Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 30. marca do 6. aprila 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 30. marcem in 6. aprilom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Marsov prehod v Vodnarja za vas pomeni korak naprej, aktiviranje, več logike in jasnosti, za kaj gre in kaj je treba narediti. Morebitna bitka informacij vas bo pustila hladno, sami dobro veste, katera pot je prava. Nemajhna težava je v tem, da je treba v pravilnost izbire prepričati še druge, kar je pri na splošno razrahljanih vrednostih in današnji otežkočeni komunikaciji precej težko, a Ovni imate radi izzive. Če vam kdo reče, da se nekaj ne da napraviti, je to za vas šele dober začetek ? Venerin premik v Dvojčka bo naredil kvalitetni preskok prav na tem področju – komunikacije z okolico. Povezali se boste drugače kot do slej in tako izvedeli veliko novega o stvareh, ki nas obremenjujejo iz dneva v dan, ter si polagoma ustvarili lastno mnenje. Sreda in četrtek vam bosta dodala ognja, zelo se boste trudili čim več ljudi povesti za seboj, seveda v informativnem smislu, saj drugače ta čas pač ne gre. V drugi polovici tedna se na ljubezenskem področju in v partnerstvu kaže ugoden veter.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Venera se umika v Dvojčka, kjer ji ne bo slabo, pa še dobro povezavo z Marsom bo imela. Nova simpatija na obzorju ali dober razvoj odnosa, v katerem ste že nekaj časa? Seveda je možno oboje, a z zavorami, ki jih prinaša Saturn – kako pa naj se imam odlično, če smem le do trgovine? Meje v tem času nastavljamo na novo. Tudi v vojnem času, in zdaj nismo daleč od takega pojava, je življenje teklo naprej, čeprav zelo drugače. Komunikacija, možnosti, trendi, vrednote, standardi, finance, nič ni več tako kot prej. Za Bike vse prej kot dobrodošlo. A navadili se boste tudi na to ter se organizirali tako, da se bo dalo mirno delovati naprej. Pa še vreme ga dokaj nepričakovano biksa – sitni sneg, četudi ga ni preveč, Bike moti morda bolj kot druge in komaj čakate trenutek, da bi lahko spet prste zasadili v zemljo in pričeli delati z njo, potem pa naj končno nekaj zrase iz tega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Tale teden se za vas kaže kot dobra priložnost razživeti se precej bolj kot v zadnjih časih, ne glede na osamitev, na katero naletite pri vsakomer, ki se ga dotaknete, pa primer s telefonskim klicem. Angažirali se boste pri delitvi in posredovanju informacij, a v sredo bodite pri tem zelo pazljivi, marsikako “verodostojno” sporočilo bo v bistvu prevara, zakrita za pojmom ‘prvega aprila’ – če bo kdo padel na bananinem olupku, prav. Kar seveda pomeni, da boste v takem primeru tudi vi širili napačna obvestila, tega pa Dvojčki organsko ne marate. V četrtek je na nebu videti veliko napetosti in drame; če boste znali dogajanje obrniti v svoj prid, si boste pridobili veliko novih sledilcev. V partnerstvu se lahko pojavi vrednotenje v smislu ‘kaj veljaš ti in kaj jaz’. Čas, v katerem moramo skupaj prebiti več časa kot praktično kdajkoli, prinaša veliko novih specifik – lahko pride tudi do trenj in razkolov, če ne bomo previdni.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Pred vami je teden, ko se bodo zadeve odvijale bolj počasi in mirno, čeprav ne čisto brez napetosti in živčnosti – tudi zaradi tega, ker se vse vleče in ker je vzdušje v okolici preveč prestrašeno, da bi se dalo mirno spati. Ponedeljek in sreda prinašata sentimentalno občutenje, veliko (samo)spraševanja, tudi strahu, kako bo naprej, saj obeti ne bodo najboljši. V četrtek boste jezni ob spoznanju, da ste prejšnjega dne nasedli na neke informacije, poslane točno zato, da bi zmedle ljudi. V tem tednu se zna tudi zgoditi, da bo kdo izigral vaš močni socialni čut in pripravljenost pomagati ter žrtvovati se. Četrtek in sobota zato pomenita možnost vaše jeze, češ ali res tako malo pomenim. Iz tega se naučite razločevanja, kdo zasluži, da mu daste vse najboljše, kar premorete, in kdo ne. Nekateri znajo igrati bolje, kot si mislite. V partnerstvu bodo po odhodu Marsa v Vodnarja pihale nekaj boljše sape, a za šampanjec še ni čas.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ponedeljek prinaša nekaj nejasnosti ali pa informacije, ki jih ne boste mogli sprejeti, zato se boste trudili preveriti jih. Popoldne in zvečer prihaja v prvi plan že drugačna energija, tokrat uporniška in aktivna. V torek bi bilo dobro najti kako rezervo potrpežljivosti, saj bo v zraku veliko preveč interesov in se razhajanj ne bo dalo obvladovati. Četrtek prinaša obilo drame, takrat boste morda center ali pa glavni igralec, petek bo potem nekoliko manj obremenjen in bo ponudil različne opcije. Če bo sobota še živahna tako na zasebnem kot na poslovnem področju, če seveda spadate med tiste, ki so v tem času aktivni, pa bo nedelja, nekoliko tudi zaradi vremena, mirnejša in boste lahko načrtovali naslednji teden. Kar se informacij tiče, boste Levi ubrali svojo lastno, močno, trdno in ustvarjalno pot, ne meneč se za pritiske in interese z leve ali desne. S tem boste pripravili marsikoga do tega, da vam prisluhne in prične slediti. Na koncu položaj sploh ni tako zapleten, kot je videti. Poenostavljanje je posebna spretnost.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Mars prihaja v tem tednu v Vodnarja, vam pa bo to prineslo še večjo logiko po eni in natančnost po drugi strani, a že do sedaj ste s svojimi analizami marsikomu popestrili (otežili) dan. Drži pa tudi, da bodite v tem tednu posebno previdni, saj prihaja prvi april, na katerega nikoli ne opozarjamo, tokrat pa je treba, saj je že brez njega v zraku toliko lažnih novic in potvorb, da včasih kar zaboli glava. Ni huda skrivnost, da vas je kar lahko speljati na napačno sled, če so vam ponujena navidezno jasna navodila, ki pa imajo kak skrit namen oziroma informacija ni popolna. Pomislite tu in tam, kaj je zadaj in kdo bi od dogajanja lahko imel korist, a se pri tem ne zapletajte preveč. Življenje je na splošno bolj enostavno, kot si vi predstavljate. Na splošno je v zraku preveč interesov, da bi temu lahko sledili. Če se le da, se torej zanesite predvsem nase in na tisto, kar najbolj znate ? na mirno analizo povedanega in videnega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ob vsem tičanju doma in strahu, kaj se lahko dogaja zunaj, boste v tem tednu vzpostavili nekaj stikov, ki vas bodo najprej malo razburili, potem pa se boste ujeli in začeli filtrirati informacije, se pravi jemati zase samo tisto, kar se bo skladalo z vašim načinom razmišljanja. Zna biti, da bo prav sreda s svojimi prvoaprilskimi poskusi sprožila vaš notranji proces v vidu ‘če sam/a ne poskrbim zase, kdo pa potem bo’. Druga polovica tedna bo namenjena nekomu drugemu, bodisi v pogledu angažmaja za skupno korist in osveščanje bodisi za kako čisto konkretno pomoč določeni osebi ali osebam, tudi na način žrtvovanja svojega časa. Povezava Marsa in Venere vam bo odpirala neko lepo dogajanje na srčnem področju, ki ga tudi vzdušje zunaj ne bo moglo čisto zatreti; poiskali boste kak drugi način. Kar se denarja tiče, bo prišlo do nekih sprememb v sistemu, ki bodo dobrodošli in vas bodo precej pomirili. Ukvarjanje z otroki bo od sredine tedna potekalo z nekaj manj napetosti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Marsov prehod v Vodnarja se bo pri vas poznal predvsem pri odnosih z drugimi, s poudarkom na dom in starše ter partnerstvo, medtem ko z drugimi, na primer sorodniki, sodelavci in znanci kakih zapletov ne bo. Če je namreč Saturn na dan privlekel kake stare zamere, očitke ali problematiko, ki je tičala kje v spominu ali pa pod preprogo, potem bo Mars to samo že podžgal. Ker sta oba v slabem odnosu z Uranom, lahko pričakujete, da se bo druga stran odzvala bodisi z revoltom bodisi s poskusom izogniti se sporu, lahko pa celo ponudi kako alternativno možnost za poravnavo – če tega seveda ne boste preslišali. V ljubezenski sferi je videti precej nejasnosti ali prikrivanja, zato ne pojdite preveč naravnost iskat, kaj je tam zadaj za stvarjo, da ne bi sprožili kakega neprijetnega in neželenega procesa; počakajte s tem kak mesec. Sredi tedna boste imeli občutek, da se je treba premakniti naprej in iskali boste opcije.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Teden pred vami ni najboljši za siljenje naprej ali navzgor, pa ne samo zaradi večje ali manjše stopnje izolacije, ki smo je tako in tako deležni vsi, temveč zaradi močne nagnjenosti vašega tokratnega horoskopa na spodnjo polovico – kakor je, tako je. Lunino gibanje bo kljub temu vneslo nekaj živahnosti, še najbolj v četrtek, ki bo tudi sicer najbolj dinamičen dan v tednu in lahko tedaj pričakujemo tudi kak resen zasuk v situaciji, prelepo pa bi bilo, če bi lahko že na tem mestu zapisali, da bo šel v dobri smeri. Vrhunca dogajanja ta čas še ni na vidiku, ne v realnosti ne v zvezdah … – Če Jupitrov položaj ta čas ni najbolj srečen in kvečjemu vodi še v širjenje vse te norije in frustracije, pa vam bo Venera olajšala vsakdan, saj bo omogočila ali pa prinesla komunikacijo, druženje, četudi na kak drugačen način, predvsem pa občutek, da niste več toliko sami. Tudi pri srčnih zadevah bi se moral trend obrniti na lepše in bolje.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Marsov odhod v Vodnarja bi moral biti za vas dobrodejen, saj po eni strani zmanjšuje napetost oziroma občutek, da je nekaj neizogibno nujno, možnosti za izpeljavo pa spričo položaja v družbi praktično nične, po drugi strani pa prinaša stabilnost mišljenja ter potrpljenje za izpeljavo namenov. Ker pa bosta nekaj dni Mars in vaš vladar Saturn čisto skupaj, se pripravite na to, da nič ne bo šlo tako, kot je bilo dogovorjeno, in da morda ne boste mogli napraviti ničesar. Nekaj zgage bo povzročil tudi prvi april, s katerim ni pravzaprav nič narobe, a če že tudi sicer vsaj malo dvomimo v informacije, ki jih dobivamo na krožnik (in ki so vsaj tu in tam, roko na srce, takšne, da bi še slepec spregledal, da nekaj ni v redu z njimi), potem na “lažnivi dan” ne bo nič boljše; zna biti, da bomo podvomili tudi v kako čisto resnično informacijo – Merkur in Neptun skupaj bosta meglo ovila tudi okrog zelo jasnih sporočil.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Najprej Saturnov in zdaj še Marsov vstop v vaše znamenje pomeni aktivacijo – po tednih, ko se o tem ni dalo niti razmišljati, kaj šele napraviti kak korak. Njuna bližina seveda istočasno prinaša tudi način “plin in zavora sočasno”, kar pa je spričo razmer čisto pričakovano (‘jaz bi rad in tudi moram, a ne vem, če smem oziroma če so pogoji za to’, nekaj takega). Pri vsem tem vas bo močno motilo, da pri prizadevanjih za razrešitev položaja še vedno prvo violino igrajo lastni in pogosto nizki interesi ? z Vodnarjevimi načeli in težnjo po izboljšanju sveta se to ne sklada v nobeni točki. Toda tega se ta hip ne da lotiti čisto naravnost – ti interesi so dovolj močni, da zatrejo kako še tako koristno iniciativo. Zapleta se bo treba lotiti drugače, počasi in z veliko pameti. Ne nazadnje ustvarjena psihoza zmanjšuje tudi krog tistih, ki bi jih vi lahko za kaj navdušili … Najdite si krog, ki vas bo upošteval, morda za začetek tiste, ki so vam blizu, potem po počasi vse širše.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Malo čuden teden je pred vami, po eni strani vse nekako v megli in zmedi, nekateri drugi okrog vas pa so počasi vse bolj aktivni in prevzemajo iniciativo, kolikor je to v teh časih sploh mogoče. Ljudje smo pač bitja različnih hitrosti in Ribe ste le redko med prvimi, ki se premaknejo. Merkurjevo srečanje z Neptunom sredi vašega znamenja se bo odvilo natančno tak, kjer je bil potencial o tej svetovni zdravstveni nadlogi zapisan v letnem horoskopu – sedaj se bo to kazalo kot bitka informacij in težko bo razločiti, kaj je res in kaj ne … pa še prvi april se nam bo zgodil. Lunino gibanje se pri vas lahko pokaže kot korak nazaj, v kombinaciji s Saturnom nekaj več strahu kot navadno, a proti koncu tedna se le svetlika, predvsem v navezavi z drugimi, takimi, ki jim zaupate, se boste ne le pomirili, ampak celo začeli nekoliko planirati in si prihodnje čase slikati v bolj živahnih tonih kot zadnje tedne.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja