ljudem odgovarjati …

Skratka, bili smo zadovoljni in bi še kar poslušali, le da je bil prostor malo ponesrečeno izbran zaradi mraza!

Hvala vama za odlično predavanje in veliko takih še v bodoče! OCENA 5

Lep pozdrav, Marjetka, Sebastjan in Anamari

Bi ocenila kar s 5. Sem uživala. Dobila novo motivacijo. Edino zeblo me je. Bi vas lahko poslušala še več ur. Hvala. Sem dobila veliko idej zase. Vse dobro še naprej.
Se priporočam, če me obvestite, ko bodo še kakšna predavanja.

Maja Grošelj

Že dlje časa vas spremljam in mi je zelo všeč vaša iskrenost, stvari predstavite takšne, kot so, ne leporečite in imate zanimive vsebine.
Kar se pa predavanja tiče, ga ocenim s čisto petico, bilo je zelo zanimivo, povedane so bile bistvene stvari in predstavljene iskreno in transparentno.
Zelo mi je bilo všeč, da je svojo zgodbo povedal tudi Tim.
Lepo pozdravljeni,
Julija Šenveter

S seminarjem sem bil zadovoljen. Timova zgodba me je navdihnila in mi dala misliti, da se v težkih trenutkih lahko opomnim, da je nekaterim ljudem še težje in močno upam, da se bo v naši državi nekaj spremenilo na tem področju, saj si ljudje, kot je Tim, zaslužijo vsako možno pomoč, da si lahko privoščijo terapije.

Zadovoljen sem bil tudi s predavanjem gospoda Tomaža, saj je dokazal, da se z vztrajnostjo zelo daleč pride. Spremljam ga že dalj časa na njegovem Youtube kanalu, zato mi je bilo zanimivo, da sem njegovo zgodbo in nasvete slišal še v živo. Zahvalil bi se vam tudi, ker ste me navdihnili, da sem si šel zaradi vašega videa lansko poletje tudi sam pogledati letalsko bazo v Željavi, saj me take stvari naše bivše države zelo zanimajo.

V celoti sem bil s seminarjem zadovoljen in mu dajem oceno 5/5. Zahvaljujem se vsem govorcem in g. Hriberskemu za njegovo knjigo.

Lep pozdrav!

Žan Požek

Tomaž, najprej zahvala za tvojo in Timovo predstavitev.

Glede na to, da se že več kot 30 let ukvarjam s predavanji, delavnicami na temo medčloveških odnosov, sem bil presenečen nad tem, da obstajaš, spoštovanja vreden človek, ki globoko ceni odnos, ga krepi in zelo človeško, enostavno, preprosto in iskreno spodbuja.

Tvoj večer bi težko uvrstil med predavanja ali celo seminarje in ga dejansko sploh ne bi ocenjeval (oz. ga ne upam ocenjevati). Z mailom pa mi sedaj ponujaš “anketno” priložnost, da se izrazim, in sicer z višjo “vibracijo”, z neko visoko spoštovano moralno in etično noto stvarstva, ki danes na splošno izgineva, se staplja v neko vrsto vsesplošne vehemence in konkurenčnost. Ne skrivaš znanja/ izkušenj, procesne logike razmišljanja in ne prodajaš neke citirane vrstice “strokovnjakov”, ker preprosto bogato daš sebe: Lahko se daš, če se imaš! In ti se imaš, ti si, in to iskreno spoštujem.

Prepričan sem, da s svojimi večeri navdušuješ, vračaš ljudi nazaj k sebi, vlivaš upanje in ponovljivo pri različnih situacijah postavljaš realen kompas s smerjo, po kateri se lahko prepričljivo in varno hodi. Si dejansko zaupanja vreden človek, ki čuti sebe in publiko, ki jo imaš pred sabo.

Vesel sem, da sem te spoznal in veselilo bi me, da lahko ob priliki poklepetava ob čajčku ali kavi; imam notranji občutek, da bi se lahko našla v mnogih izhodiščih … Morebiti pa tudi za kakšen skupen projekt; brez kakršnihkoli obveznosti.

P.S.
Najbrž se ti poraja vprašanje, zakaj sem se udeležil tvojega večera (sva se udeležila z Adriano/partnerico) … Preprosto zato, ker že nekaj časa razmišljava, da bi svoje vsebine in izkušnje, seveda v prilagojeni obliki, podala širši množici (laični in strokovni javnosti) na video material npr. na Youtubu … Ker se s to tehnologijo zasnove, izvedbe in vzdrževanja spoznavava na novo, sva ti glede spoznavanja vsebinskih vzorcev toliko bolj hvaležna. Najina predavanja, delavnice, seminarji so bili kot izdelki zaradi specifike dela popolnoma ustavljeni (pandemija …). Zato sedaj sledi sprememba v vsej svoji surovosti, ta pa je vedno in vselej stalnica v življenju …

Z željo po morebitnem srečanju te srčno pozdravljam,

Rajko Škarič

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja