Želiš dobiti polaroid fotoaparat popolnoma brezplačno?

Bi želeli dobiti polaroid fotoaparat, kot ga vidite zgoraj na sliki, popolnoma brezplačno?

Ali veste kakšen je polaroid fotoaparat? To je tisti fotoaparat iz katerega takoj pride slika na papirju. Nad takimi fotoaparati so navdušeni še posebej otroci. To vem zato, ker ga ima nečak in me je enkrat ponosno slikal. Sliko imam še sedaj, ker sem na njej kar dobro izpadel.

Polaroid fotoaparat je dan danes zanimiv tudi zato, ker imamo vse slike v digitalni obliki in jih običajno nikoli več ne pogledamo. Če bi jo imeli na papirju, bi jo večkrat. Še lepše pa je, če damo sliko v okvir in jo damo na steno. Tako imamo lep spomin.

Več informacij o samem fotoaparatu in modelih, najdete na www.bigbang.si/polaroid-now-bel-fotoaparat-120766-izdelek-677055.

Nagradna igra je končana!

Srečna nagrajenka je Karin Močnik.

Ocenite to stran

73 komentarjev

 1. Da bi lepe trenutke slikala najbolj z hčerkama ki tako hitro rasteta in z psom ki je sedaj tudi pomemben družinski član…vse pa dobro hranila .

  1. Fotoaparat bi mi dobro služil na potovanjih, ki jih je sicer v teh časih manj. Ampak si že dolgo želim ravno takšen fotoaparat 🙂 ob prihodu novega družinskega člana pa bi bil piko na i saj bi fotografije lahko takoj dali na steno, kjer imamo razvite slike posebnih dogodkov!

 2. Z veseljem se pridružim sodelovanju v vaši nagradni igri. Upam, da bo kaj sreče. Če ne, pa tudi prav. Važno je sodelovati.
  Hvala za povabilo.
  Želim vam miren božič in zdravo, prijazno ter srečno novo leto 2021.
  Obenem vam želim še veliko lepih in varnih potovanj.
  Nada Horvat

  1. Z veseljem sodelujem za tako lepo nagrado moja hčerka bi se ga zelo razveselila, ker si ga že dolgo želi, držim pesti zanjo.

  2. To bi bilo popolno veselje za našo 5 člansko družino in popolno za ujem popolnih trenutkov v objektiv in hitro fotografijo.

  1. Z veseljem bi imela fotoaparat,katerega bi podarila mlajši hčerki. Obožuje fotografiranje in slike. Vesele praznike,in držim pesti.

   1. Zelo bi bila vesela foto aparata ze dolgo si ga zelim da bi lahko posnela veliko slik svojih otrok za spomin

  2. Jst bi taj foto aparat poklonila mojemu otroku obožuje slikati hvala za vabilo v nagradni igri.
   Lepe praznike vi želimo.

  3. Sodelujem za čudovito nagrado ,s katero bi svoje pohode in dogodivščine v naših prečudovitih gorah ovekovečili moji 4 škrati

  4. Zelo se bi ga razveselila hcerka Mojca, ki 5.januarja praznuje svoj 9.rojstni dan in je zelo zalostna, ker se ne sme druziti s prijatelji?

 3. Pozdravljeni,
  Sodelujem v nagradni igri, zeli bi nama z punco prisel fotoaparat s katerim bi lahko ujela usako neprecenljivo sekundo dozivetja, koder naju bi popelalo. Upam da se pa mogoče prav meni izpolni želja in bom mogoče lastnik neprecenljivega darila. “Finger crossed” ?.
  Lepe božične praznike ter srečno v novo leto.
  Lp nejc

 4. Se popolnoma strinjam. Lahko daš natisniti album, ampak koliko sem jih že? Nobenega. Začel sem pripravljati direktorij, ampak slik je bilo toliko in tako težko jih je bilo izbrati, da sem vedno obupal.

 5. Zelo bi si želela fotoaparata, saj sem po dolgem času začela zopet hodit oz. se rekreirat, in bi mi zelo prav prišel da si zabeležim vse lepe točke in mogoče tudi predajam naprej, da bi ljudje videli kako lepa je naša Slovenija.

  1. Fotoaparat bi uporabljali skupaj s hcerko in sproti polnili druzinski album. Na telefonu se slike hitro izgubijo. Vsec mi je tudi pristnost fotografij in ujeti trenutki, saj naredis le en posnetek in ne tako, kot s telefonom, da lovis popolnost z vecimi slikami. Tukaj je ena in ta sigurno cudovita, za najlepsi spomin.

  2. S prijateljicami gremo dostikrat v naravo in vedno recejo,da sem jaz glavni fotograf?vsak mesec se trudim sproti razvijat slike,ampak mi ne uspe.S tem fotoaparatom bi bilo vse olajšano?l

 6. ….to bi bilo lepo darilo za rojstni dan in novo leto….vnaprej hvala, da nam omogočate sodelovati v nagradni igri, ter vesele praznike in Srečno 2021, pa čimveč potovanj vam želim…

 7. To bi bilo zame najboljše za in najlepše darilo, ker si ga sama ne morem podariti. In še to, fotografiram fulllll rada
  Mother nature je zakon

 8. Bila bi neizmerno srečna če bi bila izžrebana za fotoaparat- poklonila bi ga vnuku, saj si ga želi, a jaz mu ga ne morem kot upokojenka in glede na prihodke kupiti…………

 9. Želela bi imeta polaroidni fotoaparat, saj imam dve punci ki se navdušujeta bad fotografiranjem tako narave kot ljudi in sebe. ???

 10. Zelo bi bila vesela fotoaparata, saj si ga ne morem privoščiti. Ostanite zdravi in lepe Božične praznike, ter srečno Novo leto 2021.

  1. Zelo bi bila vesela fotoaparata, še bolj kot jaz bi ga bila pa vesela moja hčerka Julija, ki zelo rada fotografira in ustvarja…..

 11. Sodelujemzase,moja strast je slikanje ,narave in vse kar je povezano z naravo.
  Ce bi bila izrebana bi bila zeko vesela,pa se gsm nebi bil toliko obremenjen!

 12. Oh, kako bi bila vesela takšnega fotoaparata – spomnim se, da je bil popularen že v času moje mladosti, vedno se mi je zdel zanimiv, pa žal nikoli ni prišlo do tega, da bi postala njegova lastnica.

 13. Z veseljem sodelujem za super nagrado. Žrebanje je pa prav na moj rojstni dan in bi bilo lepo , da bi ga dobila za nagrado in darilo

 14. Z veseljem sodelujem v nagradni igri, fotoaparat bi podarila bodočemu Dedeku, ki zelo rad slika in še kako prav bi mu prišel v tem trenutku, ker praznuje v kratkem 60 rojstni dan in bo prvič tudi postal dedek in to v tem času, ko praznuje rojstni dan takrat bi bilo popolno darilo, da bi z novim Fotoaparatom prvo Fotografijo naredil s svojo Vnukinjo.
  To bi bilo popolno in nepozabno darilo za njegov rojstni dan??

  1. Z veseljem sodelujem, sem ga ze pred leti gledala in si ga zelo zelela kupiti, vendar sem nekako odlasala. Sedaj pa bi bil pravi cas, za kako fotko z polaroidom.

 15. Rada fotografiram, hčerkica pa tudi. Tako bi hčerkica imela svoj pravi fotoaparat in bi lahko slikale obe in primerjale slike. Bilo bi zabavno.??

 16. Zelo rada fotografiram. In kasneje gledam ujeto v objektiv. Zelo bi bila vesela, da dobim fotoaparat. Skupaj z otroci bi odkrivala svet.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja