Želite dobiti letno vinjeto 2021 popolnoma brezplačno?

vinjeta 2021

Bliža se čas, ko bomo morali na svoj avto namestiti vinjeto 2021.

Če bi želeli letno vinjeto 2021 dobiti popolnoma brezplačno, izpolnite spodnji obrazec in tako sodelujte v nagradni igri. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je tudi to, da všečkate mojo Facebook stran Tomaž Gorec – Bloger, popotnik in fotograf, ki jo najdete na www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo.

Nagradna igra je zaključena

Srečni nagrajenec, ki prejme letno vinjeto 2021 je:
Arif Sivic
Iskrene čestitke!

Srečnega nagrajenca bom izžrebal v torek, 26. januarja 2021. Izžrebano osebo bomo o tem, da je brezplačno dobila letno vinjeto 2021, obvestili po e-mailu. Tako, da pazite, da v obrazec napišete svoj pravi mail. Če se boste zatipkali žal ne boste mogli prejeti nagrade.

V nagradni igri za letno vinjeto 2021 lahko sodelujete do vključno 25. januarja 2021.

Vsako leto se v povezavi z letnimi vinjetami pojavljajo razne lažne nagradne igre in prevare. Pri meni je ta strah odveč. Namreč sem relativno uspešen podjetnik in mi na misel ne pride, da bi se šel blamirati za 110 evrov. Nagradno igro za letno vinjeto sem imel tudi lansko leto. Nagrajenka je objavljena na www.tomazgorec.si/vinjeta-2020. Garantiram vam, da gospo, ki je bila izžrebana, nisem nikoli v živo videl. Če imate kakšen dvom, da nagradna igra ne bo poštena, potem vam predlagam, da v nagradni igri pač ne sodelujete.

Kakšne barve bo vinjeta 2021 in koliko bo stala?

Kot je že splošno znano, bo vinjeta 2021 modre barve. V minulih letih smo na svoja vozila lepili že najrazličnejše barve – od zelene, oranžne, modre, vijolične … Naj vas spomnimo še to, da so obstoječe vinjete veljavne do konca januarja naslednje leto, medtem ko lahko novo vinjeto kupite že od 1. decembra tekočega leta dalje.

In cene? Ostajajo enake kot doslej. Letna vinjeta 2021 za osebna vozila stane 110 evrov, mesečna 30, tedenska pa 15 evrov. Če ima vaše vozilo višino prednje osi večjo kot 130 cm, pa so cene nekoliko višje, in sicer boste tako za tedensko vinjeto odšteli 30, za mesečno 60, za letno pa 220 evrov.

Kakšne so kazni če nimate vinjete?

Vozila, ki uporabljajo slovenske avtoceste, morajo imeti pri tem obvezno nameščeno vinjeto. Če se boste po avtocesti vozili brez nje, pa vas hitro lahko doleti kazen v višini od 300 do 800 evrov. Seveda pa boste morali zraven kupiti še vinjeto, torej je res najboljše, da je vinjeta 2021 na vašem avtomobilu nameščena takoj, ko je to mogoče.

Glede na to, da vinjeta za povprečen slovenski žep le ni mačji kašelj, vam nudimo preprosto rešitev. Sodelujte v nagradni igri, morda se sreča tokrat nasmehne prav vam.

Splošne pogoje nagradne igre si lahko preberete na tej povezavi https://www.tomazgorec.si/splosni-pogoji-nagradna-igra-vinjeta/.

 

Kakšna je cena letne vinjete 2021?

Cena letne vinjete za leto 2021 je 110 eurov, za vozila, ki imajo prednjo os višjo od 130 cm, pa je cena 220 eurov.

Kdaj bodo na voljo nove vinjete za leto 2021?

Letna vinjeta 2021 bo na voljo od 1. decembra tekočega leta dalje.

Kje lahko dobim letno vinjeto 2021 brezplačno?

Letno vinjeto 2021 lahko brezplačno prejmete v naši nagradni igri, o kateri najdete več podrobnosti v tem prispevku.

Kakšna je kazen, če se vozim po avtocesti brez vinjete?

Kazen, če vas dobijo pri vožnji na avtocesti brez vinjete je od 300 ? 800 eurov, poleg tega pa boste morali kupiti še novo vinjeto.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja