Vabim te na prijetno druženje, kjer te bomo počastili z okusnim hamburgerjem

Z Matjažem Zormanom, ki je lastnik Slovenia Eco Resorta pod Veliko planino, bova sedem ljudi povabila na prijetno druženje in okusen hamburger. Na druženju se nam bosta pridružila tudi Tjaša, s katero obiskujem lepe kraje po naši Sloveniji, in njen fant Domen, ki je pevec popularne skupine Calypso. Družba bo torej zelo zanimiva in prepričan sem, da se bomo imeli super.

Hamburgerje, s katerimi vas bova počastila z Matjažem, bova pripravila midva osebno. V bistvu bodo narejeni pod taktirko Matjaža, jaz bom samo njegov pomočnik oziroma vajenec. Že dolgo časa se namreč želim naučiti delati dobre hamburgerje. In če me to lahko kje naučijo, je to ravno v Slovenia Eco Resortu, kjer imajo res odlično hrano. Kako dobro sva s Tjašo jedla tu, si poglejte na www.tomazgorec.si/slovenia-eco-resort. Obvezno si poglejte videoposnetek, na katerem Tjaša preizkuša vse te dobrote. 

Omenjeno druženje bomo imeli v ponedeljek, 4. aprila, z začetkom ob 14. uri v Slovenia Eco Resortu. Slovenia Eco Resort se nahaja v Godiču pri Kamniku. 

Če bi želeli priti na hamburger in druženje, izpolnite spodnji obrazec. Med vsemi, ki boste izpolnili obrazec, bomo izžrebali 4 osebe, ki jih bomo povabili na druženje. Še dodatne 3 osebe pa bova izbrala s Tjašo po lastni presoji. Tako da v obrazcu spodaj napišite, zakaj si želite priti na to druženje, in naju poskusite čim bolje prepričati, da izberemo ravno vas. 

  Ime in priimek:*

  E-mail:*

  Vaša telefonska številka:*

  Zakaj bi želeli priti na srečanje?:

  Upam, da se vidimo na srečanju.

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja