Potovati bi morali samo tisti, ki imajo veliko denarja, ne pa pašteta turisti!

Prepričan sem bil, da me noben komentar, ki ga o svojih objavah dobim na socialnih omrežjih, ne more več presenetiti. Pa sem se zelo zmotil. Pred nekaj dnevi me en komentar ni samo presenetil, ampak dobesedno šokiral. Dvakrat sem ga moral prebrati, ker ob prvem branju kar nisem mogel verjeti, da res berem to, kar berem! 

Komentar je napisala neka gospa, komentirala pa je videoposnetek o križarjenju, ki si ga lahko pogledate na https://youtu.be/hD8VnJ0nUdo.

Komentar, ki ga je gospa napisala, si lahko preberete spodaj.

Se vam to zdi normalno? Meni ne! Kakšen ponižujoč odnos do ljudi, ki niso bogati! Ko človek bere ta komentar, ima občutek, da se je gospa zelo potrudila, da bo čim bolj žaljiva do tistih, ki niso bogati. 

Kakor lahko vidite zgoraj, sem avtorici komentarja napisal malo daljši odgovor. Napisal sem točno tako, kot mislim. 

Pomislil sem na to, da je gospa morda imela slab trenutek in da se bo v naslednjem komentarju malo posula s pepelom, potegnila nazaj ter izgovarjala, da ni tako mislila in da sem jo narobe razumel. Vendar ni bilo tako. Gospa je šokirala tudi z naslednjim svojim komentarjem, ki si ga lahko pogledate na spodnji sliki. 

Sprašujem se, kaj se je gospe v življenju zgodilo tako hudega, da čuti potrebo po zmerjanju ljudi s ‘pašteta turisti’. A se zaveda, da te komentarje berejo tudi ljudje, ki komaj pridejo iz meseca v mesec? Po mojem se ne. Temu se pravi sebičnost! Misli samo nase, za druge ji ni mar. 

Gospo sem v prvem komentarju prijazno vprašal, kako bogata je ona, vendar na to ni odgovorila. Občutek imam, da gospa sploh ni tako zelo bogata, kot se dela. Sam namreč res ne poznam nobenega bogataša, ki bi imel take komentarje. 

V naslednjem komentarju jo prosim, če pove, kako potuje ona in koliko zapravi. V njenem naslednjem komentarju ne dobim konkretnega odgovora. Poglejte si ga spodaj.

Gospe še enkrat zastavim par vprašanj, na katere bi si res želel dobiti odgovor. Zelo me namreč zanima, kam gospa potuje in koliko zapravi. Seveda sem tudi radoveden, kako bogata je. 

In v dokaj kratkem času sem dobil odgovor, ki si ga lahko preberete spodaj. 

Žal mi je za gospo, da ne ve, da je sreča v malih stvareh in da čuti potrebo po zapravljanju,.. Na to temo sem ravno včeraj posnel en zanimiv video, ki si ga lahko pogledate v spodnjem videu. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Na mojem kanalu najdete še veliko zanimivih videoposnetkov.

V čast gospe Ane, sem posnel video o pašteta turistu, ki si ga lahko pogledate na https://youtube.com/shorts/D82VL4oDauM?si=8fYAK0Npd-XmHfFY

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja