Želiš brezplačno dobiti 2 vstopnici za vodni park Bohinj?

 

Nagradna igra je zaključena. Srečna ižrebanka je Pintar Sonja.

Želite povsem brezplačno dobiti vstopnici za kopanje v vodnem parku Bohinj? Izpolnite spodnji obrazec, bosta z malo sreče dve vstopnici za vodni park vaši povsem brezplačno!

Nagradna igra poteka do vključno 30. 11. 2019. Vse, kar morate za sodelovanje narediti, je, da izpolnite zgornji obrazec s svojim imenom in e-poštnim naslovom ter všečkate mojo stran “Tomaž Gorec” na https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/.

Vodni park Bohinj ponuja nešteto aktivnosti za vse starosti. Tam boste lahko uživali tako v notranjem kot v zunanjem bazenu, dveh toboganih, divji reki za adrenalinske navdušence in dveh otroških bazenih z igrali. Posebna atrakcija sta tudi plezalni steni za otroke in odrasle ter glasbena votlina in votlina za zaljubljence. Po raziskovanju naravnih in kulturnih lepo bohinjske Bistrice se nič ne prileže bolj od razvajanja v vodnem parku.

Ta nagradna igra bo trajala od 30. 10. 2019 pa vse do vključno 30. 11. 2019. Žreb zmagovalca nagradne igre bo 2. 12. 2019 na Obrtniški ulici 22, 8210 Trebnje. Žreb zmagovalca bo javen, zato se ga lahko udeležite vsi sodelujoči nagradne igre, prisotnost pa ni pogoj za sodelovanje. Uro žreba bom javil naknadno.

Vstopnici, ki ju podarjam, veljata do 29. 2. 2020. Zmagovalec nagradne igre bo dobil kar dve vstopnici, zato bo lahko vodni park Bohinj obiskal z osebo po lastni izbiri ali pa dvakrat sam. Nagrada je prenosljiva.

Če vas ta nagradna igra zanima, morate za sodelovanje izpolniti zgornji obrazec in všečkati mojo stran Tomaž Gorec na https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/ in v obrazec zgoraj vpisati svoje ime in e-poštni naslov.

Če boste izžrebani kot zmagovalec nagradne igre, vas bom obvestil na vpisan elektronski naslov, zato vpišite tistega, ki ga redno spremljate.

Splošne pogoje nagradne igre najdete na tej povezavi: https://tomazgorec.si/splosni-pogoji-vodni-park-bohinj

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja