Iščem soplezalca za plezanje

Plezanje je ena zelo lepa in zanimiva zadeva, čeprav lahko nekomu na prvi pogled izgleda čisto brez veze.

Namen mojega prispevka ni pisanje na temo športno plezanje, ker na to temo vem zelo malo. Res je da občasno plezam od leta 2002, vendar zgolj za lastno zadovoljsvo in sprostitev.

Namen tega prispevka je, da bi našel kakšnega soplezalca za plezanje. Za prvomajske praznike sem ga isklal po vseh plezalnih forumih, pa ga nisem našel. Tako, da če bi kdo želel iti z menoj na plezanje naj se mi javi na email naslov tomaz afna gorec.si ali me pokliče na telefonsko številko 040 555 666. Nova poznanstva nikoli ne škodjo!

30.3.2012
Iščem soplezalca za plezanje v Paklenici v terminu od 7.4. do 10.4.2012. Pokliči me na 040 555 666 ali pisš na tomaz afna gorec.si.

18 komentarjev

 1. Bivši “sparing”, če lahko temu tako rečeva….

  Drugače pa tudi plezat hodimo, prejšnji vikend smo bili v Vranskem, čeprav smo imeli namen obiskati Kotečnik.

  če si kakšno nedeljo za, te pa pokličem pa greš zraven….

  lp

 2. jst sem tudi poskusila plezati na Portugalskem – in bi ful rada našla skupinico, ki bi me kaj naučila in bi šli včasih plezat skupaj. A je kdo zainteresiran..oz pozna koga?

  hvala =)

 3. Oj, jst se s plezanjem šele spoznavam. Hodim na tečaje v Grosuplje pa mi je to ful premal. A je mogoče kdo pripravljen kdaj iti zraven na Parmovo pogledat, ker bi rabu enga sparingpartnerja 🙂 ?

  Lp, K

 4. Če bi še šel kdaj plezat, se lahko zmeniva. Za vikend grem sicer v Paklenico pol pa pogledat še plezališče na Pag, tako da bom predvidoma nazaj do 17. julija. Po tem terminu imam pa čas. Tudi če je kdo čisti začetnik-ca, ga lahko kdaj vzamem s seboj, da proba. Na Vranskem sem sigurno vsak teden enkrat… 😉
  dosegljiv sem na mail: ludwigpovcerovski@gmail.com
  LP Ludwig

 5. Helou. Imam problemček; moj soplezalec nima več toliko časa za plezanje. Zanima me ali kdo potrebuje soplezalko oz. ima veliko prostega časa, ki ga bi posvetil plezanju? Moj mobi 031 405 772. lp

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja