Vesel sem, ker slišim, da berete moj blog!

Slišim, da se moj blog kar bere. Nikoli si nisem mislil, da bi pol pismen kot sem, znal napisati kaj takega, da bi to koga zanimalo.

Eden od mojih prijateljev, ga menda bere zutraj ob kavici. Nekdo mi je rekel, da ga bere, ko se želi nasmejati. Eni se delajo norca, da pišem neumnosti. Ampak vseeno berejo.

Da se bere moj blog me zelo veseli. Hvala vsem, ki me berete! Naj pa vas ob tej priliki še prosim, da sem in tja napišete kakšen komentarček. Saj ni tako težko! 😉

Moj prijatelj Mirko mi je že večkrat svetoval, da bi moral napisati knjigo. Pravi, da zaenkrat imam vsebine vsaj za dve knjige. Take in drugačne. Naj povem, da je moj prijatelj Mirko najbolj študiran človek kar jih poznam. Je namreč magister ekonomije in tisti, ki ga poznajo vedo da je ‘brihten’ fant!

Ker me berete, sem se odločil, da bom v bodoče pisal še o drugih stvareh kot sem sedaj. Pisal bom o mojih puncah, ljubezenskih težavah, moji podjetniški poti,…….. Če bom pisal kakšne neumnosti, mi pa prosim povejte!

Ocenite to stran

12 komentarjev

  1. Ti sam piš je bolš to brat k pa novice,sploh pa tud zato ker vem da maš dober besedni zaklad pa čeprav praviš da si na pol pismen. Ti bom tko povedal včasih tud ob pol desetih zvečer pridem domov pa grem prečekirat najprej e-pošto pol tkoj za tem pa pogledat če si kj napisal.
    PIŠ naprej nujno . Enkrat s tabo še kj bo (bi rekla stara mama)…

  2. Vladka, na tvojem blogu sem skoraj tolikokrat, kot sem na svojem. Se čutim dolžnega, da prebiram in komentiram bloge od tistih, ki prebirajo in komentirajo mojega! Je pa res, da komentiram stvari katere razumem, mi je tema blizu,…….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.