Sovražnikom želim, da bi dobili zelo veliko denarja

Sovražnikom običajno želimo vse najslabše. Nikoli nisem niti pomislil, da bi svojemu sovražniku želel, da bi dobil zelo veliko denarja.

Boban Petrović pravi, da sicer nima sovražnikov, ampak če bi ga imel bi mu privoščil, da dobi zelo veliko denarja. To pa zato, ker meni, da denar ne prinaša sreče, kvečjemu nesrečo. Človek je bil včasih multimilijonar, danes je skoraj čisto brez denarja. Še za tablete včasih nima, vendar pravi, da odkar se je znebil bremena bogastva, je postal srečen.

Za Bobana Petrovića sem prvič slišal pred nekaj dnevi, ko sem slučajno naletel na intervju z njim v oddaji Goli život. Ko sem ga videl na sliki in na začetku intervjuja, sem mislil da je to en ‘brezvezen’ tip, vendar sem kmalu ugotovil, da je to oseba ki ima toliko zanimivih zgodb, da bi lahko o njem posneli vsaj deset filmov.

Boban Petrović je bil prvi, ki je v Jugoslavijo pripeljal največje svetovne glasbene zvezdnike. V Beogradu je imel najboljše diskoteke. Zaslužil je tudi več sto milijonov dolarjev z raznimi posli. Ukvarjal se je s prodajo jekla, v lasti je imel kar nekaj svetovno znanih nogometnih klubov,… Osebno se je poznal s Saudskim princem, princeso Diano, Donaldom Trumpom in ostalim pomembnimi in poznanimi osebami.

Kakor je denar hitro služil ga je znal tudi hitro zapravljati. Enkrat je v eni diskoteki v Španiji častil celo diskoteko z Dom Perignonom. Kupoval je jahte in letala. Enkrat ga je nek časopis proglasil za svetovnega rekorderja v zapravljanju denarja.

Zelo zanimivo si je pogledati ta intervju z Bobanom Petrovićem. Intervju je zelo zanimiv in tudi naučiti se da veliko iz njega. Intervju si lahko ogledate v video posnetku spodaj.

Zanimivo, da je Boban Petrović rekel, da je bil Beograd v času socializma prestolnica sveta. Pravi, da se v nobenem mestu ni živelo tako lepo. On je v tistem času živel v Združenih državah Amerike in je rekel, da Američani niti približno ne živijo tako lepo, kot se je takrat živelo v Beogradu. Pravi, da verjetno zaradi socializma, ko je vsak delal samo 8 ur in so imeli ljudje veliko časa za zabavo.

Tej njegovi trditvi o življenju v Beogradu, bi verjel, ker so Srbi narod, ki zna poskrbeti za zabavo in lepo življenje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja