Si samski moški? Pridruži se nam v klubu samskih moških!

Skoraj vsaka skupina ljudi ima svoj klub. Zakaj ga ne bi imeli tudi samski moški?

Ideja, da ustanovimo klub za samske, je nastala zato, ker sem sam že več kot 20 let samski. V bistvu bi lahko rekel, da sem samski že celo življenje, saj še nikoli nisem bil z nobeno žensko v zvezi več kot 3 mesece. Ženske bodo rekle, da je z mano najbrž nekaj narobe. Možno, a tudi taki moramo živeti na tem svetu.

Razlogov, zakaj ustanoviti klub samskih moških, je veliko. Prvi je zagotovo ta, da ima veliko samskih moških (in tudi samskih žensk) težave z osamljenostjo. Samske osebe se v družbi zagotovo veliko bolje ujamejo s samskimi osebami. Če se namreč družiš s samimi poročenimi, ki imajo otroke, je običajno pogovor samo o otrocih in družini, ti pa si lahko samo tiho in poslušaš nekaj, kar te popolnoma nič ne zanima. Za piko na i ti še kdo reče: “kdaj si boš pa ti kakšno žensko našel in imel otroke”. Kdaj bi komu z veseljem rekel nazaj, da mu čestitam, da je toliko časa zdržal s tako tečno žensko in da jaz ne bi z njo zdržal niti 24 ur, pa če mi plača 1.000 evrov.

Zagotovo bi kdaj naredili kakšno zabavo in skupaj šli na kakšen izlet. Na ta način bi se sklepala nova znanstva in prijateljstva.

Drugi razlog, zakaj ustanoviti klub samskih, bi lahko bil, da si priborimo kakšno pravico. Vsi se borijo za kakšne pravice, zakaj se ne bi še mi. Ena stvar, ki mi pade na pamet, je ta, da je za samske osebe zelo diskriminatorno to, da 90 odstotkov hotelov nima sob za eno osebo in moraš plačati sobo za dve osebi. Če pa slučajno imajo sobo za eno osebo, pa plačaš 80 odstotkov več na osebo kot če bi bil v paru.

Tretji razlog je mogoče ta, da družbi pokažemo, da ni sramotno biti samski. Da nismo vsi samski moški čudaki z zavoženim življenjem. O tem sem malo več napisal na www.tomazgorec.si/samski-moski-in-zenske. Če mene vprašate, je biti v zvezi z nekom, ki te ves čas ponižuje, te ne spoštuje in si ji kot en cucek, ki ji vse naredi, kar si zaželi, večja sramota od tega, da si samski.

Četrti razlog bi bil lahko tudi ta, da se kdaj dogovorimo in gremo skupaj lovit ženske. V družbi je zmeraj bolj veselo in bolj luštno. Če ne bomo v Sloveniji našli punc, jih bomo šli iskat pa na Filipine. Na Filipinih lahko vsak tujec brez težav dobi lepo in mlado Filipinko. Več o tem si lahko preberete in pogledate videoposnetek na www.tomazgorec.si/filipini.

Če se želiš pridružiti Klubu samskih moških, izpolni spodnje obrazec. Edini pogoj je, da si samski moški. Članarine ni nobene.

Izpolni obrazec za brezplačno včlanitev

  Ime: (zahtevano)

  Priimek: (zahtevano)

  Email: (zahtevano)

  Letnik rojstva: (zahtevano)

  V kateri občini živite?: (zahtevano)

  Sporočilo: (neobvezno)

  Takoj po včlanitvi dobite vabilo v zaprto Facebook skupino Klub samskih moških. V skupini se bomo dogovarjali za kakšna skupna srečanja in ostale aktivnosti. Pa tudi ženske bomo lahko malo obirali. Šalim se!

  Ali je s samskimi moškimi kaj narobe?

  Če je nekdo samski še ne pomeni, da je z njim kaj narobe. V današnjih časih je izredno težko najti partnerja s katerim smo kompatibilni, in zato je tudi samskost vedno bolj pogost pojav.

  Kaj so prednosti biti samski?

  Prednosti biti samski moški so zagotovo to, da je popolnoma svoboden, in da lahko brezskrbno počne stvari, ki jih sicer vezani ne morejo.

  Kaj so slabosti biti samski?

  Slabost biti samski je predvsem osamljenost, ko človek v določenih trenutkih v življenju potrebuje oporo najbližjega.

  Ali je res, da samski moški niso tako uspešni kot vezani?

  To ne drži. Uspeh ni pogojen s statusom veze. Nekdo je lahko ravno tako uspešen, če je samski, kot pa tisti, ki so poročeni.

  1 komentar

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja