Bil sem na vikend seminarju 100 top tržnikov

100 top tržnikov v Postojni

Zadnji vikend sem preživel v super družbi, kjer smo se izobraževali, žurali in se nasploh odlično imeli.

Izobraževanje 100 top tržnikov organizira zaposlitveni portal MojeDelo.com in podjetje Lisac&Lisac. Predavanja potekajo kar 12x ob sredah od 16h do 20h (ponavadi še kakšne pol ure podaljšamo), v sklopu izobraževanja pa so še trije vikend seminarji. Tematike predavanj so zelo različne. Pokrivajo pa vsa področja, ki jih mora vedeti vsak, ki se gre biznis ali želi napredovati v službi. Po mojem mnenju je to najboljše izobraževanje, po dostopni ceni, ki je na voljo pri nas. Vse informacije in reference o omenjenem izobraževanju najdete na spletni strani http://trening.mojedelo.com. Eden od predavateljev sem tudi sam. Moja tema pa je internet.

Tokratni vikend seminar je gostil hotel Epicenter v Postojni. Hotel Epicenter se ponaša z velikimi in lepimi sobami in dobro hrano. Zelo dobro pa znajo poskrbeti tudi za zabavo. V sklopu hotela imajo tudi bowling in živo glasbo. V isti stavbi je tudi diskoteka Ambasada Jugoslavija, ki pa sicer ne spada pod okrilje hotela Epicenter.

V soboto zjutraj smo začeli s poslovno simulacijo Jabolka in pomaranče, ki jo je vodil Blaž Lisac. Lahko rečem, da sedaj o vodenju podjetja vem veliko več kot sem prej.

Tema sobotnega popoldanskega seminarja, ki ga je vodila Nastja Mulej, pa je bila kreativnost. Tega seminarja sem se od vseh najbolj veselil.

Zvečer pa je bil na vrsti zabaven program. Najprej smo šli na bowling. Prvo igro sem za šalo zmagal, potem pa je padla koncentracija in ni več šlo. Eno uro bowlinga imam pač dovolj.

Po bowlingu smo se preselili v diskoteko Ambasada Jugoslavija, kjer je bil na sporedu koncert Mambo Kingsov. Žur je bil. O podrobnostih ne bom pisal. 😉

V nedeljo smo imeli dve predavanji. Prvi je predaval Matej Špehar. Tema je bila Facebook. Drugi pa je predaval Gregor Cuzak. Njegova tema je bila številke v marketingu.

Vikend seminar 100 top tržnikov mi je dal veliko novega znanja, ki mi bo zagotovo prišlo zelo prav v življenju. Poleg tega pa sem spoznal čudovite ljudi, s katerimi se mi je bilo v veselje družiti.

Res je bilo fino! Komaj že čakam naslednji vikend seminar v Rogaški Slatini.

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja