Zaslužek z blogom v novembru

Na začetku meseca novembra sem na svoj blog postavil oglasno pasico ( v desnem stolpcu ) od podjetja Iprom. Oglasno pasico sem postavil, zgolj z namenom, da vidim kakšen zaslužek se da ustvariti z blogom. Moj blog dnevno obišče okoli 150 različnih obikovalcev. Glede na obisk nisem pričakoval neki velik zaslužek, ampak vseeno sem mislil, da bo zaslužek malo večji!

Zaslužek, ki sem ga ustvaril v mesecu novembru je bil 1,54 evra. Na oglasno pasico je kliknilo 22 obiskovalcev, po kliku pa sem dobil plačano 0,07 evra.

Obogateli ne bomo, nisem pa še vrgel puške v koruzo! Še zemraj verjamem, da se da z blogom ustvariti zaslužek med 100 in 200 evrov.

Na temo zaslužek sem že pisal na svojem blogu. Za ogled klikni zaslužek.

11 komentarjev

 1. Za zaslužek 100 – 200 ? se je potrebno peklemansko potruditi in je vložek mnogo večji kot končni izkupiček, vsaj če se piše v slovenskem jeziku. V angleščini je to nekoliko lažje in če se ima odprt tematski blog na temo recimo zdravja, financ in podobnih aktualnih tem.

  Za takšen zaslužek je potrebno imeti čez 50.000 unikatnih obiskovalcev mesečno, kar pa ni lahko doseči.

 2. Bo držalo. Imel jih je čez 100.000 na račun Laure Manedau, če se ne motim, ko ga je v enem dnevu obiskalo prek 20.000 obiskovalcev.

  In če se ne motim, imam nekje v spominu, da zasluži okoli 150 ?. Morda se motim, a vseeno je do tolikšnega števila prispevkov trnava pot in vloženega precej dela 🙂 Vsa čast, komur rata.

 3. Mislim, da se da 200? zaslužit tudi na lažji način – čeprav tud ta ni niti lahek, niti težak. Pač, kakor za koga … Po moje je zate prav, da pišeš (ker te radi beremo), ampk ne gledam čez denar, k boš odnehal … Če pa pride do tega, tolk boljše 😉

 4. tomaž,

  no, povej še meni to skrivnost z reklamo. pri meni se jih nabere vsak dan okoli tisoč obiskov.

  Se pravi, da bi kar nekaj zaslužila 🙂

  Hitro mi sporoči, da začnem šteti cekine 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja