Bolj bi bil srečen, če bi dobil punco

Pred kratkim sem se pogovarjal s prijateljem, ki mi je rekel, da bi bil jaz veliko bolj srečen, če bi dobil punco.

Prijatelju sem odgovoril, da mogoče ima prav, mogoče tudi ne. Zagotovo pravega odgovora še sam ne vem. Po eni strani sem se navadil živeti sam, po drugi strani vem, da smo ljudje socialna bitja in smo ustvarjeni za to, da si ustvarimo družino in imamo otroke. Obstajajo raziskave, ki pravijo, da so ljudje, ki so v resni in dobri zvezi, bolj srečni in živijo dlje.

Če bi bil še enkrat mlad, bi se zagotovo poročil najkasneje do svojega 25. leta in imel tri otroke. Več na to temo sem že pisal in si lahko preberete na www.tomazgorec.si/ce-bi-bil-se-enkrat-mlad. Ampak sedaj sem starejši, navajen živeti sam in navajen na svojo svobodo. Nisem prepričan, če sem sposoben biti s kakšno žensko v vezi več kot en teden. Verjetno bi tudi katera koli ženska težko zdržala z mano več kot en teden. Priznam, da sem “težak”, kar se tiče vez. Najbrž tudi zato nisem bil nikoli z žensko dlje v vezi kot en mesec in pol.

Kar se tiče žensk sem tudi čedalje bolj izbirčen. Bolj logično bi sicer bilo, da bi bil vsak dan manj izbirčen. Tisto, da bolj kot si star, bolj si tečen, zagotovo drži. Vidim pri sebi, svojih prijateljih, mojih starših in tudi ostalih. Ženske niso popolnoma nič drugačne. Starejša kot je, bolj je izbirčna, tečna in bolj idealnega princa na belem konju si želi.

Kakšno žensko si želim, sem pred kratkim napisal v članku, ki si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/kaksno-si-zelimo-moski. Na osnovi tega članka sem dobil predvsem od žensk zelo veliko negativnih komentarjev. Ženske so mi rekle, da sem seksist, šovinist, sovražnik žensk in da bi jaz moral živeti nekje v začetku 20. stoletja. Jaz sem samo napisal, da si želim preprosto in delavno kmečko punco, ki bi me imela rada in bi bila družinski tip osebe. Veliko mi tudi pomeni, da je ženska ženstvena! Ženske, ki so na pol moški, me odbijajo že na daleč.

Moj prijatelj, ki ga omenjam na začetku tega prispevka je velik strokovnjak s področja coachinga mi je rekel, da imam samo veliko omejujočih prepričanj. Če bi jih odpravil, bi zagotovo dobil punco in postal bolj srečna oseba. Mogoče pa res, sem rekel. Potem mi je prijatelj ponudil brezplačen coaching, ker pravi da mi privošči eno v redu žensko in srečo v življenju.

Ker lahko v današnjih časih delaš coaching samo preko spleta, sem prijatelju predlagal, da ga narediva v živo, da ga bodo lahko spremljali vsi, ki bodo hoteli. Mogoče se pa še kdo drug iz tega kaj nauči. Sam se zelo veselim tega. Prepričan sem, da se bodo lahko iz tega coachinga veliko naučile tudi ženske. 

Ta coaching v živo bova imela v ponedeljek 21.12. ob 19:30. Če bi želeli gledati coaching v živo, izpolnite spodnji obrazec. V ponedeljek 21.12. okoli 19:00 vam bom poslal povezavo, kjer boste lahko spremljali najin coaching.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja