Fitnes center v Trebnjem

Fitnes center 

Končno smo tudi v Trebnjem smo dobili Fitnes center. Imenuje se Fitnes klub Klepec. Po imenu sodeč mislim, da je imel pri izbiri imena, prste zraven moj prijatelj frizer Ratajec.

Ker imam tudi sam kakšno kilco preveč, sem ‘reskiral’ in kupil mesečno vstopnico. Upam, da jo bom dobro izkoristil. Mi je pa izredno fino, ker imam fitnes center čisto pred nosom. Ene 50m stran od moje firme. 

V fitnesu sem že bil ene petkrat. Najprej opravim deset minutni lahek tek za ogrevanje. Potem se še malo razgibam in grem začeti delati na naprave. Če sem iskren mi je dviganje uteži in podobne vaje zelo zelo dolgočasno opravilo. Mogoče bom s časom dobil kaj več veselja.  

Ko opravim vaje pa me čaka še 20 minutni tek, kjer tekmujem sam s sabo. Vedno želim v dvajsetih minutah preteči več kot sem prejšnič. Ko sem bil prvič sem pretekel 3 kilometre, drugič 3.300 metrov,… Včeraj pa sem pretekel točno 3.500 metrov. Moj cilj je da pridem na 4 kilometre.

Vsekakor pa ne smem pozabiti pohvaliti prijazno uslužbenko Katjo. Če bi radi izgubili kakšen kilogramček jo pokličite na 041 911 701

Ocenite to stran

11 komentarjev

  1. Stari, tolk jst pretečem v eni uri, vsaj upam da … Šestkrat po 500m, to bi VERJETNO šlo … V eni uri … Jah, sej vem, ni vse v ….

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.