fbpx
Potovanja

Potovanja, ki jih imam v planu

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr

Potovanja so del mojega življenja, ki se mu nikakor ne bi mogel odpovedati. Poleg tega da so mi potovanja velik užitek in sprostitev, sem prepričan, da ti potovanja dajo še veliko več. Širijo ti obzorja, spoznavaš zgodovino, geografijo, naravo, drugačne kulture in ljudi. Prepričan sem tudi, da potovanja naredijo človeka boljšega. Zagotovo je človek, ki potuje manj nestrpen do drugih ras in verstev. Če bi ljudje več potovali, bi bilo manj vojn!

Za naslednja moja potovanja imam v planu naslednje države:
– Etiopija
– Uganda (gorile)
– Jemen
– Mehika in Gvatemala
– Bolivija
– Nepal
– Nova Zelandija (malo je daleč, ampak…)

Odkar smo lansko leto šli z avtom Turčijo in Iran, so mi najbolj všeč potovanja z svojim avtom. Imam veliko željo, da bi enkrat šel z avtom do Indije. Ali pa okoli Sredozemskega morja. Slednje sem že imel v planu, vendar je propadlo zaradi alžirske in libijske vize, ki jo je nemogoče dobiti.

Če ima kdo podobne plane za potovanja naj se mi javi.

3 komentarji

  1. Zanimivo..Meni od tvojih naštetih najbolj dišita Bolivija in Nova Zelandija. Na svoj spisek želja pa bi napisala še Kubo in Kanado..

  2. Sam imam zelo podoben seznam. S kolegom se predvidoma septembra 2010 odpravljava v Bolivijo, Peru in Čile (poudarek na Boliviji). Najeti želiva avto. Bo lahko morda združili moči?

  3. Tomaz, zanima me kaksni so postopki vstopa z Slovenskim avtom v Iran?
    hvala za vsak navet
    Luka

Komentiraj prispevek