Tedenski horoskop za vsa znamenja od 15. do 22. 6. 2020

Kaj vas čaka v tednu med 15. in 22. junijem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si na www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020 preberete mesečni horoskop za mesec maj 2020 in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ si preberite veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Če odštejemo močno občutljivost v prvih dveh dneh, ki se zna kazati tudi kot “zamera za vsako malenkost”, potem je pred vami zanimiv in dogajanja poln teden. A tudi subtilno in intuitivno boste zaznali, kaj drugi čutijo in kaj potrebujejo, zato vam bo laže pri odločitvah. Kar v zadnjem času ni šlo tako, kot ste si bili zamislili, bo šlo zdaj po kaki drugačni poti, na mestu pa stvari ne bodo ostale. Pomembno je spremembe tudi skomunicirati, pojasniti korake, prepričevati druge v pravilnost izbire in podobno. Predvsem dajajte drugim občutek varnosti, potem bodo “za stvar” in ne boste primorani vsega bremena odločitev nositi sami. Mrk se bo za vas zgodil v dobrih povezavah, povezan tako s trdnostjo kot s prihodnjimi usmeritvami, bo pa za to potrebnih nekaj večjih prilagoditev, kar ni ravno po vaši volji. Le rojeni v čisto prvih dneh znamenja bodo tokratni mrk doživeli kot nekakšen “napad” ali pritisk – lahko tudi čez mesece, odvisno predvsem od lastnega horoskopa, kdaj.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Tale teden bo precej drugačen, kot bi pričakovali. Uran je nekako sam zase, poudarja jaz in zvišuje nujo po kaki večji spremembe, a ta čas še ne bo nič od tega. Merkurjev obrat v polju odnosov in okolice bo od vas zahteval prepuščanje, kakor je, tako pač je, kar bi marsikateri Bik znal vzeti kot “mahanje z rdečo krpo pred nosom”. V vaši okolici se dogaja veliko stvari, počasi in ne da bi opazili, se menjavajo odnosi, tudi tisti manj vidni, na primer odnos do denarja, do življenja, do sebe. V nekatere spremembe ste prisiljeni, a jih bo treba sprejeti in se bo kasneje izkazalo, da je bil zanje skrajni čas, za druge boste iniciator kar sami. Tako Merkurjev obrat kot mrk, ki se bo zgodil na istem področju, in kot ne nazadnje tudi ustavljanje vaše vladarke Venere na svoji poti bodo omogočili, da boste naredili kak korak, ki ga sicer, v bolj “predvidljivih” in rutinskih okoliščinah, prav gotovo ne bi.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Veliko bo v tem tednu pričakovanj in tudi prizadevanj, da bi naredili kak ‘korak več’ ali kako ‘stopnico višje’. Če odštejemo četrtek, ki nikakor ne bo “dan za akcijo”, kaj šele za kake večje spremembe, vam planetarne energije dajejo vse možnosti razviti kake namene v pravi smeri ali pa celo v več smereh. Že ponedeljek, sreda in predvsem tokratna sobota bodo dnevi, ko vam bo šlo vse od rok. Že v torek boste spoznali, da je treba igrati na bolj zanesljive note, kajti lahko se vam zgodi kak spregled. Iskali boste potrditve, da greste v pravo smer. Še posebej bodite pozorni na razna opozorila, ne ignorirajte znamenj, češ da imate stvari pod kontrolo. Merkur, ki se obrača, bo prav te dni najbolj kazal svoj dvojni obraz, pripravite se nanj. Saj vemo, papirji, podpisi, trdnost besede in podobno; vsako leto trikrat ? Mrk se bo nekoliko bolj dotaknil rojenih v čisto zadnjih dneh znamenja, a tega se skoraj gotovo še ne bo dalo opaziti v tem tednu.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ponedeljek prinaša nekaj velikih pričakovanj, kar se v torek lahko prevesi v gledanje skozi rožnata očala, v sredo pa potem sledi nekaj spuščanja na trdna tla in tudi strahu, ali je bilo vse zastonj ali lažno. A brez strahu, v preostalih dneh tedna se bodo na nebu zgodili takšni premiki, da ne boste ostali nedorečeni, ampak boste napravili precej bolj konkretne akcije ter postali zadovoljni z njimi in s seboj. Uran in vse bolj tudi Mars (a slednji še najbolj za rojene v zadnji dekadi znamenja) prinašata misel, da se bo vse dobro izteklo, poleg tega se k vam konec tedna prestavi tudi Sonce. A ker bo ta prestop zaznamoval sončni mrk, bo tokratni Sončev vstop dolgoročno pomembnejši od drugih “prvih poletnih dni” in energije, ki jih taki dnevi Rakom nosijo vsako leto. V mesecih, ki sledijo, bo skoraj gotovo prišlo do kakega pomembnega prevrednotenja, in sicer v vašo korist; nekoga boste v svoji glavi prestavili na polico, kamor sodi, medtem ko sedaj tiči nekje drugje … Ne zanašajte se preveč na srečo, še vedno lahko naredite kako napako sami, morda zaradi strahov ali pomanjkanja samozavesti.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Uranov trenutno osamljeni in s tem tudi napeti položaj se bo še najbolj odrazil na vas, Levih. Prizadevanja uspeti, zmagati, stopiti više, izkazati se, bo zelo velik in močan, v torek bo pospremljen z nekaj prelepim pogledom naprej, češ kaj vse se da iz tega narediti, v sredo pa z nekaj ohladitve. Do konca tedna boste potem agilni in uspešni, Mars, ki se izvija iz odnosov s Soncem in Neptunom, vam bo prinesel zadosti energičnosti in prodornosti, da se boste ob svojih uspehih čudili tudi sami sebi. Sončevo gibanje in povezave z drugimi planeti vam bodo dali občutek, da lahko naredite vse, kar si zamislite. Res boste imeli pri potezah precej sreče, a ta je rezervirana samo za tiste, ki bodo aktivni in ki bodo imeli dobre, pozitivne namene. Tokratni sončev mrk se bo za vas zgodil v manj prijetnem koncu horoskopa, saj vam bo dal vedeti, da je tu in tam vseeno treba kaj prepustiti toku in razumevanju, ne pa samo siliti naprej in v svoji smeri.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Začetek tedna bo za vas morda celo malo preveč živahen, zna biti, da bo več bolj naenkrat odprtih skupaj z dobro perspektivo. Predvsem v torek boste zelo občutljivi na vse informacije o spremembah, ki se kažejo na obzorju ? kot bi začutili, da je v nevarnosti sistem, ki ga podpirate (služba, družina, okolje, ?). Imeli boste odlične rešitve, vprašanje je le, ali jih boste znali ponuditi drugim in jih prepričati, da so uporabne. K temu pa bo največ prispeval vaš vladar Merkur, ki se obrača na svoji poti ravno v polju, ki govori o pogledu naprej in možnostih, ki jih imamo. Nasploh se zanesite bolj nase kot na druge. Delovno okolje bo manj napeto kot v zadnjih časih, a za občutek, do bo zdaj vse dobro in se bo dalo nemoteno delati, je še prezgodaj. Pa tudi Merkur bo zdaj aktiven vsaj tri tedne in se zna še kaj čisto nepredvidljivo spremeniti. Konec tedna boste pričakovali neke potrditve “od zgoraj”, prejeli pa boste verjetno manj, kot bi želeli, vseeno pa še vedno zadosti, da boste vedeli, kaj vam je početi naprej.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Venera se počasi pripravlja na obrat v direktno smer, zato bo za vas končano obdobje, ko stvari niso šle naprej tako, kot bi radi. Res je sicer, da se bo obenem v retrogradnost obrnil Merkur pa tudi Neptun gre vse bolj v tej smeri, tako da kakega velike preskoka vseeno ne bo videti. Predvsem na področju poslov in službe bodite pozorni, ker bo lahko kaj šlo narobe, saj veste, Merkurjeve “običajne” preglavice s papirji, podpisi, izgubljanjem stvari, računalniškimi problemi in podobno, to že vse poznate. Po torku, ki bo v kakem pogledu zavajajoč, saj se stvari ne bodo videle v pravi luči, sledijo bolj konkretni dnevi, vse do sobote se bo dalo veliko urediti in narediti. Mrk Tehtnicam, najbolj tistim, rojenim v prvih dneh znamenja, prinaša preskop v miselnosti, kaj vse lahko naredite iz svoje poti, a to ne bo še sedaj, v prihodnjih mesecih pa vsekakor. V srčnih zadevah bodo šle stvari bolj počasi, resno in trezno, morda celo  predvidljivo, tam ni videti kakih neviht. Pazite pri financah, predvsem skupnih, partnerjevih, bančnih in podobno.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

V tem tednu morate na hitro še dokončati nekaj stvari, najprej zaradi selitve Sonca v Raka in tudi zaradi Merkurja, ki že začenja svoje vsakoletne neprijetnosti. Mrk ob tej selitvi bo rojenim v zadnjih dneh znamenja prinesel obilo napetosti in principa “zdaj ali nikoli”, rojenim v prvih dneh pa informacije, ki se bodo kmalu pokazale za ključne. Za finance je čas dober, a morajo biti rojeni v zadnji tretjini znamenja dovolj previdni in pametni, da ne bi napravili kakega “koraka preveč” (tveganje, premalo premisleka), zlasti v torek, ki bo na splošno tak dan, da se bo dalo kaj videti “lepše kot v resnici”. Neptun še vedno malo zmanjšuje napetost in breme odgovornosti, a Mars, vaš vladar, se vse bolj oddaljuje in bodo poslej akcije šle z nekaj manj navdiha in spuščanja megle, zato pa z več neposrednosti – in tudi več uspeha. Že petek in sobota v tem tednu bosta dober pokazatelj, kako vam bo šlo v tednih, ki so pred nami.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Začetek tedna bo precej pester, najprej veliko temperamenta in občutek, da lahko premaknete svet, potem v torek “vse lepo in srečno” ter v sredi nekaj spustitve k realnosti. V četrtek se obrne Merkur, a Strelcem kakih težav ne bo prinesel, če le niste močno vpeti v kake finančne aktivnosti, po možnosti s krediti ali drugo vrsto denarja, ki kroži oziroma ki ni samo vaš. Od petka naprej bo šlo vse bolj naravnost, ni se bati, da vam ne bi uspelo. Možni so ugodni dogovori, še posebej če gre za urejanje stvari za nazaj. Tu rabijo biti rojeni v zadnjem delu znamenja bolj previdni, saj jih lahko kaka okoliščina ali pa oseba zaslepi do take mere, da dogovarjanja in namenov ne bodo videli v pravi luči. Pri načrtovanju aktivnosti bodite posebej previdni, zlasti glede financ ? morda bo kaj videti prelepo in prelahko. Mrk bo v prihodnjih mesecih stvari na svoje mesto postavil prav na tem področju – v vaše dobro.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Potem ko se bo teden začel precej aktivno, predvsem v vidu namenov in pričakovanj, boste v torek in sredo čutili boste nekakšen zastoj, kot da bi se izmikal cilj. Zna biti, da bo potreben kak zasuk v miselnosti, k temu pa lahko ta teden prispevata Mars, ki se odmika od Neptunovih in tudi Sončevih energij, s tem pa zvišuje neodvisnost pri odločitvah, in Saturn, ki spet kaže realne in izvedljive opcije, tako da ni treba veliko iskati. Morda čisto vse ideje niso sprejemljive, saj nemara vsebujejo preveč tveganja, to pa v današnjem prestrašenem času za večino ljudi ne pride v poštev. V ljubezni ta teden ne bodo vele mirne sape, Uran je tam čisto sam in nasršen, pojdite za kak korak nazaj, na varno razdaljo, in počakajte na boljši veter; zelo hitro je lahko kaka poteza ali beseda preveč. Pri svojem delu, poslih in v službi ne spreglejte ali pozabite na številne malenkosti, saj znajo te prepričati koga, da ste prav vi na pravi poti.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Tole ni teden za velike dosežke in odpiranje poti naprej. Obrača se Merkur, zaradi podobne zadeve je trenutno precej blokirana Venera, Uran pa čemi tam v Biku in kar čaka, če bo kje kaj narobe, da bi se lahko oglasil. Veliko malenkosti gre lahko narobe, še posebej, če nismo pazljivi, res pa je, da bo po četrtku vse dosti bolje in obvladljivo. Ne more vam biti všeč, če vas kdo spušča na realna tla, toda tudi to je le del poti. Sončev prehod v Raka bo vam prinesel precej več energije in ustvarjalnosti, spet boste dobili navdih in vizijo, pa tudi koga drugega boste navdušili za svoje ideje. Rojene v prvih dneh znamenja bo mrk v prihodnjih mesecih pripravil do tega, da v svojem življenju napravijo nekaj več reda. V ljubezni je ta čas veliko lepih obetov in predvsem besed, ko pa gre zares, je vprašanje, kaj ostane. Verjetno bo za kaj bolj konkretnega treba počakati Venero, da se obrne in spet ustali na svoji poti, za to pa potrebuje dober teden dni ali še kakšnega več.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ta teden se bo za vas začel s čisto konkretnimi nalogami in zahtevami, in če v torek ne boste kje spodrsnili zaradi iluzornosti pogleda, ki se bo veselo ponujal sam od sebe, potem vam hudega ne bo, nasprotno boste lahko precej zadovoljni s seboj. Merkurjev obrat se bo kazal tako pri ustvarjalnosti (ko naenkrat ne bo več ideje ali pa bo šlo kaj po svoje) kot v ljubezenskih zadevah, kjer bo možnost za nesporazum večja kot navadno. Brez kakih posledic sicer, a tu in tam boste kar majali z glavo, češ pa kaj še lahko gre narobe. Sicer pa boste prav v tem tednu zastavili nekaj projektov za prihodnost, pri čemer bo dodelava počakala na boljše čase. Vzemite si čas tudi za razne malenkosti in okoliščine, saj do realizacije zamisli naj ne bi prišlo pred koncem julija. Morda vam bo nasprotoval kdo od sorodnikov ali sosedov in ta čas ne boste imeli protiargumenta ali protiorožja. Partnerji, ki ponujajo sodelovanje, niso vsi zanesljivi, ne sprejmite vseh lepih besed.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja