Ljubezen

ljubezen

Ljubezen, oziroma ljubljena oseba zna biti za nekoga največja sreča. Za nekoga pa tudi največja nesreča. Zame ni niti sreča, niti nesreča.

Pa naj vam zaupam svojo zgodbo, kateri bi lahko dal naslov Ljubezen in jaz.

Kaj je ljubezen sem prvič začutil že v začetku osnovne šole. Prvič pa sem javno priznal, da sem zaljubljen v četrtem razredu. Kot še veliko drugih fantov, sem bil zaljubljen v Mojco, ki je hodila v tretji razred. Po koncu četrtega razreda, ko smo šli z šolo na morje, sem se zaljubli v Sašo. Naklučje je hotelo, da je bila isto poletje srečala še v Piranu, kjer sem bil jaz in ona na morju. Ona najbrž mene ni niti opazila, jaz pa sem cele dneve taval po Piranu, da bi jo kje srečal.

V petem razredu sem hodil na plesne vaje. Ker v osnovni, pa tudi srednji šoli nisem bil ne vem kakšen magnet za punce, so bile te plesne vaje zame ena sama velika muka. Nobena ni hotela plesati z mano. Sem pa na plesne vaje moral hoditi, če sem hotel biti frajer. Frajer ravno nisem izpadel, prej kaj drugega.

V osnovni šoli nisem nobeni punci prišel niti malo blizu. Se pa v živo spomnim, kaj je na koncu osmega razreda rekel sošolec Robi. Rekel je, komaj čakam, da začnem hoditi v srednjo šolo, da bomo začeli ‘fukati’. Nekako sem mu verjel, da bo v srednji šoli vse drugače!

Pa v srednji šoli ni bilo nič drugače. Zaljubil sem se velikokrat, vendar iz nasprotne strani ni bilo interesa.

Prvo punco sem imel, ko sem bil star osemnajst let in pol. Zasluge za to pa je imel predvsem moj sošolec in takrat najboljši prijatelj Peter. Ime ji je bilo Klavdija. Čeprav je ona prva pokazala interes, me je po enem mesecu pustila. Nisem mogel verjeti, niti preboleti. Ko sem začel z njo sem pred očmi imel poroko, otroke,…. Da bi jo prevaral nisem pomislil niti v sanjah.

Vse sem poiskusil, da bi jo dobil nazaj pa ni šlo. Prebolel jo nisem več kot dve leti. Težki so bili ti časi!

Potem sem začel okoli hoditi z Janezom, ki je bil ene pet, šest let starejši od mene. Janez je bil pravi Cassanova. Ni bilo vasi, da v njej nebi imel vsaj ene punce. Čeprav je bil po zunanjosti vse prej kot lep je stvar obvladal.

Ko sem mu enkrat, malo pijan, zaupal svojo zgodbo z Klavdijo mi je rekel:”Babe moraš samo jebat! Bolj kot jih jebeš rajše te imajo!”

Se nadaljuje.

11 komentarjev

  1. Moralo bi biti tako, kot si napisala Vladka, samo moje (pa tudi od drugih) izkušnje pravijo, da ni tako.

    Punce tudi same priznavajo, da jih bolj privlačijo fantje, ki so malo ‘barabce’.

  2. Vlatka, Tomaž ima prav. Če tega ne veš, si premlada ali pa nisi srečala pravega. Drugače povedano – če imaš zdaj “ta pravega”, v katerem ni kančka barabinstva, potem boš nekoč zelo presenečena, ko boš takega spoznala. V pozitivni luči, seveda. Na srečo ali pa na žalost, kakor za koga!
    Ampk, mimogrede, tudi lepotice in zveri gredo skupaj. Je kaj povezave oz. podobnosti v tem?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja