Predaval sem na seminarju podjetja Lisac

lisac

V petek 24.4. sem imel predavanje na temo oglaševanje in marketing na internetu, ter optimizacija spletnih strani. Seminar je potekal pod okriljem podjetja Lisac & Lisac. Seminar je bil nekaj dni prej razprodan. Več o seminarju najdete na strani http://www.lisac-lisac.si/sl/Seminarji/Internet+2. Ponovitev seminarja bo enkrat junija.

To je bilo moje prvo predavanje, da sem predaval podjetnikom, direktorjem,… Zlagal bi se, če bi rekel, da nisem imel nobene treme. Nekaj dni pred seminarjem sem bil kar malo nervozen. Nervozo mi je še povečala moja sestra Karolina, ko me je nekaj dni pred seminarjem vprašala, če sem kaj vadil govorjenje,…. Rekel sem, da ne ker to ni potrebno, da znam vse na pamet,… Ona pa mi je povedala, da je svojo diplomsko nalogo za fakulteto nekajkrat ponovila, pa da še ni bilo lahko.

Že med seminarjem in po seminarju sem imel občutek, da mi je šlo kar dobro. Seminar smo celo pol ure podaljšali, bilo je veliko vprašanj, prisotni niso zapuščali seminarja pred koncem,…. Tudi direktor podjetja Lisac, Aleš Lisac mi je ob koncu seminarja rekel, da je bilo v redu.

Kako je bilo sem vprašal tudi prijatelje Aleša, Rudita in Darjo, ki so bili prisotni na mojem predavanju. Preden so mi odgovorili sem jim rekel, da želim iskren odgovor, ker je to za moje dobro. Rekli so mi, da mi je šlo zelo dobro in da se nimam kaj sekirati.

Ob tej priložnosti naj še povem, da na strani Oglaševanje in marketing moje podjetje nudi darilo v vrednosti 200 evrov.

P.S.
Trenutno uživam v Paklenici (majhno mestece pri Zadru), kjer plezam, dobro jem,…….

5 komentarjev

 1. čestitam za uspešno predavanje, že video, ki si ga posnel z Liscem nakazuje, da si dober govorec. le tako naprej! Lepo se imej na dopustu!

 2. Zdravo Tomaž! Delal sem s tabo. Moram reči hvala, ker si nam pokazal ugodno strategijo do novih strank. Preverjeno deluje!

  Morda se ogromno ljudi tega še ne zaveda, ker v internetu enostavno niso ”doma”. Dejstvo pa je: Spletna stran uvrščena visoko v iskalniku Google.si ali Najdi.si lahko nosi denar.

  Hvala za koristne informacije, ki si mi jih posredoval za moj posel. Naslednjič se bom zagotovo spet obrnil nate. Ne le zato, ker se na to dobro sponaš, temveč zato, ker se vedno potrudiš za stranko.
  Poleg tega imaš VELIK parkirni prostor :))

  To je moje mnenje… lepo se imej.

 3. Ja, se strinjam z ostalimi komentarji. Zares dobro predavanje. Glede na to, da si predaval prvič, pa sploh!
  Dobro si se izgonil tudi enemu provokativnemu vprašanju 😉

  Torej predavanje priporočam, ker se dejansko izve kako stran optimizirati ter, kakšne koristi prinaša.

 4. Tudi današnja ideja je imela dobro povezavo z optimizacijo. Res veliko denarja leži na internetu.

  Zagotovo pa se ta denar lažje prisluži, ni krampov, ni lopate…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja