Tedenski horoskop za vsa znamenja na področju ljubezni, denarja …

Tedenski horoskop

Vas zanima, kaj vam prinašajo zvezde v tednu med 25. novembrom in 2. decembrom 2019? Preberite horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša prihodnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Mars bo v prvi polovici tedna še vpet v napet odnos z Uranom, ob katerem bo prva dva dni v tednu tudi Luna, ki se v škorpijonu ne počuti najbolje. Potem se bosta premaknila oba in delo vam bo šlo bolje od rok, pa tudi vaše reakcije ne bodo več tako hitre in agresivne. Tako bo ostalo več energije za druge stvari in na koncu tedna se boste že posvečali tudi prihodnjim korakom, ne samo opravljanju sprotnih nalog. Naleteli boste na neke nasprotujoče si informacije, ki pa vas ne bi smele zmesti, sploh pa ni treba takoj reagirati na vsako. V tem tednu Venera in v naslednjem Jupiter bosta s prehodom v kozoroga ovnom prinesla neprimerno boljše poslovne možnosti kot doslej, s tem pa lažje delo, manj napetosti in verjetno tudi boljše rezultate ter zadovoljstvo ne samo z opravljenim, ampak tudi s seboj. Na denarnem področju gre s tem horoskopom opozoriti rojene v prvi dekadi znamenja, naj se izogibajo vsakršnemu tveganju ali hitrici pri potezah, drugi ovni pa teh težav ne bi smeli imeti, čeprav preudarnost nikoli ni odveč.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Vaša vladarka Venera prehaja v kozoroga in prinaša nekaj lahkosti in razbremenitve, a ta še ne bo močno izražena, saj Jupiter, ki na ta korak še čaka, ta čas mrzlično išče, kaj vse je še za opraviti v strelcu, dokler je še tam. Bolj se vam bo torej odpiralo šele naslednji teden, a tudi zdaj ne bo slabo. Posebej imate lahko korist od informacij, teh ne bo malo. V partnerstvu se napeti tedni še nadaljujejo, a v drugi polovici tega bo že toliko bolje, da boste lahko razmišljali za naprej, skaljeni odnosi pa ne bodo več vplivali na sprotne odločitve. Je pa res, da vas čaka še nekaj dela s ‘pospravljanjem’ tega, kar sta si ‘pridelala’, a za to je časa še dovolj. Kar se financ tiče, se različno piše rojenim na začetku in na koncu znamenja. Slednjim se v tem tednu lahko poseči skoraj vse, medtem ko bodo biki iz prvega tedna znamenja pred preizkušnjami, kjer bo šlo za to, kdo bo koga oziroma kdo koga upošteva. Ego bi tu lahko naredil precej škode. V srčnih zadevah bi lahko šlo po predvidenih tirnicah, a boste malo popustili in kak korak ali pa razvoj odnosa prepustili toku, poskušali uživati in opazovali, da pravzaprav sploh ni slabo …

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Merkurjeva zadnja letošnja retrogradnost očitno ni bila ‘mačji kašelj’, preštevilni so jo čutili zelo živo, marsikatero neprijetnost je prinesel. Vpliv se bo končal nekje v četrtek, ko še lahko pričakujemo kak zadnji ‘udarec’, pač po ljudski, da ‘hudič na koncu vedno še z repom mahne’, potem pa se bomo lahko mirneje odpravili naprej. V odvisnosti od tega, koliko koristno ste porabili teh nekaj tednov, ko je navidezno potoval nazaj, lahko zdaj pričakujete hitro in uspešno napredovanje, vsekakor vam bo dala možnost nadomestiti zamujeno. Četudi v službi morda ne bo vse čisto v redu, se to vam ne bo poznalo, kvečjemu lahko ob kakih nesporazumih ali nesoglasjih profitirate, ker se znajdete prej kot drugi … Je pa videti precej živčnosti in napetosti v odnosih z drugimi, na primer v timu ali pa partnerstvu katerekoli vrste, ne samo v zakonu. Če boste hoteli nekaj narediti na svojo roko, prej preverite, ali to lahko koga prizadene. Na materialnem področju boste razmišljali na dolgi rok, recimo glede vlaganja ali kreditov, vašim morebitnim dolžnikom pa trda prede, saj jim ne boste pustili dihati.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Morda še največji poudarek v horoskopu tega tedna je pri rakih posvečen partnerstvu, kjer moči združujeta Pluton in vse hitrejši Saturn, kar je nekakšno zagotovilo za resnost in premišljenost potez po eni strani ter odklanjanje izogibanja ali zamegljevanja po drugi. Kar se boste menili, se boste menili tako, da bi veljalo kar se da dolgo in bi to rešilo marsikateri zaplet v prihodnje. Podobno seveda velja tudi za partnerstva drugih vrst, med drugim tudi za timsko delo, če ste morda vpeti vanj. Tam bo vse jasno, poteze in rezultati pa tudi. V službi bo še marsikaj potekalo precej napeto na začetku tedna, potem se bodo strasti in besede precej umirile in bo lažje delati. V ljubezni bodo pričakovanja svoje mesto počasi prepustila realnosti in spoznali boste, da niti ni tako slabo vse skupaj, le nekaj prilagoditev bo treba opraviti. Teden pa je zelo ugoden za študente med raki, pa tudi vse, ki bi radi razrešili kak pravni ali ‘papirni’ problem, čeprav je v isti sapi treba pripomniti še to, da ne bo vse teklo po zamislih, ampak z nekaj improvizacije ali pa kar prepuščanja toku.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Vaša smer je začrtana precej jasno, a ne gre vse tako, kot bi želeli, morda zaradi okoliščin, ki jih ni mogoče vedno predvideti, ali pa zaradi dejstva, da čisto vse ni odvisno samo od vas. Venera in Jupiter bosta s svojim prehodom drug za drugim omogočila, da se vse kockice postavijo na svoje mesto in boste končno lahko rekli, da je vse nared za mirno pot naprej in seveda navzgor. Pri poslih oziroma v službi se lahko zgodi kaka pomembna poteza, saj se Mars umika iz napetega odnosa z Uranom, a zaradi podobne zagate s Soncem je še vedno mogoče, da vas bo v kakem trenutku popadla želja po nastopanju ali bahanju, kar za dober vtis in ime ni vedno dobro. Če ste zadnje čase dobro delali na odnosih s podrejenimi, se bo to zdaj povrnilo v najboljši možni meri, s trdno strukturo in zanesljivostjo. Kar se finančnega poslovanja tiče, se lahko spustite v aktivnosti obračanja ali plasiranja denarja, tudi če gre za večje ali zelo velike poteze. Brez intuicije in šestega čuta ne bo šlo, zato si nabrusite občutke. V ljubezni bo ego precej zameglil vaše predstave, od tu do problemov pa nikoli ni daleč. V drugi polovici tedna bo nekoliko lažje.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Čeprav je Merkur že obrnjen naprej in navidezno pridobiva hitrost, še ne smemo biti mirni, vse do 28. novembra se nam lahko primeri kakšna preglavica v prometu, z računalniki ali informacijami. Toda ob primerni previdnosti in premisleku lahko ta teden dosežete veliko, saj so njegove povezave s planeti več kot dobre, resen pristop pa lahko prinese tudi trdne rezultate. Zelo prav vam bo prišel občutek, pa tudi intuicija, če ji znate prisluhniti, lahko reši kak problem ali pa odpre kako pravo pot. Majhni koraki naprej, nekaj sprememb tu in nekaj tam, po možnosti s čim manj kompliciranja ali pa besednih dvobojev – tak bi naj bil teden, ki se odpira pred vami. Nekaj malega težav je videti v nekih informacijah, ki bodo vznemirljive in morda nenavadne, prilagoditi jih bo treba vašemu načinu razmišljanja, če naj bi bile uporabne. Če ne bodo, vas bo jezilo, koliko časa ste porabili zanje … V zakonu in partnerstvu nastopa čas za spremembe na bolje in za ureditev odnosa, če je v zadnjem času morda kaj šepal. Rojeni v drugi dekadi znamenja bodo sicer oblake v zakonu opazovali malo dlje od drugih.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

V torek bo Venera prestopila v Kozoroga, v strelcu pa bo nastopil mlaj, kar bo oboje vneslo nekaj drugačnosti in spremembe na bolje v odnosih, še posebej tistih doma. V kozorogu sta že lep čas Saturn in Pluton, ki začenjata na koncu leta delati z roko v roki in lahko razrešita še tako težavne odnose ali dileme. Še najbolj je pri tem pomembna njuna dolgoročna naravnanost; Pluton ne prenese polovičarstva – kar bo rešeno sedaj, se na dnevni red ne bo več vrnilo! Se pa zaradi najavljenega Jupitrovega prehoda nekaj mudi v odnosih s sosedi ali sorodniki, preglejte malo stanje in poskusite kaj opraviti, še teden dni časa je na voljo. V službi in poslih bodo šle stvari predvidljivo, sredi tedna z nekaj manjšimi spremembami, a brez razloga za skrbi. Nekdo bo sicer odločal namesto vas in vas s tem jezil, a se bo vse izteklo dobro, ni si vam treba beliti las. Morda vam taka osebe le kaže ogledalo. Na finančnem področju se je treba posvetiti stroškom in ‘hitrosti’ seganja v denarnico; verjetno bi se dalo marsikaj prihraniti, četudi gre morda za majhne zneske. Za najemanje kreditov pa ta čas ni ugoden.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Na začetku tedna bo Luna še v vašem znamenju in bo čisto za konec, preden se razideta Mars in Uran, malo napela vaše odnose z drugimi, ki bodo potem počasi vse boljši, saj bo tudi Luna prinesla nekaj več stabilnosti v vaš čustveni svet. Začetek Marsovega potovanja po vašem znamenju je bil tako precej bolj napet, kot bi si to kdo želel, šele zdaj bo počasi prinesel, kar bi od njega radi, prodornost in čisto pravo dozo agresivnosti v korakih, po možnosti brez konfliktov. Zakon in partnerstvo sta področje, kjer še naprej ne bo miru in bodo poskusi hitrega reševanja zapletov propadali drug za drugim, kar pa bo zelo uspešno popravil prehod Jupitra v kozoroga na začetku naslednjega tedna. Samo malo še potrpite. Kar se financ tiče, se zadeve ne bodo vrtele v redu za rojene na začetku znamenja, medtem ko bo za škorpijone tretje dekade ta teden izredno uspešen, lahko se jim posreči celo kak večji podvig. V ljubezni bo nekaj šlo lepše od predvidenega, zadovoljni boste in si želeli, da bi to trajalo čim dlje. Za ‘osvajanje trdnjav’ si nevezani škorpijoni boljšega stanja planetov na nebu ne bi mogli želeti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Jupiter preživlja svoje zadnje dni v vašem znamenju, zato živčno pogleduje okrog, kaj vse je še pozabil opraviti, ter zvišuje količino adrenalina. Nedaleč stran na nebu se Mars izvija iz napetega odnosa z Uranom, je pa zato vanj padlo Sonce, to pa vam, kajti Sonce je trenutno v vašem znamenju, prinaša po eni strani hitrico, nepremišljenost in veliko težnjo po svobodi in neodvisnosti, po drugi strani pa obsedenost s seboj, videzom, priznanjem s strani drugih, poudarjanju svojih kvalitet in zaslug in podobno. Če prištejemo še Luno, ki gre sredi tedna tod, boste kak dan kar pošteno nemogoči in k sreči ves ta prehod ne bo trajal dolg. Že v naslednjem tednu bodo zadeve stale precej drugače. V službi in pri poslih bo zelo prav prišla vaša prilagodljivost, odlično boste plavali med čermi in se vedno znova znašli na pravem mestu. Na tiste ‘zgoraj’ se ne boste zanašali, saj so prezaposleni z drugimi problemi ali pa sami s seboj. Marsikatera vaša poteza bo v tem tednu zastavljena dolgoročno, njen efekt se lahko pokaže šele čez mesece. Za finančne akcije je veter ugoden, a le za dobro premišljene, zato ne prestopite roba dovoljenega.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Vaš vladar Saturn se giblje vse hitreje in je že prišel dovolj blizu Plutonu, da lahko govorimo o skupnem delovanju, to pa predvsem pomeni učinkovitost, ki je že tudi sicer vaša lastnost, a bo zdaj še bolj prišla do izraza, in prodornost, ki je pri vašem strogem urniku in kopici obveznosti zelo dobrodošla. Marsikaj boste kot navadno hoteli rešiti kar sami, da se ne bi mudili s počasnostjo ali nesposobnostjo drugih, in tokrat vam bo šlo to odlično. Pri svojem delu pa ne pozabite na projekcijo, kam se utegne zadeva razviti, da vas ob vsej skrbi za sistem drugi ne pustijo za seboj. Še več, samo pridno opravljanje nalog, vzdrževanje stanja in popravljanje se ne bo izkazalo za dobro, poleg tega vas v prihodnje to lahko veliko stane. Kar se ljubezni tiče, se bodo napetosti in kljubovanje počasi umaknili z dnevnega reda, Venerin prehod v vaše znamenje pa bo vnesel nov pogled, in sicer ta, da boste nekoliko bolj kot navadno gledali nase. Pri financah bodite ta teden izdatno pozorni, tako Uran kot Sonce nista dobro postavljena in lahko pride do neprevidnosti ali nepotrebne hitrice, posledično pa do zastoja zaradi popravljanja storjenih napak.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Tudi pri vodnarjih se kažejo premiki in spremembe, na bolje, seveda. A takoj je treba reči, da čisto po vašem ravno ne bo, saj se bodo ves čas pojavljale zadeve, ki se bodo hotele obračati po svoje in ne tako, kot ste si zamislili vi. Dejstvo, da v kozoroga prihaja Venera in da bo sredi tedna tam hitela tudi Luna, še ni tako ključno kot Jupitrov prihod v naslednjem tednu. Ta odpira vrata, vprašanje je le, čemu. V vašem primeru neki kategoriji, ki je vodnarji ne obvladate najbolje – sprejemanju. Kar pomeni, da bo treba razumeti, sprejeti in dovoliti, da kaj poteka tako, kot pač poteka. Če vam to uspe, težav ne morete imeti. Boste pa zato dosegli nekaj manjših uspehov, ravno toliko, da vam bo dalo vedeti, da znate in zmorete ter da je izbrana pot prava. Uranovi napeti odnosi doma ali z domačimi se umirjajo, vse kaže, da ne bo prekinitve in da se bo dalo o kakem, tudi dolgotrajnejšem sporu, doseči konsenz. Kar se financ tiče, Neptunova povezanost govori o odličnih rešitvah, tudi takih, ki bodo mejile na neverjetno, a bodo vseeno izvedljive. A ker Merkur še ni čisto opustil svoje prakse zamegljevanja in dezinformiranja, raje vse dobro preverite, preden se odločite.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Dva pomembna preskoka na nebu sta pred vrati, ta teden Neptunov obrat v direktno smer in takoj v naslednji torek Jupitrov prestop v kozoroga. Ker sta to oba vladarja rib, se lahko nadejate nekaj več konkretnosti, ki smo jo vsi čez leto 2019 močno pogrešali, še več, marsikdo je tožil, da se ob vsem vloženem trudu ‘nič ne zgodi’. Kar enajst mesecev sta si bila oba planeta kot pes in mačka, iluzije in razočaranje so bili prisotni na različnih nivojih. Neptunova retrogradnost je to malo podaljšala, sedaj pa se – resda šele na koncu leta – zadeve le premikajo v pravi smeri. Tudi Lunino gibanje v tem tednu bo dodalo svoj prispevek, bolj preračunljivo boste počeli stvari in imeli na koncu tedna kaj pokazati. V komunikaciji bo napetosti vse manj, neki zadnje čase zategnjeni odnosi se bodo počasi otoplili. V ljubezni bo prišlo do rahle distance ali ohladitve, a strah je odveč, le neke okoliščine bodo prišle vmes, ki si jih niste želeli. Vaši načrti bodo ta čas trdni in vaše prepričanje oditi po začrtani poti bo neomajno, še posebej, če bodo povezani s kako blaginjo za druge, po možnosti za kak širok krog ljudi ali pa kar za cel svet.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja