Toni Cetinski

Toni Cetinski

Včeraj je imel Toni Cetinski koncert v hali Tivoli. Na koncert me je povabil prijatelj, ki ga ne bom omenjal z imenom, saj mu morda nebi bilo všeč, da tukaj pišem kako sva skupaj pijančevala.

Toni Cetinski ne sodi v moj najožji glasbeni izbor. Poznam sicer vse nejegove komade, vendar jih ne znam na pamet, da bi lahko pel zraven. Na koncert pa se gre zato, da se poje zraven!

Koncert je hitro minil. Ne vem ali je Toni Cetinski tako hitro odpel, ali pa sem jaz izgubil občutek za čas.

Po koncertu, smo šli še v Klub Groš v Grosupljem. Tam sva se ga z prijateljem do konca napila. Čeprav se z tem ni za hvaliti, mislim da sva bila najbolj pijana obiskovalca. Pa tudi zadnja sva šla ven iz kluba, ko so že pospravljali. Moram pa rečt, da sem se imel zelo, zelo fino!

Drugače pa sem imel srečo, da me ni kdo na ‘gobec’. Sem bil kar precej tečen. No, nisem ravno iskal ‘špetira’, se pa nisem izogibal tistih, ki so ga iskali. Enkrat se me bo nekdo usmilil!

Dobro se je začel tale veseli december! V ponedeljek sem bil z poslovnim partnerjem na večerji. V četrtek sem bil na Dissovi zabavi v festivalni dvorani, včeraj v hali Tivoli, kjer je nastopil Toni Cetinski. V torek grem na Hari Mata Hari v Cvetličarno, v četrtek na Bijelo Dugme v halo Tivoli. V petek pa imamo silvestrovanje v naši firmi. Pa še kaj vmes se bo našlo.

Joj kaj me boli glava!! 🙁

6 komentarjev

  1. Totalno mi ne potegne ta človek… Nekako antipatičen … A ni on na neki drogi? Mislim, da sem bral 1x, da je on in če ne glih Alka Vuica … No, Alke je škoda, pač luštna bejba …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja