Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 6. do 13. aprila 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 6. in 13.  aprilom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Mars strumno potuje po Vodnarju, a preden bo začel delovati tako, da boste imeli od njega kaj res dobrega, se je moral otresti Saturna in se zdaj soočiti še z Uranom, ta pa prehiteva in napenja vsako situacijo, v katero je vpleten. Izzivanje, nasprotovanje, kljubovanje, prehitra akcija, to so samo nekatere od možnosti, kako lahko ta dva v slabem odnosu, kakršne je na nebu zdaj, poskrbita za sitnosti. Ovni se morate v tem tednu posebej paziti prevelike uporabe energije, pretiravanje je tudi ena od manj prijetnih možnosti v tem tednu. Četrtek bo nekoliko mirnejši dan, primeren tudi za kake vrste šport ali pa drugačen način sproščanja odvečne napetosti. Petek in sobota prinašata možnosti za miren način delovanja in zelo dobre rezultate, ne glede na to, ali bo šlo za posle, denarce ali pa medsebojne odnose. Drugi (seveda tudi vaši domači) vam bodo na splošno nudili dovolj razlogov (ali pa podpore) za koristno porabo vaše energije ? če jih boste seveda kaj upoštevali ?

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Kar nekaj tokratnih planetarnih premikov je za Bike načeloma ugodnih. Že Venerina pot po Dvojčkih zna prinesti nekaj lahkosti in prilagodljivosti pri vaših korakih, žal tudi dovzetnost za vplive od zunaj in posledično kak dvom preveč. Marsov odmik od zavirajočega in obenem zelo močnega Saturna pomeni, da se v podjetnem, službenem ali poklicnem pogledu premaknete naprej, in to po jasnih in dogovorjenih stopinjah. Pri tem boste zadosti stabilni, da se na vas lahko nasloni še kdo. Pazite le na hitrico ali vznemirjenost zaradi kake malenkosti ali izjave ali ocene, ki vas lahko dobi nepripravljene, nakar bi lahko reagirali živčno ali kako drugače neprimerno. – V ljubezni je videti zelo sentimentalne in tudi občutljive trenutke, s spremenljivim razpoloženjem in nepredvidljivimi odzivi. Nič dobrega za stalnost zveze. Glede denarja se odtajanje kaže le po malem, a s previdnimi koraki se lahko daleč pride. Morebitno obračanje denarja naj bo premišljeno in osvobojeno čustev, ne glede na to, s kom je povezano.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Venerin in Marsov položaj po eni ter prehod Merkurja v Ovna po drugi strani prinašajo Dvojčkom več možnosti na različnih straneh kot drugim. Morda se komu zdi, da ste pred časom kot kak Vodnar, a vseeno je videti, da boste že v tem tednu, ki ni primeren za kak napredek ali zmage, razmišljali o potezah naprej, se pravi o času “po” vsej tej krizi. S tem si boste ustvarili kar nekaj prednosti, po drugi strani pa tudi izhodišče za pomoč vsem tistim, ki se bodo po končani krizi težje znašli, takšnih pa ne bo malo. Nemajhna težava leži tem, da je ta čas v etru veliko preveč informacij, a če spadate med malo “višje” Dvojčke, potem znate izluščiti bistvo in v veter vreči vse tisto, kar je izrečenega preveč. Tisti drugi Dvojčki, ki se zadovoljujete samo s prenašanjem informacij, češ ‘ali ste že slišali’, se seveda s kakim razmišljanjem o prihodnosti ne boste ubadali, Zadosti vam je zgolj to, da se “veliko dogaja” …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Merkurjev prehod v Ovna bo za vas pomenil nekaj bolj jasne korake in namene, je pa zadnje dni pred tem tako, kot bi nesporazume in nejasnosti kdo iz košare stresel na tla, toliko jih je. Lunino gibanje ne govori o razmišljanju za naprej, eksistenca in “grožnje”, ki na nas letijo z vseh strani, ne dajejo miru v srcu, da bi se dalo početi kaj dobro planiranega. Neko prijateljstvo se bo postavilo pokonci, kot radi rečemo, zelo boste presenečeni nad nekim odzivom, pomislili boste, kako se je pod novimi pogoji ta oseba bistveno spremenila. Finančne skrbi se uspešno redijo, žal vam je, da nekih stvari niste izpeljali, ko je bil čas za to, ali pa prav nasprotno obžalujete, da ste jih, ne da bi vedeli, kako se bo vse skupaj spremenilo. V srčnih zadevah se kaže nekaj skritega ali nedorečenega, toda Venerine povezave ne pričajo o tem, da bi to za vas moralo biti neprijetno ali slabo. V partnerstvu je čez vikend možen kak dober dogovor o korakih, predvsem pri rojenih v zadnji dekadi znamenja.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Vsakršna poslovna in službena prizadevanja so ta čas pod močnim vplivom Urana, ta pa je povezan zelo neprijetno, in če lahko gre kaj narobe, bo tudi šlo. Želeli boste z nečim prodreti na silo, češ jaz sem močnejši in vem, kaj hočem, a ni videti, da bi se to lahko dobro izpeljalo. Po eni strani okoliščine in po drugi sogovorniki, ki bodo našpičeni ali živčni ali ogroženi ali pa kar vse troje skupaj, skratka, kakega koristnega sodelovanja se v tem tednu ne bo dalo izvesti. Morda izjemoma pri rojenih v drugi dekadi Leva, ti bodo zmogli drugačen pristop, pa jim lahko uspe. Nekaj več kot navadno je nelagodja videti pri financah. Močno je vpleten Neptun, kar pomeni, da se nekaj ne bo izteklo, kot je bilo zamišljeno, vprašanje je tudi, ali se bo dalo kaj improvizirati. Se pa je nasploh v tem tednu dobro paziti pretiravanja, ignoriranja ali intelektualnega izzivanja drugih, pa tudi soljenja pameti, kajti besede lahko hitro prerastejo v kaj resnejšega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Zadnji dnevi pred Merkurjevim prehodom ne bodo prijetni, preveč informacij in posledično napetosti je v zraku, da bi lahko delovalo nemoteno in obenem prepričani v pravilnost odločitev. Četrtek bo sicer prinesel nekaj popuščanja, potem pa se bo v petek dalo delovati bolj umirjeno in predvidljivo. Ta čas se nam neprijetni tedni kar vrstijo ? nihče ni želel tega,  a na neki način gre za čas velikih (tudi notranjih) sprememb, očiščenja, katarze. Pri tem, ko se (pod prisilo) prilagajamo in navajamo na nove vzorce, se v svetu dogajajo korenite spremembe, lahko bi rekli, da prihaja novi čas, karkoli to že pomeni. – V partnerstvu se stvari ne gibljejo v pravi smeri, morda so tu navade, tudi tiste, s katerimi smo nekako ves čas živeli, večja težava, kot bi si mislili. Veliko strpnosti vam svetujem, potrebovali jo boste. Neke finančne zamisli ne bodo šle skozi. Zelo dobro pa kaže vsem vrstam ročne aktivnosti, predvsem pri rojenih v drugi dekadi znamenja.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Gibanje planetov zlasti na začetku tedna bo marsikaj v vašem življenju ponovno postavilo na glavo. Tehtnice ne marate, da bi se vam iz ravnovesja premaknili skodelici vaše notranje tehtnice, a v zadnjem času se neprenehno dogaja točno to. Nekaj (informacija, lažna informacija, omejitev, nepravica …) vas bo vrglo s tira, kar boste jemali kot nesrečo ali pritisk in nezadovoljni boste, ker ne boste mogli posredovati, da bi se stvari uredile. Takih neusklajenosti je na dnevni bazi vse več in vaši ‘skodelici’ ne mirujeta niti za hip. Tudi tu gre seveda samo za lekcijo, za spoznanje, da tudi v primeru neke nerešitve ali pa ne nazadnje tudi krega še ni konec sveta. “Prestrukturiranje”, o katerem vaš astrolog govori že od konca lanskega leta, se vedno bolj kaže na vseh ravneh, ne bo šlo drugače, kot da se živeti naučimo drugače. Vaša težava je predvsem v tem, da se ne poleže prah, po čemer bi lahko bolje videli, na čem ste.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Nekaj precej napetih dni in dva ali trije, ko se bo dalo vse narediti z manj truda. V tem tednu bi vam bilo treba na splošno prišepniti, da počnite stvari z malo manj plina kot običajno. Še vedno ste bolj usmerjeni in odločni kot večina drugih, zato se ne ženite čez mejo, saj tega itak nihče dovolj ne ceni. V horoskopu je celo videti možnost poškodbe v primeru pretiravanja, nepazljivosti ali ignoriranja opozoril. V odnosih z drugimi nasploh je v horoskopu videti precej napetosti, tudi prehitevanja in nasprotovanja, včasih čisto brez potrebe. Na splošno je ta teden zalo napačen, če naj bi karkoli dosegli v kakem timu – preveč različnih interesov, da bi se tak voz lahko premaknil. Tudi v zakonu ne bo bistveno drugače, saj je Uran ta čas postavljen tako neugodno, da bo dokaj velik uspeh, če se – sploh v okoliščinah, ko zdaj prav moramo tičati kje skupaj – ne bomo skregali. Celo prekinitev zveze je možna, zato pazite.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

V tem tednu je videti precej pričakovanj, bodisi da sami od sebe pričakujete začetek ali pa dokončanje kake aktivnosti, ki se zdaj nerazložljivo vleče, bodisi da vas spodbujajo iniciative drugih, po možnosti ljudi, ki jih ne cenite dovolj, zdaj pa jih je poln Facebook, češ česa vsega so sposobni. V sredo vas lahko celo zanese in se s kom skregate, tako da pazite na hitrost vaših besed. Mars zdaj ni več pod korotelo Saturna, to pa pomeni premik tako v komunikaciji (lahko neprevidna) kot v raznolikosti dogajanja ter reakcij. Ščepec kljubovalnosti pri vašem početju naj bi pomenil kako spodbudo, a se zdi, da vas bo prej zavedel v kak konflikt. V partnerstvu se odnosi peljejo v nekoliko boljši ali pa vsaj bolj predvidljivi smeri, nekako tako, kot bi vse poteze gledali skozi očala perspektive. Ni toliko pomembno, kako se imamo zdaj, bolj me zanima, kam to pelje oziroma ali bo dobro jutri, pojutrišnjem, nekako tako.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Ponedeljek, morda bolj v popoldanskem kot dopoldanskem delu, bo za vas dan akcije, veliko hotenja in pripravljenosti premakniti kak korak naprej. Šele v četrtek se boste malo ustavili, potem pa do konca vikenda bolj zlagoma naredili, kar je treba, ob tem pa pripravili vse potrebno tudi za naslednji teden. Vas venomer nove odredbe motijo verjetno bolj kot druge, saj se po eni strani sproti ne morete navaditi na novi red, pa se ta že spet spremeni, po drugi strani pa imate prirojen občutek za sistem oziroma njegovo delovanje, tu pa ste priča nekaterim potezam, ki zanje niti slučajno ne morete razumeti, kdo in zakaj jih je sprejel, saj delovanja sistema ne podpirajo, prej nasprotno. Ko uspete razmišljati še o čem drugem kot o situaciji zunaj, pomislite tudi na to, kdaj ste se nazadnje sproščeno zabavali. Časa za to je zdaj dovolj, četudi okoliščine niso najbolj ugodne, v domačem okolju se da doživeti veliko lepega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Mars se precej hitro odmika od zavirajočega Saturna, za vas pa to pomeni, da bo marsikatera iniciativa, ki je morala čakati, zdaj dobila zeleno luč. Če gre za podjetnost in poslovne odločitve ali pa za kako dobrodelno ali morda povezovalno, svetovalno aktivnost, v vsakem primeru se boste angažirali in imeli vsaj zelo dober občutek, tudi če morda rezultati ne bodo veliki. Dolgčas vam res ne bo, vaša tipična lastnost, da nikoli nimate časa, pa se bo v tem tednu izkazala v vsej svoji lepoti, saj bo na vašem dnevnem redu veliko preveč stvari, od katerih bodo seveda vse pomembne. Precej napetosti je videti v domačem okolju, morda zaradi tega, ker se vaš prejšnji način sobivanja, ki je včasih mejil na hladno distanco, sedaj doživlja korenit preobrat in ste ves čas v istih prostorih z ljudmi, ki jih pravzaprav, hiteč od ene ideje do druge, niti niste toliko vajeni. Od četrtka, ki prinaša nekaj mirnejši utrip, naprej boste imeli vse pod nadzorom, morda boste kaj v odnosih tudi popravili.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Začetek tedna ni pisan na vašo kožo, preveč preobčutljivosti in tudi čutenja z drugimi je videti, da bi lahko bili mirni. Vsi smo v tem mesecih močno pretreseni s spremembami, ki prehitevajo našo sposobnost prilagajanja, Ribe pa imate poleg tega še veliko sočutje, zaradi česar je pritisk lahko še večji. Sreda kot zelo aktiven in tudi pozitiven dan vam prinaša neke vrste razbremenitev, morda celo olajšanje. Ali se bo zgodilo kaj prav v vašem življenju oziroma okolju ali pa boste neko dogajanje oziroma odločitev, ki se tiče nas vseh, prepoznali kot ‘lučko na koncu predora’, je težko reči, vsekakor pa bodo dnevi proti koncu tedna za vas neprimerno mirnejši. Če gledate okrog sebe, boste opazili kar nekaj iniciativ, ki prihajajo iz ljudi, ti pa se povezujejo, si pomagajo, se obveščajo, kar nam priča o tem, da vse le ni tako negativno. Bo pa v tem tednu precej prisotna finančna tematika, kjer kljub dobri volji stvari ne bodo šle v vašo korist. Neke obljube bodo izigrane.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja